Nickt23 Νεοφερμένο μέλος Ο Nickt23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 18:33 Ο Nickt23 έγραψε: #1 03-04-22 18:33 Ποιες πιστεύεται ότι είναι οι καλύτερες σχολές του 4 πεδίου , που οδηγούν σε μια θέση εργασίας ; paulkin94 Νεοφερμένο μέλος Ο paulkin94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 20:25 Ο paulkin94: #2 03-04-22 20:25 Δετ οπα, χρήμα παπει, λοχρη παμακ, οπα, ναυτιλιακό παπει. Αλλά πολυ περισσότερο τα τμήματα πληροφορικης. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 20:31 Η Pak έγραψε: #3 03-04-22 20:31 Λόγω του τίτλου μπήκα μέσα έτοιμη να αρχίσω να γράφω τα δικά μου οτι δηλαδή δεν υπάρχουν καλύτερες και χειρότερες σχολές, αλλά σημασία έχουν τα κριτήρια που θέτει ο καθένας blah blah blah, αλλά το έσωσες με το μηνυματακι σου Ο τίτλος σου είναι κομματάκι παραπλανητικός. (Απάντηση για την ερώτηση σου δεν εχω ) xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 20:48 Η xakounaamatata: #4 03-04-22 20:48 Αρχική Δημοσίευση από paulkin94: χρήμα παπει Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτό; νέο κρυπτονόμισμα; Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 20:50 Η Littlechemist: #5 03-04-22 20:50 Χρηματοοικονομικής πανεπιστημίου Πειραιως Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Χρηματοοικονομικής πανεπιστημίου Πειραιως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: τι είναι αυτό; νέο κρυπτονόμισμα; Click για ανάπτυξη... Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 22:36 Ο Viedo έγραψε: #6 03-04-22 22:36 Computer Science και όλα τα παρεμφερή είναι από τα πιο δυνατά του συγκεκριμένου τομέα. Έπειτα τα Χρηματοοικονομικά. Υπάρχει τρομερή ζητηση σε SW Developers . GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.831 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 22:56 Ο GeorgePap2003: #7 03-04-22 22:56 Καλό τμήμα αν θες αθήνα και οικονομικά(αν δεν γράψεις πολύ καλά) είναι το τμήμα οικονομικής και περιφερειακής ανάπτυξης που σπουδάζω εγώ. Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 23:04 Η Littlechemist: #8 03-04-22 23:04 Στο τέταρτο πεδίο έχει και στρατιωτικές σχολές.Σμυ σώματα ή ΣΜΥΝ ,εκτός αν ενδιαφέρεσαι μόνο για πολιτικές σχολές.. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 23:12 Η Scarlett έγραψε: #9 03-04-22 23:12 Αρχική Δημοσίευση από paulkin94: Δετ οπα, χρήμα παπει, λοχρη παμακ, οπα, ναυτιλιακό παπει. Αλλά πολυ περισσότερο τα τμήματα πληροφορικης. Click για ανάπτυξη... Για το τμήμα χρηματοοικονομικής του ΠΑΠΕΙ δεν έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για αποκατάσταση (από καθηγητές οικονομικων σε σχολείο και φροντιστήριο) διότι και εγώ ενδιαφέρθηκα αφού από φέτος εντάσσεται και στις σχολές του 2ου πεδίου και μου φάνηκε ενδιαφέρον το πρόγραμμα σπουδών του. Σε ότι άρθρο έχω διαβάσει όμως καθώς και σε θέματα του ischool όλοι λετε πολύ καλά λόγια . paulkin94 Νεοφερμένο μέλος Ο paulkin94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο paulkin94: #10 04-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Για το τμήμα χρηματοοικονομικής του ΠΑΠΕΙ δεν έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για αποκατάσταση (από καθηγητές οικονομικων σε σχολείο και φροντιστήριο) διότι και εγώ ενδιαφέρθηκα αφού από φέτος εντάσσεται και στις σχολές του 2ου πεδίου και μου φάνηκε ενδιαφέρον το πρόγραμμα σπουδών του. Σε ότι άρθρο έχω διαβάσει όμως καθώς και σε θέματα του ischool όλοι λετε πολύ καλά λόγια . Click για ανάπτυξη... Το λένε επειδή παραπέμπει σε κάτι εξειδικευμένο όπως είναι τα τραπεζικά που δεν βρίσκονται και στη καλυτερη φάση τους στην Ελλάδα, αλλά στη πραγματικότητα είναι ένα ατόφιο χρηματοοικονομικο τμήμα που οι περισσότεροι απόφοιτοι του πανε σε accounting. Μάλιστα δίνει και απαλλαγές από acca. Πάντως για όποιον θέλει σίγουρη αποκατάσταση παει στρατιωτικές και αστυνομία. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 16:26 Ο Giii έγραψε: #11 04-04-22 16:26 Νομίζω γενικά οι σχολές τις ασσοε θεωρούνται τοπ και ιδίως το δετ και λοχρη. Από Πειραιά κυρίως ναυτιλιακά και χρηματοοικονομική και τραπεζική Appolon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Appolon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 20:26 Ο Appolon έγραψε: #12 04-04-22 20:26 επισης και πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες εκπα θεωρειται καλη για πληροφορικής Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς infection54 guest24440 Eleni123- EFIANA ivannag Giii Markos asterisx Eri0611 Eleni: TheUnknown Chrisa Billas Gravix Nickt23 john_ex_ Dionyshs1 Nala Steliosgkougkou Appolon george777 Alex_Alex GeorgePap2003 constansn tsiobieman ggl korlef Scandal jj! paulkin94 Ryuzaki Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 Dimitris2001 Idontknoww Georgekk Alexecon1991 ΘανάσοςG4 xakounaamatata Viedo panosveki Dr. Gl. Luminous Mammy Nun katerinavld Kostakis45 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
