Abiogenesis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 125 μηνύματα.

25-07-24

19:58
Καλησπερούλες σε όλους κι όλες και εύχομαι να περάσατε στα τμήματα που θέλατε!!
Λοιπόν μπαινω στο ψητο, επειδή γενικά ως άτομο θέλω να είμαι προετοιμασμενη και να ξέρω τι μου γίνεται θα ήθελα να ρωτήσω τι επίπεδο μαθηματικών χρειάζεται το τμήμα οικονομικής επιστήμης του οπα
Λοιπόν μπαινω στο ψητο, επειδή γενικά ως άτομο θέλω να είμαι προετοιμασμενη και να ξέρω τι μου γίνεται θα ήθελα να ρωτήσω τι επίπεδο μαθηματικών χρειάζεται το τμήμα οικονομικής επιστήμης του οπα
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.205 μηνύματα.
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Νίκος Κούκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 820 μηνύματα.

26-07-24

00:35
Τί άποψη έχεις για τα μαθηματικά λυκείου ;Καλησπερούλες σε όλους κι όλες και εύχομαι να περάσατε στα τμήματα που θέλατε!!
Abiogenesis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 125 μηνύματα.

26-07-24

00:50
Γνωριζόμαστε σε καλό βαθμό θα έλεγαΤί άποψη έχεις για τα μαθηματικά λυκείου ;
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Νίκος Κούκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 820 μηνύματα.

26-07-24

00:58
Δεν θα έχεις θέμα, έχοντας περάσει Μαθηματικά για οικονομολόγους ΙΙΙ, και έχοντας δει Μαθ για οικονομολογους ΙΓνωριζόμαστε σε καλό βαθμό θα έλεγα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.008 μηνύματα.

26-07-24

09:29
πολλα συγχαρητηρια και απειρα αυγεΚαλησπερούλες σε όλους κι όλες και εύχομαι να περάσατε στα τμήματα που θέλατε!!
καλα θα τα πας ..αλλα επειδη εισαι το the point παιδι.. και εχεις και ωραια φωτο ....παρε ενα διαδικτυκο φρον ( βιντεο) στην αναλυση Ι..δεν θελει πολλα λευτα, κατω απο 100..ετσι να εχεις κατι να κανεις το καλοκαιρι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...