Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 898 μηνύματα.

31-08-21

22:34
Γνωρίζει κανείς αν οι πρώτοι σε μόρια νέοι φοιτητές παίρνουν κάποιο βραβείο από τή σχολή που πέρασαν;
Ό αδελφός μου πέρασε τρίτος στους πολιτιστικούς μηχανικούς Ξάνθη
Guest 561241
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

31-08-21

22:35
Όχι καλέ, τι βραβείο να παίρνουν?Γνωρίζει κανείς αν οι πρώτοι σε μόρια νέοι φοιτητές παίρνουν κάποιο βραβείο από τή σχολή που πέρασαν;
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 898 μηνύματα.

31-08-21

22:36
Η ξαδέρφη μου πριν δέκα χρόνια περίπου είχε πάρει χρήματαΌχι καλέ, τι βραβείο να παίρνουν?
Guest 561241
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

31-08-21

22:38
Νομίζω στον πρώτο από όλους δίνουν ένα ευρωπαϊκό βραβείο... Αυτό που έδωσαν και φέτος σε μία κοπέλαΗ ξαδέρφη μου πριν δέκα χρόνια περίπου είχε πάρει χρήματα
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα.

31-08-21

22:41
αυτο ισχυε προ κρισης , τωρα πια οχιΗ ξαδέρφη μου πριν δέκα χρόνια περίπου είχε πάρει χρήματα
roud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 276 μηνύματα.

31-08-21

23:02
Έχω την εντυπωση ότι η eurobank δίνει ένα χρηματικό ποσό στους πρώτους κάθε σχολείου η δήμουΓνωρίζει κανείς αν οι πρώτοι σε μόρια νέοι φοιτητές παίρνουν κάποιο βραβείο από τή σχολή που πέρασαν;
με πήραν τηλ από το σχολείο μου και μου είπαν αυτό !
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.049 μηνύματα.

01-09-21

01:27
Το ΕΜΠ δινει κανενα χιλιαρικο και αυτο που σπαει τα κοντερ ειναι το ΕΛΜΕΠΑ δινει 10.000€ (στον 1ο)Γνωρίζει κανείς αν οι πρώτοι σε μόρια νέοι φοιτητές παίρνουν κάποιο βραβείο από τή σχολή που πέρασαν;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- despoina13
- Hased Babis
- Than003
- NickAgg
- angies
- snowy
- Dr. Gl. Luminous
- ggl
- Paragontas7000
- calliope
- Georgekk
- roud