Antonius Νεοφερμένο μέλος Ο Antonius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 17:34 Ο Antonius έγραψε: #1 01-10-22 17:34 Ξέρουμε στο περίπου πότε ανεβαίνουν οι οδηγοί σπουδών για το καινούριο ακαδημαϊκό έτος; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 17:43 Η monaxiko brizolaki: #2 01-10-22 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Antonius: Ξέρουμε στο περίπου πότε ανεβαίνουν οι οδηγοί σπουδών για το καινούριο ακαδημαϊκό έτος; Click για ανάπτυξη... εξαρταται απο το τμημα σου Antonius Νεοφερμένο μέλος Ο Antonius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 17:50 Ο Antonius έγραψε: #3 01-10-22 17:50 Όπου κ αν έχω κοιτάξει δεν έχει βγει ακόμη.. ήθελα να 'ξερα τι περιμένουν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Οκτωβρίου 2022 Την Δευτέρα ξεκινάμε και απλά μου κάνει εντύπωση γιατί στο τμήμα μου μερικά μαθήματα στον καινούριο οδηγό σπουδών τα έχουν αλλάξει και δεν μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για αυτά monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 17:52 Η monaxiko brizolaki: #4 01-10-22 17:52 τι σχολη εισαι; Αρχική Δημοσίευση από Antonius: Όπου κ αν έχω κοιτάξει δεν έχει βγει ακόμη.. ήθελα να 'ξερα τι περιμένουν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Οκτωβρίου 2022 Την Δευτέρα ξεκινάμε και απλά μου κάνει εντύπωση γιατί στο τμήμα μου μερικά μαθήματα στον καινούριο οδηγό σπουδών τα έχουν αλλάξει και δεν μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για αυτά Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 01-10-22 21:50 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: εξαρταται απο το τμημα σου Click για ανάπτυξη... δεν ηξερα οτι βγαζουν τετοιους καθε χρονο νομιζα οτι εκδιδουν νεους οταν εχουν κατι καινουργιο να πουν monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:02 Η monaxiko brizolaki: #6 01-10-22 22:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ηξερα οτι βγαζουν τετοιους καθε χρονο νομιζα οτι εκδιδουν νεους οταν εχουν κατι καινουργιο να πουν Click για ανάπτυξη... ααα οχι , καθε χρονο κανονικα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 01-10-22 22:08 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: ααα οχι , καθε χρονο κανονικα Click για ανάπτυξη... ναι δικιο εχεις και η δικια μου το κανει και τι λενε καθε χρονο διαφορετικο? monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:10 Η monaxiko brizolaki: #8 01-10-22 22:10 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι δικιο εχεις και η δικια μου το κανει και τι λενε καθε χρονο διαφορετικο? Click για ανάπτυξη... συνηθως γραφουν τις αναθεσεις καθηγητων , ποια μαθηματα δεν διδασκονται αυτο το ακαδημ. ετος και την υλη. και τα διαδικαστικα αμα αλλαζει κατι σε αυτα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 01-10-22 22:18 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: συνηθως γραφουν τις αναθεσεις καθηγητων , ποια μαθηματα δεν διδασκονται αυτο το ακαδημ. ετος και την υλη. και τα διαδικαστικα αμα αλλαζει κατι σε αυτα Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.καθηγητες φευγουν με συνταξη , μεταθεση..η κεραμεως δεν δινει ..και ψαχνονται αναλογως αστα ...προχτες το υπουργειο πανηγύριζε διοτι αυξηθηκαν οι σπουδαστες στα ιεκ του οαεδ κατα 30% ο οαεδ ειναι το πανεπιστημιο του μελλοντος monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:21 Η monaxiko brizolaki: #10 01-10-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ο οαεδ ειναι το πανεπιστημιο του μελλοντος Click για ανάπτυξη... αλλα τα αμερικανικα αει μια χαρα θα ερθουν στην χωρα μας και θα χαιρομαστε παλι αγνοωντας ολα τα υπολοιπα ζητηματα στον τομεα της παιδειας. γαμω την ελλαδα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 01-10-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: αλλα τα αμερικανικα αει μια χαρα θα ερθουν στην χωρα μας και θα χαιρομαστε παλι αγνοωντας ολα τα υπολοιπα ζητηματα στον τομεα της παιδειας. γαμω την ελλαδα Click για ανάπτυξη... τα πανεπιστημια ερχονται για σοου οφ διοτι καπως πρεπει να υποστηριχθει ο κουλης για την υποταγη στις υπα Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:26 Ο Obi-Wan Kenobi: #12 02-10-22 10:26 Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 02-10-22 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!! Click για ανάπτυξη... καλημερα Ε κοιτα εργαστηριο ειναι δεν χωρα πολλους .