jean1991 Νεοφερμένο μέλος Η jean1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2008 στις 10:16 Η jean1991 έγραψε: #1 25-10-08 10:16 Ερώτηση: απο δεύτερο πεδίο υπάρχει περίπτωση να χάσω μόρια αν θέλω να πάω σε παιδαγωγικό τμήμα ? Κάτι μου έχουν πει ότι πρέπει να πάρω μάθημα ιστορίας κτλ... υπάρχουν και άλλοι που λένε ότι δν υπάρχει πρόβλημα.. ξέρει κάποιος ή μπορεί να μάθει τι ισχύει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ribo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2008 στις 11:05 Ο ribo έγραψε: #2 25-10-08 11:05 οχι δεν εχεις προβλημα παιρνεις οποιο μαθημα θελεις! αλλα ξανασκεψου την επιλογη σου γιατι με τα ιδια μορια πιανεις πολλες πιο γαματες σχολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η Krou έγραψε: #3 25-10-08 14:21 Οχι δε χάνεις, τα παιδαγωγικα ανηκουν και στο 2ο πεδίο! Ribo, ο καθένας με τις επιλογές του, δεν υπάρχουν γαμάτες και μη σχολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jean1991 Νεοφερμένο μέλος Η jean1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 11:43 Η jean1991 έγραψε: #4 26-10-08 11:43 παιδια ευχαριστώ πολύ.. ναι το ξέρω αυτό ότι δλδ είναι πολλά τα μόρια για αυτή τη σχολή.. απλά υπάρχει σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση και σήμερα αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να σκεφτόμαστε!! έρχονται δύσκολοι καιροίιιιιι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ribo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 11:48 Ο ribo έγραψε: #5 26-10-08 11:48 οποιο επαγγελμα και να κανεις εαν εισαι καλος θα σε παρουν! εαν θες 100% επαγ.αποκ. σκεψου και τις στρατιωτικες! θεωρω ωραιες σχολες τους μηχανικους αεροπλανων(ικαρων) οπως και τους ναυτικους δοκιμους μηχανικους!να ξερεις οτι οι μηχανικοι αυτοι δεν παιρνουν τα ιδια ζωρια με τους στρατιωτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Ο ToMakriAggouri: #6 26-10-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ribo: να ξερεις οτι οι μηχανικοι αυτοι δεν παιρνουν τα ιδια ζωρια με τους στρατιωτες! Click για ανάπτυξη... οχι τους λυπούνται αυτους.. τι λες ρε ριμπο ...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 03:32 Η ~kynthia έγραψε: #7 28-10-08 03:32 Αρχική Δημοσίευση από ToMakriAggouri: οχι τους λυπούνται αυτους.. τι λες ρε ριμπο ...:nono: Click για ανάπτυξη... Μη μας συγχύζεσαι βαμπιράκι Μπορεί να εννοεί ότι τους παιδεύουν περισσότερο XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 14:42 Ο Afey έγραψε: #8 28-10-08 14:42 Θα μπορούσε, αλλά δεν εννοεί αυτό . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η ~kynthia έγραψε: #9 28-10-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Θα μπορούσε, αλλά δεν εννοεί αυτό . Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά μπορεί να δηλώσει ότι αυτό εννοούσε τελικώς και να μας την πει. Ωχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jean1991 Νεοφερμένο μέλος Η jean1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:00 Η jean1991 έγραψε: #10 28-10-08 22:00 ωραιες οι στρατιωτικες δικιο εχεις απλα νομιζω υπάρχει όριο ύψους κτλ κτλ και εγω ειμαι 1.62. επιπλέον δεν νομίζω πως μου ταιριάζει το όλο κλίμα του στρατου.. μπορείς όμως να μας πεις τι εννοείς όταν λες δεν περνούν τα ίδια ζόρια με τουσ αλλους ? όχι τπτ αλλο αλλα επειδή διαφωνούν και τα παιδια΄.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 02:46 Ο ToMakriAggouri: #11 03-11-08 02:46 Αρχική Δημοσίευση από jean1991: ωραιες οι στρατιωτικες δικιο εχεις απλα νομιζω υπάρχει όριο ύψους κτλ κτλ και εγω ειμαι 1.62. επιπλέον δεν νομίζω πως μου ταιριάζει το όλο κλίμα του στρατου.. μπορείς όμως να μας πεις τι εννοείς όταν λες δεν περνούν τα ίδια ζόρια με τουσ αλλους ? όχι τπτ αλλο αλλα επειδή διαφωνούν και τα παιδια΄.. Click για ανάπτυξη... Λογικα εννοει οτι κανουν λιγοτερες υπηρεσιες-σκοπιες-καψωνια κτλ. το οποιο ισχυει εν μερη, αλλα απεχει ΠΟΛΥ απ'το περναμε ζωη και κοτα και δινουμε διαταγες στους "κατωτερους"... Γενικα το στρατιωτιλικη ειναι πολυ πιο ζορικο απ' οτι φαινεται και κυριως επικρατει μια απιστευτα ηλιθια νοοτροπια στους περισσοτερους εκει μεσα, στην οποια ειτε κανεις τον χαζο και την υιοθετεις, ή εισαι στα μαχαιρια με τους μισους και κανεις bonus καψωνια-μεταθεσεις και παει λεγοντας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purplebutterfly