Yiota719 Νεοφερμένο μέλος Η Yiota719 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 12 Φεβρουαρίου 2019 στις 23:25 Η Yiota719 έγραψε: #1 12-02-19 23:25 Καλησπερα, Θα ήθελα να ρωτησω προσφατα επεσε στα χέρια μου η οξείδωση της προπαναλης με διχρωμικό και έδινε διοξείδιο του άνθρακα. Σε ποια περιπτωση συμβαίνει γτ μέχρι τρ ήξερα ότι οι αλδευδες με οξειδωτικά δίνουν οξέα . Εξαιρούνται ασφαλώς τα αντιδραστήρια Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.a.i.s.y Νεοφερμένο μέλος Η D.a.i.s.y αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Εργοθεραπείας ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2019 στις 12:32 Η D.a.i.s.y: #2 13-02-19 12:32 Μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο...Πού το είδες???? Εγώ ξέρω ότι μόνο η μεθανάλη μπορεί να δώσει CO2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2019 στις 13:01 Η Galaxy έγραψε: #3 13-02-19 13:01 ειναι οντως λιγο περιεργο. Εισαι σιγουρη οτι η αντιδραση ειναι σωστη? που την ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: neurogirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα, Θα ήθελα να ρωτησω προσφατα επεσε στα χέρια μου η οξείδωση της προπαναλης με διχρωμικό και έδινε διοξείδιο του άνθρακα. Σε ποια περιπτωση συμβαίνει γτ μέχρι τρ ήξερα ότι οι αλδευδες με οξειδωτικά δίνουν οξέα . Εξαιρούνται ασφαλώς τα αντιδραστήρια Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D.a.i.s.y Νεοφερμένο μέλος Η D.a.i.s.y αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Εργοθεραπείας ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2019 στις 12:32 Η D.a.i.s.y: #2 13-02-19 12:32 Μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο...Πού το είδες???? Εγώ ξέρω ότι μόνο η μεθανάλη μπορεί να δώσει CO2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2019 στις 13:01 Η Galaxy έγραψε: #3 13-02-19 13:01 ειναι οντως λιγο περιεργο. Εισαι σιγουρη οτι η αντιδραση ειναι σωστη? που την ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο...Πού το είδες???? Εγώ ξέρω ότι μόνο η μεθανάλη μπορεί να δώσει CO2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2019 στις 13:01 Η Galaxy έγραψε: #3 13-02-19 13:01 ειναι οντως λιγο περιεργο. Εισαι σιγουρη οτι η αντιδραση ειναι σωστη? που την ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ειναι οντως λιγο περιεργο. Εισαι σιγουρη οτι η αντιδραση ειναι σωστη? που την ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.