σας εχουν χωρισει σε κομματια αναλογα με τα επιθετα ... τωρα ποσα κομματια ειστε ..μπορει 4 μπορει 6 μπορει παραπανω,,θα λεει αριθμους το προγραμμα και θα καταλαβεις. Τον ακριβη χωρσμο τον ξερει το εργαστηριο μονο..πηγαινε το πρωι στις 9 η ωρα και ρωτα ,,αν δεν εισαι στο συγκεκριμενο πηγαινε για καφε. Το ΑΠ1+2 παλι εχει να κανει με χωρισματα και βαζει το 1και το 2 τμημα μαζι. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:03 Ο Obi-Wan Kenobi: #14 02-10-22 11:03 Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 02-10-22 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; Click για ανάπτυξη... σωστα καφε μπορει ουτε στο 11-13 ,,οποτε διπλο καφε εξαρτατε απο τα οργανα του εργαστηριου και τους καθηγητες...μπορει και παραπανω λογω φτωχιας οργανων και ΕΔΙΠ μπορει και λιγοτερους Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:11 Ο Obi-Wan Kenobi: #16 02-10-22 11:11 Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Το ΑΠ1-2 ειναι θεωρια η εργαστηριο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 02-10-22 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Click για ανάπτυξη... α ,,ετσι γινεται ? εγω παντως εδωσα πολλες εξετασεις να περασω τα του 1ου εξαμηνου . ναι αναλογα με την σχολη ... η επαρχια αν εισαι ,ειναι παντα πιο προκομενη..η αθηνα βαριεται Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:16 Ο Obi-Wan Kenobi: #18 02-10-22 11:16 Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 02-10-22 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; Click για ανάπτυξη... ηλεκτρολογων Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:19 Ο Obi-Wan Kenobi: #20 02-10-22 11:19 Σουπερ!!!Ικανοποιημένος; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aggel0sss paterasyp Praxis Sherlockina ggl Αναστασία197 katerinavld Specon thenutritionist nicole1982 Meow Panagiotis849 Antonius george777 Unboxholics oups Ziekr Joji eirinipap Maynard snowy n1ki20 augustine jorahtheexplorah P.Dam. Χάρις Than003 Lathy DeWiN estrela Nala User2350 constansn tfghp kleoniki05 emilyfan85 Φινεύς tsiobieman alpha.kappa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 17:43 Η monaxiko brizolaki: #2 01-10-22 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Antonius: Ξέρουμε στο περίπου πότε ανεβαίνουν οι οδηγοί σπουδών για το καινούριο ακαδημαϊκό έτος; Click για ανάπτυξη... εξαρταται απο το τμημα σου Antonius Νεοφερμένο μέλος Ο Antonius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 17:50 Ο Antonius έγραψε: #3 01-10-22 17:50 Όπου κ αν έχω κοιτάξει δεν έχει βγει ακόμη.. ήθελα να 'ξερα τι περιμένουν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Οκτωβρίου 2022 Την Δευτέρα ξεκινάμε και απλά μου κάνει εντύπωση γιατί στο τμήμα μου μερικά μαθήματα στον καινούριο οδηγό σπουδών τα έχουν αλλάξει και δεν μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για αυτά monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 17:52 Η monaxiko brizolaki: #4 01-10-22 17:52 τι σχολη εισαι; Αρχική Δημοσίευση από Antonius: Όπου κ αν έχω κοιτάξει δεν έχει βγει ακόμη.. ήθελα να 'ξερα τι περιμένουν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Οκτωβρίου 2022 Την Δευτέρα ξεκινάμε και απλά μου κάνει εντύπωση γιατί στο τμήμα μου μερικά μαθήματα στον καινούριο οδηγό σπουδών τα έχουν αλλάξει και δεν μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για αυτά Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 01-10-22 21:50 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: εξαρταται απο το τμημα σου Click για ανάπτυξη... δεν ηξερα οτι βγαζουν τετοιους καθε χρονο νομιζα οτι εκδιδουν νεους οταν εχουν κατι καινουργιο να πουν monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:02 Η monaxiko brizolaki: #6 01-10-22 22:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ηξερα οτι βγαζουν τετοιους καθε χρονο νομιζα οτι εκδιδουν νεους οταν εχουν κατι καινουργιο να πουν Click για ανάπτυξη... ααα οχι , καθε χρονο κανονικα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 01-10-22 22:08 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: ααα οχι , καθε χρονο κανονικα Click για ανάπτυξη... ναι δικιο εχεις και η δικια μου το κανει και τι λενε καθε χρονο διαφορετικο? monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:10 Η monaxiko brizolaki: #8 01-10-22 22:10 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι δικιο εχεις και η δικια μου το κανει και τι λενε καθε χρονο διαφορετικο? Click για ανάπτυξη... συνηθως γραφουν τις αναθεσεις καθηγητων , ποια μαθηματα δεν διδασκονται αυτο το ακαδημ. ετος και την υλη. και τα διαδικαστικα αμα αλλαζει κατι σε αυτα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 01-10-22 22:18 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: συνηθως γραφουν τις αναθεσεις καθηγητων , ποια μαθηματα δεν διδασκονται αυτο το ακαδημ. ετος και την υλη. και τα διαδικαστικα αμα αλλαζει κατι σε αυτα Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.καθηγητες φευγουν με συνταξη , μεταθεση..η κεραμεως δεν δινει ..και ψαχνονται αναλογως αστα ...προχτες το υπουργειο πανηγύριζε διοτι αυξηθηκαν οι σπουδαστες στα ιεκ του οαεδ κατα 30% ο οαεδ ειναι το πανεπιστημιο του μελλοντος monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:21 Η monaxiko brizolaki: #10 01-10-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ο οαεδ ειναι το πανεπιστημιο του μελλοντος Click για ανάπτυξη... αλλα τα αμερικανικα αει μια χαρα θα ερθουν στην χωρα μας και θα χαιρομαστε παλι αγνοωντας ολα τα υπολοιπα ζητηματα στον τομεα της παιδειας. γαμω την ελλαδα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 01-10-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: αλλα τα αμερικανικα αει μια χαρα θα ερθουν στην χωρα μας και θα χαιρομαστε παλι αγνοωντας ολα τα υπολοιπα ζητηματα στον τομεα της παιδειας. γαμω την ελλαδα Click για ανάπτυξη... τα πανεπιστημια ερχονται για σοου οφ διοτι καπως πρεπει να υποστηριχθει ο κουλης για την υποταγη στις υπα Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:26 Ο Obi-Wan Kenobi: #12 02-10-22 10:26 Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 02-10-22 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!! Click για ανάπτυξη... καλημερα Ε κοιτα εργαστηριο ειναι δεν χωρα πολλους .σας εχουν χωρισει σε κομματια αναλογα με τα επιθετα ... τωρα ποσα κομματια ειστε ..μπορει 4 μπορει 6 μπορει παραπανω,,θα λεει αριθμους το προγραμμα και θα καταλαβεις. Τον ακριβη χωρσμο τον ξερει το εργαστηριο μονο..πηγαινε το πρωι στις 9 η ωρα και ρωτα ,,αν δεν εισαι στο συγκεκριμενο πηγαινε για καφε. Το ΑΠ1+2 παλι εχει να κανει με χωρισματα και βαζει το 1και το 2 τμημα μαζι. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:03 Ο Obi-Wan Kenobi: #14 02-10-22 11:03 Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 02-10-22 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; Click για ανάπτυξη... σωστα καφε μπορει ουτε στο 11-13 ,,οποτε διπλο καφε εξαρτατε απο τα οργανα του εργαστηριου και τους καθηγητες...μπορει και παραπανω λογω φτωχιας οργανων και ΕΔΙΠ μπορει και λιγοτερους Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:11 Ο Obi-Wan Kenobi: #16 02-10-22 11:11 Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Το ΑΠ1-2 ειναι θεωρια η εργαστηριο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 02-10-22 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Click για ανάπτυξη... α ,,ετσι γινεται ? εγω παντως εδωσα πολλες εξετασεις να περασω τα του 1ου εξαμηνου . ναι αναλογα με την σχολη ... η επαρχια αν εισαι ,ειναι παντα πιο προκομενη..η αθηνα βαριεται Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:16 Ο Obi-Wan Kenobi: #18 02-10-22 11:16 Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 02-10-22 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; Click για ανάπτυξη... ηλεκτρολογων Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:19 Ο Obi-Wan Kenobi: #20 02-10-22 11:19 Σουπερ!!!Ικανοποιημένος; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aggel0sss paterasyp Praxis Sherlockina ggl Αναστασία197 katerinavld Specon thenutritionist nicole1982 Meow Panagiotis849 Antonius george777 Unboxholics oups Ziekr Joji eirinipap Maynard snowy n1ki20 augustine jorahtheexplorah P.Dam. Χάρις Than003 Lathy DeWiN estrela Nala User2350 constansn tfghp kleoniki05 emilyfan85 Φινεύς tsiobieman alpha.kappa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Antonius: Ξέρουμε στο περίπου πότε ανεβαίνουν οι οδηγοί σπουδών για το καινούριο ακαδημαϊκό έτος; Click για ανάπτυξη... εξαρταται απο το τμημα σου
Antonius Νεοφερμένο μέλος Ο Antonius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 17:50 Ο Antonius έγραψε: #3 01-10-22 17:50 Όπου κ αν έχω κοιτάξει δεν έχει βγει ακόμη.. ήθελα να 'ξερα τι περιμένουν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Οκτωβρίου 2022 Την Δευτέρα ξεκινάμε και απλά μου κάνει εντύπωση γιατί στο τμήμα μου μερικά μαθήματα στον καινούριο οδηγό σπουδών τα έχουν αλλάξει και δεν μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για αυτά monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 17:52 Η monaxiko brizolaki: #4 01-10-22 17:52 τι σχολη εισαι; Αρχική Δημοσίευση από Antonius: Όπου κ αν έχω κοιτάξει δεν έχει βγει ακόμη.. ήθελα να 'ξερα τι περιμένουν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Οκτωβρίου 2022 Την Δευτέρα ξεκινάμε και απλά μου κάνει εντύπωση γιατί στο τμήμα μου μερικά μαθήματα στον καινούριο οδηγό σπουδών τα έχουν αλλάξει και δεν μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για αυτά Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 01-10-22 21:50 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: εξαρταται απο το τμημα σου Click για ανάπτυξη... δεν ηξερα οτι βγαζουν τετοιους καθε χρονο νομιζα οτι εκδιδουν νεους οταν εχουν κατι καινουργιο να πουν monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:02 Η monaxiko brizolaki: #6 01-10-22 22:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ηξερα οτι βγαζουν τετοιους καθε χρονο νομιζα οτι εκδιδουν νεους οταν εχουν κατι καινουργιο να πουν Click για ανάπτυξη... ααα οχι , καθε χρονο κανονικα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 01-10-22 22:08 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: ααα οχι , καθε χρονο κανονικα Click για ανάπτυξη... ναι δικιο εχεις και η δικια μου το κανει και τι λενε καθε χρονο διαφορετικο? monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:10 Η monaxiko brizolaki: #8 01-10-22 22:10 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι δικιο εχεις και η δικια μου το κανει και τι λενε καθε χρονο διαφορετικο? Click για ανάπτυξη... συνηθως γραφουν τις αναθεσεις καθηγητων , ποια μαθηματα δεν διδασκονται αυτο το ακαδημ. ετος και την υλη. και τα διαδικαστικα αμα αλλαζει κατι σε αυτα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 01-10-22 22:18 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: συνηθως γραφουν τις αναθεσεις καθηγητων , ποια μαθηματα δεν διδασκονται αυτο το ακαδημ. ετος και την υλη. και τα διαδικαστικα αμα αλλαζει κατι σε αυτα Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.καθηγητες φευγουν με συνταξη , μεταθεση..η κεραμεως δεν δινει ..και ψαχνονται αναλογως αστα ...προχτες το υπουργειο πανηγύριζε διοτι αυξηθηκαν οι σπουδαστες στα ιεκ του οαεδ κατα 30% ο οαεδ ειναι το πανεπιστημιο του μελλοντος monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:21 Η monaxiko brizolaki: #10 01-10-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ο οαεδ ειναι το πανεπιστημιο του μελλοντος Click για ανάπτυξη... αλλα τα αμερικανικα αει μια χαρα θα ερθουν στην χωρα μας και θα χαιρομαστε παλι αγνοωντας ολα τα υπολοιπα ζητηματα στον τομεα της παιδειας. γαμω την ελλαδα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 01-10-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: αλλα τα αμερικανικα αει μια χαρα θα ερθουν στην χωρα μας και θα χαιρομαστε παλι αγνοωντας ολα τα υπολοιπα ζητηματα στον τομεα της παιδειας. γαμω την ελλαδα Click για ανάπτυξη... τα πανεπιστημια ερχονται για σοου οφ διοτι καπως πρεπει να υποστηριχθει ο κουλης για την υποταγη στις υπα Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:26 Ο Obi-Wan Kenobi: #12 02-10-22 10:26 Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 02-10-22 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!! Click για ανάπτυξη... καλημερα Ε κοιτα εργαστηριο ειναι δεν χωρα πολλους .σας εχουν χωρισει σε κομματια αναλογα με τα επιθετα ... τωρα ποσα κομματια ειστε ..μπορει 4 μπορει 6 μπορει παραπανω,,θα λεει αριθμους το προγραμμα και θα καταλαβεις. Τον ακριβη χωρσμο τον ξερει το εργαστηριο μονο..πηγαινε το πρωι στις 9 η ωρα και ρωτα ,,αν δεν εισαι στο συγκεκριμενο πηγαινε για καφε. Το ΑΠ1+2 παλι εχει να κανει με χωρισματα και βαζει το 1και το 2 τμημα μαζι. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:03 Ο Obi-Wan Kenobi: #14 02-10-22 11:03 Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 02-10-22 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; Click για ανάπτυξη... σωστα καφε μπορει ουτε στο 11-13 ,,οποτε διπλο καφε εξαρτατε απο τα οργανα του εργαστηριου και τους καθηγητες...μπορει και παραπανω λογω φτωχιας οργανων και ΕΔΙΠ μπορει και λιγοτερους Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:11 Ο Obi-Wan Kenobi: #16 02-10-22 11:11 Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Το ΑΠ1-2 ειναι θεωρια η εργαστηριο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 02-10-22 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Click για ανάπτυξη... α ,,ετσι γινεται ? εγω παντως εδωσα πολλες εξετασεις να περασω τα του 1ου εξαμηνου . ναι αναλογα με την σχολη ... η επαρχια αν εισαι ,ειναι παντα πιο προκομενη..η αθηνα βαριεται Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:16 Ο Obi-Wan Kenobi: #18 02-10-22 11:16 Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 02-10-22 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; Click για ανάπτυξη... ηλεκτρολογων Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:19 Ο Obi-Wan Kenobi: #20 02-10-22 11:19 Σουπερ!!!Ικανοποιημένος; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aggel0sss paterasyp Praxis Sherlockina ggl Αναστασία197 katerinavld Specon thenutritionist nicole1982 Meow Panagiotis849 Antonius george777 Unboxholics oups Ziekr Joji eirinipap Maynard snowy n1ki20 augustine jorahtheexplorah P.Dam. Χάρις Than003 Lathy DeWiN estrela Nala User2350 constansn tfghp kleoniki05 emilyfan85 Φινεύς tsiobieman alpha.kappa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όπου κ αν έχω κοιτάξει δεν έχει βγει ακόμη.. ήθελα να 'ξερα τι περιμένουν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Οκτωβρίου 2022 Την Δευτέρα ξεκινάμε και απλά μου κάνει εντύπωση γιατί στο τμήμα μου μερικά μαθήματα στον καινούριο οδηγό σπουδών τα έχουν αλλάξει και δεν μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για αυτά
