
21-02-21

14:24
Δε διαφωνώ, δε βλέπω όμως το ΕΠΑΛ να παίζει ρόλο σε αυτό. Οι Πανελλήνιες είναι οι ίδιες, οι θέσεις είναι οι ίδιες (το ΕΠΑΛ παίρνει πολύ λίγες βέβαια). Απλά αλλάζουν κάποια θέματα σε κάποιο βαθμό. Ε, τρίχες.
Dimitrigood
Νεοφερμένος
Ο Dimitrigood αυτή τη στιγμή
δεν είναι συνδεδεμένος.
Είναι
16 ετών
.
Έχει γράψει
20 μηνύματα.

21-02-21

23:41
και τοτε τι να κανω; στα ΕΠΑΛ που τις ειχα δει μου φανηκαν πιο ευκολες. Δηλαδη καταλαβαινεις ευκολα τη διαφορα. Αλλιως τι να κανω;αμα δε περασω Αθηνα θα τα παρατησωΔε διαφωνώ, δε βλέπω όμως το ΕΠΑΛ να παίζει ρόλο σε αυτό. Οι Πανελλήνιες είναι οι ίδιες, οι θέσεις είναι οι ίδιες (το ΕΠΑΛ παίρνει πολύ λίγες βέβαια). Απλά αλλάζουν κάποια θέματα σε κάποιο βαθμό. Ε, τρίχες.

22-02-21

00:00
Θα έλεγα να πάρεις απόψεις καθηγητών που σίγουρα θα είναι πιο ειδικοί. Εμένα προσωπικά δε μου αρκεί ο λόγος που παραθέτεις. Αν χωρίς να έχεις διαβάσει ακόμα μπορείς να ξεχωρίσεις τις δυσκολίες στα θέματα πανελληνίων, θεωρώ ότι είσαι σε πολύ καλό επίπεδο για να αντιμετωπίσεις του χρόνου τις Πανελλήνιες του ΓΕΛ.
Ειλικρινά, κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί την πόλη. Είναι διαγωνισμός. Για μένα η πιο safe οδός για Αθήνα είναι απλά να κάτσεις να διαβάσεις σκληρά. Δυστυχώς ή ευτυχώς.
Ειλικρινά, κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί την πόλη. Είναι διαγωνισμός. Για μένα η πιο safe οδός για Αθήνα είναι απλά να κάτσεις να διαβάσεις σκληρά. Δυστυχώς ή ευτυχώς.
Athena apo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Athena apo αυτή τη στιγμή
δεν είναι συνδεδεμένη.
Είναι
Φοιτητής
του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη)
.
Έχει γράψει
172 μηνύματα.

22-02-21

00:26
Τα θέματα των επαλ δεν αλλάζουν απλα σε κάποιο βαθμό αλλα ειναι εντελώς αλλα θέματα και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις πολυ πιο εύκολα. Όμως πλέον στα επαλ πάνε πολύ μαθητές με σκοπό την ευκολότερη πρόσβαση στο πανεπιστήμιο οποτε το επίπεδο έχει ανέβει και εκεί. Για να περάσεις στις σχολές υψηλής ζητήσεις πρέπει να είσαι στους αριτους των επαλ που όσο ευκολότερα και να ειναι τα μαθήματα που θα δίνεις αυτο δεν είναι καθόλου εύκολο και απαιτείται διάβασμα.Δε διαφωνώ, δε βλέπω όμως το ΕΠΑΛ να παίζει ρόλο σε αυτό. Οι Πανελλήνιες είναι οι ίδιες, οι θέσεις είναι οι ίδιες (το ΕΠΑΛ παίρνει πολύ λίγες βέβαια). Απλά αλλάζουν κάποια θέματα σε κάποιο βαθμό. Ε, τρίχες.

22-02-21

00:46
Δείτε τα θέματα όχι στεγνά, αλλά στη κλίμακα αυτού που ζητάει το παιδί. Ο επιπρόσθετος όγκος μελέτης για να ανταποκριθεί είναι τόσο δυσανάλογος ώστε να δικαιολογεί την μετάβαση από ΓΕΛ σε ΕΠΑΛ και τη πρόσβαση στα ΑΕΙ από το πολύ περιορισμένο pool των ΕΠΑΛ; Τι να πω, δεν έχω εντρυφήσει και εις το ΕΠΑΛ. Ισχύει πάντως πως έχει υπάρξει ένα shift τα τελευταία ~3 χρόνια.
Dimitrigood
Νεοφερμένος
Ο Dimitrigood αυτή τη στιγμή
δεν είναι συνδεδεμένος.
Είναι
16 ετών
.
Έχει γράψει
20 μηνύματα.

22-02-21

09:05
εγω διαβαζω πολυ τα μαθηματα κατευθυνσης(+εκθεση+αλγεβρα), αλλα ενταξει σιγουρα οχι σε υπερβολικο βαθμο, δε φτανουν οι αντοχες μου κιολας. Δε μπορω να πω οτι δυσκολευομαι μεχρι στιγμης ιδιαιτερα, επισης εξεταζομαι και προφορικα, λογικα και αυτο ειναι κατι θετικο πιστευω.Θα έλεγα να πάρεις απόψεις καθηγητών που σίγουρα θα είναι πιο ειδικοί. Εμένα προσωπικά δε μου αρκεί ο λόγος που παραθέτεις. Αν χωρίς να έχεις διαβάσει ακόμα μπορείς να ξεχωρίσεις τις δυσκολίες στα θέματα πανελληνίων, θεωρώ ότι είσαι σε πολύ καλό επίπεδο για να αντιμετωπίσεις του χρόνου τις Πανελλήνιες του ΓΕΛ.
Ειλικρινά, κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί την πόλη. Είναι διαγωνισμός. Για μένα η πιο safe οδός για Αθήνα είναι απλά να κάτσεις να διαβάσεις σκληρά. Δυστυχώς ή ευτυχώς.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ai man
- το κοριτσι του μαη
- Dimitrigood
- Jimmy20
- eukleidhs1821
- calliope
- larry18
- charmander
- nucomer
- Drglitterstar
- Ody24
- NeferYoustie
- pink_panther
- Mhtrogoal
- Athena apo
- klean
- vrasidas
- MarcoReus
- Stroka
- Pharmacist01
- Zoi1
- EliasKr
- Viedo
- γιαννης_00
- Samael
- don_vito
- Giota2000
- Memetchi
- Ryuzaki
- Aspiring Lawyer
- Alexandros36k
- ExoticAura
- gla24
- Nick234
- Ria99
- anastasia papa
- hirasawayui
- NikosS2004
- tsiobieman
- akikos
- AntonisK.
- giannhs2001
- roudama77
- thecrazycretan
- pacheiko
- Paragontas7000
- gregory nub
- Scandal
- JohnGreek
- Scott
- Georgekk
- KostasGR8
- SlimShady
- Monster Hunter
- γιωργοςπ
- *
- user1
- TonyMontanaEse
- angelikitaraxia
-
Φορτώνει...