Νεοφερμένο μέλος Η purplebutterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η purplebutterfly: #12 29-11-08 22:16 εξερταται απ τ κατευθυνση εισαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ερώτηση: απο δεύτερο πεδίο υπάρχει περίπτωση να χάσω μόρια αν θέλω να πάω σε παιδαγωγικό τμήμα ? Κάτι μου έχουν πει ότι πρέπει να πάρω μάθημα ιστορίας κτλ... υπάρχουν και άλλοι που λένε ότι δν υπάρχει πρόβλημα.. ξέρει κάποιος ή μπορεί να μάθει τι ισχύει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ribo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2008 στις 11:05 Ο ribo έγραψε: #2 25-10-08 11:05 οχι δεν εχεις προβλημα παιρνεις οποιο μαθημα θελεις! αλλα ξανασκεψου την επιλογη σου γιατι με τα ιδια μορια πιανεις πολλες πιο γαματες σχολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η Krou έγραψε: #3 25-10-08 14:21 Οχι δε χάνεις, τα παιδαγωγικα ανηκουν και στο 2ο πεδίο! Ribo, ο καθένας με τις επιλογές του, δεν υπάρχουν γαμάτες και μη σχολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jean1991 Νεοφερμένο μέλος Η jean1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 11:43 Η jean1991 έγραψε: #4 26-10-08 11:43 παιδια ευχαριστώ πολύ.. ναι το ξέρω αυτό ότι δλδ είναι πολλά τα μόρια για αυτή τη σχολή.. απλά υπάρχει σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση και σήμερα αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να σκεφτόμαστε!! έρχονται δύσκολοι καιροίιιιιι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ribo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 11:48 Ο ribo έγραψε: #5 26-10-08 11:48 οποιο επαγγελμα και να κανεις εαν εισαι καλος θα σε παρουν! εαν θες 100% επαγ.αποκ. σκεψου και τις στρατιωτικες! θεωρω ωραιες σχολες τους μηχανικους αεροπλανων(ικαρων) οπως και τους ναυτικους δοκιμους μηχανικους!να ξερεις οτι οι μηχανικοι αυτοι δεν παιρνουν τα ιδια ζωρια με τους στρατιωτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Ο ToMakriAggouri: #6 26-10-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ribo: να ξερεις οτι οι μηχανικοι αυτοι δεν παιρνουν τα ιδια ζωρια με τους στρατιωτες! Click για ανάπτυξη... οχι τους λυπούνται αυτους.. τι λες ρε ριμπο ...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 03:32 Η ~kynthia έγραψε: #7 28-10-08 03:32 Αρχική Δημοσίευση από ToMakriAggouri: οχι τους λυπούνται αυτους.. τι λες ρε ριμπο ...:nono: Click για ανάπτυξη... Μη μας συγχύζεσαι βαμπιράκι Μπορεί να εννοεί ότι τους παιδεύουν περισσότερο XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 14:42 Ο Afey έγραψε: #8 28-10-08 14:42 Θα μπορούσε, αλλά δεν εννοεί αυτό . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η ~kynthia έγραψε: #9 28-10-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Θα μπορούσε, αλλά δεν εννοεί αυτό . Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά μπορεί να δηλώσει ότι αυτό εννοούσε τελικώς και να μας την πει. Ωχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jean1991 Νεοφερμένο μέλος Η jean1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:00 Η jean1991 έγραψε: #10 28-10-08 22:00 ωραιες οι στρατιωτικες δικιο εχεις απλα νομιζω υπάρχει όριο ύψους κτλ κτλ και εγω ειμαι 1.62. επιπλέον δεν νομίζω πως μου ταιριάζει το όλο κλίμα του στρατου.. μπορείς όμως να μας πεις τι εννοείς όταν λες δεν περνούν τα ίδια ζόρια με τουσ αλλους ? όχι τπτ αλλο αλλα επειδή διαφωνούν και τα παιδια΄.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 02:46 Ο ToMakriAggouri: #11 03-11-08 02:46 Αρχική Δημοσίευση από jean1991: ωραιες οι στρατιωτικες δικιο εχεις απλα νομιζω υπάρχει όριο ύψους κτλ κτλ και εγω ειμαι 1.62. επιπλέον δεν νομίζω πως μου ταιριάζει το όλο κλίμα του στρατου.. μπορείς όμως να μας πεις τι εννοείς όταν λες δεν περνούν τα ίδια ζόρια με τουσ αλλους ? όχι τπτ αλλο αλλα επειδή διαφωνούν και τα παιδια΄.. Click για ανάπτυξη... Λογικα εννοει οτι κανουν λιγοτερες υπηρεσιες-σκοπιες-καψωνια κτλ. το οποιο ισχυει εν μερη, αλλα απεχει ΠΟΛΥ απ'το περναμε ζωη και κοτα και δινουμε διαταγες στους "κατωτερους"... Γενικα το στρατιωτιλικη ειναι πολυ πιο ζορικο απ' οτι φαινεται και κυριως επικρατει μια απιστευτα ηλιθια νοοτροπια στους περισσοτερους εκει μεσα, στην οποια ειτε κανεις τον χαζο και την υιοθετεις, ή εισαι στα μαχαιρια με τους μισους και κανεις bonus καψωνια-μεταθεσεις