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 17:52 Η monaxiko brizolaki: #4 01-10-22 17:52 τι σχολη εισαι; Αρχική Δημοσίευση από Antonius: Όπου κ αν έχω κοιτάξει δεν έχει βγει ακόμη.. ήθελα να 'ξερα τι περιμένουν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Οκτωβρίου 2022 Την Δευτέρα ξεκινάμε και απλά μου κάνει εντύπωση γιατί στο τμήμα μου μερικά μαθήματα στον καινούριο οδηγό σπουδών τα έχουν αλλάξει και δεν μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για αυτά Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 01-10-22 21:50 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: εξαρταται απο το τμημα σου Click για ανάπτυξη... δεν ηξερα οτι βγαζουν τετοιους καθε χρονο νομιζα οτι εκδιδουν νεους οταν εχουν κατι καινουργιο να πουν monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:02 Η monaxiko brizolaki: #6 01-10-22 22:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ηξερα οτι βγαζουν τετοιους καθε χρονο νομιζα οτι εκδιδουν νεους οταν εχουν κατι καινουργιο να πουν Click για ανάπτυξη... ααα οχι , καθε χρονο κανονικα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 01-10-22 22:08 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: ααα οχι , καθε χρονο κανονικα Click για ανάπτυξη... ναι δικιο εχεις και η δικια μου το κανει και τι λενε καθε χρονο διαφορετικο? monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:10 Η monaxiko brizolaki: #8 01-10-22 22:10 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι δικιο εχεις και η δικια μου το κανει και τι λενε καθε χρονο διαφορετικο? Click για ανάπτυξη... συνηθως γραφουν τις αναθεσεις καθηγητων , ποια μαθηματα δεν διδασκονται αυτο το ακαδημ. ετος και την υλη. και τα διαδικαστικα αμα αλλαζει κατι σε αυτα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 01-10-22 22:18 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: συνηθως γραφουν τις αναθεσεις καθηγητων , ποια μαθηματα δεν διδασκονται αυτο το ακαδημ. ετος και την υλη. και τα διαδικαστικα αμα αλλαζει κατι σε αυτα Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.καθηγητες φευγουν με συνταξη , μεταθεση..η κεραμεως δεν δινει ..και ψαχνονται αναλογως αστα ...προχτες το υπουργειο πανηγύριζε διοτι αυξηθηκαν οι σπουδαστες στα ιεκ του οαεδ κατα 30% ο οαεδ ειναι το πανεπιστημιο του μελλοντος monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:21 Η monaxiko brizolaki: #10 01-10-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ο οαεδ ειναι το πανεπιστημιο του μελλοντος Click για ανάπτυξη... αλλα τα αμερικανικα αει μια χαρα θα ερθουν στην χωρα μας και θα χαιρομαστε παλι αγνοωντας ολα τα υπολοιπα ζητηματα στον τομεα της παιδειας. γαμω την ελλαδα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 01-10-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: αλλα τα αμερικανικα αει μια χαρα θα ερθουν στην χωρα μας και θα χαιρομαστε παλι αγνοωντας ολα τα υπολοιπα ζητηματα στον τομεα της παιδειας. γαμω την ελλαδα Click για ανάπτυξη... τα πανεπιστημια ερχονται για σοου οφ διοτι καπως πρεπει να υποστηριχθει ο κουλης για την υποταγη στις υπα Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:26 Ο Obi-Wan Kenobi: #12 02-10-22 10:26 Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 02-10-22 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!! Click για ανάπτυξη... καλημερα Ε κοιτα εργαστηριο ειναι δεν χωρα πολλους .σας εχουν χωρισει σε κομματια αναλογα με τα επιθετα ... τωρα ποσα κομματια ειστε ..μπορει 4 μπορει 6 μπορει παραπανω,,θα λεει αριθμους το προγραμμα και θα καταλαβεις. Τον ακριβη χωρσμο τον ξερει το εργαστηριο μονο..πηγαινε το πρωι στις 9 η ωρα και ρωτα ,,αν δεν εισαι στο συγκεκριμενο πηγαινε για καφε. Το ΑΠ1+2 παλι εχει να κανει με χωρισματα και βαζει το 1και το 2 τμημα μαζι. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:03 Ο Obi-Wan Kenobi: #14 02-10-22 11:03 Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 02-10-22 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; Click για ανάπτυξη... σωστα καφε μπορει ουτε στο 11-13 ,,οποτε διπλο καφε εξαρτατε απο τα οργανα του εργαστηριου και τους καθηγητες...μπορει και παραπανω λογω φτωχιας οργανων και ΕΔΙΠ μπορει και λιγοτερους Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:11 Ο Obi-Wan Kenobi: #16 02-10-22 11:11 Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Το ΑΠ1-2 ειναι θεωρια η εργαστηριο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 02-10-22 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Click για ανάπτυξη... α ,,ετσι γινεται ? εγω παντως εδωσα πολλες εξετασεις να περασω τα του 1ου εξαμηνου . ναι αναλογα με την σχολη ... η επαρχια αν εισαι ,ειναι παντα πιο προκομενη..