Ειδα στις αλλες σελ. σχολια για τις ugg. Εκτος απο το οτι ειπατε, οτι δηλαδη ειναι χαμενα λεφτα, αυτες οι μποτες ειναι λιγο χαλια και ενω ειναι χειμωνιατικες δεν μπορεις να τις φορεσεις μια βροχερη μερα (ή οπου εχετε χιονι), που κανει το πολυ κρυο γιατι γινεσαι λουτσα!!! Κανα 2 χρονια πριν οταν εκανα το λαθος να παω με τη μοδα πηρα αυτες τις απαισιες μποτες τυπου ugg με 20 ευρω και εκανα το κομματι μου και δεν με πειραζει να σταματησω να τις φοραω γιατι εβγαλαν τα λεφτα τους. Αυτο που με πειραζει ομως ειναι οτι αυτοι που παιρνουν τις αυθεντικες μονο για να δειχτουν δεν ξερουν τιποτα για τη μαρκα. Οπως ξερετε η γουνα που εχουν μεσα ειναι απο ζωα και τα ζωα αυτα, δεν τους αφαιρουν απλα τη γουνα, τα περνανε απο απιστευτα βασανιστηρια. Και μετα η αλλη το παιζει φιλοζωη ενω δεν ξερει καν τη διαδικασια με την οποια φτιαχτηκαν αυτες οι μποτες. Ειναι τρομερο το τι κανουν στα ζωα αυτοι. Οποτε δεν ειναι μονο η μαρκα και η τιμη που πρεπει να κοιτας...
Οσον αφορα τι ντυσιμο μου, μισω το καλοκαιρι και γενικα προτιμω να παιρνω χειμωνιατικα ρουχα. Αλλα μετα προσεχω οτι δεν εχω τι να φοραω το καλοκαιρι... Το ιδανικο ντυσιμο για μενα ειναι τζιν, πλεκτη μπλουζα ή πουλοβερ και οτι παπουτσια μου ερθουν εκεινη τη μερα. Το ρουχο που μισω απιστευτα ειναι τα μακρυμανικα μακο μπλουζακια, μεσα απο ζακετα παντα φοραω κοντομανικο ο,τι εποχη και να ειναι.. Προτιμω τα φαρδια απο τα στενα ρουχα, αλλα γενικα δεν εχω προσεξει να ακουλουθω καποιο πολυ συγκεκριμενο στυλ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.