και παει λεγοντας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purplebutterfly Νεοφερμένο μέλος Η purplebutterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η purplebutterfly: #12 29-11-08 22:16 εξερταται απ τ κατευθυνση εισαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι δεν εχεις προβλημα παιρνεις οποιο μαθημα θελεις! αλλα ξανασκεψου την επιλογη σου γιατι με τα ιδια μορια πιανεις πολλες πιο γαματες σχολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η Krou έγραψε: #3 25-10-08 14:21 Οχι δε χάνεις, τα παιδαγωγικα ανηκουν και στο 2ο πεδίο! Ribo, ο καθένας με τις επιλογές του, δεν υπάρχουν γαμάτες και μη σχολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jean1991 Νεοφερμένο μέλος Η jean1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 11:43 Η jean1991 έγραψε: #4 26-10-08 11:43 παιδια ευχαριστώ πολύ.. ναι το ξέρω αυτό ότι δλδ είναι πολλά τα μόρια για αυτή τη σχολή.. απλά υπάρχει σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση και σήμερα αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να σκεφτόμαστε!! έρχονται δύσκολοι καιροίιιιιι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ribo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 11:48 Ο ribo έγραψε: #5 26-10-08 11:48 οποιο επαγγελμα και να κανεις εαν εισαι καλος θα σε παρουν! εαν θες 100% επαγ.αποκ. σκεψου και τις στρατιωτικες! θεωρω ωραιες σχολες τους μηχανικους αεροπλανων(ικαρων) οπως και τους ναυτικους δοκιμους μηχανικους!να ξερεις οτι οι μηχανικοι αυτοι δεν παιρνουν τα ιδια ζωρια με τους στρατιωτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Ο ToMakriAggouri: #6 26-10-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ribo: να ξερεις οτι οι μηχανικοι αυτοι δεν παιρνουν τα ιδια ζωρια με τους στρατιωτες! Click για ανάπτυξη... οχι τους λυπούνται αυτους.. τι λες ρε ριμπο ...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 03:32 Η ~kynthia έγραψε: #7 28-10-08 03:32 Αρχική Δημοσίευση από ToMakriAggouri: οχι τους λυπούνται αυτους.. τι λες ρε ριμπο ...:nono: Click για ανάπτυξη... Μη μας συγχύζεσαι βαμπιράκι Μπορεί να εννοεί ότι τους παιδεύουν περισσότερο XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 14:42 Ο Afey έγραψε: #8 28-10-08 14:42 Θα μπορούσε, αλλά δεν εννοεί αυτό . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η ~kynthia έγραψε: #9 28-10-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Θα μπορούσε, αλλά δεν εννοεί αυτό . Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά μπορεί να δηλώσει ότι αυτό εννοούσε τελικώς και να μας την πει. Ωχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jean1991 Νεοφερμένο μέλος Η jean1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:00 Η jean1991 έγραψε: #10 28-10-08 22:00 ωραιες οι στρατιωτικες δικιο εχεις απλα νομιζω υπάρχει όριο ύψους κτλ κτλ και εγω ειμαι 1.62. επιπλέον δεν νομίζω πως μου ταιριάζει το όλο κλίμα του στρατου.. μπορείς όμως να μας πεις τι εννοείς όταν λες δεν περνούν τα ίδια ζόρια με τουσ αλλους ? όχι τπτ αλλο αλλα επειδή διαφωνούν και τα παιδια΄.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 02:46 Ο ToMakriAggouri: #11 03-11-08 02:46 Αρχική Δημοσίευση από jean1991: ωραιες οι στρατιωτικες δικιο εχεις απλα νομιζω υπάρχει όριο ύψους κτλ κτλ και εγω ειμαι 1.62. επιπλέον δεν νομίζω πως μου ταιριάζει το όλο κλίμα του στρατου.. μπορείς όμως να μας πεις τι εννοείς όταν λες δεν περνούν τα ίδια ζόρια με τουσ αλλους ? όχι τπτ αλλο αλλα επειδή διαφωνούν και τα παιδια΄.. Click για ανάπτυξη... Λογικα εννοει οτι κανουν λιγοτερες υπηρεσιες-σκοπιες-καψωνια κτλ. το οποιο ισχυει εν μερη, αλλα απεχει ΠΟΛΥ απ'το περναμε ζωη και κοτα και δινουμε διαταγες στους "κατωτερους"... Γενικα το στρατιωτιλικη ειναι πολυ πιο ζορικο απ' οτι φαινεται και κυριως επικρατει μια απιστευτα ηλιθια νοοτροπια στους περισσοτερους εκει μεσα, στην οποια ειτε κανεις τον χαζο και την υιοθετεις, ή εισαι στα μαχαιρια με τους μισους και κανεις bonus καψωνια-μεταθεσεις και παει λεγοντας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purplebutterfly Νεοφερμένο μέλος Η purplebutterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η purplebutterfly: #12 29-11-08 22:16 εξερταται απ τ κατευθυνση εισαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι δε χάνεις, τα παιδαγωγικα ανηκουν και