Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 23:36 Ο Klaou2 έγραψε: #101 03-10-11 23:36 ασχετο, εγω συλλεγω Ολυμπιακες κονκαρδες, αν και το εκανα κυριως το 2004.... εχω 130 απο την δικη μας ολυμπιαδα, 1 απο το Πεκινο και 2 απο την Αγγλια... πολλες απο αυτες πανακριβες... αλλα ολες τελειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 8 Απριλίου 2012 στις 22:54 Η Muxu Su έγραψε: #102 08-04-12 22:54 Εσείς κάνετε η έχετε κάνει ποτέ κάποια συλλογή; Έχετε ποτέ σκεφτεί να κάνετε; π.χ απο γραμματόσημα, απο το οτιδήποτε; Εγώ κάνω!! 1η Συλλογή: Κουτάκια τσίχλας! View attachment 43912 View attachment 43913 2η Συλλογή: Μπουκάλια Κολόνιας View attachment 43914 Μιλήστε για την συλλογή σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Οκτωβρίου 2012 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2022 στις 02:39 Ο Scandal έγραψε: #103 16-02-22 02:39 Πριν 15 χρόνια είχα ασχοληθεί με τη συλλογή νομισμάτων και χαρτονομισμάτων. Μετά κατάλαβα την ματαιότητα του πράγματος και σταμάτησα. Δεν συλλέγω τίποτα. Όμως ό,τι είχα συλλέξει το έχω κρατήσει και είναι ξεχασμένο στη ντουλάπα: τα νομίσματα - χαρτονομίσματα, κάτι μπουκαλάκια γυάλινα coca cola που ήταν συλλεκτικά και τα έδινε πριν 17 χρόνια ο Μαρινόπουλος, άδεια κουτιά τσιγάρων Marlboro συλλεκτικά (τα κράταγα αφού τα κάπνιζαν οι γονείς μου), ένα εισιτήριο Ολυμπιακών Αγώνων 2004 που είχαμε πάει με το Γυμνάσιο. α και κάτι κάρτες Smiley and Web που τις εξαργήρωνα για να μπαίνω ίντερνετ δεκαετία 00 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal SlimShady barkos giannhs2001 Dimitris2001 ggl Nala charmander Georgekk constansn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ασχετο, εγω συλλεγω Ολυμπιακες κονκαρδες, αν και το εκανα κυριως το 2004.... εχω 130 απο την δικη μας ολυμπιαδα, 1 απο το Πεκινο και 2 απο την Αγγλια... πολλες απο αυτες πανακριβες... αλλα ολες τελειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 8 Απριλίου 2012 στις 22:54 Η Muxu Su έγραψε: #102 08-04-12 22:54 Εσείς κάνετε η έχετε κάνει ποτέ κάποια συλλογή; Έχετε ποτέ σκεφτεί να κάνετε; π.χ απο γραμματόσημα, απο το οτιδήποτε; Εγώ κάνω!! 1η Συλλογή: Κουτάκια τσίχλας! View attachment 43912 View attachment 43913 2η Συλλογή: Μπουκάλια Κολόνιας View attachment 43914 Μιλήστε για την συλλογή σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Οκτωβρίου 2012 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2022 στις 02:39 Ο Scandal έγραψε: #103 16-02-22 02:39 Πριν 15 χρόνια είχα ασχοληθεί με τη συλλογή νομισμάτων και χαρτονομισμάτων. Μετά κατάλαβα την ματαιότητα του πράγματος και σταμάτησα. Δεν συλλέγω τίποτα. Όμως ό,τι είχα συλλέξει το έχω κρατήσει και είναι ξεχασμένο στη ντουλάπα: τα νομίσματα - χαρτονομίσματα, κάτι μπουκαλάκια γυάλινα coca cola που ήταν συλλεκτικά και τα έδινε πριν 17 χρόνια ο Μαρινόπουλος, άδεια κουτιά τσιγάρων Marlboro συλλεκτικά (τα κράταγα αφού τα κάπνιζαν οι γονείς μου), ένα εισιτήριο Ολυμπιακών Αγώνων 2004 που είχαμε πάει με το Γυμνάσιο. α και κάτι κάρτες Smiley and Web που τις εξαργήρωνα για να μπαίνω ίντερνετ δεκαετία 00 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εσείς κάνετε η έχετε κάνει ποτέ κάποια συλλογή; Έχετε ποτέ σκεφτεί να κάνετε; π.χ απο γραμματόσημα, απο το οτιδήποτε; Εγώ κάνω!! 1η Συλλογή: Κουτάκια τσίχλας! View attachment 43912 View attachment 43913 2η Συλλογή: Μπουκάλια Κολόνιας View attachment 43914 Μιλήστε για την συλλογή σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2022 στις 02:39 Ο Scandal έγραψε: #103 16-02-22 02:39 Πριν 15 χρόνια είχα ασχοληθεί με τη συλλογή νομισμάτων και χαρτονομισμάτων. Μετά κατάλαβα την ματαιότητα του πράγματος και σταμάτησα. Δεν συλλέγω τίποτα. Όμως ό,τι είχα συλλέξει το έχω κρατήσει και είναι ξεχασμένο στη ντουλάπα: τα νομίσματα - χαρτονομίσματα, κάτι μπουκαλάκια γυάλινα coca cola που ήταν συλλεκτικά και τα έδινε πριν 17 χρόνια ο Μαρινόπουλος, άδεια κουτιά τσιγάρων Marlboro συλλεκτικά (τα κράταγα αφού τα κάπνιζαν οι γονείς μου), ένα εισιτήριο Ολυμπιακών Αγώνων 2004 που είχαμε πάει με το Γυμνάσιο. α και κάτι κάρτες Smiley and Web που τις εξαργήρωνα για να μπαίνω ίντερνετ δεκαετία 00
Πριν 15 χρόνια είχα ασχοληθεί με τη συλλογή νομισμάτων και χαρτονομισμάτων. Μετά κατάλαβα την ματαιότητα του πράγματος και σταμάτησα. Δεν συλλέγω τίποτα. Όμως ό,τι είχα συλλέξει το έχω κρατήσει και είναι ξεχασμένο στη ντουλάπα: τα νομίσματα - χαρτονομίσματα, κάτι μπουκαλάκια γυάλινα coca cola που ήταν συλλεκτικά και τα έδινε πριν 17 χρόνια ο Μαρινόπουλος, άδεια κουτιά τσιγάρων Marlboro συλλεκτικά (τα κράταγα αφού τα κάπνιζαν οι γονείς μου), ένα εισιτήριο Ολυμπιακών Αγώνων 2004 που είχαμε πάει με το Γυμνάσιο. α και κάτι κάρτες Smiley and Web που τις εξαργήρωνα για να μπαίνω ίντερνετ δεκαετία 00