paulkin94 Νεοφερμένο μέλος Ο paulkin94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 20:25 Ο paulkin94: #2 03-04-22 20:25 Δετ οπα, χρήμα παπει, λοχρη παμακ, οπα, ναυτιλιακό παπει. Αλλά πολυ περισσότερο τα τμήματα πληροφορικης. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 20:31 Η Pak έγραψε: #3 03-04-22 20:31 Λόγω του τίτλου μπήκα μέσα έτοιμη να αρχίσω να γράφω τα δικά μου οτι δηλαδή δεν υπάρχουν καλύτερες και χειρότερες σχολές, αλλά σημασία έχουν τα κριτήρια που θέτει ο καθένας blah blah blah, αλλά το έσωσες με το μηνυματακι σου Ο τίτλος σου είναι κομματάκι παραπλανητικός. (Απάντηση για την ερώτηση σου δεν εχω ) xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 20:48 Η xakounaamatata: #4 03-04-22 20:48 Αρχική Δημοσίευση από paulkin94: χρήμα παπει Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτό; νέο κρυπτονόμισμα; Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 20:50 Η Littlechemist: #5 03-04-22 20:50 Χρηματοοικονομικής πανεπιστημίου Πειραιως Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Χρηματοοικονομικής πανεπιστημίου Πειραιως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: τι είναι αυτό; νέο κρυπτονόμισμα; Click για ανάπτυξη... Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 22:36 Ο Viedo έγραψε: #6 03-04-22 22:36 Computer Science και όλα τα παρεμφερή είναι από τα πιο δυνατά του συγκεκριμένου τομέα. Έπειτα τα Χρηματοοικονομικά. Υπάρχει τρομερή ζητηση σε SW Developers . GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.831 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 22:56 Ο GeorgePap2003: #7 03-04-22 22:56 Καλό τμήμα αν θες αθήνα και οικονομικά(αν δεν γράψεις πολύ καλά) είναι το τμήμα οικονομικής και περιφερειακής ανάπτυξης που σπουδάζω εγώ. Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 23:04 Η Littlechemist: #8 03-04-22 23:04 Στο τέταρτο πεδίο έχει και στρατιωτικές σχολές.Σμυ σώματα ή ΣΜΥΝ ,εκτός αν ενδιαφέρεσαι μόνο για πολιτικές σχολές.. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 23:12 Η Scarlett έγραψε: #9 03-04-22 23:12 Αρχική Δημοσίευση από paulkin94: Δετ οπα, χρήμα παπει, λοχρη παμακ, οπα, ναυτιλιακό παπει. Αλλά πολυ περισσότερο τα τμήματα πληροφορικης. Click για ανάπτυξη... Για το τμήμα χρηματοοικονομικής του ΠΑΠΕΙ δεν έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για αποκατάσταση (από καθηγητές οικονομικων σε σχολείο και φροντιστήριο) διότι και εγώ ενδιαφέρθηκα αφού από φέτος εντάσσεται και στις σχολές του 2ου πεδίου και μου φάνηκε ενδιαφέρον το πρόγραμμα σπουδών του. Σε ότι άρθρο έχω διαβάσει όμως καθώς και σε θέματα του ischool όλοι λετε πολύ καλά λόγια . paulkin94 Νεοφερμένο μέλος Ο paulkin94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο paulkin94: #10 04-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Για το τμήμα χρηματοοικονομικής του ΠΑΠΕΙ δεν έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για αποκατάσταση (από καθηγητές οικονομικων σε σχολείο και φροντιστήριο) διότι και εγώ ενδιαφέρθηκα αφού από φέτος εντάσσεται και στις σχολές του 2ου πεδίου και μου φάνηκε ενδιαφέρον το πρόγραμμα σπουδών του. Σε ότι άρθρο έχω διαβάσει όμως καθώς και σε θέματα του ischool όλοι λετε πολύ καλά λόγια . Click για ανάπτυξη... Το λένε επειδή παραπέμπει σε κάτι εξειδικευμένο όπως είναι τα τραπεζικά που δεν βρίσκονται και στη καλυτερη φάση τους στην Ελλάδα, αλλά στη πραγματικότητα είναι ένα ατόφιο χρηματοοικονομικο τμήμα που οι περισσότεροι απόφοιτοι του πανε σε accounting. Μάλιστα δίνει και απαλλαγές από acca. Πάντως για όποιον θέλει σίγουρη αποκατάσταση παει στρατιωτικές και αστυνομία. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 16:26 Ο Giii έγραψε: #11 04-04-22 16:26 Νομίζω γενικά οι σχολές τις ασσοε θεωρούνται τοπ και ιδίως το δετ και λοχρη. Από Πειραιά κυρίως ναυτιλιακά και χρηματοοικονομική και τραπεζική Appolon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Appolon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 20:26 Ο Appolon έγραψε: #12 04-04-22 20:26 επισης και πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες εκπα θεωρειται καλη για πληροφορικής Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς infection54 guest24440 Eleni123- EFIANA ivannag Giii Markos asterisx Eri0611 Eleni: TheUnknown Chrisa Billas Gravix Nickt23 john_ex_ Dionyshs1 Nala Steliosgkougkou Appolon george777 Alex_Alex GeorgePap2003 constansn tsiobieman ggl korlef Scandal jj! paulkin94 Ryuzaki Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 Dimitris2001 Idontknoww Georgekk Alexecon1991 ΘανάσοςG4 xakounaamatata Viedo panosveki Dr. Gl. Luminous Mammy Nun katerinavld Kostakis45 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δετ οπα, χρήμα παπει, λοχρη παμακ, οπα, ναυτιλιακό παπει. Αλλά πολυ περισσότερο τα τμήματα πληροφορικης.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 20:31 Η Pak έγραψε: #3 03-04-22 20:31 Λόγω του τίτλου μπήκα μέσα έτοιμη να αρχίσω να γράφω τα δικά μου οτι δηλαδή δεν υπάρχουν καλύτερες και χειρότερες σχολές, αλλά σημασία έχουν τα κριτήρια που θέτει ο καθένας blah blah blah, αλλά το έσωσες με το μηνυματακι σου Ο τίτλος σου είναι κομματάκι παραπλανητικός. (Απάντηση για την ερώτηση σου δεν εχω ) xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 20:48 Η xakounaamatata: #4 03-04-22 20:48 Αρχική Δημοσίευση από paulkin94: χρήμα παπει Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτό; νέο κρυπτονόμισμα; Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 20:50 Η Littlechemist: #5 03-04-22 20:50 Χρηματοοικονομικής πανεπιστημίου Πειραιως Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Χρηματοοικονομικής πανεπιστημίου Πειραιως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: τι είναι αυτό; νέο κρυπτονόμισμα; Click για ανάπτυξη... Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 22:36 Ο Viedo έγραψε: #6 03-04-22 22:36 Computer Science και όλα τα παρεμφερή είναι από τα πιο δυνατά του συγκεκριμένου τομέα. Έπειτα τα Χρηματοοικονομικά. Υπάρχει τρομερή ζητηση σε SW Developers . GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.831 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 22:56 Ο GeorgePap2003: #7 03-04-22 22:56 Καλό τμήμα αν θες αθήνα και οικονομικά(αν δεν γράψεις πολύ καλά) είναι το τμήμα οικονομικής και περιφερειακής ανάπτυξης που σπουδάζω εγώ. Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 23:04 Η Littlechemist: #8 03-04-22 23:04 Στο τέταρτο πεδίο έχει και στρατιωτικές σχολές.Σμυ σώματα ή ΣΜΥΝ ,εκτός αν ενδιαφέρεσαι μόνο για πολιτικές σχολές.. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 23:12 Η Scarlett έγραψε: #9 03-04-22 23:12 Αρχική Δημοσίευση από paulkin94: Δετ οπα, χρήμα παπει, λοχρη παμακ, οπα, ναυτιλιακό παπει. Αλλά πολυ περισσότερο τα τμήματα πληροφορικης. Click για ανάπτυξη... Για το τμήμα χρηματοοικονομικής του ΠΑΠΕΙ δεν έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για αποκατάσταση (από καθηγητές οικονομικων σε σχολείο και φροντιστήριο) διότι και εγώ ενδιαφέρθηκα αφού από φέτος εντάσσεται και στις σχολές του 2ου πεδίου και μου φάνηκε ενδιαφέρον το πρόγραμμα σπουδών του. Σε ότι άρθρο έχω διαβάσει όμως καθώς και σε θέματα του ischool όλοι λετε πολύ καλά λόγια . paulkin94 Νεοφερμένο μέλος Ο paulkin94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο paulkin94: #10 04-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Για το τμήμα χρηματοοικονομικής του ΠΑΠΕΙ δεν έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για αποκατάσταση (από καθηγητές οικονομικων σε σχολείο και φροντιστήριο) διότι και εγώ ενδιαφέρθηκα αφού από φέτος εντάσσεται και στις σχολές του 2ου πεδίου και μου φάνηκε ενδιαφέρον το πρόγραμμα σπουδών του. Σε ότι άρθρο έχω διαβάσει όμως καθώς και σε θέματα του ischool όλοι λετε πολύ καλά λόγια . Click για ανάπτυξη... Το λένε επειδή παραπέμπει σε κάτι εξειδικευμένο όπως είναι τα τραπεζικά που δεν βρίσκονται και στη καλυτερη φάση τους στην Ελλάδα, αλλά στη πραγματικότητα είναι ένα ατόφιο χρηματοοικονομικο τμήμα που οι περισσότεροι απόφοιτοι του πανε σε accounting. Μάλιστα δίνει και απαλλαγές από acca. Πάντως για όποιον θέλει σίγουρη αποκατάσταση παει στρατιωτικές και αστυνομία. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 16:26 Ο Giii έγραψε: #11 04-04-22 16:26 Νομίζω γενικά οι σχολές τις ασσοε θεωρούνται τοπ και ιδίως το δετ και λοχρη. Από Πειραιά κυρίως ναυτιλιακά και χρηματοοικονομική και τραπεζική Appolon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Appolon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 20:26 Ο Appolon έγραψε: #12 04-04-22 20:26 επισης και πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες εκπα θεωρειται καλη για πληροφορικής Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς infection54 guest24440 Eleni123- EFIANA ivannag Giii Markos asterisx Eri0611 Eleni: TheUnknown Chrisa Billas Gravix Nickt23 john_ex_ Dionyshs1 Nala Steliosgkougkou Appolon george777 Alex_Alex GeorgePap2003 constansn tsiobieman ggl korlef Scandal jj! paulkin94 Ryuzaki Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 Dimitris2001 Idontknoww Georgekk Alexecon1991 ΘανάσοςG4 xakounaamatata Viedo panosveki Dr. Gl. Luminous Mammy Nun katerinavld Kostakis45 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λόγω του τίτλου μπήκα μέσα έτοιμη να αρχίσω να γράφω τα δικά μου οτι δηλαδή δεν υπάρχουν καλύτερες και χειρότερες σχολές, αλλά σημασία έχουν τα κριτήρια που θέτει ο καθένας blah blah blah, αλλά το έσωσες με το μηνυματακι σου Ο τίτλος σου είναι κομματάκι παραπλανητικός. (Απάντηση για την ερώτηση σου δεν εχω )
xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 20:48 Η xakounaamatata: #4 03-04-22 20:48 Αρχική Δημοσίευση από paulkin94: χρήμα παπει Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτό; νέο κρυπτονόμισμα; Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 20:50 Η Littlechemist: #5 03-04-22 20:50 Χρηματοοικονομικής πανεπιστημίου Πειραιως Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Χρηματοοικονομικής πανεπιστημίου Πειραιως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: τι είναι αυτό; νέο κρυπτονόμισμα; Click για ανάπτυξη... Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 22:36 Ο Viedo έγραψε: #6 03-04-22 22:36 Computer Science και όλα τα παρεμφερή είναι από τα πιο δυνατά του συγκεκριμένου τομέα. Έπειτα τα Χρηματοοικονομικά. Υπάρχει τρομερή ζητηση σε SW Developers . GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.831 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 22:56 Ο GeorgePap2003: #7 03-04-22 22:56 Καλό τμήμα αν θες αθήνα και οικονομικά(αν δεν γράψεις πολύ καλά) είναι το τμήμα οικονομικής και περιφερειακής ανάπτυξης που σπουδάζω εγώ. Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 23:04 Η Littlechemist: #8 03-04-22 23:04 Στο τέταρτο πεδίο έχει και στρατιωτικές σχολές.