Πάω Β Λυκείου: προετοιμασία για πανελλήνιες

frtrl

Νεοφερμένο μέλος

Ο frtrl αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γειά σας ! Είμαι Β' Λυκείου ( υγείας ) και όπως καταλαβαίνετε η χρονιά τελειώνει. Σκοπεύω φυσικά να πάω φροντιστήριο και θερινά αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει φροντιστήριο για φέτος. Ως προσωπική προετοιμασία έχω βγάλει από την βιολογία της Γ' μόνο το Α' τεύχος , στην φυσική γενικής είμαι αρκετά καλά ( στου προσανατολισμού δυσκολεύομαι λίγο αλλα τα κατανοώ και τα έχω μάθει) και χημεία απλώς έχω ολοκληρώσει την φετινή ύλη σε βασικό επίπεδο. Εννοείται πως θα φροντίσω να διαβάσω αρκετά αυτό το καλοκαίρι απλώς αναρωτιέμαι για το πόσο πίσω έχω μείνει σε σύγκριση με άλλα άτομα που έχουν μπεί στην ύλη της Γ' και αν προλαβαίνω να καλύψω ύλη σύντομα.

φυσικα και εχεις μεινει πισω σε σχεση με καποιον που εχει αρζισει να προετοιμαζεται για τις πανελληνιες απο τα 17 του,απο τα 16 του η ισως και νωριτερα.και τι σημασια εχει?ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος,εχει διαφορετικους ρυθμους,διαφορετικες αναγκες κτλ.Κοιταξε εσυ τον εαυτο σου να γινεται καθε μερα ενα τσακ καλυτερος απο τον χθεσινο σου εαυτο.κανε επαναληψη και λυσε ασκησεις εκει που θεωρεις οτι υστερεις.και 12 μηνες ειναι μαλλον αρκετοι για να κανεις μια αξιολογη προετοιμασια εφοσον δεν εχεις πολλα κενα απο ττη β και α λυκειου.

Το θέμα είναι πως δύσκολα θα βρεις τμήμα σε φροντιστήριο γιατί σχεδόν όλοι έχουν ξεκινήσει την ύλη από την δευτέρα λυκείου κ έχουν προχωρήσει. Ίσως το ιδιαίτερο είναι μονόδρομος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back