stamp
Νεοφερμένο μέλος
Ο stamp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

27-07-25

15:11
Καλησπερα παιδια, περασα στο τμημα ΗΜΜΥ Ελμεπα και θελω να δω αν υπαρχουν συναδελφοι εδω μεσα
sakplat
Νεοφερμένο μέλος
Ο sakplat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 48 μηνύματα.

27-07-25

15:15
Συγχαρητήρια! Ο γιος μου πέρασε επίσης. Έχεις βρει κάποια ομαδική;
stamp
Νεοφερμένο μέλος
Ο stamp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

27-07-25

15:28
Οχι ακομη
Συγχαρητηρια και στον γιο σας, οχι δεν εχω βρει καποια ομαδικη ακομηΣυγχαρητήρια! Ο γιος μου πέρασε επίσης. Έχεις βρει κάποια ομαδική;
AlkiviadisAp
Νεοφερμένο μέλος
Ο AlkiviadisAp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

02-08-25

14:32
Καλησπέρα έχουμε ομαδική στο instagram για ΗΜΜΥ Ηράκλειο ΕΛΜΕΠΑ 1ο ετεις που πέρασαν φέτος
επικοινωνήστε στο instagram: alkiviadisap
stamp
Νεοφερμένο μέλος

02-08-25

17:00
Σου εστειλα στο instagram, kostas.stampΚαλησπέρα έχουμε ομαδική στο instagram για ΗΜΜΥ Ηράκλειο ΕΛΜΕΠΑ 1ο ετεις που πέρασαν φέτος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- mauro_koraki
- korydallos
- andreouk
- Hmmytheos
- AlkiviadisAp
- sakplat
- jellojina
- stamp
- afraim
- Entropy24
- Leo komm
- thewitcher