Donald
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
statistikos
Δραστήριο μέλος

Μπορεί να είναι και χαζό το ερώτημα μου αλλά αν προσέξετε όλες οι οικονομικές σχολές αναγράφονται οικονομικών επιστημών όμως στην ΑΣΟΕΕ και το ΠΑΠΕΙ γράφει οικονομικής επιστήμης, μήπως υπάρχει κάποια διαφορά δηλαδή αυτά τα 2 τμήματα είναι καλύτερα??
Καμία απολύτως όπως το θέτεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Donald
Νεοφερμένο μέλος

polaseda
Νεοφερμένο μέλος

Καμία απολύτως όπως το θέτεις.
Τι θα προτείνατε απο αυτες τις 3 σχολες?για το οικονομικων επιστημων της τριπολης τι γνωμη εχετε σε σχεση με τα αλλα 2 τμηματα σε πατρα κ ιωαννινα?Για το αγροτικης οικονομιας κ αναπτυξης σε σχεση με τα αλλα 3 τμηματα οικονομικων επιστημων?Στο μελλον ποιο απο αυτα τα τμηματα θα μου ανοιξει περισσοτερες πορτες εργασιας?και παλι ευχαριστω.
puma1991
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι θα προτείνατε απο αυτες τις 3 σχολες?για το οικονομικων επιστημων της τριπολης τι γνωμη εχετε σε σχεση με τα αλλα 2 τμηματα σε πατρα κ ιωαννινα?Για το αγροτικης οικονομιας κ αναπτυξης σε σχεση με τα αλλα 3 τμηματα οικονομικων επιστημων?Στο μελλον ποιο απο αυτα τα τμηματα θα μου ανοιξει περισσοτερες πορτες εργασιας?και παλι ευχαριστω.
το τμημα οικονομικων επιστημων της ΠΑΤΡΑΣ !!!

Μπορεί να είναι και χαζό το ερώτημα μου αλλά αν προσέξετε όλες οι οικονομικές σχολές αναγράφονται οικονομικών επιστημών όμως στην ΑΣΟΕΕ και το ΠΑΠΕΙ γράφει οικονομικής επιστήμης, μήπως υπάρχει κάποια διαφορά δηλαδή αυτά τα 2 τμήματα είναι καλύτερα??
Για μένα έχει διαφορά! Το τμήμα οικονομικών επιστημών έχει και "νομικό "περιεχόμενο. Αν ήταν το ίδιο ας λέγονταν όλες οι σχολές και της ΑΣΟΕΕ και του ΠΑΠΕΙ καθώς και του Καποδιστριακού, Πάτρας, Μακεδονίας κτλ "οικονομική επιστήμη"! Αν θες την άποψή μου, αν ενδιαφέρεσαι για καθαρά οικονομικό τμήμα ιδανικό θα ήταν να επιλέξεις Οικονομική Επιστήμη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υποτιμώ την Οικονομικών Επιστημών απλά το περιεχόμενο του τμήματος οικονομικών επιστημών δεν το θεωρώ καθαρά μόνο οικονομικό.(ρωτώντας και ψάχνοντας κατέληξα σε αυτήν την άποψη καθότι κι εγώ βρισκόμουν σε ένα τέτοιο δίλημμα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nansy1996
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δες τις βάσεις...θα ήθελα να ρωτήσω πόσα περίπου μόρια χρειάζονται για τη σχολή οικονομικών επιστημών θεσσαλονίκης!ελπιζω να μπορείτε να με βοηθήσετε...
![]()
https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=vaseis
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...