Οικονομικά ή ΟΔΕ ΠΑ.ΜΑΚ.;

eri548

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η eri548 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 161 μηνύματα.
Καλησπέρα η ερώτηση μου είναι η εξής.. ποια είναι καλύτερη και γιατί; Τι έχει καλύτερη αποκατάσταση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό; Για Γερμανία ενδιαφέρομαι κυρίως..
 

ag97

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ag97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων ΟΠΑ. Έχει γράψει 125 μηνύματα.
κανενα απο τα 2 μονο του δεν εχει αποκατασταση θες σιγουρα ενα εξειδικευμενο μεταπτυχιακο κατα προτιμηση στις νεες τεχνολογιες..αν δε σε ενδιαφερει να γινεις λογιστης ( ελπιζω) καλυτερα οικονομικα γιατι σου δινουν quantitative skills τα οποια θα ειναι πολυτιμα για το μεταπτυχιακο και την καριερα σου καθως θα μπορεις να χτυπησεις αντιστοιχες θεσεις -τεχνικες που εχουν αυστηροτερα κριτηρια(περα απο τις θεσεις που απαιτουν περισσοτερο soft skills δηλαδη , που μπαινεις με οποιοδηποτε πτυχιο) . Γερμανια με msc finance/business analytics σε πανεπιστημια οπως Frankfurt School of Management ή το Mannheim θα εχεις πολυ καλη καριερα με τη προυποθεση οτι οταν φυγεις θα εχεις μινιμουμ ενα Β1/Β2 στη γλωσσα..
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top