Ομιλείτε Ιταλικά; / Parliamo Italiano?

Ti manchi Italian Dream?
Buongiorno a tutti!
mi manchi=me manque=μου λείπει?

Si.... correttamente!

*τρεμω καθε φορα που γραφω ιταλικα:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Hmmm... Con assistenza. Ho una ragazza italiana... Italian Dream. Lieb dich:redface:

Tesoroo.. :inlove:

Ti manchi Italian Dream?
Buongiorno a tutti!
mi manchi=me manque=μου λείπει?

Παναγιωτη σωστα! Της λειπω.. :(
Anche a me mi manca la mia principessa :'(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Buongiorno!

Ciao a tutti! C'e qualquno che sa quando possiamo avere i risultati di celi 3 di giugno?

Buongiorno a tutti!!!:hello:Sono nella casa e mangio una pizza!!!E voi?

Ciaaaaaaao a tutti. :happy:

Ciaoo ragazzi!! Com'e cominciato il vostro anno scolastico??

Κάνω μερικούς μήνες και απλά τα έχω ερωτευτεί ♥ :inlove: Ti amo italiano, é bella linqua :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Si ! È vero che la lingua italiana é bellisima !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back