Πέμπτη 28 Ιουλίου ή Παρασκευή 29, βγαίνουν οι βάσεις 2022

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Θέλω λίγο να χαλαρώσετε γιατί δεν θα προλάβετε να πάτε στις σχολές με τέτοιο άγχος :ermm: :laugh:

Εκανα το λάθος να ανοίξω το θρεντ και αγχώθηκα και γω τώρα :lol:

Εγώ εντωμεταξύ δεν έδωσα καν φέτος yet here I am ανυπομονώντας για τις βάσεις :hehe:

Εκανα το λάθος να ανοίξω το θρεντ και αγχώθηκα και γω τώρα :lol:
Εσύ τι αγχώνεσαι καλε;;;; πιο σίγουρος από εσένα ουδείς!!!! Μη μας διαβάζεις παιδάκι μου θα σε παλαβωσουμε και θα μας κυνηγάει η μάνα σου 🤣🤣🤣🤣 αχ Παναγία μου......το μουρλαναμε το παιδί.....
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εγώ εντωμεταξύ δεν έδωσα καν φέτος yet here I am ανυπομονώντας για τις βάσεις :hehe:
Ααααααα χειροτερεύει επικίνδυνα η κατάσταση όλων εδώ μέσα......🤣🤣

Εσύ τι αγχώνεσαι καλε;;;; πιο σίγουρος από εσένα ουδείς!!!! Μη μας διαβάζεις παιδάκι μου θα σε παλαβωσουμε και θα μας κυνηγάει η μάνα σου 🤣🤣🤣🤣 αχ Παναγία μου......το μουρλαναμε το παιδί.....

Ααααααα χειροτερεύει επικίνδυνα η κατάσταση όλων εδώ μέσα......🤣🤣
Θ-Ε-Α, υποκλίνομαι :lol:

Ομαδική παράκρουση στο θρεντ, όντως :lol: Αχ μακάρι να είμαστε όλοι χαρούμενοι σε 1-2 μέρες

Ρε πακ τι θες εσυ (εννοω σχολη!) και αγχωνεσαι τοσο μαρη;
Αυτό δεν είναι το αγχωμένο μου, κουλ είμαι. Επρεπε να με έβλεπες πριν βγουν οι βαθμοί :lol:
Κτηνιατρική ΑΠΘ θέλω και είμαι 400 κάτι μόρια πάνω σε σχέση με πέρσι

Αυτό δεν είναι το αγχωμένο μου, κουλ είμαι. Επρεπε να με έβλεπες πριν βγουν οι βαθμοί :lol:
Κτηνιατρική ΑΠΘ θέλω και είμαι 400 κάτι μόρια πάνω σε σχέση με πέρσι
Εισαι δυναμη ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΗΡΕΜΙΑ ΣΟΥΣΣΣΣ

Καλά κάτσε να βγει αληθινός αυτός ο Φλωροπουλος (θου Κύριε) και θα με δεις στο δελτίο των 9 οχι Θεα αλλά τρελή......🤣🤣
Σορρυ μανα , θα σου κλεψω το σποτλαιτ

Καλά κάτσε να βγει αληθινός αυτός ο Φλωροπουλος (θου Κύριε) και θα με δεις στο δελτίο των 9 οχι Θεα αλλά τρελή......🤣🤣
Είδα λίγο τις περσινές του προβλέψεις και ως επί το πλείστον οι βάσεις ήταν είτε χαμηλότερες, είτε κοντά στο κάτω όριο. Π.χ. για Ιατρική Αθήνας είχε δώσει 18.900-19.100 (στο 18.8κάτι αν θυμάμαι καλά είχε κλείσει), για Νομική Αθήνας 18.100-18.300 και έκλεισε πάλι πιο κοντά στο κάτω όριο, 18.157

Μεταδοτικό το στρες τελικά:look: Η ««« αγωνία» » » μου ( πολλά εισαγωγικά) είναι να δω αν θα είμαι στην 1η δεκάδα-πεντάδα-ίιιιισως και 1ος στη Φαρμακευτική ΕΚΠΑ (μεγάλο ίσως).

Μεταδοτικό το στρες τελικά:look: Η ««« αγωνία» » » μου ( πολλά εισαγωγικά) είναι να δω αν θα είμαι στην 1η δεκάδα-πεντάδα-ίιιιισως και 1ος στη Φαρμακευτική ΕΚΠΑ (μεγάλο ίσως).
Εγω θα νοιαζομουν αρχικα να ειμαι στις επιλογες χαχαχαχα ολα τα αλλα ειναι ασημαντα

Είδα λίγο τις περσινές του προβλέψεις και ως επί το πλείστον οι βάσεις ήταν είτε χαμηλότερες, είτε κοντά στο κάτω όριο. Π.χ. για Ιατρική Αθήνας είχε δώσει 18.900-19.100 (στο 18.8κάτι αν θυμάμαι καλά είχε κλείσει), για Νομική Αθήνας 18.100-18.300 και έκλεισε πάλι πιο κοντά στο κάτω όριο, 18.157
Μπορείς να μου τις στείλεις τις περσινές; Δεν τις βρήκα κάπου

Συγχαρητήρια από τώρα τότε!
Εμένα με νοιάζει, όπως είχε πει κάποια στιγμή η αγαπητή @Pak και θυμάμαι την έκφραση, να περάσω στη σχολή, κι ας κλείσω και την πόρτα καθώς μπαίνω!

Μπορείς να μου τις στείλεις τις περσινές; Δεν τις βρήκα κάπου
Βεβαίως, εδώ!

μορια;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back