stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης94
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω μια μερα εχω μαθημα 2-7!3 ωρες ασταματητα και αλλο ενα διωρο με αλλη καθηγητρια.θα υπαρξει κανενα τεταρτο η' εστω πενταλεπτο για ξεκουραση στο ενδιαμεσο?
Επειδή και γω έχω αρχίσει τα 3ωρα, θα σου πω τι γίνεται στη δική μου τη σχολή. Ή κάνουμε ένα διάλειμμα 20 λεπτών περίπου ή μας ρώτησε αν θέλουμε να πάμε τη διάλεξη «σερί» και να φύγουμε 1/2 ώρα νωρίτερα. Στον καθηγητή που ήταν «βαρετός» ζητήσαμε το διάλειμμα για να «ξελαμπικάρουμε»

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

Επειδή και γω έχω αρχίσει τα 3ωρα, θα σου πω τι γίνεται στη δική μου τη σχολή. Ή κάνουμε ένα διάλειμμα 20 λεπτών περίπου ή μας ρώτησε αν θέλουμε να πάμε τη διάλεξη «σερί» και να φύγουμε 1/2 ώρα νωρίτερα. Στον καθηγητή που ήταν «βαρετός» ζητήσαμε το διάλειμμα για να «ξελαμπικάρουμε», σε κάποιον άλλο, που μας κίνησε το ενδιαφέρον, του είπαμε «σερί».
![]()
μακαρι να ειναι ετσι!ευχαριστω για την απαντηση παντως!
Γιάννης94
Εκκολαπτόμενο μέλος

μακαρι να ειναι ετσι!ευχαριστω για την απαντηση παντως!
Εσύ σε ποια σχολή είσαι;

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Γιάννης94
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συγγνώμη,όλοι έχετε αρχίσει.....Μόνο εμείς στη Φιλοσοφική Αθηνών ξεκινάμε στις 15;!
Είμαστε προκομένοι... (xaxa)

xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Συγγνώμη,όλοι έχετε αρχίσει.....Μόνο εμείς στη Φιλοσοφική Αθηνών ξεκινάμε στις 15;!
πεσ ταααααα..ελεος πια τα ζωα μου αργα ειμαστε..

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Χριστίνα,να πώ ότι στενοχωρήθηκα θα είναι ψέμα!!!Έχουμε 15 μέρες ακόμα ύπνου-ξεγνοιασιάς

xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Χριστίνα,να πώ ότι στενοχωρήθηκα θα είναι ψέμα!!!Έχουμε 15 μέρες ακόμα ύπνου-ξεγνοιασιάς![]()
χαχαχα ναι αλλα ασ ξυπνησουν τισ γραμματειες να βγαλουμα και το ερμο το πασο

Θάλεια
Διάσημο μέλος

χαχαχα ναι αλλα ασ ξυπνησουν τισ γραμματειες να βγαλουμα και το ερμο το πασο![]()
Οι γραμματείες των σχολών έχουν δουλείες τώρα. Έχουν τελειώσει οι εξεταστικές, πρέπει να ετοιμάσουν τις βαθμολογίες και να ετοιμάσουν το νέο έτος. Επίσης σε πολλές σχολές (όπως η δική μου) δεν δουλεύουν όλες τις μέρες αλλά μόνο 3 μέσα στην εβδομάδα, και έχουν να ελέγξουν πόόόσα στοιχεία. Γι'αυτό το λόγο χονδρικά λένε εντός 15 ημερών. Υπομονή.

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Εμείς όμως τι φταίμε να τρέμει το φυλλοκάρδι μας σε περίπτωση που έχουμε κάνει λάθος ή ότι δεν γινόμαστε δεκτές στο σύστημα;![]()
Aυτό δεν συνέβει σε κανέναν πέρυσι. Στην περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, λογικά, θα σε ενημερώσουν με e-mail ή θα στείλουν μήνυμα. Εσύ να τσεκάρεις τη σελίδα του πάσο για να δεις αν έγινε δεκτή η δήλωσή σου.

Και πέρυσι, πάντως, 15 μέρες περιμέναμε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Μπαίνω συνέχεια και μου λέει η πιστοποίηση φοιτητή απέτυχε![]()
Πάρε τηλέφωνο στην γραμματεία.

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν υπάρχει και κουδούνι .Υστερα απο την εγγραφη,οταν ανακοινωθει το πρωτο μαθημα να φανταστω δεν υπαρχουν αγιασμοι και τετοια αρχιζουμε αμεσως,ελπιζω τουλαχιστον, να τελειωσαν αυτες οι βλακειες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλα ενταξει αυτο το ειχα αυτονοητοΔεν υπάρχει και κουδούνι .![]()

Pinelopi123456
Νεοφερμένο μέλος

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατι να μην συναντησεις,ισα ισα σου κανουν και την εγγραφη και μετα τους δινεις ακυρο,ηδονηΠαιδια ποτε πιστευετε οτι ειναι η καλυτερη ωρα για να παμε για εγγραφη και να μην συναντησουμε μελη των παραταξεων?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- Reader
- Entropy24
- kalhkardia
- BiteTheDust
- Cat lady
- Eirinakiii8
- Τρελας123
- Γιώτα Γιαννακού
- Hased Babis
- g59
- phoni
- Wonderkid
- ladybookworm
- Philologist
- Vminkook
- GeorgePap2003
- Paraskevoula_5
- air_fish
- Freddys
- Panos_02
- Nikoleta_Giann
- Αννα1
- EcoBill
- dim6
- stefan
- Jocaste
- Criplim
- StudyFreak04
- Natassa02
- nicole1982
- Athens2002
- Arvacon
- louminis
- Nefh_
- foteiniandr
- Tina02
- Γιώργος - Κόρινθος
- MIkeTr123
- Panagiotis849
- rekcoR
- Alma Libre
- hecktors
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.