jellojina
Νεοφερμένο μέλος
Η Αντζελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
18-09-25
22:30
Έστειλα το ίνστα σου, πες μου όταν σε βάλουν!Μήπως γίνεται να με βάλετε; Το ινστα μου είναι ioannis_cap
Giannis_19
Νεοφερμένο μέλος
Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 70 μηνύματα.
19-09-25
15:23
Με έχουν βάλει σε ευχαριστώ πολύ!!!Έστειλα το ίνστα σου, πες μου όταν σε βάλουν!
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 97 μηνύματα.
24-09-25
16:44
Αν βρει κανείς θεατρικων σπουδων εκπα ομαδική (εννοείται πρώτο ετος) δινω μπισκοτάκια λολ
Ilikntas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 140 μηνύματα.
24-09-25
18:22
Προσπάθησε να βρεις κάτι από τα βιντεακια στο τικ τοκ που γράφουν στα σχόλια τι σχολές πέρασαν.Αν βρει κανείς θεατρικων σπουδων εκπα ομαδική (εννοείται πρώτο ετος) δινω μπισκοτάκια λολ
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 97 μηνύματα.
24-09-25
18:31
Έχω κοιτάξει αλλά μέχρι στιγμής δεν εχω βρει από το τμήμα μου. Οι θεατρανθρωποι κρύβονταιΠροσπάθησε να βρεις κάτι από τα βιντεακια στο τικ τοκ που γράφουν στα σχόλια τι σχολές πέρασαν.
Ilikntas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 140 μηνύματα.
24-09-25
18:49
Προσπάθησα και γω να ψάξω. Όντως δεν υπάρχει τίποτα λολ. Το καλό είναι ότι οι σχολες ανοίγουν τη Δευτέρα, οπότε μπορείς να περιμένεις μέχρι τότε και να ρωτήσεις κάποιο παιδί να σε βάλει (Αμα υπάρχει). Επίσης προτείνω να πας στη σχολή όσο το δυνατόν πιο νωρίς ώστε να ενταχθείς πιο εύκολα σε μια παρέα(Ειδικα άμα ντρέπεσαι πολυ)Έχω κοιτάξει αλλά μέχρι στιγμής δεν εχω βρει από το τμήμα μου. Οι θεατρανθρωποι κρύβονται![]()
FNC_Sophia
Νεοφερμένο μέλος
Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωγραφίας Χαροκοπείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
24-09-25
18:54
Προσπάθησα να ψάξω και γω στο τικτοκ και βρήκα ένα άτομο, υπάρχουν ακόμα ελπίδες πάντωςΈχω κοιτάξει αλλά μέχρι στιγμής δεν εχω βρει από το τμήμα μου. Οι θεατρανθρωποι κρύβονται![]()
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
24-09-25
18:58
Ναι αυτό περιμένω και εγώ. Εύχομαι μέχρι την Παρασκευή να ανακοινώσουν κάποιο πρόγραμμα ή κάτι τέτοιο για να ξέρουμε πότε και που θα πάμε. Νωρίς θα πήγαινα έτσι και αλλιώς γιατί έχω μια ώρα δρομο και πάντα με πιάνει αγχος μην τυχόν και αργήσωΠροσπάθησα και γω να ψάξω. Όντως δεν υπάρχει τίποτα λολ. Το καλό είναι ότι οι σχολες ανοίγουν τη Δευτέρα, οπότε μπορείς να περιμένεις μέχρι τότε και να ρωτήσεις κάποιο παιδί να σε βάλει (Αμα υπάρχει). Επίσης προτείνω να πας στη σχολή όσο το δυνατόν πιο νωρίς ώστε να ενταχθείς πιο εύκολα σε μια παρέα(Ειδικα άμα ντρέπεσαι πολυ)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ευχαριστώ πολύ! Θα το κοιτάξω αμέσωςΠροσπάθησα να ψάξω και γω στο τικτοκ και βρήκα ένα άτομο, υπάρχουν ακόμα ελπίδες πάντωςΈγραψε ένα άτομο ότι είναι στην σχολή σου στο βίντεο μιας vasianna.koumpiadii οπότε αν κάνεις scroll θα το βρεις

Ilikntas
Εκκολαπτόμενο μέλος
24-09-25
19:17
Αποκλείεται να μην έχει βγει πρόγραμμα ακόμη. Έψαξα και βρήκα ένα. Γράψε "Πρόγραμμα θεατρικων σπουδων εκπα"Ναι αυτό περιμένω και εγώ. Εύχομαι μέχρι την Παρασκευή να ανακοινώσουν κάποιο πρόγραμμα ή κάτι τέτοιο για να ξέρουμε πότε και που θα πάμε
FNC_Sophia
Νεοφερμένο μέλος
Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωγραφίας Χαροκοπείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
24-09-25
19:17
Τίποτα, δώσε όμως τα μπισκότα.Πάντως αν δεν απαντήσει, σίγουρα θα τους δεις στην σχολή όπως είπε και ο ilikntas!Ναι αυτό περιμένω και εγώ. Εύχομαι μέχρι την Παρασκευή να ανακοινώσουν κάποιο πρόγραμμα ή κάτι τέτοιο για να ξέρουμε πότε και που θα πάμε. Νωρίς θα πήγαινα έτσι και αλλιώς γιατί έχω μια ώρα δρομο και πάντα με πιάνει αγχος μην τυχόν και αργήσω
Ευχαριστώ πολύ! Θα το κοιτάξω αμέσως![]()
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
24-09-25
19:24
Τρέχω να σε βρω να στα δώσω λολ. Πάντως νομίζω οτι είμαστε σχετικά μικρό τμήμα (?) οπότε λογικά θα είναι εύκολο να δημιουργηθεί μιαΤίποτα, δώσε όμως τα μπισκότα.Πάντως αν δεν απαντήσει, σίγουρα θα τους δεις στην σχολή όπως είπε και ο ilikntas!