στο 2ο πεδίο! Ribo, ο καθένας με τις επιλογές του, δεν υπάρχουν γαμάτες και μη σχολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jean1991 Νεοφερμένο μέλος Η jean1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 11:43 Η jean1991 έγραψε: #4 26-10-08 11:43 παιδια ευχαριστώ πολύ.. ναι το ξέρω αυτό ότι δλδ είναι πολλά τα μόρια για αυτή τη σχολή.. απλά υπάρχει σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση και σήμερα αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να σκεφτόμαστε!! έρχονται δύσκολοι καιροίιιιιι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ribo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 11:48 Ο ribo έγραψε: #5 26-10-08 11:48 οποιο επαγγελμα και να κανεις εαν εισαι καλος θα σε παρουν! εαν θες 100% επαγ.αποκ. σκεψου και τις στρατιωτικες! θεωρω ωραιες σχολες τους μηχανικους αεροπλανων(ικαρων) οπως και τους ναυτικους δοκιμους μηχανικους!να ξερεις οτι οι μηχανικοι αυτοι δεν παιρνουν τα ιδια ζωρια με τους στρατιωτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Ο ToMakriAggouri: #6 26-10-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ribo: να ξερεις οτι οι μηχανικοι αυτοι δεν παιρνουν τα ιδια ζωρια με τους στρατιωτες! Click για ανάπτυξη... οχι τους λυπούνται αυτους.. τι λες ρε ριμπο ...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 03:32 Η ~kynthia έγραψε: #7 28-10-08 03:32 Αρχική Δημοσίευση από ToMakriAggouri: οχι τους λυπούνται αυτους.. τι λες ρε ριμπο ...:nono: Click για ανάπτυξη... Μη μας συγχύζεσαι βαμπιράκι Μπορεί να εννοεί ότι τους παιδεύουν περισσότερο XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 14:42 Ο Afey έγραψε: #8 28-10-08 14:42 Θα μπορούσε, αλλά δεν εννοεί αυτό . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η ~kynthia έγραψε: #9 28-10-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Θα μπορούσε, αλλά δεν εννοεί αυτό . Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά μπορεί να δηλώσει ότι αυτό εννοούσε τελικώς και να μας την πει. Ωχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jean1991 Νεοφερμένο μέλος Η jean1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:00 Η jean1991 έγραψε: #10 28-10-08 22:00 ωραιες οι στρατιωτικες δικιο εχεις απλα νομιζω υπάρχει όριο ύψους κτλ κτλ και εγω ειμαι 1.62. επιπλέον δεν νομίζω πως μου ταιριάζει το όλο κλίμα του στρατου.. μπορείς όμως να μας πεις τι εννοείς όταν λες δεν περνούν τα ίδια ζόρια με τουσ αλλους ? όχι τπτ αλλο αλλα επειδή διαφωνούν και τα παιδια΄.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 02:46 Ο ToMakriAggouri: #11 03-11-08 02:46 Αρχική Δημοσίευση από jean1991: ωραιες οι στρατιωτικες δικιο εχεις απλα νομιζω υπάρχει όριο ύψους κτλ κτλ και εγω ειμαι 1.62. επιπλέον δεν νομίζω πως μου ταιριάζει το όλο κλίμα του στρατου.. μπορείς όμως να μας πεις τι εννοείς όταν λες δεν περνούν τα ίδια ζόρια με τουσ αλλους ? όχι τπτ αλλο αλλα επειδή διαφωνούν και τα παιδια΄.. Click για ανάπτυξη... Λογικα εννοει οτι κανουν λιγοτερες υπηρεσιες-σκοπιες-καψωνια κτλ. το οποιο ισχυει εν μερη, αλλα απεχει ΠΟΛΥ απ'το περναμε ζωη και κοτα και δινουμε διαταγες στους "κατωτερους"... Γενικα το στρατιωτιλικη ειναι πολυ πιο ζορικο απ' οτι φαινεται και κυριως επικρατει μια απιστευτα ηλιθια νοοτροπια στους περισσοτερους εκει μεσα, στην οποια ειτε κανεις τον χαζο και την υιοθετεις, ή εισαι στα μαχαιρια με τους μισους και κανεις bonus καψωνια-μεταθεσεις και παει λεγοντας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purplebutterfly Νεοφερμένο μέλος Η purplebutterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η purplebutterfly: #12 29-11-08 22:16 εξερταται απ τ κατευθυνση εισαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια ευχαριστώ πολύ.. ναι το ξέρω αυτό ότι δλδ είναι πολλά τα μόρια για αυτή τη σχολή.. απλά υπάρχει σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση και σήμερα αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να σκεφτόμαστε!! έρχονται δύσκολοι καιροίιιιιι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ribo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 11:48 Ο ribo έγραψε: #5 26-10-08 11:48 οποιο επαγγελμα και να κανεις εαν εισαι καλος θα σε παρουν! εαν θες 100% επαγ.αποκ. σκεψου και τις στρατιωτικες! θεωρω ωραιες σχολες τους μηχανικους αεροπλανων(ικαρων) οπως και τους ναυτικους δοκιμους μηχανικους!