sevmary Νεοφερμένο μέλος Η sevmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Ιουνίου 2022 στις 19:18 Η sevmary έγραψε: #1 02-06-22 19:18 σκέφτεται κάποιος να πάει φέτος κατασκήνωση για ομαδάρχισσα η κοινοτάρχης η ότι άλλο είναι ? εγώ θέλω άλλα δεν έχω εμπειρία και καμία φίλη μου δεν θέλει να έρθει να πάμε μαζί γιατί εκεί που θα πάω δεν θα γνωρίζω κανέναν στην αρχή μπορώ να πάω εκεί και να δουλέψω όλοι την καλοκαιρινή σεζόν ? meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 10:05 Η meetmeinmontauk: #2 03-06-22 10:05 Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η εμπειρία, κάπου θα βρεις να πας. Πάντως τα χρήματα είναι εξευτελιστικά λίγα, δεν είμαι σίγουρη πως αξίζει τον κόπο εκτός κι αν είσαι μικρούλα και θέλεις να βγάλεις ένα χαρτζιλίκι. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 09:27 Ο Giii έγραψε: #3 04-06-22 09:27 έστειλαν στον αδερφό μου σήμερα να πάει ομαδάρχης στην πρώτη περίοδο...καλά υπάρχει περίτωση να προλάβει να κάνει τα χαρτία που ζητάνε μέσα στις πανελλήνιες; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel<3 Appolon barkos Panagiotis849 george777 tsiobieman Giii Scandal roud giannhs2001 Maynard sevmary Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σκέφτεται κάποιος να πάει φέτος κατασκήνωση για ομαδάρχισσα η κοινοτάρχης η ότι άλλο είναι ? εγώ θέλω άλλα δεν έχω εμπειρία και καμία φίλη μου δεν θέλει να έρθει να πάμε μαζί γιατί εκεί που θα πάω δεν θα γνωρίζω κανέναν στην αρχή μπορώ να πάω εκεί και να δουλέψω όλοι την καλοκαιρινή σεζόν ?
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2022 στις 10:05 Η meetmeinmontauk: #2 03-06-22 10:05 Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η εμπειρία, κάπου θα βρεις να πας. Πάντως τα χρήματα είναι εξευτελιστικά λίγα, δεν είμαι σίγουρη πως αξίζει τον κόπο εκτός κι αν είσαι μικρούλα και θέλεις να βγάλεις ένα χαρτζιλίκι. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 09:27 Ο Giii έγραψε: #3 04-06-22 09:27 έστειλαν στον αδερφό μου σήμερα να πάει ομαδάρχης στην πρώτη περίοδο...καλά υπάρχει περίτωση να προλάβει να κάνει τα χαρτία που ζητάνε μέσα στις πανελλήνιες; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η εμπειρία, κάπου θα βρεις να πας. Πάντως τα χρήματα είναι εξευτελιστικά λίγα, δεν είμαι σίγουρη πως αξίζει τον κόπο εκτός κι αν είσαι μικρούλα και θέλεις να βγάλεις ένα χαρτζιλίκι.
Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 09:27 Ο Giii έγραψε: #3 04-06-22 09:27 έστειλαν στον αδερφό μου σήμερα να πάει ομαδάρχης στην πρώτη περίοδο...καλά υπάρχει περίτωση να προλάβει να κάνει τα χαρτία που ζητάνε μέσα στις πανελλήνιες;
έστειλαν στον αδερφό μου σήμερα να πάει ομαδάρχης στην πρώτη περίοδο...καλά υπάρχει περίτωση να προλάβει να κάνει τα χαρτία που ζητάνε μέσα στις πανελλήνιες;