Σμυ σώματα ή ΣΜΥΝ ,εκτός αν ενδιαφέρεσαι μόνο για πολιτικές σχολές.. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 23:12 Η Scarlett έγραψε: #9 03-04-22 23:12 Αρχική Δημοσίευση από paulkin94: Δετ οπα, χρήμα παπει, λοχρη παμακ, οπα, ναυτιλιακό παπει. Αλλά πολυ περισσότερο τα τμήματα πληροφορικης. Click για ανάπτυξη... Για το τμήμα χρηματοοικονομικής του ΠΑΠΕΙ δεν έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για αποκατάσταση (από καθηγητές οικονομικων σε σχολείο και φροντιστήριο) διότι και εγώ ενδιαφέρθηκα αφού από φέτος εντάσσεται και στις σχολές του 2ου πεδίου και μου φάνηκε ενδιαφέρον το πρόγραμμα σπουδών του. Σε ότι άρθρο έχω διαβάσει όμως καθώς και σε θέματα του ischool όλοι λετε πολύ καλά λόγια . paulkin94 Νεοφερμένο μέλος Ο paulkin94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο paulkin94: #10 04-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Για το τμήμα χρηματοοικονομικής του ΠΑΠΕΙ δεν έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για αποκατάσταση (από καθηγητές οικονομικων σε σχολείο και φροντιστήριο) διότι και εγώ ενδιαφέρθηκα αφού από φέτος εντάσσεται και στις σχολές του 2ου πεδίου και μου φάνηκε ενδιαφέρον το πρόγραμμα σπουδών του. Σε ότι άρθρο έχω διαβάσει όμως καθώς και σε θέματα του ischool όλοι λετε πολύ καλά λόγια . Click για ανάπτυξη... Το λένε επειδή παραπέμπει σε κάτι εξειδικευμένο όπως είναι τα τραπεζικά που δεν βρίσκονται και στη καλυτερη φάση τους στην Ελλάδα, αλλά στη πραγματικότητα είναι ένα ατόφιο χρηματοοικονομικο τμήμα που οι περισσότεροι απόφοιτοι του πανε σε accounting. Μάλιστα δίνει και απαλλαγές από acca. Πάντως για όποιον θέλει σίγουρη αποκατάσταση παει στρατιωτικές και αστυνομία. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 16:26 Ο Giii έγραψε: #11 04-04-22 16:26 Νομίζω γενικά οι σχολές τις ασσοε θεωρούνται τοπ και ιδίως το δετ και λοχρη. Από Πειραιά κυρίως ναυτιλιακά και χρηματοοικονομική και τραπεζική Appolon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Appolon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 20:26 Ο Appolon έγραψε: #12 04-04-22 20:26 επισης και πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες εκπα θεωρειται καλη για πληροφορικής Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς infection54 guest24440 Eleni123- EFIANA ivannag Giii Markos asterisx Eri0611 Eleni: TheUnknown Chrisa Billas Gravix Nickt23 john_ex_ Dionyshs1 Nala Steliosgkougkou Appolon george777 Alex_Alex GeorgePap2003 constansn tsiobieman ggl korlef Scandal jj! paulkin94 Ryuzaki Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 Dimitris2001 Idontknoww Georgekk Alexecon1991 ΘανάσοςG4 xakounaamatata Viedo panosveki Dr. Gl. Luminous Mammy Nun katerinavld Kostakis45 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 20:50 Η Littlechemist: #5 03-04-22 20:50 Χρηματοοικονομικής πανεπιστημίου Πειραιως Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Χρηματοοικονομικής πανεπιστημίου Πειραιως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: τι είναι αυτό; νέο κρυπτονόμισμα; Click για ανάπτυξη... Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 22:36 Ο Viedo έγραψε: #6 03-04-22 22:36 Computer Science και όλα τα παρεμφερή είναι από τα πιο δυνατά του συγκεκριμένου τομέα. Έπειτα τα Χρηματοοικονομικά. Υπάρχει τρομερή ζητηση σε SW Developers . GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.831 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 22:56 Ο GeorgePap2003: #7 03-04-22 22:56 Καλό τμήμα αν θες αθήνα και οικονομικά(αν δεν γράψεις πολύ καλά) είναι το τμήμα οικονομικής και περιφερειακής ανάπτυξης που σπουδάζω εγώ. Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 23:04 Η Littlechemist: #8 03-04-22 23:04 Στο τέταρτο πεδίο έχει και στρατιωτικές σχολές.Σμυ σώματα ή ΣΜΥΝ ,εκτός αν ενδιαφέρεσαι μόνο για πολιτικές σχολές.. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 23:12 Η Scarlett έγραψε: #9 03-04-22 23:12 Αρχική Δημοσίευση από paulkin94: Δετ οπα, χρήμα παπει, λοχρη παμακ, οπα, ναυτιλιακό παπει. Αλλά πολυ περισσότερο τα τμήματα πληροφορικης. Click για ανάπτυξη... Για το τμήμα χρηματοοικονομικής του ΠΑΠΕΙ δεν έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για αποκατάσταση (από καθηγητές οικονομικων σε σχολείο και φροντιστήριο) διότι και εγώ ενδιαφέρθηκα αφού από φέτος εντάσσεται και στις σχολές του 2ου πεδίου και μου φάνηκε ενδιαφέρον το πρόγραμμα σπουδών του. Σε ότι άρθρο έχω διαβάσει όμως καθώς και σε θέματα του ischool όλοι λετε πολύ καλά λόγια . paulkin94 Νεοφερμένο μέλος Ο paulkin94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο paulkin94: #10 04-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Για το τμήμα χρηματοοικονομικής του ΠΑΠΕΙ δεν έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για αποκατάσταση (από καθηγητές οικονομικων σε σχολείο και φροντιστήριο) διότι και εγώ ενδιαφέρθηκα αφού από φέτος εντάσσεται και στις σχολές του 2ου πεδίου και μου φάνηκε ενδιαφέρον το πρόγραμμα σπουδών του. Σε ότι άρθρο έχω διαβάσει όμως καθώς και σε θέματα του ischool όλοι λετε πολύ καλά λόγια . Click για ανάπτυξη... Το λένε επειδή παραπέμπει σε κάτι εξειδικευμένο όπως είναι τα τραπεζικά που δεν βρίσκονται και στη καλυτερη φάση τους στην Ελλάδα, αλλά στη πραγματικότητα είναι ένα ατόφιο χρηματοοικονομικο τμήμα που οι περισσότεροι απόφοιτοι του πανε σε accounting. Μάλιστα δίνει και απαλλαγές από acca. Πάντως για όποιον θέλει σίγουρη αποκατάσταση παει στρατιωτικές και αστυνομία. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 16:26 Ο Giii έγραψε: #11 04-04-22 16:26 Νομίζω γενικά οι σχολές τις ασσοε θεωρούνται τοπ και ιδίως το δετ και λοχρη. Από Πειραιά κυρίως ναυτιλιακά και χρηματοοικονομική και τραπεζική Appolon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Appolon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 20:26 Ο Appolon έγραψε: #12 04-04-22 20:26 επισης και πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες εκπα θεωρειται καλη για πληροφορικής Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς infection54 guest24440 Eleni123- EFIANA ivannag Giii Markos asterisx Eri0611 Eleni: TheUnknown Chrisa Billas Gravix Nickt23 john_ex_ Dionyshs1 Nala Steliosgkougkou Appolon george777 Alex_Alex GeorgePap2003 constansn tsiobieman ggl korlef Scandal jj! paulkin94 Ryuzaki Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 Dimitris2001 Idontknoww Georgekk Alexecon1991 ΘανάσοςG4 xakounaamatata Viedo panosveki Dr. Gl. Luminous Mammy Nun katerinavld Kostakis45 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρηματοοικονομικής πανεπιστημίου Πειραιως Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Χρηματοοικονομικής πανεπιστημίου Πειραιως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: τι είναι αυτό; νέο κρυπτονόμισμα; Click για ανάπτυξη...
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 22:36 Ο Viedo έγραψε: #6 03-04-22 22:36 Computer Science και όλα τα παρεμφερή είναι από τα πιο δυνατά του συγκεκριμένου τομέα. Έπειτα τα Χρηματοοικονομικά. Υπάρχει τρομερή ζητηση σε SW Developers . GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.831 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 22:56 Ο GeorgePap2003: #7 03-04-22 22:56 Καλό τμήμα αν θες αθήνα και οικονομικά(αν δεν γράψεις πολύ καλά) είναι το τμήμα οικονομικής και περιφερειακής ανάπτυξης που σπουδάζω εγώ. Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 23:04 Η Littlechemist: #8 03-04-22 23:04 Στο τέταρτο πεδίο έχει και στρατιωτικές σχολές.Σμυ σώματα ή ΣΜΥΝ ,εκτός αν ενδιαφέρεσαι μόνο για πολιτικές σχολές.. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 23:12 Η Scarlett έγραψε: #9 03-04-22 23:12 Αρχική Δημοσίευση από paulkin94: Δετ οπα, χρήμα παπει, λοχρη παμακ, οπα, ναυτιλιακό παπει. Αλλά πολυ περισσότερο τα τμήματα πληροφορικης. Click για ανάπτυξη... Για το τμήμα χρηματοοικονομικής του ΠΑΠΕΙ δεν έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για αποκατάσταση (από καθηγητές οικονομικων σε σχολείο και φροντιστήριο) διότι και εγώ ενδιαφέρθηκα αφού από φέτος εντάσσεται και στις σχολές του 2ου πεδίου και μου φάνηκε ενδιαφέρον το πρόγραμμα σπουδών του. Σε ότι άρθρο έχω διαβάσει όμως καθώς και σε θέματα του ischool όλοι λετε πολύ καλά λόγια . paulkin94 Νεοφερμένο μέλος Ο paulkin94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο paulkin94: #10 04-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Για το τμήμα χρηματοοικονομικής του ΠΑΠΕΙ δεν έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για αποκατάσταση (από καθηγητές οικονομικων σε σχολείο και φροντιστήριο) διότι και εγώ ενδιαφέρθηκα αφού από φέτος εντάσσεται και στις σχολές του 2ου πεδίου και μου φάνηκε ενδιαφέρον το πρόγραμμα σπουδών του. Σε ότι άρθρο έχω διαβάσει όμως καθώς και σε θέματα του ischool όλοι λετε πολύ καλά λόγια . Click για ανάπτυξη... Το λένε επειδή παραπέμπει σε κάτι εξειδικευμένο όπως είναι τα τραπεζικά που δεν βρίσκονται και στη καλυτερη φάση τους στην Ελλάδα, αλλά στη πραγματικότητα είναι ένα ατόφιο χρηματοοικονομικο τμήμα που οι περισσότεροι απόφοιτοι του πανε σε accounting. Μάλιστα δίνει και απαλλαγές από acca. Πάντως για όποιον θέλει σίγουρη αποκατάσταση παει στρατιωτικές και αστυνομία. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 16:26 Ο Giii έγραψε: #11 04-04-22 16:26 Νομίζω γενικά οι σχολές τις ασσοε θεωρούνται τοπ και ιδίως το δετ και λοχρη. Από Πειραιά κυρίως ναυτιλιακά και χρηματοοικονομική και τραπεζική Appolon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Appolon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 20:26 Ο Appolon έγραψε: #12 04-04-22 20:26 επισης και πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες εκπα θεωρειται καλη για πληροφορικής Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς infection54 guest24440 Eleni123- EFIANA ivannag Giii Markos asterisx Eri0611 Eleni: TheUnknown Chrisa Billas Gravix Nickt23 john_ex_ Dionyshs1 Nala Steliosgkougkou Appolon george777 Alex_Alex GeorgePap2003 constansn tsiobieman ggl korlef Scandal jj! paulkin94 Ryuzaki Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 Dimitris2001 Idontknoww Georgekk Alexecon1991 ΘανάσοςG4 xakounaamatata Viedo panosveki Dr. Gl. Luminous Mammy Nun katerinavld Kostakis45 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Computer Science και όλα τα παρεμφερή είναι από τα πιο δυνατά του συγκεκριμένου τομέα. Έπειτα τα Χρηματοοικονομικά. Υπάρχει τρομερή ζητηση σε SW Developers .
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.831 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 22:56 Ο GeorgePap2003: #7 03-04-22 22:56 Καλό τμήμα αν θες αθήνα και οικονομικά(αν δεν γράψεις πολύ καλά) είναι το τμήμα οικονομικής και περιφερειακής ανάπτυξης που σπουδάζω εγώ. Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 23:04 Η Littlechemist: #8 03-04-22 23:04 Στο τέταρτο πεδίο έχει και στρατιωτικές σχολές.Σμυ σώματα ή ΣΜΥΝ ,εκτός αν ενδιαφέρεσαι μόνο για πολιτικές σχολές.. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 23:12 Η Scarlett έγραψε: #9 03-04-22 23:12 Αρχική Δημοσίευση από paulkin94: Δετ οπα, χρήμα παπει, λοχρη παμακ, οπα, ναυτιλιακό παπει. Αλλά πολυ περισσότερο τα τμήματα πληροφορικης. Click για ανάπτυξη... Για το τμήμα χρηματοοικονομικής του ΠΑΠΕΙ δεν έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για αποκατάσταση (από καθηγητές οικονομικων σε σχολείο και φροντιστήριο) διότι και εγώ ενδιαφέρθηκα αφού από φέτος εντάσσεται και στις σχολές του 2ου πεδίου και μου φάνηκε ενδιαφέρον το πρόγραμμα σπουδών του. Σε ότι άρθρο έχω διαβάσει όμως καθώς και σε θέματα του ischool όλοι λετε πολύ καλά λόγια . paulkin94 Νεοφερμένο μέλος Ο paulkin94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο paulkin94: #10 04-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Για το τμήμα χρηματοοικονομικής του ΠΑΠΕΙ δεν έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για αποκατάσταση (από καθηγητές οικονομικων σε σχολείο και φροντιστήριο) διότι και εγώ ενδιαφέρθηκα αφού από φέτος εντάσσεται και στις σχολές του 2ου πεδίου και μου φάνηκε ενδιαφέρον το πρόγραμμα σπουδών του. Σε ότι άρθρο έχω διαβάσει όμως καθώς και σε θέματα του ischool όλοι λετε πολύ καλά λόγια . Click για ανάπτυξη... Το λένε επειδή παραπέμπει σε κάτι εξειδικευμένο όπως είναι τα τραπεζικά που δεν βρίσκονται και στη καλυτερη φάση τους στην Ελλάδα, αλλά στη πραγματικότητα είναι ένα ατόφιο χρηματοοικονομικο τμήμα που οι περισσότεροι απόφοιτοι του πανε σε accounting. Μάλιστα δίνει και απαλλαγές από acca. Πάντως για όποιον θέλει σίγουρη αποκατάσταση παει στρατιωτικές και αστυνομία. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 16:26 Ο Giii έγραψε: #11 04-04-22 16:26 Νομίζω γενικά οι σχολές τις ασσοε θεωρούνται τοπ και ιδίως το δετ και λοχρη. Από Πειραιά κυρίως ναυτιλιακά και χρηματοοικονομική και τραπεζική Appolon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Appolon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 20:26 Ο Appolon έγραψε: #12 04-04-22 20:26 επισης και πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες εκπα θεωρειται καλη για πληροφορικής Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς infection54 guest24440 Eleni123- EFIANA ivannag Giii Markos asterisx Eri0611 Eleni: TheUnknown Chrisa Billas Gravix Nickt23 john_ex_ Dionyshs1 Nala Steliosgkougkou Appolon george777 Alex_Alex GeorgePap2003 constansn tsiobieman ggl korlef Scandal jj! paulkin94 Ryuzaki Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 Dimitris2001 Idontknoww Georgekk Alexecon1991 ΘανάσοςG4 xakounaamatata Viedo panosveki Dr. Gl. Luminous Mammy Nun katerinavld Kostakis45 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλό τμήμα αν θες αθήνα και οικονομικά(αν δεν γράψεις πολύ καλά) είναι το τμήμα οικονομικής και περιφερειακής ανάπτυξης που σπουδάζω εγώ.
Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 23:04 Η Littlechemist: #8 03-04-22 23:04 Στο τέταρτο πεδίο έχει και στρατιωτικές σχολές.Σμυ σώματα ή ΣΜΥΝ ,εκτός αν ενδιαφέρεσαι μόνο για πολιτικές σχολές.. Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 23:12 Η Scarlett έγραψε: #9 03-04-22 23:12 Αρχική Δημοσίευση από paulkin94: Δετ οπα, χρήμα παπει, λοχρη παμακ, οπα, ναυτιλιακό παπει. Αλλά πολυ περισσότερο τα τμήματα πληροφορικης. Click για ανάπτυξη... Για το τμήμα χρηματοοικονομικής του ΠΑΠΕΙ δεν έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για αποκατάσταση (από καθηγητές οικονομικων σε σχολείο και φροντιστήριο) διότι και εγώ ενδιαφέρθηκα αφού από φέτος εντάσσεται και στις σχολές του 2ου πεδίου και μου φάνηκε ενδιαφέρον το πρόγραμμα σπουδών του. Σε ότι άρθρο έχω διαβάσει όμως καθώς και σε θέματα του ischool όλοι λετε πολύ καλά λόγια . paulkin94 Νεοφερμένο μέλος Ο paulkin94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο paulkin94: #10 04-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Για το τμήμα χρηματοοικονομικής του ΠΑΠΕΙ δεν έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για αποκατάσταση (από καθηγητές οικονομικων σε σχολείο και φροντιστήριο) διότι και εγώ ενδιαφέρθηκα αφού από φέτος εντάσσεται και στις σχολές του 2ου πεδίου και μου φάνηκε ενδιαφέρον το πρόγραμμα σπουδών του. Σε ότι άρθρο έχω διαβάσει όμως καθώς και σε θέματα του ischool όλοι λετε πολύ καλά λόγια . Click για ανάπτυξη... Το λένε επειδή παραπέμπει σε κάτι εξειδικευμένο όπως είναι τα τραπεζικά που δεν βρίσκονται και στη καλυτερη φάση τους στην Ελλάδα, αλλά στη πραγματικότητα είναι ένα ατόφιο χρηματοοικονομικο τμήμα που οι περισσότεροι απόφοιτοι του πανε σε accounting. Μάλιστα δίνει και απαλλαγές από acca. Πάντως για όποιον θέλει σίγουρη αποκατάσταση παει στρατιωτικές και αστυνομία. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 16:26 Ο Giii έγραψε: #11 04-04-22 16:26 Νομίζω γενικά οι σχολές τις ασσοε θεωρούνται τοπ και ιδίως το δετ και λοχρη. Από Πειραιά κυρίως ναυτιλιακά και χρηματοοικονομική και τραπεζική Appolon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Appolon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 20:26 Ο Appolon έγραψε: #12 04-04-22 20:26 επισης και πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες εκπα θεωρειται καλη για πληροφορικής Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς infection54 guest24440 Eleni123- EFIANA ivannag Giii Markos asterisx Eri0611 Eleni: TheUnknown Chrisa Billas Gravix Nickt23 john_ex_ Dionyshs1 Nala Steliosgkougkou Appolon george777 Alex_Alex GeorgePap2003 constansn tsiobieman ggl korlef Scandal jj! paulkin94 Ryuzaki Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 Dimitris2001 Idontknoww Georgekk Alexecon1991 ΘανάσοςG4 xakounaamatata Viedo panosveki Dr. Gl. Luminous Mammy Nun katerinavld Kostakis45 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο τέταρτο πεδίο έχει και στρατιωτικές σχολές.Σμυ σώματα ή ΣΜΥΝ ,εκτός αν ενδιαφέρεσαι μόνο για πολιτικές σχολές..
Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 3 Απριλίου 2022 στις 23:12 Η Scarlett έγραψε: #9 03-04-22 23:12 Αρχική Δημοσίευση από paulkin94: Δετ οπα, χρήμα παπει, λοχρη παμακ, οπα, ναυτιλιακό παπει. Αλλά πολυ περισσότερο τα τμήματα πληροφορικης. Click για ανάπτυξη... Για το τμήμα χρηματοοικονομικής του ΠΑΠΕΙ δεν έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για αποκατάσταση (από καθηγητές οικονομικων σε σχολείο και φροντιστήριο) διότι και εγώ ενδιαφέρθηκα αφού από φέτος εντάσσεται και στις σχολές του 2ου πεδίου και μου φάνηκε ενδιαφέρον το πρόγραμμα σπουδών του. Σε ότι άρθρο έχω διαβάσει όμως καθώς και σε θέματα του ischool όλοι λετε πολύ καλά λόγια . paulkin94 Νεοφερμένο μέλος Ο paulkin94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο paulkin94: #10 04-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Για το τμήμα χρηματοοικονομικής του ΠΑΠΕΙ δεν έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για αποκατάσταση (από καθηγητές οικονομικων σε σχολείο και φροντιστήριο) διότι και εγώ ενδιαφέρθηκα αφού από φέτος εντάσσεται και στις σχολές του 2ου πεδίου και μου φάνηκε ενδιαφέρον το πρόγραμμα σπουδών του. Σε ότι άρθρο έχω διαβάσει όμως καθώς και σε θέματα του ischool όλοι λετε πολύ καλά λόγια . Click για ανάπτυξη... Το λένε επειδή παραπέμπει σε κάτι εξειδικευμένο όπως είναι τα τραπεζικά που δεν βρίσκονται και στη καλυτερη φάση τους στην Ελλάδα, αλλά στη πραγματικότητα είναι ένα ατόφιο χρηματοοικονομικο τμήμα που οι περισσότεροι απόφοιτοι του πανε σε accounting. Μάλιστα δίνει και απαλλαγές από acca. Πάντως για όποιον θέλει σίγουρη αποκατάσταση παει στρατιωτικές και αστυνομία. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 16:26 Ο Giii έγραψε: #11 04-04-22 16:26 Νομίζω γενικά οι σχολές τις ασσοε θεωρούνται τοπ και ιδίως το δετ και λοχρη. Από Πειραιά κυρίως ναυτιλιακά και χρηματοοικονομική και τραπεζική Appolon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Appolon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 20:26 Ο Appolon έγραψε: #12 04-04-22 20:26 επισης και πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες εκπα θεωρειται καλη για πληροφορικής Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς infection54 guest24440 Eleni123- EFIANA ivannag Giii Markos asterisx Eri0611 Eleni: TheUnknown Chrisa Billas Gravix Nickt23 john_ex_ Dionyshs1 Nala Steliosgkougkou Appolon george777 Alex_Alex GeorgePap2003 constansn tsiobieman ggl korlef Scandal jj! paulkin94 Ryuzaki Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 Dimitris2001 Idontknoww Georgekk Alexecon1991 ΘανάσοςG4 xakounaamatata Viedo panosveki Dr. Gl. Luminous Mammy Nun katerinavld Kostakis45 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από paulkin94: Δετ οπα, χρήμα παπει, λοχρη παμακ, οπα, ναυτιλιακό παπει. Αλλά πολυ περισσότερο τα τμήματα πληροφορικης. Click για ανάπτυξη... Για το τμήμα χρηματοοικονομικής του ΠΑΠΕΙ δεν έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για αποκατάσταση (από καθηγητές οικονομικων σε σχολείο και φροντιστήριο) διότι και εγώ ενδιαφέρθηκα αφού από φέτος εντάσσεται και στις σχολές του 2ου πεδίου και μου φάνηκε ενδιαφέρον το πρόγραμμα σπουδών του. Σε ότι άρθρο έχω διαβάσει όμως καθώς και σε θέματα του ischool όλοι λετε πολύ καλά λόγια .
paulkin94 Νεοφερμένο μέλος Ο paulkin94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο paulkin94: #10 04-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Για το τμήμα χρηματοοικονομικής του ΠΑΠΕΙ δεν έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για αποκατάσταση (από καθηγητές οικονομικων σε σχολείο και φροντιστήριο) διότι και εγώ ενδιαφέρθηκα αφού από φέτος εντάσσεται και στις σχολές του 2ου πεδίου και μου φάνηκε ενδιαφέρον το πρόγραμμα σπουδών του. Σε ότι άρθρο έχω διαβάσει όμως καθώς και σε θέματα του ischool όλοι λετε πολύ καλά λόγια . Click για ανάπτυξη... Το λένε επειδή παραπέμπει σε κάτι εξειδικευμένο όπως είναι τα τραπεζικά που δεν βρίσκονται και στη καλυτερη φάση τους στην Ελλάδα, αλλά στη πραγματικότητα είναι ένα ατόφιο χρηματοοικονομικο τμήμα που οι περισσότεροι απόφοιτοι του πανε σε accounting. Μάλιστα δίνει και απαλλαγές από acca. Πάντως για όποιον θέλει σίγουρη αποκατάσταση παει στρατιωτικές και αστυνομία. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 16:26 Ο Giii έγραψε: #11 04-04-22 16:26 Νομίζω γενικά οι σχολές τις ασσοε θεωρούνται τοπ και ιδίως το δετ και λοχρη. Από Πειραιά κυρίως ναυτιλιακά και χρηματοοικονομική και τραπεζική Appolon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Appolon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 20:26 Ο Appolon έγραψε: #12 04-04-22 20:26 επισης και πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες εκπα θεωρειται καλη για πληροφορικής Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς infection54 guest24440 Eleni123- EFIANA ivannag Giii Markos asterisx Eri0611 Eleni: TheUnknown Chrisa Billas Gravix Nickt23 john_ex_ Dionyshs1 Nala Steliosgkougkou Appolon george777 Alex_Alex GeorgePap2003 constansn tsiobieman ggl korlef Scandal jj! paulkin94 Ryuzaki Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 Dimitris2001 Idontknoww Georgekk Alexecon1991 ΘανάσοςG4 xakounaamatata Viedo panosveki Dr. Gl. Luminous Mammy Nun katerinavld Kostakis45 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Για το τμήμα χρηματοοικονομικής του ΠΑΠΕΙ δεν έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για αποκατάσταση (από καθηγητές οικονομικων σε σχολείο και φροντιστήριο) διότι και εγώ ενδιαφέρθηκα αφού από φέτος εντάσσεται και στις σχολές του 2ου πεδίου και μου φάνηκε ενδιαφέρον το πρόγραμμα σπουδών του. Σε ότι άρθρο έχω διαβάσει όμως καθώς και σε θέματα του ischool όλοι λετε πολύ καλά λόγια . Click για ανάπτυξη... Το λένε επειδή παραπέμπει σε κάτι εξειδικευμένο όπως είναι τα τραπεζικά που δεν βρίσκονται και στη καλυτερη φάση τους στην Ελλάδα, αλλά στη πραγματικότητα είναι ένα ατόφιο χρηματοοικονομικο τμήμα που οι περισσότεροι απόφοιτοι του πανε σε accounting. Μάλιστα δίνει και απαλλαγές από acca. Πάντως για όποιον θέλει σίγουρη αποκατάσταση παει στρατιωτικές και αστυνομία.
Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 16:26 Ο Giii έγραψε: #11 04-04-22 16:26 Νομίζω γενικά οι σχολές τις ασσοε θεωρούνται τοπ και ιδίως το δετ και λοχρη. Από Πειραιά κυρίως ναυτιλιακά και χρηματοοικονομική και τραπεζική Appolon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Appolon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 20:26 Ο Appolon έγραψε: #12 04-04-22 20:26 επισης και πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες εκπα θεωρειται καλη για πληροφορικής Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Νομίζω γενικά οι σχολές τις ασσοε θεωρούνται τοπ και ιδίως το δετ και λοχρη. Από Πειραιά κυρίως ναυτιλιακά και χρηματοοικονομική και τραπεζική
Appolon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Appolon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 4 Απριλίου 2022 στις 20:26 Ο Appolon έγραψε: #12 04-04-22 20:26 επισης και πληροφορικη και τηλεπικοινωνιες εκπα θεωρειται καλη για πληροφορικής