Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 19:58 Η Abiogenesis: #1 25-07-24 19:58 Καλησπερούλες σε όλους κι όλες και εύχομαι να περάσατε στα τμήματα που θέλατε!! Λοιπόν μπαινω στο ψητο, επειδή γενικά ως άτομο θέλω να είμαι προετοιμασμενη και να ξέρω τι μου γίνεται θα ήθελα να ρωτήσω τι επίπεδο μαθηματικών χρειάζεται το τμήμα οικονομικής επιστήμης του οπα Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2024 στις 20:01 Ο Guest 765889: #2 25-07-24 20:01 https://www.dept.aueb.gr/sites/default/files/econ/%CE%A02.1.1%20%CE%9F%CE%94%CE%97%CE%93%CE%9F%CE%A3%20%CE%A3%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%94%CE%A9%CE%9D%20%CE%95%CE%9B%CE%9B.pdf Σελίδα 20. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:35 Ο hl_amhxanos: #3 26-07-24 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Καλησπερούλες σε όλους κι όλες και εύχομαι να περάσατε στα τμήματα που θέλατε!! Λοιπόν μπαινω στο ψητο, επειδή γενικά ως άτομο θέλω να είμαι προετοιμασμενη και να ξέρω τι μου γίνεται θα ήθελα να ρωτήσω τι επίπεδο μαθηματικών χρειάζεται το τμήμα οικονομικής επιστήμης του οπα Click για ανάπτυξη... Τί άποψη έχεις για τα μαθηματικά λυκείου ; Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:50 Η Abiogenesis: #4 26-07-24 00:50 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Τί άποψη έχεις για τα μαθηματικά λυκείου ; Click για ανάπτυξη... Γνωριζόμαστε σε καλό βαθμό θα έλεγα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:58 Ο hl_amhxanos: #5 26-07-24 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Γνωριζόμαστε σε καλό βαθμό θα έλεγα Click για ανάπτυξη... Δεν θα έχεις θέμα, έχοντας περάσει Μαθηματικά για οικονομολόγους ΙΙΙ, και έχοντας δει Μαθ για οικονομολογους Ι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 09:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 26-07-24 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Καλησπερούλες σε όλους κι όλες και εύχομαι να περάσατε στα τμήματα που θέλατε!! Λοιπόν μπαινω στο ψητο, επειδή γενικά ως άτομο θέλω να είμαι προετοιμασμενη και να ξέρω τι μου γίνεται θα ήθελα να ρωτήσω τι επίπεδο μαθηματικών χρειάζεται το τμήμα οικονομικής επιστήμης του οπα Click για ανάπτυξη... πολλα συγχαρητηρια και απειρα αυγε καλα θα τα πας ..αλλα επειδη εισαι το the point παιδι.. και εχεις και ωραια φωτο ....παρε ενα διαδικτυκο φρον ( βιντεο) στην αναλυση Ι..δεν θελει πολλα λευτα, κατω απο 100..ετσι να εχεις κατι να κανεις το καλοκαιρι. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Abiogenesis ioanna2007 pgn georgekar woasibe Scandal Bleach_enjoyer Angelikaaa Steliosgkougkou Φινεύς Maynard Corfu kitty sofia07 Chrisphys Nala fgk EFAKIT jYanniss Msp1 blissele sakplat Dim_99 Helen06 GeorgePap2003 george777 Panagiotis849 Lathy MrDna BatGuin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερούλες σε όλους κι όλες και εύχομαι να περάσατε στα τμήματα που θέλατε!! Λοιπόν μπαινω στο ψητο, επειδή γενικά ως άτομο θέλω να είμαι προετοιμασμενη και να ξέρω τι μου γίνεται θα ήθελα να ρωτήσω τι επίπεδο μαθηματικών χρειάζεται το τμήμα οικονομικής επιστήμης του οπα
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Ιουλίου 2024 στις 20:01 Ο Guest 765889: #2 25-07-24 20:01 https://www.dept.aueb.gr/sites/default/files/econ/%CE%A02.1.1%20%CE%9F%CE%94%CE%97%CE%93%CE%9F%CE%A3%20%CE%A3%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%94%CE%A9%CE%9D%20%CE%95%CE%9B%CE%9B.pdf Σελίδα 20. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:35 Ο hl_amhxanos: #3 26-07-24 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Καλησπερούλες σε όλους κι όλες και εύχομαι να περάσατε στα τμήματα που θέλατε!! Λοιπόν μπαινω στο ψητο, επειδή γενικά ως άτομο θέλω να είμαι προετοιμασμενη και να ξέρω τι μου γίνεται θα ήθελα να ρωτήσω τι επίπεδο μαθηματικών χρειάζεται το τμήμα οικονομικής επιστήμης του οπα Click για ανάπτυξη... Τί άποψη έχεις για τα μαθηματικά λυκείου ; Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:50 Η Abiogenesis: #4 26-07-24 00:50 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Τί άποψη έχεις για τα μαθηματικά λυκείου ; Click για ανάπτυξη... Γνωριζόμαστε σε καλό βαθμό θα έλεγα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:58 Ο