να ξερεις οτι οι μηχανικοι αυτοι δεν παιρνουν τα ιδια ζωρια με τους στρατιωτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Ο ToMakriAggouri: #6 26-10-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ribo: να ξερεις οτι οι μηχανικοι αυτοι δεν παιρνουν τα ιδια ζωρια με τους στρατιωτες! Click για ανάπτυξη... οχι τους λυπούνται αυτους.. τι λες ρε ριμπο ...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 03:32 Η ~kynthia έγραψε: #7 28-10-08 03:32 Αρχική Δημοσίευση από ToMakriAggouri: οχι τους λυπούνται αυτους.. τι λες ρε ριμπο ...:nono: Click για ανάπτυξη... Μη μας συγχύζεσαι βαμπιράκι Μπορεί να εννοεί ότι τους παιδεύουν περισσότερο XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 14:42 Ο Afey έγραψε: #8 28-10-08 14:42 Θα μπορούσε, αλλά δεν εννοεί αυτό . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η ~kynthia έγραψε: #9 28-10-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Θα μπορούσε, αλλά δεν εννοεί αυτό . Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά μπορεί να δηλώσει ότι αυτό εννοούσε τελικώς και να μας την πει. Ωχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jean1991 Νεοφερμένο μέλος Η jean1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:00 Η jean1991 έγραψε: #10 28-10-08 22:00 ωραιες οι στρατιωτικες δικιο εχεις απλα νομιζω υπάρχει όριο ύψους κτλ κτλ και εγω ειμαι 1.62. επιπλέον δεν νομίζω πως μου ταιριάζει το όλο κλίμα του στρατου.. μπορείς όμως να μας πεις τι εννοείς όταν λες δεν περνούν τα ίδια ζόρια με τουσ αλλους ? όχι τπτ αλλο αλλα επειδή διαφωνούν και τα παιδια΄.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 02:46 Ο ToMakriAggouri: #11 03-11-08 02:46 Αρχική Δημοσίευση από jean1991: ωραιες οι στρατιωτικες δικιο εχεις απλα νομιζω υπάρχει όριο ύψους κτλ κτλ και εγω ειμαι 1.62. επιπλέον δεν νομίζω πως μου ταιριάζει το όλο κλίμα του στρατου.. μπορείς όμως να μας πεις τι εννοείς όταν λες δεν περνούν τα ίδια ζόρια με τουσ αλλους ? όχι τπτ αλλο αλλα επειδή διαφωνούν και τα παιδια΄.. Click για ανάπτυξη... Λογικα εννοει οτι κανουν λιγοτερες υπηρεσιες-σκοπιες-καψωνια κτλ. το οποιο ισχυει εν μερη, αλλα απεχει ΠΟΛΥ απ'το περναμε ζωη και κοτα και δινουμε διαταγες στους "κατωτερους"... Γενικα το στρατιωτιλικη ειναι πολυ πιο ζορικο απ' οτι φαινεται και κυριως επικρατει μια απιστευτα ηλιθια νοοτροπια στους περισσοτερους εκει μεσα, στην οποια ειτε κανεις τον χαζο και την υιοθετεις, ή εισαι στα μαχαιρια με τους μισους και κανεις bonus καψωνια-μεταθεσεις και παει λεγοντας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purplebutterfly Νεοφερμένο μέλος Η purplebutterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η purplebutterfly: #12 29-11-08 22:16 εξερταται απ τ κατευθυνση εισαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οποιο επαγγελμα και να κανεις εαν εισαι καλος θα σε παρουν! εαν θες 100% επαγ.αποκ. σκεψου και τις στρατιωτικες! θεωρω ωραιες σχολες τους μηχανικους αεροπλανων(ικαρων) οπως και τους ναυτικους δοκιμους μηχανικους!να ξερεις οτι οι μηχανικοι αυτοι δεν παιρνουν τα ιδια ζωρια με τους στρατιωτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Ο ToMakriAggouri: #6 26-10-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ribo: να ξερεις οτι οι μηχανικοι αυτοι δεν παιρνουν τα ιδια ζωρια με τους στρατιωτες! Click για ανάπτυξη... οχι τους λυπούνται αυτους.. τι λες ρε ριμπο ...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 03:32 Η ~kynthia έγραψε: #7 28-10-08 03:32 Αρχική Δημοσίευση από ToMakriAggouri: οχι τους λυπούνται αυτους.. τι λες ρε ριμπο ...:nono: Click για ανάπτυξη... Μη μας συγχύζεσαι βαμπιράκι Μπορεί να εννοεί ότι τους παιδεύουν περισσότερο XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 14:42 Ο Afey έγραψε: #8 28-10-08 14:42 Θα μπορούσε, αλλά δεν εννοεί αυτό . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η ~kynthia έγραψε: #9 28-10-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Θα μπορούσε, αλλά δεν εννοεί αυτό . Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά μπορεί να δηλώσει ότι αυτό εννοούσε τελικώς και να μας την πει. Ωχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jean1991 Νεοφερμένο μέλος Η jean1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:00 Η jean1991 έγραψε: #10 28-10-08 22:00 ωραιες οι στρατιωτικες δικιο εχεις απλα νομιζω υπάρχει όριο ύψους κτλ κτλ και εγω ειμαι 1.62. επιπλέον δεν νομίζω πως μου ταιριάζει το όλο κλίμα του στρατου.. μπορείς όμως να μας πεις τι εννοείς όταν λες δεν περνούν τα ίδια ζόρια με τουσ αλλους ? όχι τπτ αλλο αλλα επειδή διαφωνούν και τα παιδια΄.