Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
 Ο Θέμης αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 

20-09-08

15:10

Αν ναι, είναι δυνατόν τα γραφικά του να είναι ΤΟΣΟ χάλια όσο τα βλέπω εγώ; Έχω κάνει κάτι λάθος;
								Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
 Ο Μάνος αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 

21-09-08

11:21

+1 που δεν θα τελειώσει τη σχολή στα 4 χρόνια 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
 Ο Θέμης αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 

21-09-08

12:05

Σουτ.
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
 Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι Φοιτητής.  Έχει γράψει 880 μηνύματα. 

21-09-08

12:36

Εγώ τώρα περιμένω το expansion για το WoW. Προς το παρών τοσύστημά μου δεν παλευει τέτοια παιχνίδια.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
 Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι Φοιτητής.  Έχει γράψει 3.031 μηνύματα. 

21-09-08

12:42

τι ειναι το war online?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
- 
				 Φορτώνει...

Αρχική Forum

Ρωτήστε κάτι

Προσωπικές Συζητήσεις

Πανελλαδικές

Αγγελίες

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Λίστα Αποκλεισμένων

Υπεύθυνοι του Forum

e-steki