stavros91
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπόν τι είναι καλύτερο να περάσεις Οικονομικό στο ΠΑΜΑΚ ή Πληροφορική????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosmylo
Δραστήριο μέλος

Μια άλλη λύση είναι να τα συνδυάσεις και τα δυο αν πας Πληροφορική Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών (εάν έχεις τη δυαντότητα να βγάλεις 17500 και μπορείς να είσαι Αθήνα). Εκεί κάνεις πληροφορική και άμα θες και οικονομικά, διαλέγεις ανάλογη κατεύθυνση συνδυάζοντας και τα δυο. Εκεί θέλω κι εγώ να περάσω αν τα καταφέρω.
Ελπίζω να σε βοήθησα γτ κι εγώ λίγο έως πολύ είμαι στο ίδιο δίλλημμα.
Θάνος
fotini22589
Νεοφερμένο μέλος

είχα και εγώ παρόμοιο δίλλημα στην 3η λυκείου και τελικά επέλεξα εφαρμοσμένη πληροφορική.
Το καλό με το τμήμα είναι ότι δεν σε "δεσμεύει" αποκλειστικά σε ένα αντικείμνο (όπως στο οικονομικό) αλλά σου δίνει την δυνατότητα να γνωρίσεις πολλούς τομείς (πληροφορική, οικονομικά, λογιστική, διοικήση) και να αποφασίσεις τι σου ταιριάζει περισσότερο - και φυσικά από εκεί και έπειτα, με ένα μεταπτυχιακό ίσως, να αποκτήσεις μεγαλύτερη εξειδίκευση
βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν ναι για ποια σχολη? (νομιζω ειναι ή η χρηματοοικονομικη και λογιστικη ή η χρηματοοικονομικη και τραπεζικη διοικητικη)
Scandal
Διαχειριστής

-petros
βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος

thx big boss (nice picture) ειναι καλη σχολη η ......?Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας
-petros
τι βαση εχει?
Scandal
Διαχειριστής

Αυτές τις πληροφορίες μπορείς να τις βρεις κι εδώ. :iagree: (κωδικός 240 στο "Πληροφορίες Τμημάτων").thx big boss (nice picture) ειναι καλη σχολη η ......?
τι βαση εχει?
Βάση: 18.265

-petros
βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος

thx αλλα δεν βρηκα προγραμματισμο πουθενα!!Αυτές τις πληροφορίες μπορείς να τις βρεις κι εδώ. :iagree: (κωδικός 240 στο "Πληροφορίες Τμημάτων").
Βάση: 18.265
-petros
jpsih
Νεοφερμένο μέλος

προγραμματισμο (γλωσσα C συγκεκριμενα) θεωρια κ εργαστηριο, ενω στο 2ο εξαμηνο εχουμε γραμμικο προγραμματισμο.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος

thx φιλε μου, μαλλον αυτο πρεπει να εψαχνα (καλα θυμομουν στην αρχη!Εγω ειμαι 1ο ετος στο πανεπιστημιο πειραιως στο τμημα Χρηματοοικονομικης και Τραπεζικής Διοικητικης και εχουμε στο 1ο εξαμηνο
προγραμματισμο (γλωσσα C συγκεκριμενα) θεωρια κ εργαστηριο, ενω στο 2ο εξαμηνο εχουμε γραμμικο προγραμματισμο.

<<Εφαρμοσμένη Πληροφορική στο Μακεδονίας.>>
μα βρε καλε μου ανθρωπε....ειπα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και πληροφορικη
epsilon
Δραστήριο μέλος

Δλδ εσύ θες να σπουδάσεις οικονομικά που να έχει και λίγη πληροφορική,όχι οικονομικά και πληροφορική γιατί αν ήθελες το δεύτερο θα πήγαινες Εφαρμοσμένη Πληροφορική στο Μακεδονίας που είναι πολύ καλή σχολή και έχει πολύ προγραμματισμό.Αλλά εκεί σπουδάζεις πληροφορική με έμφαση στα οικονομικά.<<Εφαρμοσμένη Πληροφορική στο Μακεδονίας.>>
μα βρε καλε μου ανθρωπε....ειπα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και πληροφορικη
koufontinas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βεβαια, αν σ'αρεσουν τα οικονομικα μπορεις να επιλεξεις μαθηματα και απο τα αλλα τμηματα της ΑΣΟΕΕ, τα μαθηματα αυτα ανηκουν στην κατηγορια των επιλογων.
Και αν δεν κανω λαθος, μαζι με το πτυχιο πληροφορικης παιρνουμε και οικονομικων.
βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος

ευχαριστω!κατι τετοιο ηθελα! επειδη μ αρεσουν και τα οικονομικα και ο προγραμματισμος ακουσα πως υπαρχουν κοινα τμηματα και ηθελα να τα βρω ωστε να μεταβαινω ανετα σε εναν αλλο κλαδο που και θα μου αρεσει αλλα και θα εχει ζητηση σε αγορα εργασιαςΣτο τμημα Πληροφορικης στην ΑΣΟΕΕ μαζι με τα μαθηματα πληροφορικης εχουμε και οικονομια και λογιστηκη στο 1ο ετος.
Βεβαια, αν σ'αρεσουν τα οικονομικα μπορεις να επιλεξεις μαθηματα και απο τα αλλα τμηματα της ΑΣΟΕΕ, τα μαθηματα αυτα ανηκουν στην κατηγορια των επιλογων.
Και αν δεν κανω λαθος, μαζι με το πτυχιο πληροφορικης παιρνουμε και οικονομικων.
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν ξερει κανεις κατι για αυτο τ τμημα....?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crimsonrose
Νεοφερμένο μέλος

Ακουσα με μεγαλη μου χαρα οτι υπαρχουν οικονομικες σχολες (το ακουσα για την ΑΣΟΕΕ συγκεκριμενα) που κανεις μεσα προγραμματισμο!!!αληθευει?
αν ναι για ποια σχολη? (νομιζω ειναι ή η χρηματοοικονομικη και λογιστικη ή η χρηματοοικονομικη και τραπεζικη διοικητικη)
Λοιπόν για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα για το χρηματοοικονομική και τραπεζική διοικητική δεν ξέρω παντως η λογιστική κ χραματοοικονομική δεν έχει σχέση με πληροφορική.Προγραμματισμο μπορεί να έχουν αρκετά οικονομικά τμηματα αλλα σε 2-3 μαθήματα το πολύ. Το τμήμα που συνδιάζει αυτά που λες ειναι το ΔΕΤ(διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας) με περισσοτερα οικονομικά και λιγότερο πληροφορική,και το Εφαρμοσμένης Πληροφορικής το οποιο οπως πολύ σωστά σου είπαν έχει κυρίως πληροφορική και λιγότερο οικονομικά. Απο εκει και πέρα στο ΔΕΤ μπορείς στο 3ο έτος να διαλέξεις εσύ κατευθύνσεις αναλογα με το τι προτιμάς. Απο το ΔΕΤ εχεις πτυχίο οικονομολόγου με πολλές ωστόσο γνώσεις πληροφορικής. Απο το τμημα πληροφορικής της ασοεε βγαινεις κυρίως με γνώσεις πληροφορικής ωστόσο μπορεις να εργαστεις σαν οικονομολόγος αν και τα οικονομικα μαθηματα ειναι ελάχιστα. Ελπίζω να σε βοήθησα να τα ξεκαθαρίσεις λίγο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Antigoni_18
Νεοφερμένο μέλος

Ακουσα με μεγαλη μου χαρα οτι υπαρχουν οικονομικες σχολες (το ακουσα για την ΑΣΟΕΕ συγκεκριμενα) που κανεις μεσα προγραμματισμο!!!αληθευει?
[FONT="]Αγαπητέ βιλλαρασ όταν λες προγραμματισμό εννοείς γλώσσες προγραμματισμού παραδείγματος χάρη όπως C, Java κ.α.; Οι σχολές που γνωρίζω για τέτοια περιεχόμενο δηλαδή συνδυασμό οικονομικά πληροφορικής, έχοντας δηλαδή 2 γνωστικά αντικείμενα σε ένα είναι το τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ και η Διοίκηση Τεχνολογίας του ΠαΜακ.
Τώρα για σχολές όπως χρηματοοικονομική λογικά θα μαθαίνουν κάποια προγράμματα αλλά για την ειδικότητά του όπως είναι το MATLAB που χρησιμοποιείται αρκετά σε χρηματοοικονομικά[/FONT]
kaktos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.