Albert.123
Νεοφερμένο μέλος
Ο Albert.123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

06-08-24

00:56
Είμαι μαθητής Γ λυκείου και ενδιαφέρομαι για την οδοντιατρική ΣΣΑΣ. Μπορεί οποιος ξέρει να μου πει περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την σχολή ( για το καθημερινό πρόγραμμα, για τις εγκαταστάσεις και διάφορα τέτοια);
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.008 μηνύματα.

06-08-24

07:54
Η διαμονη εκει ειναι σε περιποιμενα δωματια των 4 κρεβατιων και ακολουθουν το παρακατω προγραμμα.. Εχουν καλο φαγητο και διαβαζουν υποχρεωτικα σε ομαδικο αναγνωστηριο συγκεκριμενες ωρες.. ειναι δυσκολη η ζωη αλλα σε δινουν και ενα χατζηλικι το μηνα καπου 200€Είμαι μαθητής Γ λυκείου και ενδιαφέρομαι για την οδοντιατρική ΣΣΑΣ. Μπορεί οποιος ξέρει να μου πει περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την σχολή ( για το καθημερινό πρόγραμμα, για τις εγκαταστάσεις και διάφορα τέτοια);
Αμα μετανιωσεις και θες να φυγεις πρεπει να πληρωσεις. και μετα 10%
Και εδω πιο πολλα
Και επειδη αυτα ειναι πολλα για ενα παιδι που ερχεται απο ξεσκισμα στην φυσικη και την χημεια... θα ξεκουραζεσαι στο απθ.
Θα πιανεις πισω πισω θα βαζεις δυο κοριτσαρες μπροστα ..οχι δικες σου απο τις αλλες..και θα ριχνεις ενα υπνακο.
Ενα να ξερεις μονο... οτι εισαι εσυ στο απθ.... ειναι και οι αλλοι της πολιτικης...γιναμε γιατροι γιατι αγαπαμε τον ανθρωπο...εχουμε οραμα εμεις... ουτε για το χρημα ,ουτε για το ονόρε , ουτε για τα αστερια.
Συνημμένα
Albert.123
Νεοφερμένο μέλος
Ο Albert.123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

06-08-24

09:07
Οκ, ευχαριστώ πολύ!Η διαμονη εκει ειναι σε περιποιμενα δωματια των 4 κρεβατιων και ακολουθουν το παρακατω προγραμμα.. Εχουν καλο φαγητο και διαβαζουν υποχρεωτικα σε ομαδικο αναγνωστηριο συγκεκριμενες ωρες.. ειναι δυσκολη η ζωη αλλα σε δινουν και ενα χατζηλικι το μηνα καπου 200€
Και εδω πιο πολλα
Και επειδη αυτα ειναι πολλα για ενα παιδι που ερχεται απο ξεσκισμα στην φυσικη και την χημεια... θα ξεκουραζεσαι στο απθ.
Θα πιανεις πισω πισω θα βαζεις δυο κοριτσαρες μπροστα ..οχι δικες σου απο τις αλλες..και θα ριχνεις ενα υπνακο.
Ενα να ξερεις μονο... οτι εισαι εσυ στο απθ.... ειναι και οι αλλοι της πολιτικης...γιναμε γιατροι γιατι αγαπαμε τον ανθρωπο...εχουμε οραμα εμεις... ουτε για το χρημα ,ουτε για το ονόρε , ουτε για τα αστερια.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.

06-08-24

11:27
Δε μένουν όλοι σε τετράδες, φίλη μου κοιμάται με άλλες πέντε κοπέλες.Η διαμονη εκει ειναι σε περιποιμενα δωματια των 4 κρεβατιων και ακολουθουν το παρακατω προγραμμα.. Εχουν καλο φαγητο και διαβαζουν υποχρεωτικα σε ομαδικο αναγνωστηριο συγκεκριμενες ωρες.. ειναι δυσκολη η ζωη αλλα σε δινουν και ενα χατζηλικι το μηνα καπου 200€
Και εδω πιο πολλα

06-08-24

12:07
καπως ετσι φανταζομαι την κολασηΗ διαμονη εκει ειναι σε περιποιμενα δωματια των 4 κρεβατιων και ακολουθουν το παρακατω προγραμμα.. Εχουν καλο φαγητο και διαβαζουν υποχρεωτικα σε ομαδικο αναγνωστηριο συγκεκριμενες ωρες.. ειναι δυσκολη η ζωη αλλα σε δινουν και ενα χατζηλικι το μηνα καπου 200€
Και εδω πιο πολλα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.008 μηνύματα.

06-08-24

12:44
Ναι αυτο το κωλοσφηγμενο ωραριο ειναι σπαστικο .. ειναι που δεν σε αφηνουν να γυρισεις πλευρο.καπως ετσι φανταζομαι την κολαση
Βασικα τον πρωτο χρονο εινα τα ζορια ..μετα το συνηθιζεις και μετα υποφερει η γυναικα σου.. φαντασου λεει να της ζητας 6.15 το πρωι σωματικη αγωγη και ασκησεις παρελασεως.... ε ρε γλεντια?
Παντως αν το παιξεις ωραια εχει και ζωαρα μετα..πας στο νησι μαθαινεις στα δοντια των στρατιωτων... ανοιγεις ιατρειο το απογευμα ...παντρευεσαι μια θεα σαμιωτισα ...περιζήτητος εισαι..και τα σαββατοκυριακα ριχνεις παραγαδι.
Για μενα η σχολη αυτη ειναι προτιμητεα μονο αν δεν εχεις τα λευτα να σπουδασεις θεσσαλονικη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ωραια ..καλες φιλες εχεις .Δε μένουν όλοι σε τετράδες, φίλη μου κοιμάται με άλλες πέντε κοπέλες.
Να σε ρωτησω οταν εχουν εξοδο με τι ειναι?... στολη κλαρινετο ή κανονικα ρουχα ?
Οκ...επειδη δεν βγαινει η αριθμητικη η σχολη ειναι και ξενοδοχειακου τυπου σε βαζει και extra bed on request.
Ετσι που τα λες ειναι ο στρατος παντα ωραιοποιει την πραγματικοτητα.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.

06-08-24

14:06
Αν δεν είναι "παραμένων" μπαίνουν και βγαίνουν με την επίσημη στολή, όχι την καθημερινή.Να σε ρωτησω οταν εχουν εξοδο με τι ειναι?... στολη κλαρινετο ή κανονικα ρουχα ?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

06-08-24

15:04
Nαι ετσι ειναι... και εγω τα βλεπω εδω στην κλεισοβης που περιμενουν το λεωφορειο οταν βγαινουν απο την ναυτικων δοκιμων ... ασπρα κλαρινετα ομορφουλια.Αν δεν είναι "παραμένων" μπαίνουν και βγαίνουν με την επίσημη στολή, όχι την καθημερινή.
Ναι αλλα ετσι πρεπει να εχεις σπιτι εκει να αλλαξεις για να κυκλοφορησεις γιατι κλαρινετο δεν παιζει..οποτε παλι νοικια εχει.
Pak
Επιφανές μέλος

06-08-24

17:45
Ε από το δεύτερο έτος και μετά σχεδόν όλοι όσοι ξέρω έχουν νοικιάσει.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

07-08-24

09:08
Γαμωτο..ειχα ενα σημειο στηριξης σκεψης οτι σπουδαζω τσαμπα σσας ...παει και αυτο..τι να βρω τωρα..? η στρατο καυλίαση δε με κανει...Ε από το δεύτερο έτος και μετά σχεδόν όλοι όσοι ξέρω έχουν νοικιάσει.
Να αυτο ..ναι αυτο..παω επαρχια και περναω ζωαρα και χρημα και ειμαι και περιζήτητη νυφη..ναι αυτο...τελος.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.574 μηνύματα.

07-08-24

09:11
E μωρέ, κάτι στραβό έχει και αυτή δουλειά. Δεν μπορεί να είναι όλα τέλεια.
Τσιλλάρετε παίδες.

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

07-08-24

09:28
Τι στραβο εχει ..? δεν εχει... κατι μαλακιουλες ιεραρχιας εχει ..ουστ.E μωρέ, κάτι στραβό έχει και αυτή δουλειά. Δεν μπορεί να είναι όλα τέλεια.Τσιλλάρετε παίδες.
Και στην αθηνα δεν εχει χρηματα.... ουτε γκλαμουρια εχει.
Μα γιατι εγω πρεπει να τρωω κουραμανα?
Γιατι εσυ υπηρετεις την πατριδα
Ε και αλλος που τρωει παντεσπανι την πατριδα υπηρετει ..δινε λευτα να πληρώνομαι εγω ..ή μηπως οχι?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- serkak
- Avocadomaster
- andrikats123
- sissyt
- giorgos8907
- Marianna.diamanti
- allall1
- kath717
- mir
- GV221
- despoina13
- χημεια4λαιφ
- Albert.123
- panagiotis23
- antonis97
- Nala
- BatGuin
- Maynard
- Pierre Bezukhov
- iiTzArismaltor_
- constansn
- MrDna
- Φινεύς
- sakplat
- Dr. Gl. Luminous
- charmander
- Frozensun
- Corfu kitty
- tsiobieman
- phleidhs
- Kate1914
- Nicolas
- P.Dam.
- Scandal
- Entropy24
- woasibe
- Farmakopoios
- marikakitsou16
- Ryuzaki
- Reader
- EFAKIT
- giannhs2001
- bibliofagos
- Bleach_enjoyer
- ioanna2007
- kiyoshi
- suaimhneas
- Leo komm
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.