Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

View attachment 52807
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Πολύ καλη δουλειά! Αν και νομιζω πρεπει να βαλεις τους τιτλους να πεφτουν πριν απο το κυριως κειμενο, εινια πιο βολικο...![]()
Σε ευχαριστω πολυ Βιβη

JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παντως πολυ ωραια εργασια!!!(μιας και θα παω σε κανα μηνα Γερμανια μου προκαλεσε το ενδιαφερον και την διαβασα

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Και εγω πιστευω πως λοιπουν τα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ καθως και η βιβλιογραφια...
Παντως πολυ ωραια εργασια!!!(μιας και θα παω σε κανα μηνα Γερμανια μου προκαλεσε το ενδιαφερον και την διαβασα)
Να κανω μια διαφανεια για τα περιεχομενα ξερεις ονομαστικα και μια στο τελος με βιβλιογραφια;
JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μια διαφανεια στην αρχη καπως ετσι :Να κανω μια διαφανεια για τα περιεχομενα ξερεις ονομαστικα και μια στο τελος με βιβλιογραφια;
ΣΕΛ 1.................. ''τιτλος''
ΣΕΛ 2.................. '' ''
κτλ
ΣΕΛ 15................. βιβλιογραφια
και στη σελ 15 (λεμε τωρα) που θα ειναι η τελευταια θα εχεις την βιβλιογραφια!

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Μια διαφανεια στην αρχη καπως ετσι :
ΣΕΛ 1.................. ''τιτλος''
ΣΕΛ 2.................. '' ''
κτλ
ΣΕΛ 15................. βιβλιογραφια
και στη σελ 15 (λεμε τωρα) που θα ειναι η τελευταια θα εχεις την βιβλιογραφια!![]()
Δεν το ειχα σκεφτει! Ευχαριστω

JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τιποτααα!!!!!Δεν το ειχα σκεφτει! Ευχαριστω![]()

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Τιποτααα!!!!!![]()
Με πεδεψε η πολυ αυτη η παρουσιαση παρα πολυ
JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και εγω ειχα κανει μια εργασια στην α λυκειου για το μαθημα της τεχνολογιας τιτλος ''Οι θετικες και αρνητικες επιπτωσεις του ιντερνετ στη ζωη των εφηβων'' , με δημοσκοπηση και τετοιαΜε πεδεψε η πολυ αυτη η παρουσιαση παρα πολυ

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Και εγω ειχα κανει μια εργασια στην α λυκειου για το μαθημα της τεχνολογιας τιτλος ''Οι θετικες και αρνητικες επιπτωσεις του ιντερνετ στη ζωη των εφηβων'' , με δημοσκοπηση και τετοιαΚαι εμενα με κουρασε αλλα τι να κανουμε πρεπει να γινουν και αυτα
![]()
Την εχεις; αν ναι ανεβασε την. Φυσικα αν θες. Ε ναι πρεπει... πωπω τωρα βλεπω οτι δειχνει τον τιτλο

JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φυσικα και θα την ανεβαζα αλλα την εχω μονο εκτυπωμενηΤην εχεις; αν ναι ανεβασε την. Φυσικα αν θες. Ε ναι πρεπει... πωπω τωρα βλεπω οτι δειχνει τον τιτλοDeutschland über alles für frau Kristine
![]()

Sorry

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

-Πάρε ένα χαρτί και γράψε τα βασικά, αυτά που αν τα άκουγες και τα έβλεπες εσύ δεν θα ήθελες να αυτοκτονήσεις (γιατί πάντα έτσι γίνεται)
-Αυτά που έγραψες χώρισέ τα σε ενότητες και πέρασε τα στο powerpoint, δίπλα από κάθε σελίδα θα βάζεις και μια εικόνα ΣΧΕΤΙΚΗ με το θέμα που πραγματεύεται η διαφάνεια (στυλ ΜΠΡΑΦ), π.χ μιλάς για την νομοθεσία στην Γερμανία, βάλε κάτι τέτοιο (και μετά επεξεργάσου την κατάλληλα) :

