monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα.

11-09-22

15:42
Was talking bout me, but yeah you keep on dreaming

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.322 μηνύματα.

11-09-22

16:12
Girl, το περπάτημα στην Πάτρα είναι τόσο μα τόσο soothing. Ούτε τρομερή βαβούρα, ούτε και νέκρα. Ε λίγο πλατεία Γεωργίου που σκάνε τα 15χρονα το απόγευμα είναι a big no αλλά κατά τ’άλλα it’s lovely.κοιτα.. εδω Πατρα συνηθως περπαταω μαζι με ατομα που κανω παρεα. αρα δεν το βρισκω βαρετο καθολου.
οταν ειμαι μονη μου παλι δεν το θεωρω βαρετο , απλα βαζω μουσικουλα και περπαταω και ειναι πιο ωραιο. και προτιμω ξεργω να μην σκεφτομαι τιποτα ωστε να χαλαρωσω. βεβαια μεσα στην ζεστη , thats a no. και τον χειμωνα οταν βρεχει και κανει υπερβολικο κρυο παλι ειναι no. προσωπικα παντως μαρεσει περισσοτερο απο τον διαδρομο
οσον αφορα την κουραση , εγω εχω να πω οτι στις αρχες (οκτωβρης-νοεμβρης 2021) που ειχα ερθει πατρα και εβγαινα , πεθαινα απο τα 5΄περπατημα στην Ρηγα Φεραιου (λογω ασχημης φυσικης καταστασης-ειμαι φουλ αδυνατη και αυτο με καθησυχαζε παντα και δεν γυμναζομουν ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ) δεν καταφερνα να φτασω μεχρι πλατεια Γεωργιου χωρις να λαχανιασω(και μιλαω για αποσταση 400μ. απο το σπιτι μου) , καλα σκαλες Αγ. Νικολαου ουτε για πλακα , δεν τολμουσα καν να τις σκεφτω ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑ
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα.

11-09-22

16:22
γαμω τις σλατινες . εχει γεμισει ο τοπος σε αυτη την πολη!!! δεν παει αλλοΕ λίγο πλατεία Γεωργίου που σκάνε τα 15χρονα το απόγευμα είναι a big no αλλά κατά τ’άλλα it’s lovely.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.322 μηνύματα.

11-09-22

16:35
Την άλλη φορά είχα δει ένα κορίτσι παίζει να ‘ταν 14-15; Με ένα τσιγάρο στο χέρι και βρισίδι νταλικέρη. Έκανα σαν αυτές τις γριές «Πω πω πως κάνουν έτσι τα νέα παιδιά, για όνομα»γαμω τις σλατινες . εχει γεμισει ο τοπος σε αυτη την πολη!!! δεν παει αλλο

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

11-09-22

16:39
Εγώ μια φορά είχα πετύχει κάτι 12χρονα-13χρονα με ηχειάκι στο χέρι να περπατάνε στον δρόμο και να ακούνε τα άπαντα του μαντκλιπ τραγουδώντας ταυτόχρονα, ως φόρο τιμής στον θάνατό τουΤην άλλη φορά είχα δει ένα κορίτσι παίζει να ‘ταν 14-15; Με ένα τσιγάρο στο χέρι και βρισίδι νταλικέρη. Έκανα σαν αυτές τις γριές «Πω πω πως κάνουν έτσι τα νέα παιδιά, για όνομα»![]()

12χρονα-13χρονα. Θέλω κότερα, ελικόπτερα.
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος

11-09-22

16:44
ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΤην άλλη φορά είχα δει ένα κορίτσι παίζει να ‘ταν 14-15; Με ένα τσιγάρο στο χέρι και βρισίδι νταλικέρη. Έκανα σαν αυτές τις γριές «Πω πω πως κάνουν έτσι τα νέα παιδιά, για όνομα»
Joji
Επιφανές μέλος

11-09-22

16:45
Εε μετά σκέφτομαι ότι πάνω κάτω στην εφηβική περίοδο δεν ξέρεις τι σου γίνεται και ψιλό αντιγραφείς το τι βλέπεις. Είσαι σε μια διαρκή αναζήτηση της ταυτότητας σου. Εδώ πολλοί στα 19 μας ακόμη δεν ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε, πόσο μάλλον εκείνα.Εγώ μια φορά είχα πετύχει κάτι 12χρονα-13χρονα με ηχειάκι στο χέρι να περπατάνε στον δρόμο και να ακούνε τα άπαντα του μαντκλιπ τραγουδώντας ταυτόχρονα, ως φόρο τιμής στον θάνατό του
12χρονα-13χρονα. Θέλω κότερα, ελικόπτερα.
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Cade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 856 μηνύματα.

11-09-22

16:49
πάει το θρέντ...κουβεντούλα 4 το κάναμε 

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

11-09-22

16:50
Εντάξει από την αρχή δεν είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προδιαγραφέςπάει το θρέντ...κουβεντούλα 4 το κάναμε![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- i0aaannaa234
- petrosln
- Nia Skg
- touloumpa
- reezaki
- shezza94
- Deadly_sorrowX
- Joji
- nobody8
- Mina.01
- ΠόπηΤς
- Kostas568
- jj!
- emilyfan85
- ggl
- johnsala
- KingPoul
- louminis
- Chemwizard
- Sherlockina
- nucomer
- PanosBat
- Magigi
- spring day
- Scandal
- oups
- kiyoshi
- SlimShady
- bruh_234
- Dr. Gl. Luminous
- sophiaa
- tsiobieman
- Meow
- Miranda32
- J.Cameron
- alpha.kappa
- the purge
- Εριφύλη
- margik
- Χάρις
- Nala
- mpapa
- Kitana
- Unboxholics
- thenutritionist
- Idontknoww
- MarcoReus
- constansn
- tfghp
- estrela
- GeorgePap2003
- Nikoleta_Giann
- ΘανάσοςG4
- augustine
- George.S
- Gus Roger10
- Arvacon
- katia.m
- ougka pougka
- Pierre Bezukhov
- asterisx
- barkos
- giannhs2001
- User2350
- VFD59
- kost28
- P.Dam.
- Athens2002
- athinoula
- theodoraooo
- angel27_
- Maynard
- Αναστασία197
- Marple
- Paragontas7000
- Pharmacist01
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.