hl_amhxanos: #5 26-07-24 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Γνωριζόμαστε σε καλό βαθμό θα έλεγα Click για ανάπτυξη... Δεν θα έχεις θέμα, έχοντας περάσει Μαθηματικά για οικονομολόγους ΙΙΙ, και έχοντας δει Μαθ για οικονομολογους Ι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 09:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 26-07-24 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Καλησπερούλες σε όλους κι όλες και εύχομαι να περάσατε στα τμήματα που θέλατε!! Λοιπόν μπαινω στο ψητο, επειδή γενικά ως άτομο θέλω να είμαι προετοιμασμενη και να ξέρω τι μου γίνεται θα ήθελα να ρωτήσω τι επίπεδο μαθηματικών χρειάζεται το τμήμα οικονομικής επιστήμης του οπα Click για ανάπτυξη... πολλα συγχαρητηρια και απειρα αυγε καλα θα τα πας ..αλλα επειδη εισαι το the point παιδι.. και εχεις και ωραια φωτο ....παρε ενα διαδικτυκο φρον ( βιντεο) στην αναλυση Ι..δεν θελει πολλα λευτα, κατω απο 100..ετσι να εχεις κατι να κανεις το καλοκαιρι. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Abiogenesis ioanna2007 pgn georgekar woasibe Scandal Bleach_enjoyer Angelikaaa Steliosgkougkou Φινεύς Maynard Corfu kitty sofia07 Chrisphys Nala fgk EFAKIT jYanniss Msp1 blissele sakplat Dim_99 Helen06 GeorgePap2003 george777 Panagiotis849 Lathy MrDna BatGuin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.dept.aueb.gr/sites/default/files/econ/%CE%A02.1.1%20%CE%9F%CE%94%CE%97%CE%93%CE%9F%CE%A3%20%CE%A3%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%94%CE%A9%CE%9D%20%CE%95%CE%9B%CE%9B.pdf Σελίδα 20.
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:35 Ο hl_amhxanos: #3 26-07-24 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Καλησπερούλες σε όλους κι όλες και εύχομαι να περάσατε στα τμήματα που θέλατε!! Λοιπόν μπαινω στο ψητο, επειδή γενικά ως άτομο θέλω να είμαι προετοιμασμενη και να ξέρω τι μου γίνεται θα ήθελα να ρωτήσω τι επίπεδο μαθηματικών χρειάζεται το τμήμα οικονομικής επιστήμης του οπα Click για ανάπτυξη... Τί άποψη έχεις για τα μαθηματικά λυκείου ; Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:50 Η Abiogenesis: #4 26-07-24 00:50 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Τί άποψη έχεις για τα μαθηματικά λυκείου ; Click για ανάπτυξη... Γνωριζόμαστε σε καλό βαθμό θα έλεγα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:58 Ο hl_amhxanos: #5 26-07-24 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Γνωριζόμαστε σε καλό βαθμό θα έλεγα Click για ανάπτυξη... Δεν θα έχεις θέμα, έχοντας περάσει Μαθηματικά για οικονομολόγους ΙΙΙ, και έχοντας δει Μαθ για οικονομολογους Ι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 09:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 26-07-24 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Καλησπερούλες σε όλους κι όλες και εύχομαι να περάσατε στα τμήματα που θέλατε!! Λοιπόν μπαινω στο ψητο, επειδή γενικά ως άτομο θέλω να είμαι προετοιμασμενη και να ξέρω τι μου γίνεται θα ήθελα να ρωτήσω τι επίπεδο μαθηματικών χρειάζεται το τμήμα οικονομικής επιστήμης του οπα Click για ανάπτυξη... πολλα συγχαρητηρια και απειρα αυγε καλα θα τα πας ..αλλα επειδη εισαι το the point παιδι.. και εχεις και ωραια φωτο ....παρε ενα διαδικτυκο φρον ( βιντεο) στην αναλυση Ι..δεν θελει πολλα λευτα, κατω απο 100..ετσι να εχεις κατι να κανεις το καλοκαιρι. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Abiogenesis ioanna2007 pgn georgekar woasibe Scandal Bleach_enjoyer Angelikaaa Steliosgkougkou Φινεύς Maynard Corfu kitty sofia07 Chrisphys Nala fgk EFAKIT jYanniss Msp1 blissele sakplat Dim_99 Helen06 GeorgePap2003 george777 Panagiotis849 Lathy MrDna BatGuin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Καλησπερούλες σε όλους κι όλες και εύχομαι να περάσατε στα τμήματα που θέλατε!! Λοιπόν μπαινω στο ψητο, επειδή γενικά ως άτομο θέλω να είμαι προετοιμασμενη και να ξέρω τι μου γίνεται θα ήθελα να ρωτήσω τι επίπεδο μαθηματικών χρειάζεται το τμήμα οικονομικής επιστήμης του οπα Click για ανάπτυξη... Τί άποψη έχεις για τα μαθηματικά λυκείου ;
Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:50 Η Abiogenesis: #4 26-07-24 00:50 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Τί άποψη έχεις για τα μαθηματικά λυκείου ; Click για ανάπτυξη... Γνωριζόμαστε σε καλό βαθμό θα έλεγα hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:58 Ο hl_amhxanos: #5 26-07-24 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Γνωριζόμαστε σε καλό βαθμό θα έλεγα Click για ανάπτυξη... Δεν θα έχεις θέμα, έχοντας περάσει Μαθηματικά για οικονομολόγους ΙΙΙ, και έχοντας δει Μαθ για οικονομολογους Ι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 09:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 26-07-24 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Καλησπερούλες σε όλους κι όλες και εύχομαι να περάσατε στα τμήματα που θέλατε!! Λοιπόν μπαινω στο ψητο, επειδή γενικά ως άτομο θέλω να είμαι προετοιμασμενη και να ξέρω τι μου γίνεται θα ήθελα να ρωτήσω τι επίπεδο μαθηματικών χρειάζεται το τμήμα οικονομικής επιστήμης του οπα Click για ανάπτυξη... πολλα συγχαρητηρια και απειρα αυγε καλα θα τα πας ..αλλα επειδη εισαι το the point παιδι.. και εχεις και ωραια φωτο ....παρε ενα διαδικτυκο φρον ( βιντεο) στην αναλυση Ι..δεν θελει πολλα λευτα, κατω απο 100..ετσι να εχεις κατι να κανεις το καλοκαιρι. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Abiogenesis ioanna2007 pgn georgekar woasibe Scandal Bleach_enjoyer Angelikaaa Steliosgkougkou Φινεύς Maynard Corfu kitty sofia07 Chrisphys Nala fgk EFAKIT jYanniss Msp1 blissele sakplat Dim_99 Helen06 GeorgePap2003 george777 Panagiotis849 Lathy MrDna BatGuin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Τί άποψη έχεις για τα μαθηματικά λυκείου ; Click για ανάπτυξη... Γνωριζόμαστε σε καλό βαθμό θα έλεγα
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 00:58 Ο hl_amhxanos: #5 26-07-24 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Γνωριζόμαστε σε καλό βαθμό θα έλεγα Click για ανάπτυξη... Δεν θα έχεις θέμα, έχοντας περάσει Μαθηματικά για οικονομολόγους ΙΙΙ, και έχοντας δει Μαθ για οικονομολογους Ι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 09:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 26-07-24 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Καλησπερούλες σε όλους κι όλες και εύχομαι να περάσατε στα τμήματα που θέλατε!! Λοιπόν μπαινω στο ψητο, επειδή γενικά ως άτομο θέλω να είμαι προετοιμασμενη και να ξέρω τι μου γίνεται θα ήθελα να ρωτήσω τι επίπεδο μαθηματικών χρειάζεται το τμήμα οικονομικής επιστήμης του οπα Click για ανάπτυξη... πολλα συγχαρητηρια και απειρα αυγε καλα θα τα πας ..αλλα επειδη εισαι το the point παιδι.. και εχεις και ωραια φωτο ....παρε ενα διαδικτυκο φρον ( βιντεο) στην αναλυση Ι..δεν θελει πολλα λευτα, κατω απο 100..ετσι να εχεις κατι να κανεις το καλοκαιρι. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Γνωριζόμαστε σε καλό βαθμό θα έλεγα Click για ανάπτυξη... Δεν θα έχεις θέμα, έχοντας περάσει Μαθηματικά για οικονομολόγους ΙΙΙ, και έχοντας δει Μαθ για οικονομολογους Ι
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.596 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 09:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 26-07-24 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Καλησπερούλες σε όλους κι όλες και εύχομαι να περάσατε στα τμήματα που θέλατε!! Λοιπόν μπαινω στο ψητο, επειδή γενικά ως άτομο θέλω να είμαι προετοιμασμενη και να ξέρω τι μου γίνεται θα ήθελα να ρωτήσω τι επίπεδο μαθηματικών χρειάζεται το τμήμα οικονομικής επιστήμης του οπα Click για ανάπτυξη... πολλα συγχαρητηρια και απειρα αυγε καλα θα τα πας ..αλλα επειδη εισαι το the point παιδι.. και εχεις και ωραια φωτο ....παρε ενα διαδικτυκο φρον ( βιντεο) στην αναλυση Ι..δεν θελει πολλα λευτα, κατω απο 100..ετσι να εχεις κατι να κανεις το καλοκαιρι.
Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Καλησπερούλες σε όλους κι όλες και εύχομαι να περάσατε στα τμήματα που θέλατε!! Λοιπόν μπαινω στο ψητο, επειδή γενικά ως άτομο θέλω να είμαι προετοιμασμενη και να ξέρω τι μου γίνεται θα ήθελα να ρωτήσω τι επίπεδο μαθηματικών χρειάζεται το τμήμα οικονομικής επιστήμης του οπα Click για ανάπτυξη... πολλα συγχαρητηρια και απειρα αυγε καλα θα τα πας ..αλλα επειδη εισαι το the point παιδι.. και εχεις και ωραια φωτο ....παρε ενα διαδικτυκο φρον ( βιντεο) στην αναλυση Ι..δεν θελει πολλα λευτα, κατω απο 100..ετσι να εχεις κατι να κανεις το καλοκαιρι.