Νομιζω οτι μου κάνεις quote σε λαθος σημειο
Μου αρεσει που το λες με λιγη "περιφρονηση" το οτι παμε σχολη για να βρουμε δουλεια και να βγαλουμε λεφτα. Αυτος θα επρεπε να ειναι Ο ΝΟΥΜΕΡΟ 1 λογος που πας, αλλιως τι σκατα σπαταλας 4 χρονια απο τη ζωη σου (και ενα σωρο λεφτα)? Αυτα που γραφεις ειναι ωραια θεωρητικα "συνεφακια" που ακουγονται ωραια, οσο δεν βαζεις στην εξισωση το κοστος. Γιατι πρεπει να αφοσιωσεις χρονο και χρημα "απλα" για να μαθεις κατι, χωρις να σου αποσβεσει τον κοπο σου? Κατσε σπιτι σου και διαβασε βιβλια. Και μη μου κανεις πλακα τωρα, με τη μορφωση ή την κριτικη σκεψη - ουτε διδασκονται, ουτε προερχονται απο το να μαθεις να λυνεις 2-3 εξισωσεις. Αλλωστε, δεν χρειαζονται πανω απο 2 εβδομαδες στο στεκι, που ειναι ενα "φιλτραρισμενο" φορουμ, για να καταλαβεις και πρακτικα οτι αλλο σκεψη και αλλο πτυχιο.
Βεβαια αυτα που σου λεω τωρα ακουγονται τρελα, γιατι υπαρχουν ενα σωρο πνευματικες (δικαιωματισμος), οσο και οικονομικες (πετας σε αλλους τα κοστη, πληρωνεις ο,τι και να επιλεξεις μεσω φορων) στρεβλωσεις
(Προφανως, υπαρχει και η διασταση των ερευνητων, αλλα αυτο ειναι κατι διαφορετικο και δεν διαφωνουμε)