Παιδιά καλησπέρα, έχω κάνει αρκετά ''χαζά'' πόστ, με βλέπω πολύ ανώριμο να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις των πανελληνίων , ίσως φταίει ότι φέτος πήρα την βαριά απόφαση να διαβάσω...
Κάθε μέρα παλεύω με τον εαυτό μου να ξεπεράσω το άγχος μου , τις κακή βοήθεια του φροντιστηρίου μου και φυσικά μπορεί να φταίω εγώ, ώρες αμέτρητες στον υπολογιστή , αμέτρητες , να πηγαίνει 10 η ώρα το βράδυ και αντί να διαβάζω να βλέπω το ρολόι και να λέω ''αύριο το πρωί θα σηκωθώ και να διαβάζω'' προσπαθώντας να με κάνω να πιστέψω ότι θα διαβάσω.
Το πρωινό όμως φίλε Κυριάκο ήρθε και ο υπολογιστής είναι ακόμα ανοιχτός σαν να με μαγνητίζει ρε παιδί μου κάτι λες και έχει τίποτα σημαντικό να δω .
Έπειτα από τις συμβουλές κάποιον μελών του forum έκανα σημαντικές κινήσεις και πήρα σωστές αποφάσεις και προσπάθησα έστω και για λίγο να το αφήσω αυτό το κουτί που με καταστρέφει...Οι ίδιοι οι φίλοι μου έλεγαν και απορούσαν για το αν διαβάζω και δεν μπαίνω στο ίντερνετ.
Παιδιά με καταστρέφει , κάθομαι και διαβάζω μπροστά από την οθόνη και λέω δεν θα το ανοίξω και όμως το χέρι μου πάει στο κουμπί , λες και είναι ναρκωτικό.
Ορισμένοι θα πείτε ''Σιγά ρε φίλε , αν θες να διαβάσεις δεν θα σε επηρεάσει ένας υπολογιστής'' , δεν είναι έτσι, πιστεύω έχει γίνει και σε αρκετούς.
Πολλές φορές έβγαλα το καλώδιο και το έδωσα σε ανθρώπους τρίτους από την οικογένεια μου και όμως αυτό δεν με σταμάτησε από το να αγοράσω άλλο γιατί δεν μου το έδιναν.
Να το σπάσω? Να το βάψω μπλε και να το πετάξω στον Θερμαϊκό Κόλπο ? Να το βάλω φωτιά ?
Τι να κάνω? Χάνω πάρα πολλές ώρες παιδιά και θέλω να πετύχω , δεν είναι οτι δεν θέλω....αν πέρασε κάποιος το ίδιο ή μη σας παρακαλώ να ακούσω την άποψη σας ...Ίσως με βοηθήσει . Ευχαριστώ :s:s:s