Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2012 στις 19:34 Ο Σπυρακος (^^): #61 29-06-12 19:34 Το καλοκαιρακι κοντομανικες μπλουζιτσες,βερμουδες και all σταρακια αλλα πιο συχνα σαγιοναρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:05 Η nefeli1 έγραψε: #62 10-09-12 13:05 Το καλύτερο ντύσιμο είναι αυτό που σε εκφράζει, αυτό που σε κάνει να νιώθεις άνετα, αυτό που πάνω απ' όλα είσαι εσύ. Το ντύσιμο που επιλέγουμε λέει πολλά για μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:30 Η Alireza έγραψε: #63 11-09-12 19:30 Τώρα το χειμώνα με το σχολείο με εκφράζει το "ό,τι βρεθεί στην ντουλάπα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:15 Η Deutsch... Lover: #64 12-09-12 19:15 απλα πραγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Ο toro el rabiar: #65 12-09-12 19:28 Καλοκαίρι αθλητικά παπούτσια , ευχωρη βερμούδα και t shirt ή polo Χειμώνα μπότες , σκουρόχρωμα τζιν/ παντελόνια , λεπτή μπλούζα και βαρύ+ζεστό τζακετ ,΄οχι πιο κάτω απο τη μεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:35 Η Peace_ έγραψε: #66 12-09-12 22:35 τζινάκι και μπλουζάκι σε πολλά χρωματα απλά πράματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea_94 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:36 Η rea_94 έγραψε: #67 12-09-12 22:36 Oυυυυ φορμίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:40 Η PolySol έγραψε: #68 12-09-12 22:40 Εντελώς casual,τζινάκια και τέτοια...Πάντως τα all-star μου κανείς δε μου τα βγάζει!Μόνο πάνω από το πτώμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:00 Ο Xaris SSSS: #69 13-09-12 18:00 jean + μπλούζα μακρυμάνικη τον χειμώνα + αθλητικό παπούτσι jean + T-shirt + σταράκι το καλοκαίρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianniakos Νεοφερμένο μέλος Ο gianniakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:08 Ο gianniakos: #70 13-09-12 18:08 Βερμουδα το καλοκαιρι και κοντομανικο Το χειμωνα jean αλλα πολυ συχνα και φορμα συνοδευμενα σχεδον παντα με ζακετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαντάμ_Σουσού Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαντάμ_Σουσού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:41 Η Μαντάμ_Σουσού: #71 13-09-12 23:41 χμμμμ....το καλοκαίρι προτιμώ τις φουστες ή τα φορεματα, κυριώς τα φλοραλ μιας και ειναι παντα της μόδας, μου αρέσουν τα πέδιλα, αντιπαθώ τα αθλητικά μες το κατακαλόκαιρο. Αγαπώ τα παστελ χρώματα , ειδικα σε μπλουζάκια ή τοπς και η δαντέλα στα τελειώματα ειναι η αδυναμία μου ο χειμώνας είναι η πιο σικ εποχη του χρόνου , τον λατρευω μποτες, μποτακια, γαλοτσες, ζακετες, καλσον, μπαλαρινες και τσαντες. υπεροχες μοδάτες τσάντες. Ακόμα και μια ομπρέλα σου δίνει άλλον αερα, αλλή κομψότητα. ΝΑΙ η Vogue είναι η δικιά μου βίβλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:50 Η Alma Libre: #72 10-10-12 19:50 Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:55 Ο DrHouse έγραψε: #73 10-10-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... Κολαση κολαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:56 Η Θάλεια έγραψε: #74 10-10-12 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:57 Η Chiyo έγραψε: #75 10-10-12 19:57 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:02 Η xristina elen: #76 10-10-12 20:02 κορυφαιοο στυλ ειναι το εθνικ παιδιααα!!μακριες φουστες ΄΄χιππικες΄΄΄καταστασεις κτλ!!επισης το κλασικο αθλητικο στυλ με σταρακι και φορμα!!εγω αυτα τα στυλ υιοθετω αναλογα με την καθε περισταση στο μονο που λεω οχι και δεν μ αρεσει ειναι το τζιν..νιωθω οτι πνιγομαι οποτε φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:07 Η Alma Libre: #77 10-10-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... Άλλο εννοώ. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε τσίγι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:09 Η Θάλεια έγραψε: #78 10-10-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Click για ανάπτυξη... So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:16 Η Alma Libre: #79 10-10-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:29 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #80 10-10-12 20:29 πουκαμισα τζινακι σταρακια φουτερακια φορμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το καλοκαιρακι κοντομανικες μπλουζιτσες,βερμουδες και all σταρακια αλλα πιο συχνα σαγιοναρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:05 Η nefeli1 έγραψε: #62 10-09-12 13:05 Το καλύτερο ντύσιμο είναι αυτό που σε εκφράζει, αυτό που σε κάνει να νιώθεις άνετα, αυτό που πάνω απ' όλα είσαι εσύ. Το ντύσιμο που επιλέγουμε λέει πολλά για μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:30 Η Alireza έγραψε: #63 11-09-12 19:30 Τώρα το χειμώνα με το σχολείο με εκφράζει το "ό,τι βρεθεί στην ντουλάπα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:15 Η Deutsch... Lover: #64 12-09-12 19:15 απλα πραγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Ο toro el rabiar: #65 12-09-12 19:28 Καλοκαίρι αθλητικά παπούτσια , ευχωρη βερμούδα και t shirt ή polo Χειμώνα μπότες , σκουρόχρωμα τζιν/ παντελόνια , λεπτή μπλούζα και βαρύ+ζεστό τζακετ ,΄οχι πιο κάτω απο τη μεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:35 Η Peace_ έγραψε: #66 12-09-12 22:35 τζινάκι και μπλουζάκι σε πολλά χρωματα απλά πράματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea_94 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:36 Η rea_94 έγραψε: #67 12-09-12 22:36 Oυυυυ φορμίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:40 Η PolySol έγραψε: #68 12-09-12 22:40 Εντελώς casual,τζινάκια και τέτοια...Πάντως τα all-star μου κανείς δε μου τα βγάζει!