xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος
και κατι αλλο....πρεπει να διαλεξουμε κυμαινομενο μονο απ' αυτα που εχει το προγραμμα του α' εξαμηνου ????
oχι!!επιλεγομενα και κυμαινομενα μπορεις να διαλεξεις απο οποιοδηποτε εξαμηνο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melinakef
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαθηκα λιγακι...δηλ μπορεις να διαλεξεις κ κυμαινόμενα απο γ' ετος πχ?
ελα μελινα!!ναι εχω αυτην την εντυπωση.κοιτα για τα επιλεγομενα ισχυει σιγουρα!και ειμαι σχεδον σιγουρη οτι και κυμαινομενα διαλεγεις οποια θελεις!

melinakef
Νεοφερμένο μέλος
αρα κανουμε κ λίγη υπομονή μεχρι τρίτη που θα τα μαθουμε για τα καλα...
ευχαριστώ πάντως!!!!

xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spring_mx
Νεοφερμένο μέλος
ουσιαστικα....αυριο θα μαθουμε!!(μπηκε η δευτερα)
ανυπομονωωωωωω να αρχισουμε

κοριτσια να κανονισουμε να συναντηθουμε στ σχολη μιας και θα 'μαστε συμφοιτητριες

xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
ANNE Κι εσυ εισαι μεσα!!

-----------------------------------------
οκ!!σε εχω!!let you know οτι ειμαι μεσα!!see yaaa!
melinakef
Νεοφερμένο μέλος
ανυπομονώ!!!!!
αντε να αρχισουμε!!
ANNE
Νεοφερμένο μέλος
summertime1996
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki