_Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 18:24 Η _Morticia_: #1 11-04-12 18:24 Οι Red Hot Chili Peppers, στo πλαίσιo της παγκόσμιας περιοδείας τους για το 2011, με εμφανίσεις σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές πόλεις, ανακοίνωσαν καινούργιες ημερομηνίες για το 2012 στην Ευρώπη. Οι πρώτες συναυλίες της νέας χρονιάς θα γίνουν σε κλειστούς χώρους και θα ακολουθήσουν συναυλίες σε μεγάλα ανοικτά στάδια, συμπεριλαμβανόμενου και του ΟΑΚΑ στην Αθήνα. https://www.clickatlife.gr/story/mousiki/oi-red-hot-chili-peppers-erxontai-stin-ellada-?id=2110443 Click για ανάπτυξη... Καθυστερημένη είδηση αλλά με την προπώληση να τρέχει ακόμα ας δούμε πόσοι πιστοί θα προσέλθουν! Πόσοι αγοράσατε ήδη το πολυπόθητο εισιτήριο και ποιες οι προσδοκίες σας για τη νέα σύνθεση των RHCP; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα _new_site_main_1323962878.jpg 92,8 KB · Εμφανίσεις: 188 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 18:26 Ο Johnnaousa: #2 11-04-12 18:26 Αγόρασα την προηγούμενη βδομάδα Περιμένω τον φίλο που πήγε να τα πάρει να το φέρει ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 18:29 Η nafs έγραψε: #3 11-04-12 18:29 Εμείς που δεν αγοράσαμε και δεν μπορούμε να έρθουμε κάτω να μην απαντήσουμε; Καλά να περάσετε όσοι τυχεροί θα πάτε. Έχω ακούσει ότι κάνουν απίστευταlive! Spoiler Και το αγαπημένο μου τραγουδάκι τους έτσι για να ζεσταινόμαστε: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 19:23 Η natasoula...: #4 11-04-12 19:23 Χμμ..Ελπίζω ότι μες στις επόμενες μέρες θα το 'χω κι εγώ!(θα εξαρτηθεί από το πόσο άμεσα θα βρεθεί το 50αράκι..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 09:12 Η _Morticia_: #5 12-04-12 09:12 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (θα εξαρτηθεί από το πόσο άμεσα θα βρεθεί το 50αράκι..) Click για ανάπτυξη... Υπάρχει πάντοτε και η αρένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 11:32 Ο Johnnaousa: #6 12-04-12 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Υπάρχει πάντοτε και η αρένα. Click για ανάπτυξη... ε ναι 45 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 11:43 Ο Σπυρακος (^^): #7 12-04-12 11:43 Αχ μην τα θυμίζετε αυτά!!!! :@ Δεν μπορώ να πάω και θέλω ΤΟΣΟ ΝΑ ΠΑΩ *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 11:55 Ο Alexl1996: #8 12-04-12 11:55 Έχουν μείνει καθόλου εισητήρια ή πρέπει να βιαστώ να πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:57 Ο Iliaso έγραψε: #9 12-04-12 12:57 Αδιάφοροι...Τόσα λεφτά για συναυλία δε ξανασκάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 13:14 Η Εχέμυθη έγραψε: #10 12-04-12 13:14 Πριν απο 6 χρονια:<<Μπαμπακα οταν ερθουν οι RHCP στην Ελλαδα θα με πας ετσι;>> <<Θα σε παω και θα βαλω και τον Frusciante στην καταψυξη να τον παντρευτεις>> Click για ανάπτυξη... Αν δεν ειχαν βγαλει τον τελευταιο τους δισκο, αν ειχαν κρατησει τον κιθαριστα και αν δεν την ειχαν ψωνισει τοσο η επιθυμια μου να τους δω θα ηταν ιδια, ισως και μεγαλυτερη με αυτη που ειχα πριν 6 χρονια.Γιατι ειναι ενα συγκροτημα που κυριολεκτικα εχω μεγαλωσει.Δεν ειναι λιγο να τους ακους απο τα 9 σου! Παρολα αυτα θα παω και θα περασω και ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 15:20 Η leuki kataigida: #11 12-04-12 15:20 Ανυπομονω!Ειμαι σιγουρη οτι θα μας χαρισουν μια υπεροχη βραδια! Δεν θα το εχανα με τιποτα! Το εισιτηριο εχει περιπου τρεις εβδομαδες που το πηρα και ο τυπος εκει μου ειπε οτι υπαρχουν αρκετα ακομη,οποτε οσοι πιστοι προσελθετε. Blood Sugar Sex Magik https://www.youtube.com/watch?v=L5bCMLIA5Fk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 10:49 Η _Morticia_: #12 16-04-12 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: αν ειχαν κρατησει τον κιθαριστα και αν δεν την ειχαν ψωνισει τοσο Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν επιλογή τους Έλενα . Από πού το συμπεραίνεις αυτό αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holy_Law Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:27 Ο Holy_Law έγραψε: #13 16-04-12 11:27 Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Α,και https://www.youtube.com/watch?v=C29Fs-WNIrg&ob=av2n ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Απριλίου 2012 _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:29 Η _Morticia_: #14 16-04-12 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Michalis_94: Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Click για ανάπτυξη... Αποκλείει το ένα το άλλο; Προσωπικά θέλω να τους παρακολουθήσω και επειδή δεν πιστεύω ότι θα μου δοθεί άλλη ευκαιρία και επειδή πρόκειται για απωθημένο ετών. Όσο για Blind Guardian και Sonisphere, αν γίνει ανάλογο thread θα εκφράσουμε και το ανάλογο ενδιαφέρον. Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:11 Η leuki kataigida: #15 16-04-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Click για ανάπτυξη... Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:47 Η Δαλιδά έγραψε: #16 16-04-12 14:47 ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:52 Η _Morticia_: #17 16-04-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό γνωρίζω κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Click για ανάπτυξη... Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:59 Η leuki kataigida: #18 16-04-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Click για ανάπτυξη... Αρενα θα εισαι? tsoufou βιασου,βιασου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Johnnaousa: #19 16-04-12 15:00 I school meeting στο ΟΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Rainbowarrior: #20 16-04-12 15:00 ****φαρδοι... Εγώ πιθανότατα θα δουλεύω τότε, και αν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- περάσω Αθήνα, θα πάω εκεί κοντά στα τέλη Σεπτέμβρη, οπότε την χάνω τη συναυλία. Όποιος τους δει επί προσωπικού ας τους πει να έρθουν και τον επόμενο χρόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι Red Hot Chili Peppers, στo πλαίσιo της παγκόσμιας περιοδείας τους για το 2011, με εμφανίσεις σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές πόλεις, ανακοίνωσαν καινούργιες ημερομηνίες για το 2012 στην Ευρώπη. Οι πρώτες συναυλίες της νέας χρονιάς θα γίνουν σε κλειστούς χώρους και θα ακολουθήσουν συναυλίες σε μεγάλα ανοικτά στάδια, συμπεριλαμβανόμενου και του ΟΑΚΑ στην Αθήνα. https://www.clickatlife.gr/story/mousiki/oi-red-hot-chili-peppers-erxontai-stin-ellada-?id=2110443 Click για ανάπτυξη... Καθυστερημένη είδηση αλλά με την προπώληση να τρέχει ακόμα ας δούμε πόσοι πιστοί θα προσέλθουν! Πόσοι αγοράσατε ήδη το πολυπόθητο εισιτήριο και ποιες οι προσδοκίες σας για τη νέα σύνθεση των RHCP; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 18:26 Ο Johnnaousa: #2 11-04-12 18:26 Αγόρασα την προηγούμενη βδομάδα Περιμένω τον φίλο που πήγε να τα πάρει να το φέρει ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 18:29 Η nafs έγραψε: #3 11-04-12 18:29 Εμείς που δεν αγοράσαμε και δεν μπορούμε να έρθουμε κάτω να μην απαντήσουμε; Καλά να περάσετε όσοι τυχεροί θα πάτε. Έχω ακούσει ότι κάνουν απίστευταlive! Spoiler Και το αγαπημένο μου τραγουδάκι τους έτσι για να ζεσταινόμαστε: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 19:23 Η natasoula...: #4 11-04-12 19:23 Χμμ..Ελπίζω ότι μες στις επόμενες μέρες θα το 'χω κι εγώ!(θα εξαρτηθεί από το πόσο άμεσα θα βρεθεί το 50αράκι..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 09:12 Η _Morticia_: #5 12-04-12 09:12 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (θα εξαρτηθεί από το πόσο άμεσα θα βρεθεί το 50αράκι..) Click για ανάπτυξη... Υπάρχει πάντοτε και η αρένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 11:32 Ο Johnnaousa: #6 12-04-12 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Υπάρχει πάντοτε και η αρένα. Click για ανάπτυξη... ε ναι 45 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 11:43 Ο Σπυρακος (^^): #7 12-04-12 11:43 Αχ μην τα θυμίζετε αυτά!!!! :@ Δεν μπορώ να πάω και θέλω ΤΟΣΟ ΝΑ ΠΑΩ *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 11:55 Ο Alexl1996: #8 12-04-12 11:55 Έχουν μείνει καθόλου εισητήρια ή πρέπει να βιαστώ να πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:57 Ο Iliaso έγραψε: #9 12-04-12 12:57 Αδιάφοροι...Τόσα λεφτά για συναυλία δε ξανασκάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 13:14 Η Εχέμυθη έγραψε: #10 12-04-12 13:14 Πριν απο 6 χρονια:<<Μπαμπακα οταν ερθουν οι RHCP στην Ελλαδα θα με πας ετσι;>> <<Θα σε παω και θα βαλω και τον Frusciante στην καταψυξη να τον παντρευτεις>> Click για ανάπτυξη... Αν δεν ειχαν βγαλει τον τελευταιο τους δισκο, αν ειχαν κρατησει τον κιθαριστα και αν δεν την ειχαν ψωνισει τοσο η επιθυμια μου να τους δω θα ηταν ιδια, ισως και μεγαλυτερη με αυτη που ειχα πριν 6 χρονια.Γιατι ειναι ενα συγκροτημα που κυριολεκτικα εχω μεγαλωσει.Δεν ειναι λιγο να τους ακους απο τα 9 σου! Παρολα αυτα θα παω και θα περασω και ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 15:20 Η leuki kataigida: #11 12-04-12 15:20 Ανυπομονω!Ειμαι σιγουρη οτι θα μας χαρισουν μια υπεροχη βραδια! Δεν θα το εχανα με τιποτα! Το εισιτηριο εχει περιπου τρεις εβδομαδες που το πηρα και ο τυπος εκει μου ειπε οτι υπαρχουν αρκετα ακομη,οποτε οσοι πιστοι προσελθετε. Blood Sugar Sex Magik https://www.youtube.com/watch?v=L5bCMLIA5Fk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 10:49 Η _Morticia_: #12 16-04-12 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: αν ειχαν κρατησει τον κιθαριστα και αν δεν την ειχαν ψωνισει τοσο Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν επιλογή τους Έλενα . Από πού το συμπεραίνεις αυτό αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holy_Law Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:27 Ο Holy_Law έγραψε: #13 16-04-12 11:27 Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Α,και https://www.youtube.com/watch?v=C29Fs-WNIrg&ob=av2n ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Απριλίου 2012 _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:29 Η _Morticia_: #14 16-04-12 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Michalis_94: Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Click για ανάπτυξη... Αποκλείει το ένα το άλλο; Προσωπικά θέλω να τους παρακολουθήσω και επειδή δεν πιστεύω ότι θα μου δοθεί άλλη ευκαιρία και επειδή πρόκειται για απωθημένο ετών. Όσο για Blind Guardian και Sonisphere, αν γίνει ανάλογο thread θα εκφράσουμε και το ανάλογο ενδιαφέρον. Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:11 Η leuki kataigida: #15 16-04-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Click για ανάπτυξη... Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:47 Η Δαλιδά έγραψε: #16 16-04-12 14:47 ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:52 Η _Morticia_: #17 16-04-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό γνωρίζω κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Click για ανάπτυξη... Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:59 Η leuki kataigida: #18 16-04-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Click για ανάπτυξη... Αρενα θα εισαι? tsoufou βιασου,βιασου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Johnnaousa: #19 16-04-12 15:00 I school meeting στο ΟΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Rainbowarrior: #20 16-04-12 15:00 ****φαρδοι... Εγώ πιθανότατα θα δουλεύω τότε, και αν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- περάσω Αθήνα, θα πάω εκεί κοντά στα τέλη Σεπτέμβρη, οπότε την χάνω τη συναυλία. Όποιος τους δει επί προσωπικού ας τους πει να έρθουν και τον επόμενο χρόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγόρασα την προηγούμενη βδομάδα Περιμένω τον φίλο που πήγε να τα πάρει να το φέρει ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 18:29 Η nafs έγραψε: #3 11-04-12 18:29 Εμείς που δεν αγοράσαμε και δεν μπορούμε να έρθουμε κάτω να μην απαντήσουμε; Καλά να περάσετε όσοι τυχεροί θα πάτε. Έχω ακούσει ότι κάνουν απίστευταlive! Spoiler Και το αγαπημένο μου τραγουδάκι τους έτσι για να ζεσταινόμαστε: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 19:23 Η natasoula...: #4 11-04-12 19:23 Χμμ..Ελπίζω ότι μες στις επόμενες μέρες θα το 'χω κι εγώ!(θα εξαρτηθεί από το πόσο άμεσα θα βρεθεί το 50αράκι..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 09:12 Η _Morticia_: #5 12-04-12 09:12 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (θα εξαρτηθεί από το πόσο άμεσα θα βρεθεί το 50αράκι..) Click για ανάπτυξη... Υπάρχει πάντοτε και η αρένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 11:32 Ο Johnnaousa: #6 12-04-12 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Υπάρχει πάντοτε και η αρένα. Click για ανάπτυξη... ε ναι 45 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 11:43 Ο Σπυρακος (^^): #7 12-04-12 11:43 Αχ μην τα θυμίζετε αυτά!!!! :@ Δεν μπορώ να πάω και θέλω ΤΟΣΟ ΝΑ ΠΑΩ *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 11:55 Ο Alexl1996: #8 12-04-12 11:55 Έχουν μείνει καθόλου εισητήρια ή πρέπει να βιαστώ να πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:57 Ο Iliaso έγραψε: #9 12-04-12 12:57 Αδιάφοροι...Τόσα λεφτά για συναυλία δε ξανασκάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 13:14 Η Εχέμυθη έγραψε: #10 12-04-12 13:14 Πριν απο 6 χρονια:<<Μπαμπακα οταν ερθουν οι RHCP στην Ελλαδα θα με πας ετσι;>> <<Θα σε παω και θα βαλω και τον Frusciante στην καταψυξη να τον παντρευτεις>> Click για ανάπτυξη... Αν δεν ειχαν βγαλει τον τελευταιο τους δισκο, αν ειχαν κρατησει τον κιθαριστα και αν δεν την ειχαν ψωνισει τοσο η επιθυμια μου να τους δω θα ηταν ιδια, ισως και μεγαλυτερη με αυτη που ειχα πριν 6 χρονια.Γιατι ειναι ενα συγκροτημα που κυριολεκτικα εχω μεγαλωσει.Δεν ειναι λιγο να τους ακους απο τα 9 σου! Παρολα αυτα θα παω και θα περασω και ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 15:20 Η leuki kataigida: #11 12-04-12 15:20 Ανυπομονω!Ειμαι σιγουρη οτι θα μας χαρισουν μια υπεροχη βραδια! Δεν θα το εχανα με τιποτα! Το εισιτηριο εχει περιπου τρεις εβδομαδες που το πηρα και ο τυπος εκει μου ειπε οτι υπαρχουν αρκετα ακομη,οποτε οσοι πιστοι προσελθετε. Blood Sugar Sex Magik https://www.youtube.com/watch?v=L5bCMLIA5Fk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 10:49 Η _Morticia_: #12 16-04-12 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: αν ειχαν κρατησει τον κιθαριστα και αν δεν την ειχαν ψωνισει τοσο Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν επιλογή τους Έλενα . Από πού το συμπεραίνεις αυτό αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holy_Law Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:27 Ο Holy_Law έγραψε: #13 16-04-12 11:27 Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Α,και https://www.youtube.com/watch?v=C29Fs-WNIrg&ob=av2n ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Απριλίου 2012 _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:29 Η _Morticia_: #14 16-04-12 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Michalis_94: Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Click για ανάπτυξη... Αποκλείει το ένα το άλλο; Προσωπικά θέλω να τους παρακολουθήσω και επειδή δεν πιστεύω ότι θα μου δοθεί άλλη ευκαιρία και επειδή πρόκειται για απωθημένο ετών. Όσο για Blind Guardian και Sonisphere, αν γίνει ανάλογο thread θα εκφράσουμε και το ανάλογο ενδιαφέρον. Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:11 Η leuki kataigida: #15 16-04-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Click για ανάπτυξη... Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:47 Η Δαλιδά έγραψε: #16 16-04-12 14:47 ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:52 Η _Morticia_: #17 16-04-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό γνωρίζω κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Click για ανάπτυξη... Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:59 Η leuki kataigida: #18 16-04-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Click για ανάπτυξη... Αρενα θα εισαι? tsoufou βιασου,βιασου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Johnnaousa: #19 16-04-12 15:00 I school meeting στο ΟΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Rainbowarrior: #20 16-04-12 15:00 ****φαρδοι... Εγώ πιθανότατα θα δουλεύω τότε, και αν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- περάσω Αθήνα, θα πάω εκεί κοντά στα τέλη Σεπτέμβρη, οπότε την χάνω τη συναυλία. Όποιος τους δει επί προσωπικού ας τους πει να έρθουν και τον επόμενο χρόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς που δεν αγοράσαμε και δεν μπορούμε να έρθουμε κάτω να μην απαντήσουμε; Καλά να περάσετε όσοι τυχεροί θα πάτε. Έχω ακούσει ότι κάνουν απίστευταlive! Spoiler Και το αγαπημένο μου τραγουδάκι τους έτσι για να ζεσταινόμαστε: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 19:23 Η natasoula...: #4 11-04-12 19:23 Χμμ..Ελπίζω ότι μες στις επόμενες μέρες θα το 'χω κι εγώ!(θα εξαρτηθεί από το πόσο άμεσα θα βρεθεί το 50αράκι..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 09:12 Η _Morticia_: #5 12-04-12 09:12 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (θα εξαρτηθεί από το πόσο άμεσα θα βρεθεί το 50αράκι..) Click για ανάπτυξη... Υπάρχει πάντοτε και η αρένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 11:32 Ο Johnnaousa: #6 12-04-12 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Υπάρχει πάντοτε και η αρένα. Click για ανάπτυξη... ε ναι 45 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 11:43 Ο Σπυρακος (^^): #7 12-04-12 11:43 Αχ μην τα θυμίζετε αυτά!!!! :@ Δεν μπορώ να πάω και θέλω ΤΟΣΟ ΝΑ ΠΑΩ *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 11:55 Ο Alexl1996: #8 12-04-12 11:55 Έχουν μείνει καθόλου εισητήρια ή πρέπει να βιαστώ να πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:57 Ο Iliaso έγραψε: #9 12-04-12 12:57 Αδιάφοροι...Τόσα λεφτά για συναυλία δε ξανασκάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 13:14 Η Εχέμυθη έγραψε: #10 12-04-12 13:14 Πριν απο 6 χρονια:<<Μπαμπακα οταν ερθουν οι RHCP στην Ελλαδα θα με πας ετσι;>> <<Θα σε παω και θα βαλω και τον Frusciante στην καταψυξη να τον παντρευτεις>> Click για ανάπτυξη... Αν δεν ειχαν βγαλει τον τελευταιο τους δισκο, αν ειχαν κρατησει τον κιθαριστα και αν δεν την ειχαν ψωνισει τοσο η επιθυμια μου να τους δω θα ηταν ιδια, ισως και μεγαλυτερη με αυτη που ειχα πριν 6 χρονια.Γιατι ειναι ενα συγκροτημα που κυριολεκτικα εχω μεγαλωσει.Δεν ειναι λιγο να τους ακους απο τα 9 σου! Παρολα αυτα θα παω και θα περασω και ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 15:20 Η leuki kataigida: #11 12-04-12 15:20 Ανυπομονω!Ειμαι σιγουρη οτι θα μας χαρισουν μια υπεροχη βραδια! Δεν θα το εχανα με τιποτα! Το εισιτηριο εχει περιπου τρεις εβδομαδες που το πηρα και ο τυπος εκει μου ειπε οτι υπαρχουν αρκετα ακομη,οποτε οσοι πιστοι προσελθετε. Blood Sugar Sex Magik https://www.youtube.com/watch?v=L5bCMLIA5Fk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 10:49 Η _Morticia_: #12 16-04-12 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: αν ειχαν κρατησει τον κιθαριστα και αν δεν την ειχαν ψωνισει τοσο Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν επιλογή τους Έλενα . Από πού το συμπεραίνεις αυτό αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holy_Law Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:27 Ο Holy_Law έγραψε: #13 16-04-12 11:27 Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Α,και https://www.youtube.com/watch?v=C29Fs-WNIrg&ob=av2n ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Απριλίου 2012 _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:29 Η _Morticia_: #14 16-04-12 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Michalis_94: Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Click για ανάπτυξη... Αποκλείει το ένα το άλλο; Προσωπικά θέλω να τους παρακολουθήσω και επειδή δεν πιστεύω ότι θα μου δοθεί άλλη ευκαιρία και επειδή πρόκειται για απωθημένο ετών. Όσο για Blind Guardian και Sonisphere, αν γίνει ανάλογο thread θα εκφράσουμε και το ανάλογο ενδιαφέρον. Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:11 Η leuki kataigida: #15 16-04-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Click για ανάπτυξη... Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:47 Η Δαλιδά έγραψε: #16 16-04-12 14:47 ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:52 Η _Morticia_: #17 16-04-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό γνωρίζω κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Click για ανάπτυξη... Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:59 Η leuki kataigida: #18 16-04-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Click για ανάπτυξη... Αρενα θα εισαι? tsoufou βιασου,βιασου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Johnnaousa: #19 16-04-12 15:00 I school meeting στο ΟΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Rainbowarrior: #20 16-04-12 15:00 ****φαρδοι... Εγώ πιθανότατα θα δουλεύω τότε, και αν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- περάσω Αθήνα, θα πάω εκεί κοντά στα τέλη Σεπτέμβρη, οπότε την χάνω τη συναυλία. Όποιος τους δει επί προσωπικού ας τους πει να έρθουν και τον επόμενο χρόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμμ..Ελπίζω ότι μες στις επόμενες μέρες θα το 'χω κι εγώ!(θα εξαρτηθεί από το πόσο άμεσα θα βρεθεί το 50αράκι..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 09:12 Η _Morticia_: #5 12-04-12 09:12 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (θα εξαρτηθεί από το πόσο άμεσα θα βρεθεί το 50αράκι..) Click για ανάπτυξη... Υπάρχει πάντοτε και η αρένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 11:32 Ο Johnnaousa: #6 12-04-12 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Υπάρχει πάντοτε και η αρένα. Click για ανάπτυξη... ε ναι 45 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 11:43 Ο Σπυρακος (^^): #7 12-04-12 11:43 Αχ μην τα θυμίζετε αυτά!!!! :@ Δεν μπορώ να πάω και θέλω ΤΟΣΟ ΝΑ ΠΑΩ *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 11:55 Ο Alexl1996: #8 12-04-12 11:55 Έχουν μείνει καθόλου εισητήρια ή πρέπει να βιαστώ να πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:57 Ο Iliaso έγραψε: #9 12-04-12 12:57 Αδιάφοροι...Τόσα λεφτά για συναυλία δε ξανασκάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 13:14 Η Εχέμυθη έγραψε: #10 12-04-12 13:14 Πριν απο 6 χρονια:<<Μπαμπακα οταν ερθουν οι RHCP στην Ελλαδα θα με πας ετσι;>> <<Θα σε παω και θα βαλω και τον Frusciante στην καταψυξη να τον παντρευτεις>> Click για ανάπτυξη... Αν δεν ειχαν βγαλει τον τελευταιο τους δισκο, αν ειχαν κρατησει τον κιθαριστα και αν δεν την ειχαν ψωνισει τοσο η επιθυμια μου να τους δω θα ηταν ιδια, ισως και μεγαλυτερη με αυτη που ειχα πριν 6 χρονια.