Μόνο πάνω από το πτώμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:00 Ο Xaris SSSS: #69 13-09-12 18:00 jean + μπλούζα μακρυμάνικη τον χειμώνα + αθλητικό παπούτσι jean + T-shirt + σταράκι το καλοκαίρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianniakos Νεοφερμένο μέλος Ο gianniakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:08 Ο gianniakos: #70 13-09-12 18:08 Βερμουδα το καλοκαιρι και κοντομανικο Το χειμωνα jean αλλα πολυ συχνα και φορμα συνοδευμενα σχεδον παντα με ζακετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαντάμ_Σουσού Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαντάμ_Σουσού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:41 Η Μαντάμ_Σουσού: #71 13-09-12 23:41 χμμμμ....το καλοκαίρι προτιμώ τις φουστες ή τα φορεματα, κυριώς τα φλοραλ μιας και ειναι παντα της μόδας, μου αρέσουν τα πέδιλα, αντιπαθώ τα αθλητικά μες το κατακαλόκαιρο. Αγαπώ τα παστελ χρώματα , ειδικα σε μπλουζάκια ή τοπς και η δαντέλα στα τελειώματα ειναι η αδυναμία μου ο χειμώνας είναι η πιο σικ εποχη του χρόνου , τον λατρευω μποτες, μποτακια, γαλοτσες, ζακετες, καλσον, μπαλαρινες και τσαντες. υπεροχες μοδάτες τσάντες. Ακόμα και μια ομπρέλα σου δίνει άλλον αερα, αλλή κομψότητα. ΝΑΙ η Vogue είναι η δικιά μου βίβλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:50 Η Alma Libre: #72 10-10-12 19:50 Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:55 Ο DrHouse έγραψε: #73 10-10-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... Κολαση κολαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:56 Η Θάλεια έγραψε: #74 10-10-12 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:57 Η Chiyo έγραψε: #75 10-10-12 19:57 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:02 Η xristina elen: #76 10-10-12 20:02 κορυφαιοο στυλ ειναι το εθνικ παιδιααα!!μακριες φουστες ΄΄χιππικες΄΄΄καταστασεις κτλ!!επισης το κλασικο αθλητικο στυλ με σταρακι και φορμα!!εγω αυτα τα στυλ υιοθετω αναλογα με την καθε περισταση στο μονο που λεω οχι και δεν μ αρεσει ειναι το τζιν..νιωθω οτι πνιγομαι οποτε φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:07 Η Alma Libre: #77 10-10-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... Άλλο εννοώ. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε τσίγι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:09 Η Θάλεια έγραψε: #78 10-10-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Click για ανάπτυξη... So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:16 Η Alma Libre: #79 10-10-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:29 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #80 10-10-12 20:29 πουκαμισα τζινακι σταρακια φουτερακια φορμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το καλύτερο ντύσιμο είναι αυτό που σε εκφράζει, αυτό που σε κάνει να νιώθεις άνετα, αυτό που πάνω απ' όλα είσαι εσύ. Το ντύσιμο που επιλέγουμε λέει πολλά για μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:30 Η Alireza έγραψε: #63 11-09-12 19:30 Τώρα το χειμώνα με το σχολείο με εκφράζει το "ό,τι βρεθεί στην ντουλάπα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:15 Η Deutsch... Lover: #64 12-09-12 19:15 απλα πραγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Ο toro el rabiar: #65 12-09-12 19:28 Καλοκαίρι αθλητικά παπούτσια , ευχωρη βερμούδα και t shirt ή polo Χειμώνα μπότες , σκουρόχρωμα τζιν/ παντελόνια , λεπτή μπλούζα και βαρύ+ζεστό τζακετ ,΄οχι πιο κάτω απο τη μεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:35 Η Peace_ έγραψε: #66 12-09-12 22:35 τζινάκι και μπλουζάκι σε πολλά χρωματα απλά πράματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea_94 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:36 Η rea_94 έγραψε: #67 12-09-12 22:36 Oυυυυ φορμίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:40 Η PolySol έγραψε: #68 12-09-12 22:40 Εντελώς casual,τζινάκια και τέτοια...Πάντως τα all-star μου κανείς δε μου τα βγάζει!Μόνο πάνω από το πτώμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:00 Ο Xaris SSSS: #69 13-09-12 18:00 jean + μπλούζα μακρυμάνικη τον χειμώνα + αθλητικό παπούτσι jean + T-shirt + σταράκι το καλοκαίρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianniakos Νεοφερμένο μέλος Ο gianniakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:08 Ο gianniakos: #70 13-09-12 18:08 Βερμουδα το καλοκαιρι και κοντομανικο Το χειμωνα jean αλλα πολυ συχνα και φορμα συνοδευμενα σχεδον παντα με ζακετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαντάμ_Σουσού Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαντάμ_Σουσού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:41 Η Μαντάμ_Σουσού: #71 13-09-12 23:41 χμμμμ....το καλοκαίρι προτιμώ τις φουστες ή τα φορεματα, κυριώς τα φλοραλ μιας και ειναι παντα της μόδας, μου αρέσουν τα πέδιλα, αντιπαθώ τα αθλητικά μες το κατακαλόκαιρο. Αγαπώ τα παστελ χρώματα , ειδικα σε μπλουζάκια ή τοπς και η δαντέλα στα τελειώματα ειναι η αδυναμία μου ο χειμώνας είναι η πιο σικ εποχη του χρόνου , τον λατρευω μποτες, μποτακια, γαλοτσες, ζακετες, καλσον, μπαλαρινες και τσαντες. υπεροχες μοδάτες τσάντες. Ακόμα και μια ομπρέλα σου δίνει άλλον αερα, αλλή κομψότητα. ΝΑΙ η Vogue είναι η δικιά μου βίβλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:50 Η Alma Libre: #72 10-10-12 19:50 Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:55 Ο DrHouse έγραψε: #73 10-10-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... Κολαση κολαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:56 Η Θάλεια έγραψε: #74 10-10-12 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:57 Η Chiyo έγραψε: #75 10-10-12 19:57 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:02 Η xristina elen: #76 10-10-12 20:02 κορυφαιοο στυλ ειναι το εθνικ παιδιααα!!μακριες φουστες ΄΄χιππικες΄΄΄καταστασεις κτλ!!επισης το κλασικο αθλητικο στυλ με σταρακι και φορμα!!εγω αυτα τα στυλ υιοθετω αναλογα με την καθε περισταση στο μονο που λεω οχι και δεν μ αρεσει ειναι το τζιν..νιωθω οτι πνιγομαι οποτε φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:07 Η Alma Libre: #77 10-10-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... Άλλο εννοώ. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε τσίγι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:09 Η Θάλεια έγραψε: #78 10-10-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Click για ανάπτυξη... So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:16 Η Alma Libre: #79 10-10-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:29 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #80 10-10-12 20:29 πουκαμισα τζινακι σταρακια φουτερακια φορμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα το χειμώνα με το σχολείο με εκφράζει το "ό,τι βρεθεί στην ντουλάπα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:15 Η Deutsch... Lover: #64 12-09-12 19:15 απλα πραγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Ο toro el rabiar: #65 12-09-12 19:28 Καλοκαίρι αθλητικά παπούτσια , ευχωρη βερμούδα και t shirt ή polo Χειμώνα μπότες , σκουρόχρωμα τζιν/ παντελόνια , λεπτή μπλούζα και βαρύ+ζεστό τζακετ ,΄οχι πιο κάτω απο τη μεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:35 Η Peace_ έγραψε: #66 12-09-12 22:35 τζινάκι και μπλουζάκι σε πολλά χρωματα απλά πράματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea_94 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:36 Η rea_94 έγραψε: #67 12-09-12 22:36 Oυυυυ φορμίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:40 Η PolySol έγραψε: #68 12-09-12 22:40 Εντελώς casual,τζινάκια και τέτοια...Πάντως τα all-star μου κανείς δε μου τα βγάζει!Μόνο πάνω από το πτώμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:00 Ο Xaris SSSS: #69 13-09-12 18:00 jean + μπλούζα μακρυμάνικη τον χειμώνα + αθλητικό παπούτσι jean + T-shirt + σταράκι το καλοκαίρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianniakos Νεοφερμένο μέλος Ο gianniakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:08 Ο gianniakos: #70 13-09-12 18:08 Βερμουδα το καλοκαιρι και κοντομανικο Το χειμωνα jean αλλα πολυ συχνα και φορμα συνοδευμενα σχεδον παντα με ζακετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαντάμ_Σουσού Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαντάμ_Σουσού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:41 Η Μαντάμ_Σουσού: #71 13-09-12 23:41 χμμμμ....το καλοκαίρι προτιμώ τις φουστες ή τα φορεματα, κυριώς τα φλοραλ μιας και ειναι παντα της μόδας, μου αρέσουν τα πέδιλα, αντιπαθώ τα αθλητικά μες το κατακαλόκαιρο. Αγαπώ τα παστελ χρώματα , ειδικα σε μπλουζάκια ή τοπς και η δαντέλα στα τελειώματα ειναι η αδυναμία μου ο χειμώνας είναι η πιο σικ εποχη του χρόνου , τον λατρευω μποτες, μποτακια, γαλοτσες, ζακετες, καλσον, μπαλαρινες και τσαντες. υπεροχες μοδάτες τσάντες. Ακόμα και μια ομπρέλα σου δίνει άλλον αερα, αλλή κομψότητα. ΝΑΙ η Vogue είναι η δικιά μου βίβλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:50 Η Alma Libre: #72 10-10-12 19:50 Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:55 Ο DrHouse έγραψε: #73 10-10-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... Κολαση κολαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:56 Η Θάλεια έγραψε: #74 10-10-12 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:57 Η Chiyo έγραψε: #75 10-10-12 19:57 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:02 Η xristina elen: #76 10-10-12 20:02 κορυφαιοο στυλ ειναι το εθνικ παιδιααα!!μακριες φουστες ΄΄χιππικες΄΄΄καταστασεις κτλ!!επισης το κλασικο αθλητικο στυλ με σταρακι και φορμα!!εγω αυτα τα στυλ υιοθετω αναλογα με την καθε περισταση στο μονο που λεω οχι και δεν μ αρεσει ειναι το τζιν..νιωθω οτι πνιγομαι οποτε φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:07 Η Alma Libre: #77 10-10-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... Άλλο εννοώ. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε τσίγι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:09 Η Θάλεια έγραψε: #78 10-10-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Click για ανάπτυξη... So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:16 Η Alma Libre: #79 10-10-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:29 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #80 10-10-12 20:29 πουκαμισα τζινακι σταρακια φουτερακια φορμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
απλα πραγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Ο toro el rabiar: #65 12-09-12 19:28 Καλοκαίρι αθλητικά παπούτσια , ευχωρη βερμούδα και t shirt ή polo Χειμώνα μπότες , σκουρόχρωμα τζιν/ παντελόνια , λεπτή μπλούζα και βαρύ+ζεστό τζακετ ,΄οχι πιο κάτω απο τη μεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:35 Η Peace_ έγραψε: #66 12-09-12 22:35 τζινάκι και μπλουζάκι σε πολλά χρωματα απλά πράματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea_94 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:36 Η rea_94 έγραψε: #67 12-09-12 22:36 Oυυυυ φορμίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:40 Η PolySol έγραψε: #68 12-09-12 22:40 Εντελώς casual,τζινάκια και τέτοια...Πάντως τα all-star μου κανείς δε μου τα βγάζει!Μόνο πάνω από το πτώμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:00 Ο Xaris SSSS: #69 13-09-12 18:00 jean + μπλούζα μακρυμάνικη τον χειμώνα + αθλητικό παπούτσι jean + T-shirt + σταράκι το καλοκαίρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianniakos Νεοφερμένο μέλος Ο gianniakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:08 Ο gianniakos: #70 13-09-12 18:08 Βερμουδα το καλοκαιρι και κοντομανικο Το χειμωνα jean αλλα πολυ συχνα και φορμα συνοδευμενα σχεδον παντα με ζακετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαντάμ_Σουσού Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαντάμ_Σουσού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:41 Η Μαντάμ_Σουσού: #71 13-09-12 23:41 χμμμμ....το καλοκαίρι προτιμώ τις φουστες ή τα φορεματα, κυριώς τα φλοραλ μιας και ειναι παντα της μόδας, μου αρέσουν τα πέδιλα, αντιπαθώ τα αθλητικά μες το κατακαλόκαιρο. Αγαπώ τα παστελ χρώματα , ειδικα σε μπλουζάκια ή τοπς και η δαντέλα στα τελειώματα ειναι η αδυναμία μου ο χειμώνας είναι η πιο σικ εποχη του χρόνου , τον λατρευω μποτες, μποτακια, γαλοτσες, ζακετες, καλσον, μπαλαρινες και τσαντες. υπεροχες μοδάτες τσάντες. Ακόμα και μια ομπρέλα σου δίνει άλλον αερα, αλλή κομψότητα. ΝΑΙ η Vogue είναι η δικιά μου βίβλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:50 Η Alma Libre: #72 10-10-12 19:50 Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:55 Ο DrHouse έγραψε: #73 10-10-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... Κολαση κολαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:56 Η Θάλεια έγραψε: #74 10-10-12 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:57 Η Chiyo έγραψε: #75 10-10-12 19:57 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:02 Η xristina elen: #76 10-10-12 20:02 κορυφαιοο στυλ ειναι το εθνικ παιδιααα!!μακριες φουστες ΄΄χιππικες΄΄΄καταστασεις κτλ!!επισης το κλασικο αθλητικο στυλ με σταρακι και φορμα!!εγω αυτα τα στυλ υιοθετω αναλογα με την καθε περισταση στο μονο που λεω οχι και δεν μ αρεσει ειναι το τζιν..νιωθω οτι πνιγομαι οποτε φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:07 Η Alma Libre: #77 10-10-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... Άλλο εννοώ. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε τσίγι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:09 Η Θάλεια έγραψε: #78 10-10-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Click για ανάπτυξη... So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:16 Η Alma Libre: #79 10-10-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:29 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #80 10-10-12 20:29 πουκαμισα τζινακι σταρακια φουτερακια φορμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλοκαίρι αθλητικά παπούτσια , ευχωρη βερμούδα και t shirt ή polo Χειμώνα μπότες , σκουρόχρωμα τζιν/ παντελόνια , λεπτή μπλούζα και βαρύ+ζεστό τζακετ ,΄οχι πιο κάτω απο τη μεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:35 Η Peace_ έγραψε: #66 12-09-12 22:35 τζινάκι και μπλουζάκι σε πολλά χρωματα απλά πράματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rea_94 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:36 Η rea_94 έγραψε: #67 12-09-12 22:36 Oυυυυ φορμίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:40 Η PolySol έγραψε: #68 12-09-12 22:40 Εντελώς casual,τζινάκια και τέτοια...Πάντως τα all-star μου κανείς δε μου τα βγάζει!Μόνο πάνω από το πτώμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:00 Ο Xaris SSSS: #69 13-09-12 18:00 jean + μπλούζα μακρυμάνικη τον χειμώνα + αθλητικό παπούτσι jean + T-shirt + σταράκι το καλοκαίρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianniakos Νεοφερμένο μέλος Ο gianniakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:08 Ο gianniakos: #70 13-09-12 18:08 Βερμουδα το καλοκαιρι και κοντομανικο Το χειμωνα jean αλλα πολυ συχνα και φορμα συνοδευμενα σχεδον παντα με ζακετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαντάμ_Σουσού Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαντάμ_Σουσού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:41 Η Μαντάμ_Σουσού: #71 13-09-12 23:41 χμμμμ....το καλοκαίρι προτιμώ τις φουστες ή τα φορεματα, κυριώς τα φλοραλ μιας και ειναι παντα της μόδας, μου αρέσουν τα πέδιλα, αντιπαθώ τα αθλητικά μες το κατακαλόκαιρο. Αγαπώ τα παστελ χρώματα , ειδικα σε μπλουζάκια ή τοπς και η δαντέλα στα τελειώματα ειναι η αδυναμία μου ο χειμώνας είναι η πιο σικ εποχη του χρόνου , τον λατρευω μποτες, μποτακια, γαλοτσες, ζακετες, καλσον, μπαλαρινες και τσαντες. υπεροχες μοδάτες τσάντες. Ακόμα και μια ομπρέλα σου δίνει άλλον αερα, αλλή κομψότητα. ΝΑΙ η Vogue είναι η δικιά μου βίβλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:50 Η Alma Libre: #72 10-10-12 19:50 Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:55 Ο DrHouse έγραψε: #73 10-10-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... Κολαση κολαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:56 Η Θάλεια έγραψε: #74 10-10-12 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:57 Η Chiyo έγραψε: #75 10-10-12 19:57 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:02 Η xristina elen: #76 10-10-12 20:02 κορυφαιοο στυλ ειναι το εθνικ παιδιααα!!μακριες φουστες ΄΄χιππικες΄΄΄καταστασεις κτλ!!επισης το κλασικο αθλητικο στυλ με σταρακι και φορμα!!εγω αυτα τα στυλ υιοθετω αναλογα με την καθε περισταση στο μονο που λεω οχι και δεν μ αρεσει ειναι το τζιν..νιωθω οτι πνιγομαι οποτε φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:07 Η Alma Libre: #77 10-10-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... Άλλο εννοώ. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε τσίγι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:09 Η Θάλεια έγραψε: #78 10-10-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Click για ανάπτυξη... So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:16 Η Alma Libre: #79 10-10-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:29 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #80 10-10-12 20:29 πουκαμισα τζινακι σταρακια φουτερακια φορμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τζινάκι και μπλουζάκι σε πολλά χρωματα απλά πράματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rea_94 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:36 Η rea_94 έγραψε: #67 12-09-12 22:36 Oυυυυ φορμίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:40 Η PolySol έγραψε: #68 12-09-12 22:40 Εντελώς casual,τζινάκια και τέτοια...Πάντως τα all-star μου κανείς δε μου τα βγάζει!Μόνο πάνω από το πτώμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:00 Ο Xaris SSSS: #69 13-09-12 18:00 jean + μπλούζα μακρυμάνικη τον χειμώνα + αθλητικό παπούτσι jean + T-shirt + σταράκι το καλοκαίρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianniakos Νεοφερμένο μέλος Ο gianniakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:08 Ο gianniakos: #70 13-09-12 18:08 Βερμουδα το καλοκαιρι και κοντομανικο Το χειμωνα jean αλλα πολυ συχνα και φορμα συνοδευμενα σχεδον παντα με ζακετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαντάμ_Σουσού Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαντάμ_Σουσού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:41 Η Μαντάμ_Σουσού: #71 13-09-12 23:41 χμμμμ....το καλοκαίρι προτιμώ τις φουστες ή τα φορεματα, κυριώς τα φλοραλ μιας και ειναι παντα της μόδας, μου αρέσουν τα πέδιλα, αντιπαθώ τα αθλητικά μες το κατακαλόκαιρο. Αγαπώ τα παστελ χρώματα , ειδικα σε μπλουζάκια ή τοπς και η δαντέλα στα τελειώματα ειναι η αδυναμία μου ο χειμώνας είναι η πιο σικ εποχη του χρόνου , τον λατρευω μποτες, μποτακια, γαλοτσες, ζακετες, καλσον, μπαλαρινες και τσαντες. υπεροχες μοδάτες τσάντες. Ακόμα και μια ομπρέλα σου δίνει άλλον αερα, αλλή κομψότητα. ΝΑΙ η Vogue είναι η δικιά μου βίβλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:50 Η Alma Libre: #72 10-10-12 19:50 Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:55 Ο DrHouse έγραψε: #73 10-10-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... Κολαση κολαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:56 Η Θάλεια έγραψε: #74 10-10-12 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:57 Η Chiyo έγραψε: #75 10-10-12 19:57 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:02 Η xristina elen: #76 10-10-12 20:02 κορυφαιοο στυλ ειναι το εθνικ παιδιααα!!μακριες φουστες ΄΄χιππικες΄΄΄καταστασεις κτλ!!επισης το κλασικο αθλητικο στυλ με σταρακι και φορμα!!εγω αυτα τα στυλ υιοθετω αναλογα με την καθε περισταση στο μονο που λεω οχι και δεν μ αρεσει ειναι το τζιν..νιωθω οτι πνιγομαι οποτε φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:07 Η Alma Libre: #77 10-10-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... Άλλο εννοώ. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε τσίγι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:09 Η Θάλεια έγραψε: #78 10-10-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Click για ανάπτυξη... So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:16 Η Alma Libre: #79 10-10-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:29 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #80 10-10-12 20:29 πουκαμισα τζινακι σταρακια φουτερακια φορμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Oυυυυ φορμίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:40 Η PolySol έγραψε: #68 12-09-12 22:40 Εντελώς casual,τζινάκια και τέτοια...Πάντως τα all-star μου κανείς δε μου τα βγάζει!Μόνο πάνω από το πτώμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:00 Ο Xaris SSSS: #69 13-09-12 18:00 jean + μπλούζα μακρυμάνικη τον χειμώνα + αθλητικό παπούτσι jean + T-shirt + σταράκι το καλοκαίρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianniakos Νεοφερμένο μέλος Ο gianniakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:08 Ο gianniakos: #70 13-09-12 18:08 Βερμουδα το καλοκαιρι και κοντομανικο Το χειμωνα jean αλλα πολυ συχνα και φορμα συνοδευμενα σχεδον παντα με ζακετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαντάμ_Σουσού Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαντάμ_Σουσού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:41 Η Μαντάμ_Σουσού: #71 13-09-12 23:41 χμμμμ....το καλοκαίρι προτιμώ τις φουστες ή τα φορεματα, κυριώς τα φλοραλ μιας και ειναι παντα της μόδας, μου αρέσουν τα πέδιλα, αντιπαθώ τα αθλητικά μες το κατακαλόκαιρο. Αγαπώ τα παστελ χρώματα , ειδικα σε μπλουζάκια ή τοπς και η δαντέλα στα τελειώματα ειναι η αδυναμία μου ο χειμώνας είναι η πιο σικ εποχη του χρόνου , τον λατρευω μποτες, μποτακια, γαλοτσες, ζακετες, καλσον, μπαλαρινες και τσαντες. υπεροχες μοδάτες τσάντες. Ακόμα και μια ομπρέλα σου δίνει άλλον αερα, αλλή κομψότητα. ΝΑΙ η Vogue είναι η δικιά μου βίβλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:50 Η Alma Libre: #72 10-10-12 19:50 Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:55 Ο DrHouse έγραψε: #73 10-10-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... Κολαση κολαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:56 Η Θάλεια έγραψε: #74 10-10-12 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:57 Η Chiyo έγραψε: #75 10-10-12 19:57 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:02 Η xristina elen: #76 10-10-12 20:02 κορυφαιοο στυλ ειναι το εθνικ παιδιααα!!μακριες φουστες ΄΄χιππικες΄΄΄καταστασεις κτλ!!επισης το κλασικο αθλητικο στυλ με σταρακι και φορμα!!εγω αυτα τα στυλ υιοθετω αναλογα με την καθε περισταση στο μονο που λεω οχι και δεν μ αρεσει ειναι το τζιν..νιωθω οτι πνιγομαι οποτε φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:07 Η Alma Libre: #77 10-10-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... Άλλο εννοώ. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε τσίγι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:09 Η Θάλεια έγραψε: #78 10-10-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Click για ανάπτυξη... So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:16 Η Alma Libre: #79 10-10-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:29 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #80 10-10-12 20:29 πουκαμισα τζινακι σταρακια φουτερακια φορμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εντελώς casual,τζινάκια και τέτοια...Πάντως τα all-star μου κανείς δε μου τα βγάζει!Μόνο πάνω από το πτώμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:00 Ο Xaris SSSS: #69 13-09-12 18:00 jean + μπλούζα μακρυμάνικη τον χειμώνα + αθλητικό παπούτσι jean + T-shirt + σταράκι το καλοκαίρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianniakos Νεοφερμένο μέλος Ο gianniakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:08 Ο gianniakos: #70 13-09-12 18:08 Βερμουδα το καλοκαιρι και κοντομανικο Το χειμωνα jean αλλα πολυ συχνα και φορμα συνοδευμενα σχεδον παντα με ζακετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαντάμ_Σουσού Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαντάμ_Σουσού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:41 Η Μαντάμ_Σουσού: #71 13-09-12 23:41 χμμμμ....το καλοκαίρι προτιμώ τις φουστες ή τα φορεματα, κυριώς τα φλοραλ μιας και ειναι παντα της μόδας, μου αρέσουν τα πέδιλα, αντιπαθώ τα αθλητικά μες το κατακαλόκαιρο. Αγαπώ τα παστελ χρώματα , ειδικα σε μπλουζάκια ή τοπς και η δαντέλα στα τελειώματα ειναι η αδυναμία μου ο χειμώνας είναι η πιο σικ εποχη του χρόνου , τον λατρευω μποτες, μποτακια, γαλοτσες, ζακετες, καλσον, μπαλαρινες και τσαντες. υπεροχες μοδάτες τσάντες. Ακόμα και μια ομπρέλα σου δίνει άλλον αερα, αλλή κομψότητα. ΝΑΙ η Vogue είναι η δικιά μου βίβλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:50 Η Alma Libre: #72 10-10-12 19:50 Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:55 Ο DrHouse έγραψε: #73 10-10-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... Κολαση κολαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:56 Η Θάλεια έγραψε: #74 10-10-12 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:57 Η Chiyo έγραψε: #75 10-10-12 19:57 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:02 Η xristina elen: #76 10-10-12 20:02 κορυφαιοο στυλ ειναι το εθνικ παιδιααα!!μακριες φουστες ΄΄χιππικες΄΄΄καταστασεις κτλ!!επισης το κλασικο αθλητικο στυλ με σταρακι και φορμα!!εγω αυτα τα στυλ υιοθετω αναλογα με την καθε περισταση στο μονο που λεω οχι και δεν μ αρεσει ειναι το τζιν..νιωθω οτι πνιγομαι οποτε φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:07 Η Alma Libre: #77 10-10-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... Άλλο εννοώ. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε τσίγι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:09 Η Θάλεια έγραψε: #78 10-10-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Click για ανάπτυξη... So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:16 Η Alma Libre: #79 10-10-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:29 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #80 10-10-12 20:29 πουκαμισα τζινακι σταρακια φουτερακια φορμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
jean + μπλούζα μακρυμάνικη τον χειμώνα + αθλητικό παπούτσι jean + T-shirt + σταράκι το καλοκαίρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gianniakos Νεοφερμένο μέλος Ο gianniakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:08 Ο gianniakos: #70 13-09-12 18:08 Βερμουδα το καλοκαιρι και κοντομανικο Το χειμωνα jean αλλα πολυ συχνα και φορμα συνοδευμενα σχεδον παντα με ζακετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαντάμ_Σουσού Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαντάμ_Σουσού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:41 Η Μαντάμ_Σουσού: #71 13-09-12 23:41 χμμμμ....το καλοκαίρι προτιμώ τις φουστες ή τα φορεματα, κυριώς τα φλοραλ μιας και ειναι παντα της μόδας, μου αρέσουν τα πέδιλα, αντιπαθώ τα αθλητικά μες το κατακαλόκαιρο. Αγαπώ τα παστελ χρώματα , ειδικα σε μπλουζάκια ή τοπς και η δαντέλα στα τελειώματα ειναι η αδυναμία μου ο χειμώνας είναι η πιο σικ εποχη του χρόνου , τον λατρευω μποτες, μποτακια, γαλοτσες, ζακετες, καλσον, μπαλαρινες και τσαντες. υπεροχες μοδάτες τσάντες. Ακόμα και μια ομπρέλα σου δίνει άλλον αερα, αλλή κομψότητα. ΝΑΙ η Vogue είναι η δικιά μου βίβλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:50 Η Alma Libre: #72 10-10-12 19:50 Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:55 Ο DrHouse έγραψε: #73 10-10-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... Κολαση κολαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:56 Η Θάλεια έγραψε: #74 10-10-12 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:57 Η Chiyo έγραψε: #75 10-10-12 19:57 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:02 Η xristina elen: #76 10-10-12 20:02 κορυφαιοο στυλ ειναι το εθνικ παιδιααα!!μακριες φουστες ΄΄χιππικες΄΄΄καταστασεις κτλ!!επισης το κλασικο αθλητικο στυλ με σταρακι και φορμα!!εγω αυτα τα στυλ υιοθετω αναλογα με την καθε περισταση στο μονο που λεω οχι και δεν μ αρεσει ειναι το τζιν..νιωθω οτι πνιγομαι οποτε φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:07 Η Alma Libre: #77 10-10-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... Άλλο εννοώ. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε τσίγι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:09 Η Θάλεια έγραψε: #78 10-10-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Click για ανάπτυξη... So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:16 Η Alma Libre: #79 10-10-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:29 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #80 10-10-12 20:29 πουκαμισα τζινακι σταρακια φουτερακια φορμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βερμουδα το καλοκαιρι και κοντομανικο Το χειμωνα jean αλλα πολυ συχνα και φορμα συνοδευμενα σχεδον παντα με ζακετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαντάμ_Σουσού Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαντάμ_Σουσού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:41 Η Μαντάμ_Σουσού: #71 13-09-12 23:41 χμμμμ....το καλοκαίρι προτιμώ τις φουστες ή τα φορεματα, κυριώς τα φλοραλ μιας και ειναι παντα της μόδας, μου αρέσουν τα πέδιλα, αντιπαθώ τα αθλητικά μες το κατακαλόκαιρο. Αγαπώ τα παστελ χρώματα , ειδικα σε μπλουζάκια ή τοπς και η δαντέλα στα τελειώματα ειναι η αδυναμία μου ο χειμώνας είναι η πιο σικ εποχη του χρόνου , τον λατρευω μποτες, μποτακια, γαλοτσες, ζακετες, καλσον, μπαλαρινες και τσαντες. υπεροχες μοδάτες τσάντες. Ακόμα και μια ομπρέλα σου δίνει άλλον αερα, αλλή κομψότητα. ΝΑΙ η Vogue είναι η δικιά μου βίβλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:50 Η Alma Libre: #72 10-10-12 19:50 Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:55 Ο DrHouse έγραψε: #73 10-10-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... Κολαση κολαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:56 Η Θάλεια έγραψε: #74 10-10-12 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:57 Η Chiyo έγραψε: #75 10-10-12 19:57 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:02 Η xristina elen: #76 10-10-12 20:02 κορυφαιοο στυλ ειναι το εθνικ παιδιααα!!μακριες φουστες ΄΄χιππικες΄΄΄καταστασεις κτλ!!επισης το κλασικο αθλητικο στυλ με σταρακι και φορμα!!εγω αυτα τα στυλ υιοθετω αναλογα με την καθε περισταση στο μονο που λεω οχι και δεν μ αρεσει ειναι το τζιν..νιωθω οτι πνιγομαι οποτε φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:07 Η Alma Libre: #77 10-10-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... Άλλο εννοώ. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε τσίγι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:09 Η Θάλεια έγραψε: #78 10-10-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Click για ανάπτυξη... So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:16 Η Alma Libre: #79 10-10-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:29 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #80 10-10-12 20:29 πουκαμισα τζινακι σταρακια φουτερακια φορμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χμμμμ....το καλοκαίρι προτιμώ τις φουστες ή τα φορεματα, κυριώς τα φλοραλ μιας και ειναι παντα της μόδας, μου αρέσουν τα πέδιλα, αντιπαθώ τα αθλητικά μες το κατακαλόκαιρο. Αγαπώ τα παστελ χρώματα , ειδικα σε μπλουζάκια ή τοπς και η δαντέλα στα τελειώματα ειναι η αδυναμία μου ο χειμώνας είναι η πιο σικ εποχη του χρόνου , τον λατρευω μποτες, μποτακια, γαλοτσες, ζακετες, καλσον, μπαλαρινες και τσαντες. υπεροχες μοδάτες τσάντες. Ακόμα και μια ομπρέλα σου δίνει άλλον αερα, αλλή κομψότητα. ΝΑΙ η Vogue είναι η δικιά μου βίβλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:50 Η Alma Libre: #72 10-10-12 19:50 Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:55 Ο DrHouse έγραψε: #73 10-10-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... Κολαση κολαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:56 Η Θάλεια έγραψε: #74 10-10-12 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:57 Η Chiyo έγραψε: #75 10-10-12 19:57 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:02 Η xristina elen: #76 10-10-12 20:02 κορυφαιοο στυλ ειναι το εθνικ παιδιααα!!μακριες φουστες ΄΄χιππικες΄΄΄καταστασεις κτλ!!επισης το κλασικο αθλητικο στυλ με σταρακι και φορμα!!εγω αυτα τα στυλ υιοθετω αναλογα με την καθε περισταση στο μονο που λεω οχι και δεν μ αρεσει ειναι το τζιν..νιωθω οτι πνιγομαι οποτε φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:07 Η Alma Libre: #77 10-10-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... Άλλο εννοώ. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε τσίγι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:09 Η Θάλεια έγραψε: #78 10-10-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Click για ανάπτυξη... So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:16 Η Alma Libre: #79 10-10-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:29 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #80 10-10-12 20:29 πουκαμισα τζινακι σταρακια φουτερακια φορμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:55 Ο DrHouse έγραψε: #73 10-10-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... Κολαση κολαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:56 Η Θάλεια έγραψε: #74 10-10-12 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:57 Η Chiyo έγραψε: #75 10-10-12 19:57 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:02 Η xristina elen: #76 10-10-12 20:02 κορυφαιοο στυλ ειναι το εθνικ παιδιααα!!μακριες φουστες ΄΄χιππικες΄΄΄καταστασεις κτλ!!επισης το κλασικο αθλητικο στυλ με σταρακι και φορμα!!εγω αυτα τα στυλ υιοθετω αναλογα με την καθε περισταση στο μονο που λεω οχι και δεν μ αρεσει ειναι το τζιν..νιωθω οτι πνιγομαι οποτε φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:07 Η Alma Libre: #77 10-10-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... Άλλο εννοώ. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε τσίγι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:09 Η Θάλεια έγραψε: #78 10-10-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Click για ανάπτυξη... So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:16 Η Alma Libre: #79 10-10-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:29 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #80 10-10-12 20:29 πουκαμισα τζινακι σταρακια φουτερακια φορμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... Κολαση κολαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:56 Η Θάλεια έγραψε: #74 10-10-12 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:57 Η Chiyo έγραψε: #75 10-10-12 19:57 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:02 Η xristina elen: #76 10-10-12 20:02 κορυφαιοο στυλ ειναι το εθνικ παιδιααα!!μακριες φουστες ΄΄χιππικες΄΄΄καταστασεις κτλ!!επισης το κλασικο αθλητικο στυλ με σταρακι και φορμα!!εγω αυτα τα στυλ υιοθετω αναλογα με την καθε περισταση στο μονο που λεω οχι και δεν μ αρεσει ειναι το τζιν..νιωθω οτι πνιγομαι οποτε φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:07 Η Alma Libre: #77 10-10-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... Άλλο εννοώ. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε τσίγι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:09 Η Θάλεια έγραψε: #78 10-10-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Click για ανάπτυξη... So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:16 Η Alma Libre: #79 10-10-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:29 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #80 10-10-12 20:29 πουκαμισα τζινακι σταρακια φουτερακια φορμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ.Τώρα που κουρεύτηκα έχω αρχίσει να ντύνομαι πιο ''θυληκά'' Click για ανάπτυξη... To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 19:57 Η Chiyo έγραψε: #75 10-10-12 19:57 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:02 Η xristina elen: #76 10-10-12 20:02 κορυφαιοο στυλ ειναι το εθνικ παιδιααα!!μακριες φουστες ΄΄χιππικες΄΄΄καταστασεις κτλ!!επισης το κλασικο αθλητικο στυλ με σταρακι και φορμα!!εγω αυτα τα στυλ υιοθετω αναλογα με την καθε περισταση στο μονο που λεω οχι και δεν μ αρεσει ειναι το τζιν..νιωθω οτι πνιγομαι οποτε φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:07 Η Alma Libre: #77 10-10-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... Άλλο εννοώ. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε τσίγι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:09 Η Θάλεια έγραψε: #78 10-10-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Click για ανάπτυξη... So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:16 Η Alma Libre: #79 10-10-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:29 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #80 10-10-12 20:29 πουκαμισα τζινακι σταρακια φουτερακια φορμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:02 Η xristina elen: #76 10-10-12 20:02 κορυφαιοο στυλ ειναι το εθνικ παιδιααα!!μακριες φουστες ΄΄χιππικες΄΄΄καταστασεις κτλ!!επισης το κλασικο αθλητικο στυλ με σταρακι και φορμα!!εγω αυτα τα στυλ υιοθετω αναλογα με την καθε περισταση στο μονο που λεω οχι και δεν μ αρεσει ειναι το τζιν..νιωθω οτι πνιγομαι οποτε φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:07 Η Alma Libre: #77 10-10-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... Άλλο εννοώ. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε τσίγι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:09 Η Θάλεια έγραψε: #78 10-10-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Click για ανάπτυξη... So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:16 Η Alma Libre: #79 10-10-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:29 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #80 10-10-12 20:29 πουκαμισα τζινακι σταρακια φουτερακια φορμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κορυφαιοο στυλ ειναι το εθνικ παιδιααα!!μακριες φουστες ΄΄χιππικες΄΄΄καταστασεις κτλ!!επισης το κλασικο αθλητικο στυλ με σταρακι και φορμα!!εγω αυτα τα στυλ υιοθετω αναλογα με την καθε περισταση στο μονο που λεω οχι και δεν μ αρεσει ειναι το τζιν..νιωθω οτι πνιγομαι οποτε φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:07 Η Alma Libre: #77 10-10-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... Άλλο εννοώ. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε τσίγι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:09 Η Θάλεια έγραψε: #78 10-10-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Click για ανάπτυξη... So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:16 Η Alma Libre: #79 10-10-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:29 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #80 10-10-12 20:29 πουκαμισα τζινακι σταρακια φουτερακια φορμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κολαση κολαση Click για ανάπτυξη... Άλλο εννοώ. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: To ντύσιμο πάει με το κούρεμα; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: δεν νομίζω πως εννοεί πουτανέ. χωρίς παρεξήγηση. νομίζω πως εννοεί κοριτσίστικα αλλά τι λέω...χάουζ είναι αυτός :Ρ Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε τσίγι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:09 Η Θάλεια έγραψε: #78 10-10-12 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Click για ανάπτυξη... So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:16 Η Alma Libre: #79 10-10-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:29 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #80 10-10-12 20:29 πουκαμισα τζινακι σταρακια φουτερακια φορμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι ρε συ,αφού είναι γαλλικό ασσύμετρο! Click για ανάπτυξη... So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:16 Η Alma Libre: #79 10-10-12 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:29 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #80 10-10-12 20:29 πουκαμισα τζινακι σταρακια φουτερακια φορμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: So? Σαν να είμαστε πολύ παράξενα εμείς τα κορίτσα. Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2012 στις 20:29 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #80 10-10-12 20:29 πουκαμισα τζινακι σταρακια φουτερακια φορμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πουκαμισα τζινακι σταρακια φουτερακια φορμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.