Νιώθω μεγάλη ντροπή τώρα γιατί χτένιζα το σαιτ και δεν το είδα καν. Να'σε καλάΑποκλείεται να μην έχει βγει πρόγραμμα ακόμη. Έψαξα και βρήκα ένα. Γράψε "Πρόγραμμα θεατρικων σπουδων εκπα"
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.318 μηνύματα.
24-09-25
22:32
Μιλα με την Εριφύλη την καλλιτεχνης...ειναι εξαιρετικο παιδι και θα σε βοηθησει.Τρέχω να σε βρω να στα δώσω λολ. Πάντως νομίζω οτι είμαστε σχετικά μικρό τμήμα (?) οπότε λογικά θα είναι εύκολο να δημιουργηθεί μια
Νιώθω μεγάλη ντροπή τώρα γιατί χτένιζα το σαιτ και δεν το είδα καν. Να'σε καλά
Τωρα μπορει να ειναι απασχολημενη γιατι φτιαχνει και ''παπαδες'' αλλα θα πει.
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
24-09-25
22:36
Έχω μιλήσει μαζί της και με έχει βοηθήσει οπότε ξέρω χαχα. Το μέγεθος του τμήματος λογικά διαφέρει από χρονια σε χρονια επειδή δεν είναι και τμήμα με πολύ ζήτηση οπότε και κάποιος να μπει δεν είναι σίγουρο οτι θα κάτσει κιόλαςΜιλα με την Εριφύλη την καλλιτεχνης...ειναι εξαιρετικο παιδι και θα σε βοηθησει.
Τωρα μπορει να ειναι απασχολημενη γιατι φτιαχνει και ''παπαδες'' αλλα θα πει.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.318 μηνύματα.
24-09-25
22:38
αχ... δυσκολο πραμα η τεχνη.Έχω μιλήσει μαζί της και με έχει βοηθήσει οπότε ξέρω χαχα. Το μέγεθος του τμήματος λογικά διαφέρει από χρονια σε χρονια επειδή δεν είναι και τμήμα με πολύ ζήτηση οπότε και κάποιος να μπει δεν είναι σίγουρο οτι θα κάτσει κιόλας
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
24-09-25
22:40
Μια αυτό μια οτι πολλοί δεν ξέρουν καν οτι υπάρχει. Το μόνο σίγουρο: ο καφές μετά το πρώτο μάθημα είναι εύκολοςαχ... δυσκολο πραμα η τεχνη.
F1L1PAS
Νεοφερμένο μέλος
Ο F1L1PAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 85 μηνύματα.
25-09-25
23:49
Καλησπέρα. Ένας φίλος μου πέρασε στο ΗΜΤΥ (Παν. Πάτρας). Υπάρχει κάποιο λινκ για ομαδική ή σέρβερ του ΗΜΤΥ?
FNC_Sophia
Νεοφερμένο μέλος
26-09-25
10:48
Έχει γράψει ένα άτομο στο βίντεο της vasianna.koumpiadii στο τικτοκ οπότε άμα ο φίλος σου του στείλει μύνημα σίγουρα θα τον βάλει σε κάποια ομαδική, απλά πρέπει να κάνει scroll πάλι κάτω και θα τον βρει.Καλησπέρα. Ένας φίλος μου πέρασε στο ΗΜΤΥ (Παν. Πάτρας). Υπάρχει κάποιο λινκ για ομαδική ή σέρβερ του ΗΜΤΥ?
F1L1PAS
Νεοφερμένο μέλος
Ο F1L1PAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 85 μηνύματα.
26-09-25
20:48
Θα σου ήταν εύκολο να μου στείλεις με λινκ ποιο από τα βίντεό της είχες δει (γιατί έχει αρκετά)? Αν δεν θυμάσαι, δεν πειράζειΈχει γράψει ένα άτομο στο βίντεο της vasianna.koumpiadii στο τικτοκ οπότε άμα ο φίλος σου του στείλει μύνημα σίγουρα θα τον βάλει σε κάποια ομαδική, απλά πρέπει να κάνει scroll πάλι κάτω και θα τον βρει.

FNC_Sophia
Νεοφερμένο μέλος
26-09-25
21:19
Δεν υπάρχει θέμα ! Εδώ είναι και ο σύνδεσμος για το βίντεο https://www.tiktok.com/video/ZNdssxUeR . Μπορεί να φαίνονται πολλά τα σχόλια αλλά θα το βρείτε άμα ψάξετε κάτω κάτω.Το σχόλιο για το ΗΜΤΥ της Πάτρας το έκανε ένας user με το όνομα matsi matsiΘα σου ήταν εύκολο να μου στείλεις με λινκ ποιο από τα βίντεό της είχες δει (γιατί έχει αρκετά)? Αν δεν θυμάσαι, δεν πειράζει![]()
katerinaspanopoulou
Νεοφερμένο μέλος
Η katerinaspanopoulou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
28-09-25
23:28
Καλησπέρα, υπάρχει μήπως ομαδική για τους νεοεισαχθέντες μεταπτυχιακούς φοιτητές στο Μ.Π. Παιδαγωγική και διδακτική πράξη/ κατεύθυνση Γλώσσα και γραμματισμός. Οποιαδήποτε πληροφορία θα μου φανεί χρήσιμη. Ευχαριστω!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 207 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Dkate
- kostis76
- ioanna2007
- mpimpika
- parnas21
- Damaki
- Ersa
- exotic xo
- fortheloveofshizaya
- MariaApo
- str07
- vps
- acc/fin04
- lalalalalalala
- mariarina
- FNC_Sophia
- eupalinaros
- Leo21
- katerina1980
- Hased Babis
- katerinaspanopoulou
- Corfu kitty
- Anna1974.
- sakplat
- Searching
- Unboxholics
- Giannis_19
- jellojina
- aris65
- maritina07
- Kafkinos
- Scandal
- AggelikiGr
- Lennie
- pgn
- bigguy
- Mapz
- zoed
- john_55
- Grig02
- donpablo
- geneticist
- Loustep
- Eleanna89
- panosT436
- Kate1914
- ang12_012
- F1L1PAS
- tsiobieman
- blissele
- delkad
- psychoticwaltz
- andreouk
- gaidouri
- st.krf
- sophiaa
- Drscientist
- giannis06
- many of Filip
- Panagiwtis2003
- engineer?
- mimis
- greg08
- m.b.
- mathithsgr
- Lora2211
- elinamav
- soleilst
- charmander
- giannhs2001
- elefther1ou_
- bibliofagos
- Elvi
- trifasikodiavasma
- Dina
- skoyn
- nimbus
- EFAKIT
- Mistis tis erimou
- sofapus
- konan
- korlef
- Mixalis!
- bobbos188
- Dimitris2007
- Linsanity
- Eirinoula
- Efi10
- Dr.Katalyst
- Nar20
- Wonderkid
- andromaxh07
- Galleon
- shuuu
- gianikit
- Neptune
- Obi-Wan Kenobi
- foxypup
- thewitcher
- Lia 2006
- mara.g
- Sotiris.Y
- jYanniss
- antwnism7
- Leo komm
- sophieee
- KaterinaL
- Kallon
- gpgman435
- 5607
- eirp
- ihvv
- ch2006
- friesnchocolate
- Marildrea
- b3om1zq
- lall23
- Jesse_
- ManDef
- Martheos
- nick34
- Maynard
- sp.srms
- korydallos
- panunniotis
- Hmmytheos
- Ponemenosksifias
- BatGuin
- Fwteini69
- mvas
- afraim
- Atrlef
- redpointer
- abyssiniancat
- Helen06
- Giorgkalo
- Entropy24
- neuronova
- tasospl
- phoni
- Asterias54
- peris68
- eftria
- csg
- Vera
- Sotiris 12
- Ilias__
- petl
- despoina.m
- efthyyxoxo
- geornirv
- testusernameyes
- etzoni
- nikosm72
- Jauahahwiwisjs
- andyklad
- Vagelis30
- Τρελας123
- Conne
- Xryssa
- Γιώργος μεγ
- xrisa.2006
- Giannismsn
- Kzaro
- Dr. Gl. Luminous
- gegeorgiou90
- GoodFella
- tzoulio
- fotini15
- Alf
- katia.m
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki