eleni00 Νεοφερμένο μέλος Η eleni00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2018 στις 20:56 Η eleni00 έγραψε: #1 05-07-18 20:56 Με ενδιαφερει η σχολη των οικονομικων επιστημων αλλα δεν ξερω ποια να δηλωσω πρωτη απο ολες αυτες τις περιοχες,καθως τν Αθηνα με τα μορια π εβγαλα δν την πιανω.Ξερετε αν εχουν διαφορες μεταξυ τους ως πανεπιστημια;Και σαν περιοχη ποια θα προτεινετε; Ευχαριστωωω εκ των προτερων ολους σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.079 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2018 στις 22:22 Ο American Economist: #2 05-07-18 22:22 Εγώ την Πάτρα έχω βάλει πρώτη επιλογή από επαρχία.Βαλε αυτή μεγάλη πόλη και κοντά στην Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni00 Νεοφερμένο μέλος Η eleni00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2018 στις 11:23 Η eleni00 έγραψε: #3 06-07-18 11:23 Αα ωραια τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Billokos1 Chrisa FRT alextheo Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με ενδιαφερει η σχολη των οικονομικων επιστημων αλλα δεν ξερω ποια να δηλωσω πρωτη απο ολες αυτες τις περιοχες,καθως τν Αθηνα με τα μορια π εβγαλα δν την πιανω.Ξερετε αν εχουν διαφορες μεταξυ τους ως πανεπιστημια;Και σαν περιοχη ποια θα προτεινετε; Ευχαριστωωω εκ των προτερων ολους σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.079 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2018 στις 22:22 Ο American Economist: #2 05-07-18 22:22 Εγώ την Πάτρα έχω βάλει πρώτη επιλογή από επαρχία.Βαλε αυτή μεγάλη πόλη και κοντά στην Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni00 Νεοφερμένο μέλος Η eleni00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2018 στις 11:23 Η eleni00 έγραψε: #3 06-07-18 11:23 Αα ωραια τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ την Πάτρα έχω βάλει πρώτη επιλογή από επαρχία.Βαλε αυτή μεγάλη πόλη και κοντά στην Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni00 Νεοφερμένο μέλος Η eleni00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2018 στις 11:23 Η eleni00 έγραψε: #3 06-07-18 11:23 Αα ωραια τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αα ωραια τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.