χαιρετε..αποφασισα να κανω εγγραφη σαυτο το υπεροχο σαιτ που διαβαζω εδω και καιρο για να απαντησω σαυτο το ερωτημα...Το περασα και εγω..Ακριβως το ιδιο,σημερα το πιτσι δε θα αναψει με τιποτα και τσουπ!μπροστα απο αυτο μετα απο μερικα δευτερολεπτα..Καταρχην να το κοψεις εντελως ειναι μια λανθασμενη λυση αφου σαρεσει και σε καποιο βαθμο ειναι υγιες απασχοληση!..εγω τι εκανα..πηρα ενα χαρτι χωρισα τις μερες εγραψα τις ωρες των φροντιστηριων και ακριβως τις ωρες μελετης..ας πουμε 4 με 5μιση διαβασμα μαθηματικα
5μιση 7 φυσικη και ουτο καθεξης..και αφησε και 1μιση ωρα για τον υπολογιστη και κολλησε αυτο το προγραμμα απεναντι απο το γραφειο σου..
εγω απο πανω εβαλα και την φωτογραφια του τμηματος ιατρικης στην θεσσαλονικη..και καθε φορα που σηκωνω το κεφαλι μου και παω να αναψω τον υπολογιστη σκεφτομε ρε γαμωτο δεν περιμενω ακομα μια ωρα που θα εχω ελευθερο στο προγραμμα μου?
και φυσικα πρεπει να ειναι κλειστος την ωρα της μελετης!δηλαδη τωρα εινα διαβασμα?μονο διαβασμα μετα το παιχνιδη..εγω ετσι σταματησα αυτη την γαγγραινα πριν με φαι ολοκληρο..