Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος

Ένας φίλος μου πηγαίνει ΕΚΠΑ και είναι λίγο πιο θεωρητικό όντως. Αυτό εννοείται πως δε σημαίνει όμως ότι δεν έχει μαθηματικά. Έχει και μάλιστα απο ότι μου έχει πει είναι αρκετά δύσκολα! Βέβαια πιο πολύ κύρος έχει η ΑΣΟΕΕ. Και εγώ θα δηλώσω οικονομικές επιστήμες!Δίνω πανελλαδικές φέτος και θα δηλώσω οικονομικές επιστήμες. Δεν ξέρω όμως, ποιά η διαφορά μεταξύ τους τμήματος του ΕΚΠΑ και του ΟΠΑ. Κάποιος που να γνωρίζει; Το ΕΚΠΑ είναι πιο θεωρητικό σε σχέση με το ΟΠΑ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος

Guest 929391
Επισκέπτης

Δίνω πανελλαδικές φέτος και θα δηλώσω οικονομικές επιστήμες. Δεν ξέρω όμως, ποιά η διαφορά μεταξύ τους τμήματος του ΕΚΠΑ και του ΟΠΑ. Κάποιος που να γνωρίζει; Το ΕΚΠΑ είναι πιο θεωρητικό σε σχέση με το ΟΠΑ;
ασοεε να πας.
American Economist
Επιφανές μέλος

PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Από αυτο το τμήμα βγαίνεις οικονομολόγος;Πχ λογιστής;έχεις όλα τα δικαίωμα τα οικονομολόγου;
Ναι.

Giovanni_
Επισκέπτης

PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι,είναι οικονομικές επιστήμες με μαθήματα δικαίου κλπ,αρκετά ενδιαφέρον
Αυτό που ειπε ο Τζιοβάνι.
Οικονομικές Επιστήμες (Μικρό, Μακρο, Μαθηματικά, Οικονομετριες) + Πολιτικές Επιστήμες + Δίκαια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.