Και για μένα ήταν μια δύσκολη χρονιά η φετινή.Φροντιστήριο-σχολείο κι ανάποδα 6 μέρες την εβδομάδα (ναι,και Σάββατο πρωί-πρωί!!!

).Δεν στερήθηκα τις βόλτες,κάθε Σάββατο έβγαινα.Το μόνο που στερήθηκα ήταν ο αθλητισμός και ο ύπνος μιας που κάθε μέρα έκλεινα το πολύ 5 ώρες ύπνου.Το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό αφού περνάω μάλλον στην δεύτερη μου σχολή προτίμησης(
πρώτη επιλογή στο μηχανογραφικό όμως 
).Εντάξει,εγώ νιώθω και πάλι ικανοποιημένος με τον εαυτό μου αφού ξέρω ότι προσπάθησα αρκετά και δεν το άφησα να περάσει έτσι.Δε θα ρίξω τις ευθύνες στην τύχη και στα δύσκολα θέματα που έκραξαν πολλοί φέτος αφού βρέθηκε τουλάχιστον ένα άτομο να ξεπεράσει το φράγμα των 18,500 μορίων.Συνεπώς για όλους τους υποψήφιους τα θέματα ήταν δύσκολα.Δε με ενδιαφέρει καθόλου τι σχολιάζουν οι γνωστοί και φίλοι μου μιας που,"όποιος βρίσκεται έξω από το χορό,χορεύει καλύτερα απ'όλους".Τέλος,θέλω να αναφέρω κάτι που θεωρώ σημαντικό.Ο αγώνας που έχει τη μέγιστη σημασία είναι αυτός που θα κάνουμε μέσα στη σχολή μας.Άλλωστε όλοι ξέρουμε άτομα που μπήκαν αλλά ποτέ δε βγήκαν.Έτσι δε είναι!?