Γιατι ειναι ενα συγκροτημα που κυριολεκτικα εχω μεγαλωσει.Δεν ειναι λιγο να τους ακους απο τα 9 σου! Παρολα αυτα θα παω και θα περασω και ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 15:20 Η leuki kataigida: #11 12-04-12 15:20 Ανυπομονω!Ειμαι σιγουρη οτι θα μας χαρισουν μια υπεροχη βραδια! Δεν θα το εχανα με τιποτα! Το εισιτηριο εχει περιπου τρεις εβδομαδες που το πηρα και ο τυπος εκει μου ειπε οτι υπαρχουν αρκετα ακομη,οποτε οσοι πιστοι προσελθετε. Blood Sugar Sex Magik https://www.youtube.com/watch?v=L5bCMLIA5Fk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 10:49 Η _Morticia_: #12 16-04-12 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: αν ειχαν κρατησει τον κιθαριστα και αν δεν την ειχαν ψωνισει τοσο Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν επιλογή τους Έλενα . Από πού το συμπεραίνεις αυτό αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holy_Law Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:27 Ο Holy_Law έγραψε: #13 16-04-12 11:27 Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Α,και https://www.youtube.com/watch?v=C29Fs-WNIrg&ob=av2n ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Απριλίου 2012 _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:29 Η _Morticia_: #14 16-04-12 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Michalis_94: Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Click για ανάπτυξη... Αποκλείει το ένα το άλλο; Προσωπικά θέλω να τους παρακολουθήσω και επειδή δεν πιστεύω ότι θα μου δοθεί άλλη ευκαιρία και επειδή πρόκειται για απωθημένο ετών. Όσο για Blind Guardian και Sonisphere, αν γίνει ανάλογο thread θα εκφράσουμε και το ανάλογο ενδιαφέρον. Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:11 Η leuki kataigida: #15 16-04-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Click για ανάπτυξη... Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:47 Η Δαλιδά έγραψε: #16 16-04-12 14:47 ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:52 Η _Morticia_: #17 16-04-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό γνωρίζω κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Click για ανάπτυξη... Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:59 Η leuki kataigida: #18 16-04-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Click για ανάπτυξη... Αρενα θα εισαι? tsoufou βιασου,βιασου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Johnnaousa: #19 16-04-12 15:00 I school meeting στο ΟΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Rainbowarrior: #20 16-04-12 15:00 ****φαρδοι... Εγώ πιθανότατα θα δουλεύω τότε, και αν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- περάσω Αθήνα, θα πάω εκεί κοντά στα τέλη Σεπτέμβρη, οπότε την χάνω τη συναυλία. Όποιος τους δει επί προσωπικού ας τους πει να έρθουν και τον επόμενο χρόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: (θα εξαρτηθεί από το πόσο άμεσα θα βρεθεί το 50αράκι..) Click για ανάπτυξη... Υπάρχει πάντοτε και η αρένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 11:32 Ο Johnnaousa: #6 12-04-12 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Υπάρχει πάντοτε και η αρένα. Click για ανάπτυξη... ε ναι 45 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 11:43 Ο Σπυρακος (^^): #7 12-04-12 11:43 Αχ μην τα θυμίζετε αυτά!!!! :@ Δεν μπορώ να πάω και θέλω ΤΟΣΟ ΝΑ ΠΑΩ *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 11:55 Ο Alexl1996: #8 12-04-12 11:55 Έχουν μείνει καθόλου εισητήρια ή πρέπει να βιαστώ να πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:57 Ο Iliaso έγραψε: #9 12-04-12 12:57 Αδιάφοροι...Τόσα λεφτά για συναυλία δε ξανασκάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 13:14 Η Εχέμυθη έγραψε: #10 12-04-12 13:14 Πριν απο 6 χρονια:<<Μπαμπακα οταν ερθουν οι RHCP στην Ελλαδα θα με πας ετσι;>> <<Θα σε παω και θα βαλω και τον Frusciante στην καταψυξη να τον παντρευτεις>> Click για ανάπτυξη... Αν δεν ειχαν βγαλει τον τελευταιο τους δισκο, αν ειχαν κρατησει τον κιθαριστα και αν δεν την ειχαν ψωνισει τοσο η επιθυμια μου να τους δω θα ηταν ιδια, ισως και μεγαλυτερη με αυτη που ειχα πριν 6 χρονια.Γιατι ειναι ενα συγκροτημα που κυριολεκτικα εχω μεγαλωσει.Δεν ειναι λιγο να τους ακους απο τα 9 σου! Παρολα αυτα θα παω και θα περασω και ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 15:20 Η leuki kataigida: #11 12-04-12 15:20 Ανυπομονω!Ειμαι σιγουρη οτι θα μας χαρισουν μια υπεροχη βραδια! Δεν θα το εχανα με τιποτα! Το εισιτηριο εχει περιπου τρεις εβδομαδες που το πηρα και ο τυπος εκει μου ειπε οτι υπαρχουν αρκετα ακομη,οποτε οσοι πιστοι προσελθετε. Blood Sugar Sex Magik https://www.youtube.com/watch?v=L5bCMLIA5Fk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 10:49 Η _Morticia_: #12 16-04-12 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: αν ειχαν κρατησει τον κιθαριστα και αν δεν την ειχαν ψωνισει τοσο Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν επιλογή τους Έλενα . Από πού το συμπεραίνεις αυτό αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holy_Law Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:27 Ο Holy_Law έγραψε: #13 16-04-12 11:27 Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Α,και https://www.youtube.com/watch?v=C29Fs-WNIrg&ob=av2n ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Απριλίου 2012 _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:29 Η _Morticia_: #14 16-04-12 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Michalis_94: Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Click για ανάπτυξη... Αποκλείει το ένα το άλλο; Προσωπικά θέλω να τους παρακολουθήσω και επειδή δεν πιστεύω ότι θα μου δοθεί άλλη ευκαιρία και επειδή πρόκειται για απωθημένο ετών. Όσο για Blind Guardian και Sonisphere, αν γίνει ανάλογο thread θα εκφράσουμε και το ανάλογο ενδιαφέρον. Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:11 Η leuki kataigida: #15 16-04-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Click για ανάπτυξη... Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:47 Η Δαλιδά έγραψε: #16 16-04-12 14:47 ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:52 Η _Morticia_: #17 16-04-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό γνωρίζω κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Click για ανάπτυξη... Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:59 Η leuki kataigida: #18 16-04-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Click για ανάπτυξη... Αρενα θα εισαι? tsoufou βιασου,βιασου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Johnnaousa: #19 16-04-12 15:00 I school meeting στο ΟΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Rainbowarrior: #20 16-04-12 15:00 ****φαρδοι... Εγώ πιθανότατα θα δουλεύω τότε, και αν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- περάσω Αθήνα, θα πάω εκεί κοντά στα τέλη Σεπτέμβρη, οπότε την χάνω τη συναυλία. Όποιος τους δει επί προσωπικού ας τους πει να έρθουν και τον επόμενο χρόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Υπάρχει πάντοτε και η αρένα. Click για ανάπτυξη... ε ναι 45 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 11:43 Ο Σπυρακος (^^): #7 12-04-12 11:43 Αχ μην τα θυμίζετε αυτά!!!! :@ Δεν μπορώ να πάω και θέλω ΤΟΣΟ ΝΑ ΠΑΩ *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 11:55 Ο Alexl1996: #8 12-04-12 11:55 Έχουν μείνει καθόλου εισητήρια ή πρέπει να βιαστώ να πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:57 Ο Iliaso έγραψε: #9 12-04-12 12:57 Αδιάφοροι...Τόσα λεφτά για συναυλία δε ξανασκάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 13:14 Η Εχέμυθη έγραψε: #10 12-04-12 13:14 Πριν απο 6 χρονια:<<Μπαμπακα οταν ερθουν οι RHCP στην Ελλαδα θα με πας ετσι;>> <<Θα σε παω και θα βαλω και τον Frusciante στην καταψυξη να τον παντρευτεις>> Click για ανάπτυξη... Αν δεν ειχαν βγαλει τον τελευταιο τους δισκο, αν ειχαν κρατησει τον κιθαριστα και αν δεν την ειχαν ψωνισει τοσο η επιθυμια μου να τους δω θα ηταν ιδια, ισως και μεγαλυτερη με αυτη που ειχα πριν 6 χρονια.Γιατι ειναι ενα συγκροτημα που κυριολεκτικα εχω μεγαλωσει.Δεν ειναι λιγο να τους ακους απο τα 9 σου! Παρολα αυτα θα παω και θα περασω και ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 15:20 Η leuki kataigida: #11 12-04-12 15:20 Ανυπομονω!Ειμαι σιγουρη οτι θα μας χαρισουν μια υπεροχη βραδια! Δεν θα το εχανα με τιποτα! Το εισιτηριο εχει περιπου τρεις εβδομαδες που το πηρα και ο τυπος εκει μου ειπε οτι υπαρχουν αρκετα ακομη,οποτε οσοι πιστοι προσελθετε. Blood Sugar Sex Magik https://www.youtube.com/watch?v=L5bCMLIA5Fk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 10:49 Η _Morticia_: #12 16-04-12 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: αν ειχαν κρατησει τον κιθαριστα και αν δεν την ειχαν ψωνισει τοσο Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν επιλογή τους Έλενα . Από πού το συμπεραίνεις αυτό αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holy_Law Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:27 Ο Holy_Law έγραψε: #13 16-04-12 11:27 Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Α,και https://www.youtube.com/watch?v=C29Fs-WNIrg&ob=av2n ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Απριλίου 2012 _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:29 Η _Morticia_: #14 16-04-12 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Michalis_94: Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Click για ανάπτυξη... Αποκλείει το ένα το άλλο; Προσωπικά θέλω να τους παρακολουθήσω και επειδή δεν πιστεύω ότι θα μου δοθεί άλλη ευκαιρία και επειδή πρόκειται για απωθημένο ετών. Όσο για Blind Guardian και Sonisphere, αν γίνει ανάλογο thread θα εκφράσουμε και το ανάλογο ενδιαφέρον. Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:11 Η leuki kataigida: #15 16-04-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Click για ανάπτυξη... Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:47 Η Δαλιδά έγραψε: #16 16-04-12 14:47 ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:52 Η _Morticia_: #17 16-04-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό γνωρίζω κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Click για ανάπτυξη... Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:59 Η leuki kataigida: #18 16-04-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Click για ανάπτυξη... Αρενα θα εισαι? tsoufou βιασου,βιασου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Johnnaousa: #19 16-04-12 15:00 I school meeting στο ΟΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Rainbowarrior: #20 16-04-12 15:00 ****φαρδοι... Εγώ πιθανότατα θα δουλεύω τότε, και αν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- περάσω Αθήνα, θα πάω εκεί κοντά στα τέλη Σεπτέμβρη, οπότε την χάνω τη συναυλία. Όποιος τους δει επί προσωπικού ας τους πει να έρθουν και τον επόμενο χρόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ μην τα θυμίζετε αυτά!!!! :@ Δεν μπορώ να πάω και θέλω ΤΟΣΟ ΝΑ ΠΑΩ *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 11:55 Ο Alexl1996: #8 12-04-12 11:55 Έχουν μείνει καθόλου εισητήρια ή πρέπει να βιαστώ να πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:57 Ο Iliaso έγραψε: #9 12-04-12 12:57 Αδιάφοροι...Τόσα λεφτά για συναυλία δε ξανασκάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 13:14 Η Εχέμυθη έγραψε: #10 12-04-12 13:14 Πριν απο 6 χρονια:<<Μπαμπακα οταν ερθουν οι RHCP στην Ελλαδα θα με πας ετσι;>> <<Θα σε παω και θα βαλω και τον Frusciante στην καταψυξη να τον παντρευτεις>> Click για ανάπτυξη... Αν δεν ειχαν βγαλει τον τελευταιο τους δισκο, αν ειχαν κρατησει τον κιθαριστα και αν δεν την ειχαν ψωνισει τοσο η επιθυμια μου να τους δω θα ηταν ιδια, ισως και μεγαλυτερη με αυτη που ειχα πριν 6 χρονια.Γιατι ειναι ενα συγκροτημα που κυριολεκτικα εχω μεγαλωσει.Δεν ειναι λιγο να τους ακους απο τα 9 σου! Παρολα αυτα θα παω και θα περασω και ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 15:20 Η leuki kataigida: #11 12-04-12 15:20 Ανυπομονω!Ειμαι σιγουρη οτι θα μας χαρισουν μια υπεροχη βραδια! Δεν θα το εχανα με τιποτα! Το εισιτηριο εχει περιπου τρεις εβδομαδες που το πηρα και ο τυπος εκει μου ειπε οτι υπαρχουν αρκετα ακομη,οποτε οσοι πιστοι προσελθετε. Blood Sugar Sex Magik https://www.youtube.com/watch?v=L5bCMLIA5Fk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 10:49 Η _Morticia_: #12 16-04-12 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: αν ειχαν κρατησει τον κιθαριστα και αν δεν την ειχαν ψωνισει τοσο Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν επιλογή τους Έλενα . Από πού το συμπεραίνεις αυτό αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holy_Law Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:27 Ο Holy_Law έγραψε: #13 16-04-12 11:27 Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Α,και https://www.youtube.com/watch?v=C29Fs-WNIrg&ob=av2n ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Απριλίου 2012 _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:29 Η _Morticia_: #14 16-04-12 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Michalis_94: Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Click για ανάπτυξη... Αποκλείει το ένα το άλλο; Προσωπικά θέλω να τους παρακολουθήσω και επειδή δεν πιστεύω ότι θα μου δοθεί άλλη ευκαιρία και επειδή πρόκειται για απωθημένο ετών. Όσο για Blind Guardian και Sonisphere, αν γίνει ανάλογο thread θα εκφράσουμε και το ανάλογο ενδιαφέρον. Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:11 Η leuki kataigida: #15 16-04-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Click για ανάπτυξη... Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:47 Η Δαλιδά έγραψε: #16 16-04-12 14:47 ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:52 Η _Morticia_: #17 16-04-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό γνωρίζω κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Click για ανάπτυξη... Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:59 Η leuki kataigida: #18 16-04-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Click για ανάπτυξη... Αρενα θα εισαι? tsoufou βιασου,βιασου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Johnnaousa: #19 16-04-12 15:00 I school meeting στο ΟΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Rainbowarrior: #20 16-04-12 15:00 ****φαρδοι... Εγώ πιθανότατα θα δουλεύω τότε, και αν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- περάσω Αθήνα, θα πάω εκεί κοντά στα τέλη Σεπτέμβρη, οπότε την χάνω τη συναυλία. Όποιος τους δει επί προσωπικού ας τους πει να έρθουν και τον επόμενο χρόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχουν μείνει καθόλου εισητήρια ή πρέπει να βιαστώ να πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:57 Ο Iliaso έγραψε: #9 12-04-12 12:57 Αδιάφοροι...Τόσα λεφτά για συναυλία δε ξανασκάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 13:14 Η Εχέμυθη έγραψε: #10 12-04-12 13:14 Πριν απο 6 χρονια:<<Μπαμπακα οταν ερθουν οι RHCP στην Ελλαδα θα με πας ετσι;>> <<Θα σε παω και θα βαλω και τον Frusciante στην καταψυξη να τον παντρευτεις>> Click για ανάπτυξη... Αν δεν ειχαν βγαλει τον τελευταιο τους δισκο, αν ειχαν κρατησει τον κιθαριστα και αν δεν την ειχαν ψωνισει τοσο η επιθυμια μου να τους δω θα ηταν ιδια, ισως και μεγαλυτερη με αυτη που ειχα πριν 6 χρονια.Γιατι ειναι ενα συγκροτημα που κυριολεκτικα εχω μεγαλωσει.Δεν ειναι λιγο να τους ακους απο τα 9 σου! Παρολα αυτα θα παω και θα περασω και ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 15:20 Η leuki kataigida: #11 12-04-12 15:20 Ανυπομονω!Ειμαι σιγουρη οτι θα μας χαρισουν μια υπεροχη βραδια! Δεν θα το εχανα με τιποτα! Το εισιτηριο εχει περιπου τρεις εβδομαδες που το πηρα και ο τυπος εκει μου ειπε οτι υπαρχουν αρκετα ακομη,οποτε οσοι πιστοι προσελθετε. Blood Sugar Sex Magik https://www.youtube.com/watch?v=L5bCMLIA5Fk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 10:49 Η _Morticia_: #12 16-04-12 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: αν ειχαν κρατησει τον κιθαριστα και αν δεν την ειχαν ψωνισει τοσο Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν επιλογή τους Έλενα . Από πού το συμπεραίνεις αυτό αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holy_Law Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:27 Ο Holy_Law έγραψε: #13 16-04-12 11:27 Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Α,και https://www.youtube.com/watch?v=C29Fs-WNIrg&ob=av2n ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Απριλίου 2012 _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:29 Η _Morticia_: #14 16-04-12 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Michalis_94: Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Click για ανάπτυξη... Αποκλείει το ένα το άλλο; Προσωπικά θέλω να τους παρακολουθήσω και επειδή δεν πιστεύω ότι θα μου δοθεί άλλη ευκαιρία και επειδή πρόκειται για απωθημένο ετών. Όσο για Blind Guardian και Sonisphere, αν γίνει ανάλογο thread θα εκφράσουμε και το ανάλογο ενδιαφέρον. Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:11 Η leuki kataigida: #15 16-04-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Click για ανάπτυξη... Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:47 Η Δαλιδά έγραψε: #16 16-04-12 14:47 ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:52 Η _Morticia_: #17 16-04-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό γνωρίζω κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Click για ανάπτυξη... Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:59 Η leuki kataigida: #18 16-04-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Click για ανάπτυξη... Αρενα θα εισαι? tsoufou βιασου,βιασου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Johnnaousa: #19 16-04-12 15:00 I school meeting στο ΟΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Rainbowarrior: #20 16-04-12 15:00 ****φαρδοι... Εγώ πιθανότατα θα δουλεύω τότε, και αν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- περάσω Αθήνα, θα πάω εκεί κοντά στα τέλη Σεπτέμβρη, οπότε την χάνω τη συναυλία. Όποιος τους δει επί προσωπικού ας τους πει να έρθουν και τον επόμενο χρόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αδιάφοροι...Τόσα λεφτά για συναυλία δε ξανασκάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 13:14 Η Εχέμυθη έγραψε: #10 12-04-12 13:14 Πριν απο 6 χρονια:<<Μπαμπακα οταν ερθουν οι RHCP στην Ελλαδα θα με πας ετσι;>> <<Θα σε παω και θα βαλω και τον Frusciante στην καταψυξη να τον παντρευτεις>> Click για ανάπτυξη... Αν δεν ειχαν βγαλει τον τελευταιο τους δισκο, αν ειχαν κρατησει τον κιθαριστα και αν δεν την ειχαν ψωνισει τοσο η επιθυμια μου να τους δω θα ηταν ιδια, ισως και μεγαλυτερη με αυτη που ειχα πριν 6 χρονια.Γιατι ειναι ενα συγκροτημα που κυριολεκτικα εχω μεγαλωσει.Δεν ειναι λιγο να τους ακους απο τα 9 σου! Παρολα αυτα θα παω και θα περασω και ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 15:20 Η leuki kataigida: #11 12-04-12 15:20 Ανυπομονω!Ειμαι σιγουρη οτι θα μας χαρισουν μια υπεροχη βραδια! Δεν θα το εχανα με τιποτα! Το εισιτηριο εχει περιπου τρεις εβδομαδες που το πηρα και ο τυπος εκει μου ειπε οτι υπαρχουν αρκετα ακομη,οποτε οσοι πιστοι προσελθετε. Blood Sugar Sex Magik https://www.youtube.com/watch?v=L5bCMLIA5Fk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 10:49 Η _Morticia_: #12 16-04-12 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: αν ειχαν κρατησει τον κιθαριστα και αν δεν την ειχαν ψωνισει τοσο Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν επιλογή τους Έλενα . Από πού το συμπεραίνεις αυτό αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holy_Law Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:27 Ο Holy_Law έγραψε: #13 16-04-12 11:27 Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Α,και https://www.youtube.com/watch?v=C29Fs-WNIrg&ob=av2n ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Απριλίου 2012 _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:29 Η _Morticia_: #14 16-04-12 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Michalis_94: Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Click για ανάπτυξη... Αποκλείει το ένα το άλλο; Προσωπικά θέλω να τους παρακολουθήσω και επειδή δεν πιστεύω ότι θα μου δοθεί άλλη ευκαιρία και επειδή πρόκειται για απωθημένο ετών. Όσο για Blind Guardian και Sonisphere, αν γίνει ανάλογο thread θα εκφράσουμε και το ανάλογο ενδιαφέρον. Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:11 Η leuki kataigida: #15 16-04-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Click για ανάπτυξη... Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:47 Η Δαλιδά έγραψε: #16 16-04-12 14:47 ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:52 Η _Morticia_: #17 16-04-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό γνωρίζω κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Click για ανάπτυξη... Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:59 Η leuki kataigida: #18 16-04-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Click για ανάπτυξη... Αρενα θα εισαι? tsoufou βιασου,βιασου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Johnnaousa: #19 16-04-12 15:00 I school meeting στο ΟΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Rainbowarrior: #20 16-04-12 15:00 ****φαρδοι... Εγώ πιθανότατα θα δουλεύω τότε, και αν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- περάσω Αθήνα, θα πάω εκεί κοντά στα τέλη Σεπτέμβρη, οπότε την χάνω τη συναυλία. Όποιος τους δει επί προσωπικού ας τους πει να έρθουν και τον επόμενο χρόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πριν απο 6 χρονια:<<Μπαμπακα οταν ερθουν οι RHCP στην Ελλαδα θα με πας ετσι;>> <<Θα σε παω και θα βαλω και τον Frusciante στην καταψυξη να τον παντρευτεις>> Click για ανάπτυξη... Αν δεν ειχαν βγαλει τον τελευταιο τους δισκο, αν ειχαν κρατησει τον κιθαριστα και αν δεν την ειχαν ψωνισει τοσο η επιθυμια μου να τους δω θα ηταν ιδια, ισως και μεγαλυτερη με αυτη που ειχα πριν 6 χρονια.Γιατι ειναι ενα συγκροτημα που κυριολεκτικα εχω μεγαλωσει.Δεν ειναι λιγο να τους ακους απο τα 9 σου! Παρολα αυτα θα παω και θα περασω και ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 15:20 Η leuki kataigida: #11 12-04-12 15:20 Ανυπομονω!Ειμαι σιγουρη οτι θα μας χαρισουν μια υπεροχη βραδια! Δεν θα το εχανα με τιποτα! Το εισιτηριο εχει περιπου τρεις εβδομαδες που το πηρα και ο τυπος εκει μου ειπε οτι υπαρχουν αρκετα ακομη,οποτε οσοι πιστοι προσελθετε. Blood Sugar Sex Magik https://www.youtube.com/watch?v=L5bCMLIA5Fk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 10:49 Η _Morticia_: #12 16-04-12 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: αν ειχαν κρατησει τον κιθαριστα και αν δεν την ειχαν ψωνισει τοσο Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν επιλογή τους Έλενα . Από πού το συμπεραίνεις αυτό αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holy_Law Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:27 Ο Holy_Law έγραψε: #13 16-04-12 11:27 Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Α,και https://www.youtube.com/watch?v=C29Fs-WNIrg&ob=av2n ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Απριλίου 2012 _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:29 Η _Morticia_: #14 16-04-12 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Michalis_94: Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Click για ανάπτυξη... Αποκλείει το ένα το άλλο; Προσωπικά θέλω να τους παρακολουθήσω και επειδή δεν πιστεύω ότι θα μου δοθεί άλλη ευκαιρία και επειδή πρόκειται για απωθημένο ετών. Όσο για Blind Guardian και Sonisphere, αν γίνει ανάλογο thread θα εκφράσουμε και το ανάλογο ενδιαφέρον. Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:11 Η leuki kataigida: #15 16-04-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Click για ανάπτυξη... Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:47 Η Δαλιδά έγραψε: #16 16-04-12 14:47 ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:52 Η _Morticia_: #17 16-04-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό γνωρίζω κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Click για ανάπτυξη... Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:59 Η leuki kataigida: #18 16-04-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Click για ανάπτυξη... Αρενα θα εισαι? tsoufou βιασου,βιασου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Johnnaousa: #19 16-04-12 15:00 I school meeting στο ΟΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Rainbowarrior: #20 16-04-12 15:00 ****φαρδοι... Εγώ πιθανότατα θα δουλεύω τότε, και αν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- περάσω Αθήνα, θα πάω εκεί κοντά στα τέλη Σεπτέμβρη, οπότε την χάνω τη συναυλία. Όποιος τους δει επί προσωπικού ας τους πει να έρθουν και τον επόμενο χρόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανυπομονω!Ειμαι σιγουρη οτι θα μας χαρισουν μια υπεροχη βραδια! Δεν θα το εχανα με τιποτα! Το εισιτηριο εχει περιπου τρεις εβδομαδες που το πηρα και ο τυπος εκει μου ειπε οτι υπαρχουν αρκετα ακομη,οποτε οσοι πιστοι προσελθετε. Blood Sugar Sex Magik https://www.youtube.com/watch?v=L5bCMLIA5Fk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 10:49 Η _Morticia_: #12 16-04-12 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: αν ειχαν κρατησει τον κιθαριστα και αν δεν την ειχαν ψωνισει τοσο Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν επιλογή τους Έλενα . Από πού το συμπεραίνεις αυτό αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Holy_Law Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:27 Ο Holy_Law έγραψε: #13 16-04-12 11:27 Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Α,και https://www.youtube.com/watch?v=C29Fs-WNIrg&ob=av2n ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Απριλίου 2012 _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:29 Η _Morticia_: #14 16-04-12 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Michalis_94: Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Click για ανάπτυξη... Αποκλείει το ένα το άλλο; Προσωπικά θέλω να τους παρακολουθήσω και επειδή δεν πιστεύω ότι θα μου δοθεί άλλη ευκαιρία και επειδή πρόκειται για απωθημένο ετών. Όσο για Blind Guardian και Sonisphere, αν γίνει ανάλογο thread θα εκφράσουμε και το ανάλογο ενδιαφέρον. Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:11 Η leuki kataigida: #15 16-04-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Click για ανάπτυξη... Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:47 Η Δαλιδά έγραψε: #16 16-04-12 14:47 ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:52 Η _Morticia_: #17 16-04-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό γνωρίζω κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Click για ανάπτυξη... Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:59 Η leuki kataigida: #18 16-04-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Click για ανάπτυξη... Αρενα θα εισαι? tsoufou βιασου,βιασου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Johnnaousa: #19 16-04-12 15:00 I school meeting στο ΟΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Rainbowarrior: #20 16-04-12 15:00 ****φαρδοι... Εγώ πιθανότατα θα δουλεύω τότε, και αν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- περάσω Αθήνα, θα πάω εκεί κοντά στα τέλη Σεπτέμβρη, οπότε την χάνω τη συναυλία. Όποιος τους δει επί προσωπικού ας τους πει να έρθουν και τον επόμενο χρόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elena Kr: αν ειχαν κρατησει τον κιθαριστα και αν δεν την ειχαν ψωνισει τοσο Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν επιλογή τους Έλενα . Από πού το συμπεραίνεις αυτό αλήθεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Holy_Law Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:27 Ο Holy_Law έγραψε: #13 16-04-12 11:27 Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Α,και https://www.youtube.com/watch?v=C29Fs-WNIrg&ob=av2n ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Απριλίου 2012 _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:29 Η _Morticia_: #14 16-04-12 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Michalis_94: Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Click για ανάπτυξη... Αποκλείει το ένα το άλλο; Προσωπικά θέλω να τους παρακολουθήσω και επειδή δεν πιστεύω ότι θα μου δοθεί άλλη ευκαιρία και επειδή πρόκειται για απωθημένο ετών. Όσο για Blind Guardian και Sonisphere, αν γίνει ανάλογο thread θα εκφράσουμε και το ανάλογο ενδιαφέρον. Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:11 Η leuki kataigida: #15 16-04-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Click για ανάπτυξη... Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:47 Η Δαλιδά έγραψε: #16 16-04-12 14:47 ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:52 Η _Morticia_: #17 16-04-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό γνωρίζω κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Click για ανάπτυξη... Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:59 Η leuki kataigida: #18 16-04-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Click για ανάπτυξη... Αρενα θα εισαι? tsoufou βιασου,βιασου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Johnnaousa: #19 16-04-12 15:00 I school meeting στο ΟΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Rainbowarrior: #20 16-04-12 15:00 ****φαρδοι... Εγώ πιθανότατα θα δουλεύω τότε, και αν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- περάσω Αθήνα, θα πάω εκεί κοντά στα τέλη Σεπτέμβρη, οπότε την χάνω τη συναυλία. Όποιος τους δει επί προσωπικού ας τους πει να έρθουν και τον επόμενο χρόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Α,και https://www.youtube.com/watch?v=C29Fs-WNIrg&ob=av2n ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 11:29 Η _Morticia_: #14 16-04-12 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Michalis_94: Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Click για ανάπτυξη... Αποκλείει το ένα το άλλο; Προσωπικά θέλω να τους παρακολουθήσω και επειδή δεν πιστεύω ότι θα μου δοθεί άλλη ευκαιρία και επειδή πρόκειται για απωθημένο ετών. Όσο για Blind Guardian και Sonisphere, αν γίνει ανάλογο thread θα εκφράσουμε και το ανάλογο ενδιαφέρον. Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:11 Η leuki kataigida: #15 16-04-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Click για ανάπτυξη... Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:47 Η Δαλιδά έγραψε: #16 16-04-12 14:47 ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:52 Η _Morticia_: #17 16-04-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό γνωρίζω κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Click για ανάπτυξη... Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:59 Η leuki kataigida: #18 16-04-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Click για ανάπτυξη... Αρενα θα εισαι? tsoufou βιασου,βιασου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Johnnaousa: #19 16-04-12 15:00 I school meeting στο ΟΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Rainbowarrior: #20 16-04-12 15:00 ****φαρδοι... Εγώ πιθανότατα θα δουλεύω τότε, και αν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- περάσω Αθήνα, θα πάω εκεί κοντά στα τέλη Σεπτέμβρη, οπότε την χάνω τη συναυλία. Όποιος τους δει επί προσωπικού ας τους πει να έρθουν και τον επόμενο χρόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Michalis_94: Σιγά ντάξει,έχει και Blind Guardian και Sonisphere το καλοκαίρι...τους R.H.C.P.περιμένουμε...? Click για ανάπτυξη... Αποκλείει το ένα το άλλο; Προσωπικά θέλω να τους παρακολουθήσω και επειδή δεν πιστεύω ότι θα μου δοθεί άλλη ευκαιρία και επειδή πρόκειται για απωθημένο ετών. Όσο για Blind Guardian και Sonisphere, αν γίνει ανάλογο thread θα εκφράσουμε και το ανάλογο ενδιαφέρον. Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:11 Η leuki kataigida: #15 16-04-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Click για ανάπτυξη... Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:47 Η Δαλιδά έγραψε: #16 16-04-12 14:47 ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:52 Η _Morticia_: #17 16-04-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό γνωρίζω κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Click για ανάπτυξη... Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:59 Η leuki kataigida: #18 16-04-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Click για ανάπτυξη... Αρενα θα εισαι? tsoufou βιασου,βιασου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Johnnaousa: #19 16-04-12 15:00 I school meeting στο ΟΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Rainbowarrior: #20 16-04-12 15:00 ****φαρδοι... Εγώ πιθανότατα θα δουλεύω τότε, και αν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- περάσω Αθήνα, θα πάω εκεί κοντά στα τέλη Σεπτέμβρη, οπότε την χάνω τη συναυλία. Όποιος τους δει επί προσωπικού ας τους πει να έρθουν και τον επόμενο χρόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Αλήθεια, από πόσο νωρίς σκοπεύετε να κατασκηνώσετε στο ΟΑΚΑ; Click για ανάπτυξη... Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:47 Η Δαλιδά έγραψε: #16 16-04-12 14:47 ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:52 Η _Morticia_: #17 16-04-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό γνωρίζω κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Click για ανάπτυξη... Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:59 Η leuki kataigida: #18 16-04-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Click για ανάπτυξη... Αρενα θα εισαι? tsoufou βιασου,βιασου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Johnnaousa: #19 16-04-12 15:00 I school meeting στο ΟΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Rainbowarrior: #20 16-04-12 15:00 ****φαρδοι... Εγώ πιθανότατα θα δουλεύω τότε, και αν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- περάσω Αθήνα, θα πάω εκεί κοντά στα τέλη Σεπτέμβρη, οπότε την χάνω τη συναυλία. Όποιος τους δει επί προσωπικού ας τους πει να έρθουν και τον επόμενο χρόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:52 Η _Morticia_: #17 16-04-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό γνωρίζω κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Click για ανάπτυξη... Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:59 Η leuki kataigida: #18 16-04-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Click για ανάπτυξη... Αρενα θα εισαι? tsoufou βιασου,βιασου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Johnnaousa: #19 16-04-12 15:00 I school meeting στο ΟΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Rainbowarrior: #20 16-04-12 15:00 ****φαρδοι... Εγώ πιθανότατα θα δουλεύω τότε, και αν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- περάσω Αθήνα, θα πάω εκεί κοντά στα τέλη Σεπτέμβρη, οπότε την χάνω τη συναυλία. Όποιος τους δει επί προσωπικού ας τους πει να έρθουν και τον επόμενο χρόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!! Βασικά εισιτήριο δεν πήρα ακόμα, αλλά θα τα κλείσω online στο tickethouse !! Πάντως γράφει ότι έχει διαθέσιμα με 35 ευρώ και με 45 σε όλες τις άλλες πλην front stage που είναι εξαντλημένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό γνωρίζω κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Εγω απο το αεροδρομιο ντουγρου ΟΑΚΑ θα παω.Κατα τις τεσσερις λογικα. Click για ανάπτυξη... Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 14:59 Η leuki kataigida: #18 16-04-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Click για ανάπτυξη... Αρενα θα εισαι? tsoufou βιασου,βιασου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Johnnaousa: #19 16-04-12 15:00 I school meeting στο ΟΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Rainbowarrior: #20 16-04-12 15:00 ****φαρδοι... Εγώ πιθανότατα θα δουλεύω τότε, και αν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- περάσω Αθήνα, θα πάω εκεί κοντά στα τέλη Σεπτέμβρη, οπότε την χάνω τη συναυλία. Όποιος τους δει επί προσωπικού ας τους πει να έρθουν και τον επόμενο χρόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zucker: Κι εμείς που είμαστε εδώ για τόσο νωρίς ίσως και νωρίτερα μιλάμε.. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση... Click για ανάπτυξη... Αρενα θα εισαι? tsoufou βιασου,βιασου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Johnnaousa: #19 16-04-12 15:00 I school meeting στο ΟΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Rainbowarrior: #20 16-04-12 15:00 ****φαρδοι... Εγώ πιθανότατα θα δουλεύω τότε, και αν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- περάσω Αθήνα, θα πάω εκεί κοντά στα τέλη Σεπτέμβρη, οπότε την χάνω τη συναυλία. Όποιος τους δει επί προσωπικού ας τους πει να έρθουν και τον επόμενο χρόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
I school meeting στο ΟΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 16 Απριλίου 2012 στις 15:00 Ο Rainbowarrior: #20 16-04-12 15:00 ****φαρδοι... Εγώ πιθανότατα θα δουλεύω τότε, και αν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- περάσω Αθήνα, θα πάω εκεί κοντά στα τέλη Σεπτέμβρη, οπότε την χάνω τη συναυλία. Όποιος τους δει επί προσωπικού ας τους πει να έρθουν και τον επόμενο χρόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
****φαρδοι... Εγώ πιθανότατα θα δουλεύω τότε, και αν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- περάσω Αθήνα, θα πάω εκεί κοντά στα τέλη Σεπτέμβρη, οπότε την χάνω τη συναυλία. Όποιος τους δει επί προσωπικού ας τους πει να έρθουν και τον επόμενο χρόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.