Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:22 Ο Purple sunrise: #1 21-02-09 12:22 Εχω ακουσει να γινεται λογος πολλες φορες για τον ορο οπτικη οξυτητα. Γνωριζει κανεις τι ειναι και αν εχει καμμια σχεση με την μυωπια και τελως πως την μετραμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:55 Ο Eruyomo έγραψε: #2 21-02-09 12:55 https://www.eye-net.gr/public/optics1.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fousekis Δραστήριο μέλος Ο Φουσέκης λέγομαι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 519 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:25 Ο Fousekis έγραψε: #3 23-02-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: https://www.eye-net.gr/public/optics1.asp Click για ανάπτυξη... Δηλαδή άμα μπορώ να δω καλά το error σημαίνει πως έχω οπτική οξύτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:39 Ο Eruyomo έγραψε: #4 23-02-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Fousekis: Δηλαδή άμα μπορώ να δω καλά το error σημαίνει πως έχω οπτική οξύτητα? Click για ανάπτυξη... Ποιο error; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fousekis Δραστήριο μέλος Ο Φουσέκης λέγομαι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 519 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:10 Ο Fousekis έγραψε: #5 23-02-09 21:10 Όλα OK τώρα, πριν δεν άνοιγε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:44 Ο koufontinas: #6 26-02-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Fousekis: Δηλαδή άμα μπορώ να δω καλά το error σημαίνει πως έχω οπτική οξύτητα? Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχα, οτι ναναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχω ακουσει να γινεται λογος πολλες φορες για τον ορο οπτικη οξυτητα. Γνωριζει κανεις τι ειναι και αν εχει καμμια σχεση με την μυωπια και τελως πως την μετραμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:55 Ο Eruyomo έγραψε: #2 21-02-09 12:55 https://www.eye-net.gr/public/optics1.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fousekis Δραστήριο μέλος Ο Φουσέκης λέγομαι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 519 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:25 Ο Fousekis έγραψε: #3 23-02-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: https://www.eye-net.gr/public/optics1.asp Click για ανάπτυξη... Δηλαδή άμα μπορώ να δω καλά το error σημαίνει πως έχω οπτική οξύτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:39 Ο Eruyomo έγραψε: #4 23-02-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Fousekis: Δηλαδή άμα μπορώ να δω καλά το error σημαίνει πως έχω οπτική οξύτητα? Click για ανάπτυξη... Ποιο error; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fousekis Δραστήριο μέλος Ο Φουσέκης λέγομαι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 519 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:10 Ο Fousekis έγραψε: #5 23-02-09 21:10 Όλα OK τώρα, πριν δεν άνοιγε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:44 Ο koufontinas: #6 26-02-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Fousekis: Δηλαδή άμα μπορώ να δω καλά το error σημαίνει πως έχω οπτική οξύτητα? Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχα, οτι ναναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.eye-net.gr/public/optics1.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fousekis Δραστήριο μέλος Ο Φουσέκης λέγομαι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 519 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:25 Ο Fousekis έγραψε: #3 23-02-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: https://www.eye-net.gr/public/optics1.asp Click για ανάπτυξη... Δηλαδή άμα μπορώ να δω καλά το error σημαίνει πως έχω οπτική οξύτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:39 Ο Eruyomo έγραψε: #4 23-02-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Fousekis: Δηλαδή άμα μπορώ να δω καλά το error σημαίνει πως έχω οπτική οξύτητα? Click για ανάπτυξη... Ποιο error; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fousekis Δραστήριο μέλος Ο Φουσέκης λέγομαι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 519 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:10 Ο Fousekis έγραψε: #5 23-02-09 21:10 Όλα OK τώρα, πριν δεν άνοιγε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:44 Ο koufontinas: #6 26-02-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Fousekis: Δηλαδή άμα μπορώ να δω καλά το error σημαίνει πως έχω οπτική οξύτητα? Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχα, οτι ναναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: https://www.eye-net.gr/public/optics1.asp Click για ανάπτυξη... Δηλαδή άμα μπορώ να δω καλά το error σημαίνει πως έχω οπτική οξύτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:39 Ο Eruyomo έγραψε: #4 23-02-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Fousekis: Δηλαδή άμα μπορώ να δω καλά το error σημαίνει πως έχω οπτική οξύτητα? Click για ανάπτυξη... Ποιο error; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fousekis Δραστήριο μέλος Ο Φουσέκης λέγομαι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 519 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:10 Ο Fousekis έγραψε: #5 23-02-09 21:10 Όλα OK τώρα, πριν δεν άνοιγε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:44 Ο koufontinas: #6 26-02-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Fousekis: Δηλαδή άμα μπορώ να δω καλά το error σημαίνει πως έχω οπτική οξύτητα? Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχα, οτι ναναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fousekis: Δηλαδή άμα μπορώ να δω καλά το error σημαίνει πως έχω οπτική οξύτητα? Click για ανάπτυξη... Ποιο error; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fousekis Δραστήριο μέλος Ο Φουσέκης λέγομαι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 519 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:10 Ο Fousekis έγραψε: #5 23-02-09 21:10 Όλα OK τώρα, πριν δεν άνοιγε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:44 Ο koufontinas: #6 26-02-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Fousekis: Δηλαδή άμα μπορώ να δω καλά το error σημαίνει πως έχω οπτική οξύτητα? Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχα, οτι ναναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Όλα OK τώρα, πριν δεν άνοιγε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:44 Ο koufontinas: #6 26-02-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Fousekis: Δηλαδή άμα μπορώ να δω καλά το error σημαίνει πως έχω οπτική οξύτητα? Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχα, οτι ναναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Fousekis: Δηλαδή άμα μπορώ να δω καλά το error σημαίνει πως έχω οπτική οξύτητα? Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχα, οτι ναναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.