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 02:46 Ο ToMakriAggouri: #11 03-11-08 02:46 Αρχική Δημοσίευση από jean1991: ωραιες οι στρατιωτικες δικιο εχεις απλα νομιζω υπάρχει όριο ύψους κτλ κτλ και εγω ειμαι 1.62. επιπλέον δεν νομίζω πως μου ταιριάζει το όλο κλίμα του στρατου.. μπορείς όμως να μας πεις τι εννοείς όταν λες δεν περνούν τα ίδια ζόρια με τουσ αλλους ? όχι τπτ αλλο αλλα επειδή διαφωνούν και τα παιδια΄.. Click για ανάπτυξη... Λογικα εννοει οτι κανουν λιγοτερες υπηρεσιες-σκοπιες-καψωνια κτλ. το οποιο ισχυει εν μερη, αλλα απεχει ΠΟΛΥ απ'το περναμε ζωη και κοτα και δινουμε διαταγες στους "κατωτερους"... Γενικα το στρατιωτιλικη ειναι πολυ πιο ζορικο απ' οτι φαινεται και κυριως επικρατει μια απιστευτα ηλιθια νοοτροπια στους περισσοτερους εκει μεσα, στην οποια ειτε κανεις τον χαζο και την υιοθετεις, ή εισαι στα μαχαιρια με τους μισους και κανεις bonus καψωνια-μεταθεσεις και παει λεγοντας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purplebutterfly Νεοφερμένο μέλος Η purplebutterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η purplebutterfly: #12 29-11-08 22:16 εξερταται απ τ κατευθυνση εισαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ribo: να ξερεις οτι οι μηχανικοι αυτοι δεν παιρνουν τα ιδια ζωρια με τους στρατιωτες! Click για ανάπτυξη... οχι τους λυπούνται αυτους.. τι λες ρε ριμπο ...:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 03:32 Η ~kynthia έγραψε: #7 28-10-08 03:32 Αρχική Δημοσίευση από ToMakriAggouri: οχι τους λυπούνται αυτους.. τι λες ρε ριμπο ...:nono: Click για ανάπτυξη... Μη μας συγχύζεσαι βαμπιράκι Μπορεί να εννοεί ότι τους παιδεύουν περισσότερο XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 14:42 Ο Afey έγραψε: #8 28-10-08 14:42 Θα μπορούσε, αλλά δεν εννοεί αυτό . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η ~kynthia έγραψε: #9 28-10-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Θα μπορούσε, αλλά δεν εννοεί αυτό . Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά μπορεί να δηλώσει ότι αυτό εννοούσε τελικώς και να μας την πει. Ωχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jean1991 Νεοφερμένο μέλος Η jean1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:00 Η jean1991 έγραψε: #10 28-10-08 22:00 ωραιες οι στρατιωτικες δικιο εχεις απλα νομιζω υπάρχει όριο ύψους κτλ κτλ και εγω ειμαι 1.62. επιπλέον δεν νομίζω πως μου ταιριάζει το όλο κλίμα του στρατου.. μπορείς όμως να μας πεις τι εννοείς όταν λες δεν περνούν τα ίδια ζόρια με τουσ αλλους ? όχι τπτ αλλο αλλα επειδή διαφωνούν και τα παιδια΄.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 02:46 Ο ToMakriAggouri: #11 03-11-08 02:46 Αρχική Δημοσίευση από jean1991: ωραιες οι στρατιωτικες δικιο εχεις απλα νομιζω υπάρχει όριο ύψους κτλ κτλ και εγω ειμαι 1.62. επιπλέον δεν νομίζω πως μου ταιριάζει το όλο κλίμα του στρατου.. μπορείς όμως να μας πεις τι εννοείς όταν λες δεν περνούν τα ίδια ζόρια με τουσ αλλους ? όχι τπτ αλλο αλλα επειδή διαφωνούν και τα παιδια΄.. Click για ανάπτυξη... Λογικα εννοει οτι κανουν λιγοτερες υπηρεσιες-σκοπιες-καψωνια κτλ. το οποιο ισχυει εν μερη, αλλα απεχει ΠΟΛΥ απ'το περναμε ζωη και κοτα και δινουμε διαταγες στους "κατωτερους"... Γενικα το στρατιωτιλικη ειναι πολυ πιο ζορικο απ' οτι φαινεται και κυριως επικρατει μια απιστευτα ηλιθια νοοτροπια στους περισσοτερους εκει μεσα, στην οποια ειτε κανεις τον χαζο και την υιοθετεις, ή εισαι στα μαχαιρια με τους μισους και κανεις bonus καψωνια-μεταθεσεις και παει λεγοντας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purplebutterfly Νεοφερμένο μέλος Η purplebutterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η purplebutterfly: #12 29-11-08 22:16 εξερταται απ τ κατευθυνση εισαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ToMakriAggouri: οχι τους λυπούνται αυτους.. τι λες ρε ριμπο ...:nono: Click για ανάπτυξη... Μη μας συγχύζεσαι βαμπιράκι Μπορεί να εννοεί ότι τους παιδεύουν περισσότερο XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 14:42 Ο Afey έγραψε: #8 28-10-08 14:42 Θα μπορούσε, αλλά δεν εννοεί αυτό . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η ~kynthia έγραψε: #9 28-10-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Θα μπορούσε, αλλά δεν εννοεί αυτό . Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά μπορεί να δηλώσει ότι αυτό εννοούσε τελικώς και να μας την πει. Ωχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jean1991 Νεοφερμένο μέλος Η jean1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:00 Η jean1991 έγραψε: #10 28-10-08 22:00 ωραιες οι στρατιωτικες δικιο εχεις απλα νομιζω υπάρχει όριο ύψους κτλ κτλ και εγω ειμαι 1.62. επιπλέον δεν νομίζω πως μου ταιριάζει το όλο κλίμα του στρατου.. μπορείς όμως να μας πεις τι εννοείς όταν λες δεν περνούν τα ίδια ζόρια με τουσ αλλους ? όχι τπτ αλλο αλλα επειδή διαφωνούν και τα παιδια΄.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 02:46 Ο ToMakriAggouri: #11 03-11-08 02:46 Αρχική Δημοσίευση από jean1991: ωραιες οι στρατιωτικες δικιο εχεις απλα νομιζω υπάρχει όριο ύψους κτλ κτλ και εγω ειμαι 1.62. επιπλέον δεν νομίζω πως μου ταιριάζει το όλο κλίμα του στρατου.. μπορείς όμως να μας πεις τι εννοείς όταν λες δεν περνούν τα ίδια ζόρια με τουσ αλλους ? όχι τπτ αλλο αλλα επειδή διαφωνούν και τα παιδια΄.. Click για ανάπτυξη... Λογικα εννοει οτι κανουν λιγοτερες υπηρεσιες-σκοπιες-καψωνια κτλ. το οποιο ισχυει εν μερη, αλλα απεχει ΠΟΛΥ απ'το περναμε ζωη και κοτα και δινουμε διαταγες στους "κατωτερους"... Γενικα το στρατιωτιλικη ειναι πολυ πιο ζορικο απ' οτι φαινεται και κυριως επικρατει μια απιστευτα ηλιθια νοοτροπια στους περισσοτερους εκει μεσα, στην οποια ειτε κανεις τον χαζο και την υιοθετεις, ή εισαι στα μαχαιρια με τους μισους και κανεις bonus καψωνια-μεταθεσεις και παει λεγοντας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purplebutterfly Νεοφερμένο μέλος Η purplebutterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η purplebutterfly: #12 29-11-08 22:16 εξερταται απ τ κατευθυνση εισαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα μπορούσε, αλλά δεν εννοεί αυτό . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η ~kynthia έγραψε: #9 28-10-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Θα μπορούσε, αλλά δεν εννοεί αυτό . Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά μπορεί να δηλώσει ότι αυτό εννοούσε τελικώς και να μας την πει. Ωχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jean1991 Νεοφερμένο μέλος Η jean1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:00 Η jean1991 έγραψε: #10 28-10-08 22:00 ωραιες οι στρατιωτικες δικιο εχεις απλα νομιζω υπάρχει όριο ύψους κτλ κτλ και εγω ειμαι 1.62. επιπλέον δεν νομίζω πως μου ταιριάζει το όλο κλίμα του στρατου.. μπορείς όμως να μας πεις τι εννοείς όταν λες δεν περνούν τα ίδια ζόρια με τουσ αλλους ? όχι τπτ αλλο αλλα επειδή διαφωνούν και τα παιδια΄.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 02:46 Ο ToMakriAggouri: #11 03-11-08 02:46 Αρχική Δημοσίευση από jean1991: ωραιες οι στρατιωτικες δικιο εχεις απλα νομιζω υπάρχει όριο ύψους κτλ κτλ και εγω ειμαι 1.62. επιπλέον δεν νομίζω πως μου ταιριάζει το όλο κλίμα του στρατου.. μπορείς όμως να μας πεις τι εννοείς όταν λες δεν περνούν τα ίδια ζόρια με τουσ αλλους ? όχι τπτ αλλο αλλα επειδή διαφωνούν και τα παιδια΄.. Click για ανάπτυξη... Λογικα εννοει οτι κανουν λιγοτερες υπηρεσιες-σκοπιες-καψωνια κτλ. το οποιο ισχυει εν μερη, αλλα απεχει ΠΟΛΥ απ'το περναμε ζωη και κοτα και δινουμε διαταγες στους "κατωτερους"... Γενικα το στρατιωτιλικη ειναι πολυ πιο ζορικο απ' οτι φαινεται και κυριως επικρατει μια απιστευτα ηλιθια νοοτροπια στους περισσοτερους εκει μεσα, στην οποια ειτε κανεις τον χαζο και την υιοθετεις, ή εισαι στα μαχαιρια με τους μισους και κανεις bonus καψωνια-μεταθεσεις και παει λεγοντας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purplebutterfly Νεοφερμένο μέλος Η purplebutterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η purplebutterfly: #12 29-11-08 22:16 εξερταται απ τ κατευθυνση εισαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Θα μπορούσε, αλλά δεν εννοεί αυτό . Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά μπορεί να δηλώσει ότι αυτό εννοούσε τελικώς και να μας την πει. Ωχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jean1991 Νεοφερμένο μέλος Η jean1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:00 Η jean1991 έγραψε: #10 28-10-08 22:00 ωραιες οι στρατιωτικες δικιο εχεις απλα νομιζω υπάρχει όριο ύψους κτλ κτλ και εγω ειμαι 1.62. επιπλέον δεν νομίζω πως μου ταιριάζει το όλο κλίμα του στρατου.. μπορείς όμως να μας πεις τι εννοείς όταν λες δεν περνούν τα ίδια ζόρια με τουσ αλλους ? όχι τπτ αλλο αλλα επειδή διαφωνούν και τα παιδια΄.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 02:46 Ο ToMakriAggouri: #11 03-11-08 02:46 Αρχική Δημοσίευση από jean1991: ωραιες οι στρατιωτικες δικιο εχεις απλα νομιζω υπάρχει όριο ύψους κτλ κτλ και εγω ειμαι 1.62. επιπλέον δεν νομίζω πως μου ταιριάζει το όλο κλίμα του στρατου.. μπορείς όμως να μας πεις τι εννοείς όταν λες δεν περνούν τα ίδια ζόρια με τουσ αλλους ? όχι τπτ αλλο αλλα επειδή διαφωνούν και τα παιδια΄.. Click για ανάπτυξη... Λογικα εννοει οτι κανουν λιγοτερες υπηρεσιες-σκοπιες-καψωνια κτλ. το οποιο ισχυει εν μερη, αλλα απεχει ΠΟΛΥ απ'το περναμε ζωη και κοτα και δινουμε διαταγες στους "κατωτερους"... Γενικα το στρατιωτιλικη ειναι πολυ πιο ζορικο απ' οτι φαινεται και κυριως επικρατει μια απιστευτα ηλιθια νοοτροπια στους περισσοτερους εκει μεσα, στην οποια ειτε κανεις τον χαζο και την υιοθετεις, ή εισαι στα μαχαιρια με τους μισους και κανεις bonus καψωνια-μεταθεσεις και παει λεγοντας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purplebutterfly Νεοφερμένο μέλος Η purplebutterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η purplebutterfly: #12 29-11-08 22:16 εξερταται απ τ κατευθυνση εισαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ωραιες οι στρατιωτικες δικιο εχεις απλα νομιζω υπάρχει όριο ύψους κτλ κτλ και εγω ειμαι 1.62. επιπλέον δεν νομίζω πως μου ταιριάζει το όλο κλίμα του στρατου.. μπορείς όμως να μας πεις τι εννοείς όταν λες δεν περνούν τα ίδια ζόρια με τουσ αλλους ? όχι τπτ αλλο αλλα επειδή διαφωνούν και τα παιδια΄.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 02:46 Ο ToMakriAggouri: #11 03-11-08 02:46 Αρχική Δημοσίευση από jean1991: ωραιες οι στρατιωτικες δικιο εχεις απλα νομιζω υπάρχει όριο ύψους κτλ κτλ και εγω ειμαι 1.62. επιπλέον δεν νομίζω πως μου ταιριάζει το όλο κλίμα του στρατου.. μπορείς όμως να μας πεις τι εννοείς όταν λες δεν περνούν τα ίδια ζόρια με τουσ αλλους ? όχι τπτ αλλο αλλα επειδή διαφωνούν και τα παιδια΄.. Click για ανάπτυξη... Λογικα εννοει οτι κανουν λιγοτερες υπηρεσιες-σκοπιες-καψωνια κτλ. το οποιο ισχυει εν μερη, αλλα απεχει ΠΟΛΥ απ'το περναμε ζωη και κοτα και δινουμε διαταγες στους "κατωτερους"... Γενικα το στρατιωτιλικη ειναι πολυ πιο ζορικο απ' οτι φαινεται και κυριως επικρατει μια απιστευτα ηλιθια νοοτροπια στους περισσοτερους εκει μεσα, στην οποια ειτε κανεις τον χαζο και την υιοθετεις, ή εισαι στα μαχαιρια με τους μισους και κανεις bonus καψωνια-μεταθεσεις και παει λεγοντας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purplebutterfly Νεοφερμένο μέλος Η purplebutterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η purplebutterfly: #12 29-11-08 22:16 εξερταται απ τ κατευθυνση εισαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από jean1991: ωραιες οι στρατιωτικες δικιο εχεις απλα νομιζω υπάρχει όριο ύψους κτλ κτλ και εγω ειμαι 1.62. επιπλέον δεν νομίζω πως μου ταιριάζει το όλο κλίμα του στρατου.. μπορείς όμως να μας πεις τι εννοείς όταν λες δεν περνούν τα ίδια ζόρια με τουσ αλλους ? όχι τπτ αλλο αλλα επειδή διαφωνούν και τα παιδια΄.. Click για ανάπτυξη... Λογικα εννοει οτι κανουν λιγοτερες υπηρεσιες-σκοπιες-καψωνια κτλ. το οποιο ισχυει εν μερη, αλλα απεχει ΠΟΛΥ απ'το περναμε ζωη και κοτα και δινουμε διαταγες στους "κατωτερους"... Γενικα το στρατιωτιλικη ειναι πολυ πιο ζορικο απ' οτι φαινεται και κυριως επικρατει μια απιστευτα ηλιθια νοοτροπια στους περισσοτερους εκει μεσα, στην οποια ειτε κανεις τον χαζο και την υιοθετεις, ή εισαι στα μαχαιρια με τους μισους και κανεις bonus καψωνια-μεταθεσεις και παει λεγοντας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purplebutterfly Νεοφερμένο μέλος Η purplebutterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η purplebutterfly: #12 29-11-08 22:16 εξερταται απ τ κατευθυνση εισαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εξερταται απ τ κατευθυνση εισαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.