Και τη θεωρια στο ΑΟΔΕ πως την εβγαλες αυτοματη εμφυτευση στον εγκαφαλο σου εκανες?Εδω θεωρητικος και ζοριζομουνα να το βγαλω εγω οταν μου το δωσαν για πλακα κατι παιδια τωρας πως εσυ με 1 ωρα την ημερα τα καταφερες ολα αυτα....
Και πες οτι εβγαλες τα μορια στο 5ο επιτελους που βγαινουν πιο πολυ ευκολα απο ολα τα αλλα πεδια με τα γελοια μαθηματα βαρυτητας που εχει.
Α μπα μην το ξαναπεις αυτο.Μπαινω πολυ περιστασιακα στο ischool και σε εχω δει καμια 10αρια να λες ποσα μορια εβγαλες με το ελαχιστο διαβασμα ππου εκανες.
Φιλικα
Οχι,δεν έκανα αυτόματη εμφύτευση στον εγκέφαλό μου το ΑΟΔΕ.Επι 2 εβδομάδες (το Πάσχα) διάβαζα 3.30 ώρες την ημέρα για να το βγάλω.
Ναι,τα μόρια είναι αυτά στο 5ο πεδίο,στο πεδίο που
με ενδιαφέρει!
Και δεν νομίζω να είναι τα μαθήματα βαρύτητας τόσο γελοία όπως τα αναφέρεις!
Ειδικά τα Μαθηματικά Γενικής,φέτος!
Και πάλι 16500 μόρια έβγαλα στο 2ο/4ο
Εγώ όμως μπαίνω στο Ischool 2,5 χρόνια και όχι δεν το έχω πει 10 φορές!
Μια στο τοπικ με τα αποτελέσματα άλλες 2 εδώ.Και ξέρεις γιατί το λέω?Γιατι βλέπω τόσα παιδιά να λιώνουν εδω μέσα στο διάβασμα...και δεν καταλαβαίνουν ότι μετράει περισσότερο η ποιότητα και όχι η ποσότητα!Ξέρω παιδιά που για να βγάλουν 19000+ κοπιάζουν εδω και πόσα χρόνια!Για μενα αυτό είναι υπερβολικό,εκτός αν είναι ο στόχος τους τόσο υψηλός που το απαιτεί αυτό!
Εγω προσωπικά δεν ήμουν ποτέ του διαβάσματος.Όπως διάβαζα στην Α και στη Β λυκείου , έτσι το συνέχισα και στην Γ λυκείου.
Και
όντως τα μόρια που έβγαλα φέτος ήταν παραπάνω απο ικανοποιητικά σε σχέση με το διάβασμα μου.Είναι η αλήθεια.
Δεν υπερηφανεύτικα εγώ γι'αυτο.Δεν είναι ούτε 19000 , ούτε 18000 είναι 17408 και περνάω μάλλον στην 1η μου επιλογή.
Αυτό με ενδιαφέρει.
κοιτα ενα δικιο το εχεις...περα ομως απο τον χρηστο,ειναι πολλα τα ατομα που βγαζουν υψηλους βαθμους και λενε διαβασα 2-3 ωρες την ημερα...το βρισκω ενοχλητικο και προσβλητικο
1.βιαζετε την λογικη μου
2.ειναι σαν να μου λετε εγω που διαβαζα-πολυ-παραπανω και εβγαλα λιγοτερα ειμαι μ@λ@κ@ς
δεν ισχυει,η ειρωνεια ειναι περιττή
To ότι το λένε το ίδιο πράγμα πολλά άτομα πέρα απο εμένα , προσωπικά δεν με ενδιαφέρει.
Εγώ δεν είμαι και κανας τυχαίος που μπήκα εδω μέσα και γράφτηκα την ημέρα των αποτελεσμάτων και troll-άρω.
Δεν υπάρχει λόγος να προσβάλεσαι η να ενοχλείσαι !
Δεν είσαι μ*** η οτιδήποτε άλλο επειδή με περισσότερο διάβασμα έβγαλες λιγότερα μόρια!
Ο καθένας κάνει την προσπάθειά του.Όση και να είναι αυτή και στο τέλος παίρνει τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειάς του.Το αποτέλεσμα δεν κρίνει πάντα δίκαια το πόσο έχεις διαβάσει ή το πόσο καλός είσαι στα Μαθηματικά πχ.
Υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες που επηρεάζουν το αποτέλεσμα!
Και σημασία δεν έχουν τα ΧΧΧΧΧ μόρια...αλλά αν αυτά τα ΧΧΧΧΧ μόρια σε βάζουν σε σχολή που θέλεις πραγματικά!