Ακάλυπτος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ακάλυπτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 240 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:45 Ο Ακάλυπτος: #21 30-09-15 19:45 Αρχική Δημοσίευση από mirto.dr: Α, αυτό δεν το γνωρίζω . Πάντως αν θες να μάθεις οτιδήποτε άλλο για τη σχολή μη διστάσεις να με ρωτήσεις. Click για ανάπτυξη... Πήρα στη γραμματεία, και είπαν πως δεν ξέρουν ότι αυτοί πότε ξεκινάνε τα μαθήματα. Εγώ δεν έχω καταλάβει τι παίζει. Πήγες η ίδια στο Παντειο και σου είπαν για τις 5 του μήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar_gr Νεοφερμένο μέλος Η mar_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 13:11 Η mar_gr έγραψε: #22 26-08-16 13:11 Θα ήθελα να μάθω πληροφορίες για το τμήμα επικοινωνίας μέσων και πολιτισμού του παντείου όσον αφορά την επαγγελματική αποκατάσταση και συγκεκριμένα για τη κατεύθυνση δημόσιες σχέσεις και διαφήμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Αυγούστου 2016 Energy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Energy δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2017 στις 13:12 Η Energy έγραψε: #23 11-11-17 13:12 Σπουδάζει κανείς Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο; Είναι δύσκολη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2019 NMAS Νεοφερμένο μέλος Ο NMAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2018 στις 21:49 Ο NMAS έγραψε: #24 28-02-18 21:49 θα ήθελα την γνώμη σας εαν γνωρίζετε , το τμήμα κοινωνικής πολιτικής ειναι εύκολο δύσκολο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2018 στις 00:27 Ο eco-warrior: #25 01-03-18 00:27 Αρχική Δημοσίευση από NMAS: θα ήθελα την γνώμη σας εαν γνωρίζετε , το τμήμα κοινωνικής πολιτικής ειναι εύκολο δύσκολο ; Click για ανάπτυξη... Σκέφτεσαι να σπουδάσεις σ' αυτό το τμήμα; Δεν ξέρω το βαθμό δυσκολίας του εν λόγω τμήματος, πάντως οι κατατακτήριες εξετάσεις είναι πιο βατές σε σύγκριση με παρεμφερή τμήματα. Ένα άλλο ζήτημα -το οποίο απασχολεί κάποιους- είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα. Νομίζω ότι δεν έχει διευθετηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2018 στις 00:37 Η edweimaste: #26 01-03-18 00:37 Καλησπέρα! Μιας και υπάρχει θέμα σχετικό με την Πάντειο,θα ήθελα να ρωτήσω τι παιζει με τα μεταπτυχιακά στην ψυχολογία. Έχουν βγάλει κάποια προκύρηξη... γνωρίζετε κάτι;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NMAS Νεοφερμένο μέλος Ο NMAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2018 στις 22:37 Ο NMAS έγραψε: #27 01-03-18 22:37 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Σκέφτεσαι να σπουδάσεις σ' αυτό το τμήμα; Δεν ξέρω το βαθμό δυσκολίας του εν λόγω τμήματος, πάντως οι κατατακτήριες εξετάσεις είναι πιο βατές σε σύγκριση με παρεμφερή τμήματα. Ένα άλλο ζήτημα -το οποίο απασχολεί κάποιους- είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα. Νομίζω ότι δεν έχει διευθετηθεί. Click για ανάπτυξη... ναι ετσι και αλλιωσ ειμαι ηδη δημοσιος υπαλληλοσ και αποφοιτοσ τει οπότε μαλλον με καλυπτουν τα επαγγελματικα εν γενη δικαιωματα Αρχική Δημοσίευση από NMAS: ναι ετσι και αλλιωσ ειμαι ηδη δημοσιος υπαλληλοσ και αποφοιτοσ τει οπότε μαλλον με καλυπτουν τα επαγγελματικα εν γενη δικαιωματα Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω και για την απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Απριλίου 2018 στις 13:17 Η xrictian έγραψε: #28 28-04-18 13:17 Γεια σας!!! Σπουδάζει κάποιος από εδώ Πάντειο;;; Θέλω μια βοήθεια με κάτι σημειώσεις ! Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar_gr Νεοφερμένο μέλος Η mar_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 28 Απριλίου 2018 στις 16:31 Η mar_gr έγραψε: #29 28-04-18 16:31 Τι τμήμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 2 Μαΐου 2018 στις 19:33 Η xrictian έγραψε: #30 02-05-18 19:33 Καλησπέρα, Βασικά θέλω να κατεβάσω κάτι σημειώσεις από το e class και μου ζητάει κωδικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar_gr Νεοφερμένο μέλος Η mar_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Μαΐου 2018 στις 03:09 Η mar_gr έγραψε: #31 03-05-18 03:09 Θέλει τους κωδικούς που σου είχαν δώσει στην εγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antonisgts Νεοφερμένο μέλος Ο Antonisgts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2020 στις 20:05 Ο Antonisgts: #32 20-01-20 20:05 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα της Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αν έχετε κάποια εμπειρία ή γνώση επί του θέματος, παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Michalis A. Ken ntrantz woasibe GeorgePap2003 thenutritionist Παναγιώτης L xakounaamatata Barka Billokos1 FRT Κλημεντίνη Nikos05 olga123 Eva2002 kith87 Dorita andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mirto.dr: Α, αυτό δεν το γνωρίζω . Πάντως αν θες να μάθεις οτιδήποτε άλλο για τη σχολή μη διστάσεις να με ρωτήσεις. Click για ανάπτυξη... Πήρα στη γραμματεία, και είπαν πως δεν ξέρουν ότι αυτοί πότε ξεκινάνε τα μαθήματα. Εγώ δεν έχω καταλάβει τι παίζει. Πήγες η ίδια στο Παντειο και σου είπαν για τις 5 του μήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mar_gr Νεοφερμένο μέλος Η mar_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 13:11 Η mar_gr έγραψε: #22 26-08-16 13:11 Θα ήθελα να μάθω πληροφορίες για το τμήμα επικοινωνίας μέσων και πολιτισμού του παντείου όσον αφορά την επαγγελματική αποκατάσταση και συγκεκριμένα για τη κατεύθυνση δημόσιες σχέσεις και διαφήμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Αυγούστου 2016 Energy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Energy δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2017 στις 13:12 Η Energy έγραψε: #23 11-11-17 13:12 Σπουδάζει κανείς Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο; Είναι δύσκολη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2019 NMAS Νεοφερμένο μέλος Ο NMAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2018 στις 21:49 Ο NMAS έγραψε: #24 28-02-18 21:49 θα ήθελα την γνώμη σας εαν γνωρίζετε , το τμήμα κοινωνικής πολιτικής ειναι εύκολο δύσκολο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2018 στις 00:27 Ο eco-warrior: #25 01-03-18 00:27 Αρχική Δημοσίευση από NMAS: θα ήθελα την γνώμη σας εαν γνωρίζετε , το τμήμα κοινωνικής πολιτικής ειναι εύκολο δύσκολο ; Click για ανάπτυξη... Σκέφτεσαι να σπουδάσεις σ' αυτό το τμήμα; Δεν ξέρω το βαθμό δυσκολίας του εν λόγω τμήματος, πάντως οι κατατακτήριες εξετάσεις είναι πιο βατές σε σύγκριση με παρεμφερή τμήματα. Ένα άλλο ζήτημα -το οποίο απασχολεί κάποιους- είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα. Νομίζω ότι δεν έχει διευθετηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2018 στις 00:37 Η edweimaste: #26 01-03-18 00:37 Καλησπέρα! Μιας και υπάρχει θέμα σχετικό με την Πάντειο,θα ήθελα να ρωτήσω τι παιζει με τα μεταπτυχιακά στην ψυχολογία. Έχουν βγάλει κάποια προκύρηξη... γνωρίζετε κάτι;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NMAS Νεοφερμένο μέλος Ο NMAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2018 στις 22:37 Ο NMAS έγραψε: #27 01-03-18 22:37 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Σκέφτεσαι να σπουδάσεις σ' αυτό το τμήμα; Δεν ξέρω το βαθμό δυσκολίας του εν λόγω τμήματος, πάντως οι κατατακτήριες εξετάσεις είναι πιο βατές σε σύγκριση με παρεμφερή τμήματα. Ένα άλλο ζήτημα -το οποίο απασχολεί κάποιους- είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα. Νομίζω ότι δεν έχει διευθετηθεί. Click για ανάπτυξη... ναι ετσι και αλλιωσ ειμαι ηδη δημοσιος υπαλληλοσ και αποφοιτοσ τει οπότε μαλλον με καλυπτουν τα επαγγελματικα εν γενη δικαιωματα Αρχική Δημοσίευση από NMAS: ναι ετσι και αλλιωσ ειμαι ηδη δημοσιος υπαλληλοσ και αποφοιτοσ τει οπότε μαλλον με καλυπτουν τα επαγγελματικα εν γενη δικαιωματα Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω και για την απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Απριλίου 2018 στις 13:17 Η xrictian έγραψε: #28 28-04-18 13:17 Γεια σας!!! Σπουδάζει κάποιος από εδώ Πάντειο;;; Θέλω μια βοήθεια με κάτι σημειώσεις ! Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar_gr Νεοφερμένο μέλος Η mar_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 28 Απριλίου 2018 στις 16:31 Η mar_gr έγραψε: #29 28-04-18 16:31 Τι τμήμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 2 Μαΐου 2018 στις 19:33 Η xrictian έγραψε: #30 02-05-18 19:33 Καλησπέρα, Βασικά θέλω να κατεβάσω κάτι σημειώσεις από το e class και μου ζητάει κωδικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar_gr Νεοφερμένο μέλος Η mar_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Μαΐου 2018 στις 03:09 Η mar_gr έγραψε: #31 03-05-18 03:09 Θέλει τους κωδικούς που σου είχαν δώσει στην εγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antonisgts Νεοφερμένο μέλος Ο Antonisgts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2020 στις 20:05 Ο Antonisgts: #32 20-01-20 20:05 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα της Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αν έχετε κάποια εμπειρία ή γνώση επί του θέματος, παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Michalis A. Ken ntrantz woasibe GeorgePap2003 thenutritionist Παναγιώτης L xakounaamatata Barka Billokos1 FRT Κλημεντίνη Nikos05 olga123 Eva2002 kith87 Dorita andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ήθελα να μάθω πληροφορίες για το τμήμα επικοινωνίας μέσων και πολιτισμού του παντείου όσον αφορά την επαγγελματική αποκατάσταση και συγκεκριμένα για τη κατεύθυνση δημόσιες σχέσεις και διαφήμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Energy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Energy δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2017 στις 13:12 Η Energy έγραψε: #23 11-11-17 13:12 Σπουδάζει κανείς Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο; Είναι δύσκολη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2019 NMAS Νεοφερμένο μέλος Ο NMAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2018 στις 21:49 Ο NMAS έγραψε: #24 28-02-18 21:49 θα ήθελα την γνώμη σας εαν γνωρίζετε , το τμήμα κοινωνικής πολιτικής ειναι εύκολο δύσκολο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2018 στις 00:27 Ο eco-warrior: #25 01-03-18 00:27 Αρχική Δημοσίευση από NMAS: θα ήθελα την γνώμη σας εαν γνωρίζετε , το τμήμα κοινωνικής πολιτικής ειναι εύκολο δύσκολο ; Click για ανάπτυξη... Σκέφτεσαι να σπουδάσεις σ' αυτό το τμήμα; Δεν ξέρω το βαθμό δυσκολίας του εν λόγω τμήματος, πάντως οι κατατακτήριες εξετάσεις είναι πιο βατές σε σύγκριση με παρεμφερή τμήματα. Ένα άλλο ζήτημα -το οποίο απασχολεί κάποιους- είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα. Νομίζω ότι δεν έχει διευθετηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2018 στις 00:37 Η edweimaste: #26 01-03-18 00:37 Καλησπέρα! Μιας και υπάρχει θέμα σχετικό με την Πάντειο,θα ήθελα να ρωτήσω τι παιζει με τα μεταπτυχιακά στην ψυχολογία. Έχουν βγάλει κάποια προκύρηξη... γνωρίζετε κάτι;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NMAS Νεοφερμένο μέλος Ο NMAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2018 στις 22:37 Ο NMAS έγραψε: #27 01-03-18 22:37 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Σκέφτεσαι να σπουδάσεις σ' αυτό το τμήμα; Δεν ξέρω το βαθμό δυσκολίας του εν λόγω τμήματος, πάντως οι κατατακτήριες εξετάσεις είναι πιο βατές σε σύγκριση με παρεμφερή τμήματα. Ένα άλλο ζήτημα -το οποίο απασχολεί κάποιους- είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα. Νομίζω ότι δεν έχει διευθετηθεί. Click για ανάπτυξη... ναι ετσι και αλλιωσ ειμαι ηδη δημοσιος υπαλληλοσ και αποφοιτοσ τει οπότε μαλλον με καλυπτουν τα επαγγελματικα εν γενη δικαιωματα Αρχική Δημοσίευση από NMAS: ναι ετσι και αλλιωσ ειμαι ηδη δημοσιος υπαλληλοσ και αποφοιτοσ τει οπότε μαλλον με καλυπτουν τα επαγγελματικα εν γενη δικαιωματα Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω και για την απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Απριλίου 2018 στις 13:17 Η xrictian έγραψε: #28 28-04-18 13:17 Γεια σας!!! Σπουδάζει κάποιος από εδώ Πάντειο;;; Θέλω μια βοήθεια με κάτι σημειώσεις ! Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar_gr Νεοφερμένο μέλος Η mar_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 28 Απριλίου 2018 στις 16:31 Η mar_gr έγραψε: #29 28-04-18 16:31 Τι τμήμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 2 Μαΐου 2018 στις 19:33 Η xrictian έγραψε: #30 02-05-18 19:33 Καλησπέρα, Βασικά θέλω να κατεβάσω κάτι σημειώσεις από το e class και μου ζητάει κωδικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar_gr Νεοφερμένο μέλος Η mar_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Μαΐου 2018 στις 03:09 Η mar_gr έγραψε: #31 03-05-18 03:09 Θέλει τους κωδικούς που σου είχαν δώσει στην εγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antonisgts Νεοφερμένο μέλος Ο Antonisgts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2020 στις 20:05 Ο Antonisgts: #32 20-01-20 20:05 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα της Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αν έχετε κάποια εμπειρία ή γνώση επί του θέματος, παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Michalis A. Ken ntrantz woasibe GeorgePap2003 thenutritionist Παναγιώτης L xakounaamatata Barka Billokos1 FRT Κλημεντίνη Nikos05 olga123 Eva2002 kith87 Dorita andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σπουδάζει κανείς Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο; Είναι δύσκολη σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NMAS Νεοφερμένο μέλος Ο NMAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2018 στις 21:49 Ο NMAS έγραψε: #24 28-02-18 21:49 θα ήθελα την γνώμη σας εαν γνωρίζετε , το τμήμα κοινωνικής πολιτικής ειναι εύκολο δύσκολο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2018 στις 00:27 Ο eco-warrior: #25 01-03-18 00:27 Αρχική Δημοσίευση από NMAS: θα ήθελα την γνώμη σας εαν γνωρίζετε , το τμήμα κοινωνικής πολιτικής ειναι εύκολο δύσκολο ; Click για ανάπτυξη... Σκέφτεσαι να σπουδάσεις σ' αυτό το τμήμα; Δεν ξέρω το βαθμό δυσκολίας του εν λόγω τμήματος, πάντως οι κατατακτήριες εξετάσεις είναι πιο βατές σε σύγκριση με παρεμφερή τμήματα. Ένα άλλο ζήτημα -το οποίο απασχολεί κάποιους- είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα. Νομίζω ότι δεν έχει διευθετηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2018 στις 00:37 Η edweimaste: #26 01-03-18 00:37 Καλησπέρα! Μιας και υπάρχει θέμα σχετικό με την Πάντειο,θα ήθελα να ρωτήσω τι παιζει με τα μεταπτυχιακά στην ψυχολογία. Έχουν βγάλει κάποια προκύρηξη... γνωρίζετε κάτι;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NMAS Νεοφερμένο μέλος Ο NMAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2018 στις 22:37 Ο NMAS έγραψε: #27 01-03-18 22:37 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Σκέφτεσαι να σπουδάσεις σ' αυτό το τμήμα; Δεν ξέρω το βαθμό δυσκολίας του εν λόγω τμήματος, πάντως οι κατατακτήριες εξετάσεις είναι πιο βατές σε σύγκριση με παρεμφερή τμήματα. Ένα άλλο ζήτημα -το οποίο απασχολεί κάποιους- είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα. Νομίζω ότι δεν έχει διευθετηθεί. Click για ανάπτυξη... ναι ετσι και αλλιωσ ειμαι ηδη δημοσιος υπαλληλοσ και αποφοιτοσ τει οπότε μαλλον με καλυπτουν τα επαγγελματικα εν γενη δικαιωματα Αρχική Δημοσίευση από NMAS: ναι ετσι και αλλιωσ ειμαι ηδη δημοσιος υπαλληλοσ και αποφοιτοσ τει οπότε μαλλον με καλυπτουν τα επαγγελματικα εν γενη δικαιωματα Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω και για την απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Απριλίου 2018 στις 13:17 Η xrictian έγραψε: #28 28-04-18 13:17 Γεια σας!!! Σπουδάζει κάποιος από εδώ Πάντειο;;; Θέλω μια βοήθεια με κάτι σημειώσεις ! Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar_gr Νεοφερμένο μέλος Η mar_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 28 Απριλίου 2018 στις 16:31 Η mar_gr έγραψε: #29 28-04-18 16:31 Τι τμήμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 2 Μαΐου 2018 στις 19:33 Η xrictian έγραψε: #30 02-05-18 19:33 Καλησπέρα, Βασικά θέλω να κατεβάσω κάτι σημειώσεις από το e class και μου ζητάει κωδικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar_gr Νεοφερμένο μέλος Η mar_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Μαΐου 2018 στις 03:09 Η mar_gr έγραψε: #31 03-05-18 03:09 Θέλει τους κωδικούς που σου είχαν δώσει στην εγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antonisgts Νεοφερμένο μέλος Ο Antonisgts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2020 στις 20:05 Ο Antonisgts: #32 20-01-20 20:05 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα της Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αν έχετε κάποια εμπειρία ή γνώση επί του θέματος, παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Michalis A. Ken ntrantz woasibe GeorgePap2003 thenutritionist Παναγιώτης L xakounaamatata Barka Billokos1 FRT Κλημεντίνη Nikos05 olga123 Eva2002 kith87 Dorita andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα ήθελα την γνώμη σας εαν γνωρίζετε , το τμήμα κοινωνικής πολιτικής ειναι εύκολο δύσκολο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2018 στις 00:27 Ο eco-warrior: #25 01-03-18 00:27 Αρχική Δημοσίευση από NMAS: θα ήθελα την γνώμη σας εαν γνωρίζετε , το τμήμα κοινωνικής πολιτικής ειναι εύκολο δύσκολο ; Click για ανάπτυξη... Σκέφτεσαι να σπουδάσεις σ' αυτό το τμήμα; Δεν ξέρω το βαθμό δυσκολίας του εν λόγω τμήματος, πάντως οι κατατακτήριες εξετάσεις είναι πιο βατές σε σύγκριση με παρεμφερή τμήματα. Ένα άλλο ζήτημα -το οποίο απασχολεί κάποιους- είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα. Νομίζω ότι δεν έχει διευθετηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2018 στις 00:37 Η edweimaste: #26 01-03-18 00:37 Καλησπέρα! Μιας και υπάρχει θέμα σχετικό με την Πάντειο,θα ήθελα να ρωτήσω τι παιζει με τα μεταπτυχιακά στην ψυχολογία. Έχουν βγάλει κάποια προκύρηξη... γνωρίζετε κάτι;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NMAS Νεοφερμένο μέλος Ο NMAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2018 στις 22:37 Ο NMAS έγραψε: #27 01-03-18 22:37 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Σκέφτεσαι να σπουδάσεις σ' αυτό το τμήμα; Δεν ξέρω το βαθμό δυσκολίας του εν λόγω τμήματος, πάντως οι κατατακτήριες εξετάσεις είναι πιο βατές σε σύγκριση με παρεμφερή τμήματα. Ένα άλλο ζήτημα -το οποίο απασχολεί κάποιους- είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα. Νομίζω ότι δεν έχει διευθετηθεί. Click για ανάπτυξη... ναι ετσι και αλλιωσ ειμαι ηδη δημοσιος υπαλληλοσ και αποφοιτοσ τει οπότε μαλλον με καλυπτουν τα επαγγελματικα εν γενη δικαιωματα Αρχική Δημοσίευση από NMAS: ναι ετσι και αλλιωσ ειμαι ηδη δημοσιος υπαλληλοσ και αποφοιτοσ τει οπότε μαλλον με καλυπτουν τα επαγγελματικα εν γενη δικαιωματα Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω και για την απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Απριλίου 2018 στις 13:17 Η xrictian έγραψε: #28 28-04-18 13:17 Γεια σας!!! Σπουδάζει κάποιος από εδώ Πάντειο;;; Θέλω μια βοήθεια με κάτι σημειώσεις ! Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar_gr Νεοφερμένο μέλος Η mar_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 28 Απριλίου 2018 στις 16:31 Η mar_gr έγραψε: #29 28-04-18 16:31 Τι τμήμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 2 Μαΐου 2018 στις 19:33 Η xrictian έγραψε: #30 02-05-18 19:33 Καλησπέρα, Βασικά θέλω να κατεβάσω κάτι σημειώσεις από το e class και μου ζητάει κωδικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar_gr Νεοφερμένο μέλος Η mar_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Μαΐου 2018 στις 03:09 Η mar_gr έγραψε: #31 03-05-18 03:09 Θέλει τους κωδικούς που σου είχαν δώσει στην εγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antonisgts Νεοφερμένο μέλος Ο Antonisgts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2020 στις 20:05 Ο Antonisgts: #32 20-01-20 20:05 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα της Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αν έχετε κάποια εμπειρία ή γνώση επί του θέματος, παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Michalis A. Ken ntrantz woasibe GeorgePap2003 thenutritionist Παναγιώτης L xakounaamatata Barka Billokos1 FRT Κλημεντίνη Nikos05 olga123 Eva2002 kith87 Dorita andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NMAS: θα ήθελα την γνώμη σας εαν γνωρίζετε , το τμήμα κοινωνικής πολιτικής ειναι εύκολο δύσκολο ; Click για ανάπτυξη... Σκέφτεσαι να σπουδάσεις σ' αυτό το τμήμα; Δεν ξέρω το βαθμό δυσκολίας του εν λόγω τμήματος, πάντως οι κατατακτήριες εξετάσεις είναι πιο βατές σε σύγκριση με παρεμφερή τμήματα. Ένα άλλο ζήτημα -το οποίο απασχολεί κάποιους- είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα. Νομίζω ότι δεν έχει διευθετηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2018 στις 00:37 Η edweimaste: #26 01-03-18 00:37 Καλησπέρα! Μιας και υπάρχει θέμα σχετικό με την Πάντειο,θα ήθελα να ρωτήσω τι παιζει με τα μεταπτυχιακά στην ψυχολογία. Έχουν βγάλει κάποια προκύρηξη... γνωρίζετε κάτι;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NMAS Νεοφερμένο μέλος Ο NMAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2018 στις 22:37 Ο NMAS έγραψε: #27 01-03-18 22:37 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Σκέφτεσαι να σπουδάσεις σ' αυτό το τμήμα; Δεν ξέρω το βαθμό δυσκολίας του εν λόγω τμήματος, πάντως οι κατατακτήριες εξετάσεις είναι πιο βατές σε σύγκριση με παρεμφερή τμήματα. Ένα άλλο ζήτημα -το οποίο απασχολεί κάποιους- είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα. Νομίζω ότι δεν έχει διευθετηθεί. Click για ανάπτυξη... ναι ετσι και αλλιωσ ειμαι ηδη δημοσιος υπαλληλοσ και αποφοιτοσ τει οπότε μαλλον με καλυπτουν τα επαγγελματικα εν γενη δικαιωματα Αρχική Δημοσίευση από NMAS: ναι ετσι και αλλιωσ ειμαι ηδη δημοσιος υπαλληλοσ και αποφοιτοσ τει οπότε μαλλον με καλυπτουν τα επαγγελματικα εν γενη δικαιωματα Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω και για την απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Απριλίου 2018 στις 13:17 Η xrictian έγραψε: #28 28-04-18 13:17 Γεια σας!!! Σπουδάζει κάποιος από εδώ Πάντειο;;; Θέλω μια βοήθεια με κάτι σημειώσεις ! Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar_gr Νεοφερμένο μέλος Η mar_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 28 Απριλίου 2018 στις 16:31 Η mar_gr έγραψε: #29 28-04-18 16:31 Τι τμήμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 2 Μαΐου 2018 στις 19:33 Η xrictian έγραψε: #30 02-05-18 19:33 Καλησπέρα, Βασικά θέλω να κατεβάσω κάτι σημειώσεις από το e class και μου ζητάει κωδικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar_gr Νεοφερμένο μέλος Η mar_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Μαΐου 2018 στις 03:09 Η mar_gr έγραψε: #31 03-05-18 03:09 Θέλει τους κωδικούς που σου είχαν δώσει στην εγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antonisgts Νεοφερμένο μέλος Ο Antonisgts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2020 στις 20:05 Ο Antonisgts: #32 20-01-20 20:05 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα της Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αν έχετε κάποια εμπειρία ή γνώση επί του θέματος, παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Michalis A. Ken ntrantz woasibe GeorgePap2003 thenutritionist Παναγιώτης L xakounaamatata Barka Billokos1 FRT Κλημεντίνη Nikos05 olga123 Eva2002 kith87 Dorita andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα! Μιας και υπάρχει θέμα σχετικό με την Πάντειο,θα ήθελα να ρωτήσω τι παιζει με τα μεταπτυχιακά στην ψυχολογία. Έχουν βγάλει κάποια προκύρηξη... γνωρίζετε κάτι;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NMAS Νεοφερμένο μέλος Ο NMAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2018 στις 22:37 Ο NMAS έγραψε: #27 01-03-18 22:37 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Σκέφτεσαι να σπουδάσεις σ' αυτό το τμήμα; Δεν ξέρω το βαθμό δυσκολίας του εν λόγω τμήματος, πάντως οι κατατακτήριες εξετάσεις είναι πιο βατές σε σύγκριση με παρεμφερή τμήματα. Ένα άλλο ζήτημα -το οποίο απασχολεί κάποιους- είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα. Νομίζω ότι δεν έχει διευθετηθεί. Click για ανάπτυξη... ναι ετσι και αλλιωσ ειμαι ηδη δημοσιος υπαλληλοσ και αποφοιτοσ τει οπότε μαλλον με καλυπτουν τα επαγγελματικα εν γενη δικαιωματα Αρχική Δημοσίευση από NMAS: ναι ετσι και αλλιωσ ειμαι ηδη δημοσιος υπαλληλοσ και αποφοιτοσ τει οπότε μαλλον με καλυπτουν τα επαγγελματικα εν γενη δικαιωματα Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω και για την απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Απριλίου 2018 στις 13:17 Η xrictian έγραψε: #28 28-04-18 13:17 Γεια σας!!! Σπουδάζει κάποιος από εδώ Πάντειο;;; Θέλω μια βοήθεια με κάτι σημειώσεις ! Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar_gr Νεοφερμένο μέλος Η mar_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 28 Απριλίου 2018 στις 16:31 Η mar_gr έγραψε: #29 28-04-18 16:31 Τι τμήμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 2 Μαΐου 2018 στις 19:33 Η xrictian έγραψε: #30 02-05-18 19:33 Καλησπέρα, Βασικά θέλω να κατεβάσω κάτι σημειώσεις από το e class και μου ζητάει κωδικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar_gr Νεοφερμένο μέλος Η mar_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Μαΐου 2018 στις 03:09 Η mar_gr έγραψε: #31 03-05-18 03:09 Θέλει τους κωδικούς που σου είχαν δώσει στην εγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antonisgts Νεοφερμένο μέλος Ο Antonisgts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2020 στις 20:05 Ο Antonisgts: #32 20-01-20 20:05 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα της Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αν έχετε κάποια εμπειρία ή γνώση επί του θέματος, παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Michalis A. Ken ntrantz woasibe GeorgePap2003 thenutritionist Παναγιώτης L xakounaamatata Barka Billokos1 FRT Κλημεντίνη Nikos05 olga123 Eva2002 kith87 Dorita andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Σκέφτεσαι να σπουδάσεις σ' αυτό το τμήμα; Δεν ξέρω το βαθμό δυσκολίας του εν λόγω τμήματος, πάντως οι κατατακτήριες εξετάσεις είναι πιο βατές σε σύγκριση με παρεμφερή τμήματα. Ένα άλλο ζήτημα -το οποίο απασχολεί κάποιους- είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα. Νομίζω ότι δεν έχει διευθετηθεί. Click για ανάπτυξη... ναι ετσι και αλλιωσ ειμαι ηδη δημοσιος υπαλληλοσ και αποφοιτοσ τει οπότε μαλλον με καλυπτουν τα επαγγελματικα εν γενη δικαιωματα Αρχική Δημοσίευση από NMAS: ναι ετσι και αλλιωσ ειμαι ηδη δημοσιος υπαλληλοσ και αποφοιτοσ τει οπότε μαλλον με καλυπτουν τα επαγγελματικα εν γενη δικαιωματα Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω και για την απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Απριλίου 2018 στις 13:17 Η xrictian έγραψε: #28 28-04-18 13:17 Γεια σας!!! Σπουδάζει κάποιος από εδώ Πάντειο;;; Θέλω μια βοήθεια με κάτι σημειώσεις ! Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar_gr Νεοφερμένο μέλος Η mar_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 28 Απριλίου 2018 στις 16:31 Η mar_gr έγραψε: #29 28-04-18 16:31 Τι τμήμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 2 Μαΐου 2018 στις 19:33 Η xrictian έγραψε: #30 02-05-18 19:33 Καλησπέρα, Βασικά θέλω να κατεβάσω κάτι σημειώσεις από το e class και μου ζητάει κωδικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar_gr Νεοφερμένο μέλος Η mar_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Μαΐου 2018 στις 03:09 Η mar_gr έγραψε: #31 03-05-18 03:09 Θέλει τους κωδικούς που σου είχαν δώσει στην εγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antonisgts Νεοφερμένο μέλος Ο Antonisgts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2020 στις 20:05 Ο Antonisgts: #32 20-01-20 20:05 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα της Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αν έχετε κάποια εμπειρία ή γνώση επί του θέματος, παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Michalis A. Ken ntrantz woasibe GeorgePap2003 thenutritionist Παναγιώτης L xakounaamatata Barka Billokos1 FRT Κλημεντίνη Nikos05 olga123 Eva2002 kith87 Dorita andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας!!! Σπουδάζει κάποιος από εδώ Πάντειο;;; Θέλω μια βοήθεια με κάτι σημειώσεις ! Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mar_gr Νεοφερμένο μέλος Η mar_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 28 Απριλίου 2018 στις 16:31 Η mar_gr έγραψε: #29 28-04-18 16:31 Τι τμήμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 2 Μαΐου 2018 στις 19:33 Η xrictian έγραψε: #30 02-05-18 19:33 Καλησπέρα, Βασικά θέλω να κατεβάσω κάτι σημειώσεις από το e class και μου ζητάει κωδικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar_gr Νεοφερμένο μέλος Η mar_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Μαΐου 2018 στις 03:09 Η mar_gr έγραψε: #31 03-05-18 03:09 Θέλει τους κωδικούς που σου είχαν δώσει στην εγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antonisgts Νεοφερμένο μέλος Ο Antonisgts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2020 στις 20:05 Ο Antonisgts: #32 20-01-20 20:05 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα της Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αν έχετε κάποια εμπειρία ή γνώση επί του θέματος, παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Michalis A. Ken ntrantz woasibe GeorgePap2003 thenutritionist Παναγιώτης L xakounaamatata Barka Billokos1 FRT Κλημεντίνη Nikos05 olga123 Eva2002 kith87 Dorita andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι τμήμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 2 Μαΐου 2018 στις 19:33 Η xrictian έγραψε: #30 02-05-18 19:33 Καλησπέρα, Βασικά θέλω να κατεβάσω κάτι σημειώσεις από το e class και μου ζητάει κωδικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar_gr Νεοφερμένο μέλος Η mar_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Μαΐου 2018 στις 03:09 Η mar_gr έγραψε: #31 03-05-18 03:09 Θέλει τους κωδικούς που σου είχαν δώσει στην εγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antonisgts Νεοφερμένο μέλος Ο Antonisgts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2020 στις 20:05 Ο Antonisgts: #32 20-01-20 20:05 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα της Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αν έχετε κάποια εμπειρία ή γνώση επί του θέματος, παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Michalis A. Ken ntrantz woasibe GeorgePap2003 thenutritionist Παναγιώτης L xakounaamatata Barka Billokos1 FRT Κλημεντίνη Nikos05 olga123 Eva2002 kith87 Dorita andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα, Βασικά θέλω να κατεβάσω κάτι σημειώσεις από το e class και μου ζητάει κωδικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mar_gr Νεοφερμένο μέλος Η mar_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Μαΐου 2018 στις 03:09 Η mar_gr έγραψε: #31 03-05-18 03:09 Θέλει τους κωδικούς που σου είχαν δώσει στην εγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antonisgts Νεοφερμένο μέλος Ο Antonisgts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2020 στις 20:05 Ο Antonisgts: #32 20-01-20 20:05 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα της Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αν έχετε κάποια εμπειρία ή γνώση επί του θέματος, παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θέλει τους κωδικούς που σου είχαν δώσει στην εγγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Antonisgts Νεοφερμένο μέλος Ο Antonisgts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2020 στις 20:05 Ο Antonisgts: #32 20-01-20 20:05 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα της Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αν έχετε κάποια εμπειρία ή γνώση επί του θέματος, παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα της Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αν έχετε κάποια εμπειρία ή γνώση επί του θέματος, παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.