Οι γονείς μου με πιέζουν να γίνω γιατρός

Tommy_civil

Νεοφερμένος

Ο Tommy_civil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 43 μηνύματα.
Η ιατρική είναι σαν να μαθαίνεις 20 γλώσσες σε επίπεδο Β2. Οι βεσικες επιστήμες όπως βιολογία, μαθηματικά και φυσική είναι σαν να μαθαίνεις μια γλώσσα σε επίπεδο C2. Τι νομίζεις ότι είναι πιο δυσκολο

Φίλε Νίκο, θα συμφωνήσω με τον φίλο don_vito στο βαθμό που η γνώμη μου έχει βαρύτητα, αφού δεν έχω σπουδάσει Ιατρική αλλα Πολυτεχνείο.
Αν και αποφεύγω τις συγκρίσεις δυσκολίας μεταξύ των σχολών επειδή το θεωρώ ανούσιο (άλλος είναι καλύτερος στην αποστήθιση, άλλος στα μαθηματικά προβλήματα κλπ), έχω 2 διαφορετικές περιπτώσεις κοντινών μου ανθρώπων που υποστηρίζουν πως οι πολυτεχνικές σπουδές είναι σαφώς δυσκολότερες απο τις αντίστοιχες στην Ιατρική.
Προφανώς η Ιατρική είναι μια τοπ σχολή και σίγουρα δεν είναι εύκολη, αλλα πίστεψέ με, το πολυτεχνείο είναι παλούκι! Ο παραλληλισμός σου με τα επίπεδα γνώσης ξένων γλωσσών δεν έχει βάση.

Φιλικά.
 

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 816 μηνύματα.
Τα μαθηματικά είναι το Α και το Ω σε οποιαδήποτε επιστήμη. Κανένας αξιόλογος ερευνητής ή γιατρός σε αυτή την περίπτωση θα έλεγε το αντίθετο. Λόγω των μαθηματικών ήμαστε εδώ που ήμαστε και θα συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε λόγω των μαθηματικών (ως ανθρωπότητα).
 
Τελευταία επεξεργασία:

Guest 336742

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ο παραλληλισμός σου με τα επίπεδα γνώσης ξένων γλωσσών δεν έχει βάση.
Εντωμεταξύ όχι μόνο δεν έχει βάση, αλλά είναι και πιο δύσκολο να τελειοποιήσεις μια γλώσσα από το να μάθεις πολλές επιφανειακά χαχαχα
 

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει απο Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,657 μηνύματα.
Για να δειτε ποση διαφορα δυσκολιας εχουν τα 2 αντικειμενα σας παραθετω τα θεματα που δινανε το 1976 αυτοι που δινανε για το φυσικομαθηματικο κυκλο σε σχεση με τον ιατροφαρμακευτικο κλαδο.Καταπληκτικο σαιτ!Πραγματικα η διαφορα συγκρισης ειναι σοκαριστικη.Γραφανε διαφορετικα θεματα σε φυσικη και χημεια που τους βαζανε καθαρα μπλα μπλα!!https://kelafas.gr/2011/06/22/eisit76/
 

Γατόπαρδος.

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1,040 μηνύματα.
Η δυσκολία μεταξύ ιατρικής και μαθηματικού δε συγκρίνεται.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top