Τώρα σχετικά με το θέμα των διαφανειών, είδα ότι σε μερικές μιλάς για γερμανικές ομάδες, ωραία, όμως αρκέσου να πεις "Η Ντορτμουντ είναι από την πόλη Ντορτμουντ, είναι α εθνική και πήγε τελικό cl μαζι με την μπαγερν μονάχου" (όχι τόσο λιανά, βάλε και λίγες σάλτσες) όχι αυτό: https://prntscr.com/17qsxx Κανέναν δεν ενδιαφέρει πότε ιδρύθηκε ή πότε πήρε το πρώτο κύπελλο ή πως λένε την ξαδέρφη της μάνας του ιδιοκτήτη.
Σχετικά με την ολική εικόνα της παρουσίασης, η σημαία από πίσω είναι μεγάλη ξενέρα. Είναι παραμορφωμένη και κουράζονται τα μάτια αυτού που βλέπει. Προτίμησε κάτι πιο απλό https://prntscr.com/17qtvc. Που και που βάλε και καμιά διαφάνεια μόνο με κείμενο και ωραία καλλιτεχνικά γράμματα (στοίχιση στο κέντρο) για να σπάσει η μονοτονία.
Για την εναλλαγή των διαφανειών μην βάζεις ήχο (τουλάχιστον όχι μετά από τις πρώτες 2-3 διαφάνειες), θα πονοκεφαλιάσουν όλοι στο δωμάτιο. Και γενικά την εναλλαγή κάντην πιο απλή, να έρχεται η μια διαφάνεια πάνω από την άλλη, όχι εφέ, τα εφέ κουράζουν.
Οι διαφάνειες να μην ξεπερνάνε τις 20 (πολλές έβαλα). Η παρουσίασή σου σε μαθητές απευθύνεται.
Αν βρω την παρουσίαση που έκανα φέτος στο project με θεμα την κατανάλωση και την διαφήμιση θα σου την στείλω σε π.μ.
Δεν θέλω να σε κριτικάρω, απλά ακολούθα τις παραπάνω συμβουλες και θα βγάλεις μια πιο ευχάριστη παρουσίαση

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Εμμμ Χαρη θα την διορθωνω σιγα σιγα... Θα ακουσω τις συμβουλες σου...
JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Αυτην θα την εκτυπωσεις κιολας για να την παραδωσεις ή ειναι μονο η παρουσιαση?
Μονο θα την παρουσιασω

JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν παρατηρησεις οι διαφανειες δεν συμπιπτουν με τους αριθμους που εβαλες στις σελιδε, δλδ seite 8 λες paint festival ενω στη διαφανεια 8 εχει για το πασχαΜονο θα την παρουσιασω![]()

Ακομα συμφωνω με το παιδι που απαντησε παραπανω..ειδικα σε αυτο με τη σημαια γιατι οντως κουραζει,μπορεις να την εχεις στην 1η σελιδα αλλα μετα χρησιμοποιησε κατι πιο απλο και με οχι τοσο εντονα χωματα.
Μου αρεσει παντως που σε καθε σελιδα εχεις σχετικη εικονα για να μην βαριουντε οι θεατες!!
Επισης δεν ξερω αλλα μου φαινεται λιγο ακυρο αυτο με το paint festival μιας και πολυ ωραια εβαλες αλλα πραγματα που χαρακτηριζουν τη γερμανια περισσοτερο απ αυτο

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Αν παρατηρησεις οι διαφανειες δεν συμπιπτουν με τους αριθμους που εβαλες στις σελιδε, δλδ seite 8 λες paint festival ενω στη διαφανεια 8 εχει για το πασχα
Ακομα συμφωνω με το παιδι που απαντησε παραπανω..ειδικα σε αυτο με τη σημαια γιατι οντως κουραζει,μπορεις να την εχεις στην 1η σελιδα αλλα μετα χρησιμοποιησε κατι πιο απλο και με οχι τοσο εντονα χωματα.
Μου αρεσει παντως που σε καθε σελιδα εχεις σχετικη εικονα για να μην βαριουντε οι θεατες!!
Επισης δεν ξερω αλλα μου φαινεται λιγο ακυρο αυτο με το paint festival μιας και πολυ ωραια εβαλες αλλα πραγματα που χαρακτηριζουν τη γερμανια περισσοτερο απ αυτο![]()
Δεν ξερω ειναι μερος της παραδοσης τους γι αυτο το εβαλα. Εμ. Τωρα. Την σημαια θα την βγαλω.. Θα το δουλεψω αυριο φτανει για σημερα. Εχω ακομα 10 μερες στην διαθεση μου.
JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οκ μια χαρα αφου εχεις ακομα 10 μερεςΔεν ξερω ειναι μερος της παραδοσης τους γι αυτο το εβαλα. Εμ. Τωρα. Την σημαια θα την βγαλω.. Θα το δουλεψω αυριο φτανει για σημερα. Εχω ακομα 10 μερες στην διαθεση μου.

Και γι αυτο με το paint festival ειλικρινα δεν ειμαι σιγουρη απλως εγω πρωτη φορα το ακουω αλλα οκ αν ειναι μερος της παραδοσης τοτε παω πασο

Klaou2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.