gaidouri
Νεοφερμένο μέλος
Ο gaidouri αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 78 μηνύματα.
καλησπέρα! Ως πρωτοετής νομικής έχω αρχίσει να έρχομαι σε επαφή με διάφορους νομικούς και αυτό μου έχει κινήσει την περιέργια να εμβαθύνω περισσότερο σε κάποιους κορυφαίους νομικούς. 'Εχω ακούσει για τον κ.Γεωργιάδη και τον κ. Μάνεση. Έχετε κάποιες άλλες προτάσεις κορυφαίων Ελλήνων νομικών; Μήπως και ξένων;
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.683 μηνύματα.
Ο Βασίλειος Οικονομίδης σίγουρα ήταν από τους κορυφαίους, ο Γεώργιος Μπαλής επίσης που πρωταγωνίστησε στην εισαγωγή του ελληνικού ΑΚ. Ο Γεώργιος Ράμμος στο πεδίο της πολιτικής δικονομίας. Όλοι αυτοί έχουν συγχωρεθεί βέβαια.
Στο ποινικό θα έλεγα σίγουρα τον κ. Μυλωνόπουλο (δεν ξέρω αν τον έχουν τόσο Θεό στις άλλες νομικές, στην Αθήνα είναι σίγουρα). Επίσης ο προσφάτως σχετικά (2019) θανών Νικόλαος Ανδρουλάκης, με ένα κλασικό τρίτομο έργο για το Γενικό Ποινικό Δίκαιο, το οποίο θα ήθελα να διαβάσω κάποια στιγμή.
Στο Διεθνές Δίκαιο μεγάλη η συμβολή του Εμμανουήλ Ρούκουνα.
Στο συνταγματικό πολύ καλός νομικός, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως και ο Νίκος Αλιβιζάτος.
Στο ποινικό θα έλεγα σίγουρα τον κ. Μυλωνόπουλο (δεν ξέρω αν τον έχουν τόσο Θεό στις άλλες νομικές, στην Αθήνα είναι σίγουρα). Επίσης ο προσφάτως σχετικά (2019) θανών Νικόλαος Ανδρουλάκης, με ένα κλασικό τρίτομο έργο για το Γενικό Ποινικό Δίκαιο, το οποίο θα ήθελα να διαβάσω κάποια στιγμή.
Στο Διεθνές Δίκαιο μεγάλη η συμβολή του Εμμανουήλ Ρούκουνα.
Στο συνταγματικό πολύ καλός νομικός, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως και ο Νίκος Αλιβιζάτος.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki