miv
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος

Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος

petran_r21
Δραστήριο μέλος

randy1989
Νεοφερμένο μέλος

Εγω δεν ειπα οτι η Ασοεε δεν εχει καλα μεταπτυχιακα,αντιθετως απ'οσα γνωριζω το Μ.Β.Α. της Ασοεε ειναι το 10ο καλυτερο στην Ευρωπη και 37ο διεθνως σε ολο τον κοσμο,συμφωνα με μια ερευνα.Απλά, αμα κανεις ενα μεταπτυχιακο στο Harvard π.χ. ,το λιγότερο που μπορείς να γίνεις στην Ελλάδα είναι διευθυντής ή υποδιευθυντής σε καμιά τράπεζα,πιθανώς και στα κεντρικά της,όχι απλώς και μόνο σε υποκαταστήματα.Καλα ,στην Αμερικη αμα δουλεψεις κιολας βγαζεις τρελα λεφτα,ουτε που φανταζεστε ποσα,για τον απλουστατο λογο οτι το harvard ειναι πανεπιστημιο elite
Τότε γνωρίζεις λάθος μάλλον...
reS_nobOdY
Νεοφερμένο μέλος

geogytheio
Νεοφερμένο μέλος

Οσον αφορα το αλλο θεμα για την κοντρα ελληνικων-ξενων πανεπιστημιων αν και δεν εχω ασχοληθει με το θεμα των μεταπτυχιακων ακομα(ειναι αρκετα νωρις-το καθε πραγμα στην ωρα του) το μονο που εχω να πω ειναι οτι θεωρω οτι σε ολες τις επιστημες τα ελληνικα πανεπιστημια ειναι τα κορυφαια απο αποψη παροχης γνωσεων παγκοσμιως,το θεμα ειναι οτι ειμαστε αρκετα πισω σε αλλα κρισιμα εκπαιδευτικα ζητηματα...για το ποιο μεταπτυχιακο 8εωρειται καλυτερο δεν ξερω,το μονο που εχω να πω επειδη εχουμε καθηγητη που κανει ταυτοχρονα στο δετ και στο cambridge ειναι απο οτι μας ειπε οτι εμεις ειμαστε αρκετα πιο εξυπνοι,γιατι μπαινουμε στη σχολη με την αξια μας και οχι με τα λεφτα μας (εξαιρουνται φυσικα οι υποτροφιες) ομως μετα απο μια χρονια υπερβολικης πιεσης μπαινουμε σε ενα χαλαρο συστημα που δεν μας επιτρεπει να παραμεινουμε συγκεντρωμενοι στο στοχο μας,παρολο που το επιπεδο των γνωσεων που καλουμαστε να μαθουμε ειναι ανωτερο και του cambridge και του harvard και του γεηλ και ολων των γνωστων αμερικανικων και βρετανικων πανεπιστημιων που ακουμε και ξανακουμε...σε προπτυχιακο τουλαχιστον επιπεδο δεν εχουμε να ζηλεψουμε κατι απο αυτους!!!
Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

:!:εμειναη καθηγητρια που μου εκανε φετος ιδιαιτερα αοθ εχει τελειωσει οικονομικο υστερα εκανε μεταπτυχιακο στο μαρκετινγκ τωρα κανει το 2ο μεταπτυχιακο και επισης φετος εδωσε με το 10% για διοικησης επιχειρησεων κομοτηνης στο καινουριο τμημα και ειναι μολις 26 ετων!!και επισης δουλευει εδω και 3 χρονια σε φροντιστηριο!
Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος

petran_r21
Δραστήριο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Όσο για το Οικονομικό και όλες τις ΣΣΑΣ, είναι μόνο για στρατόκαυλους, αυστηρά. Ξέρω κοπέλα που σηκώθηκε κι έφυγε κλαίγοντας. Και δεν ήταν ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία...
Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος

epsilon
Δραστήριο μέλος

Ε όχι και στρατόκαυλους η ΣΣΑΣ ρε φίλε.Από τις πιο χαλαρές στρατιωτικές σχολές είναι.Όλη μέρα έξω,περνάνε άνετα τα μαθήματα γιατί είναι στρατιωτικοί,και το περιβάλλον εργασίας είναι σχετικά καλό.Να μου πεις πχ για τη ΣΣΕ εντάξει αλλά όχι για τη ΣΣΑΣ.Δεν σου είπα κάτι για το 4ο πεδίο...νομίζω.
Όσο για το Οικονομικό και όλες τις ΣΣΑΣ, είναι μόνο για στρατόκαυλους, αυστηρά. Ξέρω κοπέλα που σηκώθηκε κι έφυγε κλαίγοντας. Και δεν ήταν ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία...
miv
Επιφανές μέλος

Gaspar
Περιβόητο μέλος

απλώς τα παιδιά που πάνε εκεί είναι πιό ευέστητα στο καψώνι (το λίγο που υπάρχει)
epsilon
Δραστήριο μέλος

Εσύ έχεις πάει?Έχεις πάει; Όλες οι σχολές αξιωματικών είναι καθαρά για στρατόκαυλους...Το πόσο χαλαρά είναι αρκεί να δεις το καθημερινό πρόγραμμα για να το διαπιστώσεις, σίγουρα δεν απευθύνεται σε υποψήφιους φοιτητές...Στη θέση κάποιου που θέλει απλώς μια οικονομική σχολή, δεν θα πήγαινα εκεί.
Εγώ τουλάχιστον τα ξέρω από πρώτο χέρι από συγγενή μου που τέλειωσε σσας εδώ και μερικά χρόνια και δουλεύει.Αυστηρό πρόγραμμα έχει κυρίως στη βασική εκπαίδευση.Εκεί έχει και μερικά καψώνια αλλά άμα είσαι και καλομαθημένος λογικό είναι να τα παρατήσεις.Μετά τη βασική ηρεμούν τα πράγματα.Πολλές φορές δεν κοιμούνται καν μέσα στη σχολή.Πηδάνε τα κάγκελα και φεύγουν.Όλη μέρα είναι έξω γιατί τα μαθήματα γίνονται στο ΑΠΘ οπότε τις περισσότερες ώρες της ημέρας είναι έξω.Πολύ αυστηρές σχολές από εκπαίδευση και καψώνια είναι η ΣΣΕ,η ΣΝΔ και λιγότερο η Ικάρων.Αλλά όχι και η ΣΣΑΣ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.