Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα.

20-09-08

15:10
Αν ναι, είναι δυνατόν τα γραφικά του να είναι ΤΟΣΟ χάλια όσο τα βλέπω εγώ; Έχω κάνει κάτι λάθος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα.

21-09-08

11:21
+1 που δεν θα τελειώσει τη σχολή στα 4 χρόνια 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα.

21-09-08

12:05
Σουτ.
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα.

21-09-08

12:36
Εγώ τώρα περιμένω το expansion για το WoW. Προς το παρών τοσύστημά μου δεν παλευει τέτοια παιχνίδια.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.031 μηνύματα.

21-09-08

12:42
τι ειναι το war online?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...