Οδηγός προσωπικής συνέντευξης για εργασία στο εξωτερικό (ερωτήσεις και προτεινόμενες απαντήσεις)

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 19,657 μηνύματα.
Interview for a perspective teacher job position:

Σε πρώτη φάση παραθέτω το βίντεο από όπου πληροφορήθηκα τις ερωτήσεις και το είδος συνέντευξης που γίνεται σε τέτοιες θέσεις εργασίας. Θα ήθελα οι admins να το έχουν σε περίοπτη θέση γιατί το 99% των ερωτήσεων που μου τέθηκαν ήταν ακριβώς ίδιες αλλά με διαφορετική εισαγωγή και λεξιλόγιο και διαφορετικά παραδείγματα. Στο βίντεο, η συγκεκριμένη κοπέλα αναφέρει και τι είδος απαντήσεων θα πρέπει να λέτε. Το βίντεο διαρκεί περίπου 1 ώρα με κάπου 20 ερωτήσεις και σχόλια για την κάθε ερώτηση.Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι εκπαιδευτικός και παραθέτει τις ερωτήσεις που η ίδια δέχτηκε μέχρι να διοριστεί. Στα σχόλια όπως θα δείτε, σχεδόν όλοι έχουν διοριστεί αφού μελέτησαν καλά το συγκεκριμένο βίντεο. Το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί μάθημα για συνέντευξη σε θέσεις εργασίας σχετικά με την μέση εκπαίδευση στον δυτικό κόσμο. Από τον τρόπο ερωτήσεων και απαντήσεων, οι HR-managers και λοιπά στελέχη του σχολείου θέλουν να δουν τι σας κάνει ξεχωριστούς στο application pool των αιτούντων.

Εν καιρώ θα παραθέσω και άλλες προσωπικές εμπειρίες σχετικά με αυτό το θέμα.
 
Έχετε απορία πάνω στο θέμα;

Το μήνυμα αυτό ξεχώρισε από το θέμα Διορισμός στο εξωτερικό ως ουσιαστικό και χρήσιμο.

Θέλετε να ρωτήσετε κάτι / έχετε απορία στο θέμα; Μα φυσικά! Κάντε click εδώ για να συντάξετε την απορία σας.

Αυτό το thread είναι καθαρά για δική σας πληροφόρηση στο θέμα που πραγματεύεται. Το ischool.gr και η Ομάδα Διαχείρισης δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα όποια γραφόμενα των μελών. Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναπαραγωγή της σελίδας και/ή των περιεχομένων της χωρίς την σαφή αναφορά του ischool.gr σαν πηγή.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top