η αθηνα βαριεται Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:16 Ο Obi-Wan Kenobi: #18 02-10-22 11:16 Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 02-10-22 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; Click για ανάπτυξη... ηλεκτρολογων Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:19 Ο Obi-Wan Kenobi: #20 02-10-22 11:19 Σουπερ!!!Ικανοποιημένος; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aggel0sss paterasyp Praxis Sherlockina ggl Αναστασία197 katerinavld Specon thenutritionist nicole1982 Meow Panagiotis849 Antonius george777 Unboxholics oups Ziekr Joji eirinipap Maynard snowy n1ki20 augustine jorahtheexplorah P.Dam. Χάρις Than003 Lathy DeWiN estrela Nala User2350 constansn tfghp kleoniki05 emilyfan85 Φινεύς tsiobieman alpha.kappa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι σχολη εισαι; Αρχική Δημοσίευση από Antonius: Όπου κ αν έχω κοιτάξει δεν έχει βγει ακόμη.. ήθελα να 'ξερα τι περιμένουν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Οκτωβρίου 2022 Την Δευτέρα ξεκινάμε και απλά μου κάνει εντύπωση γιατί στο τμήμα μου μερικά μαθήματα στον καινούριο οδηγό σπουδών τα έχουν αλλάξει και δεν μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για αυτά Click για ανάπτυξη...
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 01-10-22 21:50 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: εξαρταται απο το τμημα σου Click για ανάπτυξη... δεν ηξερα οτι βγαζουν τετοιους καθε χρονο νομιζα οτι εκδιδουν νεους οταν εχουν κατι καινουργιο να πουν monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:02 Η monaxiko brizolaki: #6 01-10-22 22:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ηξερα οτι βγαζουν τετοιους καθε χρονο νομιζα οτι εκδιδουν νεους οταν εχουν κατι καινουργιο να πουν Click για ανάπτυξη... ααα οχι , καθε χρονο κανονικα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 01-10-22 22:08 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: ααα οχι , καθε χρονο κανονικα Click για ανάπτυξη... ναι δικιο εχεις και η δικια μου το κανει και τι λενε καθε χρονο διαφορετικο? monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:10 Η monaxiko brizolaki: #8 01-10-22 22:10 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι δικιο εχεις και η δικια μου το κανει και τι λενε καθε χρονο διαφορετικο? Click για ανάπτυξη... συνηθως γραφουν τις αναθεσεις καθηγητων , ποια μαθηματα δεν διδασκονται αυτο το ακαδημ. ετος και την υλη. και τα διαδικαστικα αμα αλλαζει κατι σε αυτα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 01-10-22 22:18 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: συνηθως γραφουν τις αναθεσεις καθηγητων , ποια μαθηματα δεν διδασκονται αυτο το ακαδημ. ετος και την υλη. και τα διαδικαστικα αμα αλλαζει κατι σε αυτα Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.καθηγητες φευγουν με συνταξη , μεταθεση..η κεραμεως δεν δινει ..και ψαχνονται αναλογως αστα ...προχτες το υπουργειο πανηγύριζε διοτι αυξηθηκαν οι σπουδαστες στα ιεκ του οαεδ κατα 30% ο οαεδ ειναι το πανεπιστημιο του μελλοντος monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:21 Η monaxiko brizolaki: #10 01-10-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ο οαεδ ειναι το πανεπιστημιο του μελλοντος Click για ανάπτυξη... αλλα τα αμερικανικα αει μια χαρα θα ερθουν στην χωρα μας και θα χαιρομαστε παλι αγνοωντας ολα τα υπολοιπα ζητηματα στον τομεα της παιδειας. γαμω την ελλαδα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 01-10-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: αλλα τα αμερικανικα αει μια χαρα θα ερθουν στην χωρα μας και θα χαιρομαστε παλι αγνοωντας ολα τα υπολοιπα ζητηματα στον τομεα της παιδειας. γαμω την ελλαδα Click για ανάπτυξη... τα πανεπιστημια ερχονται για σοου οφ διοτι καπως πρεπει να υποστηριχθει ο κουλης για την υποταγη στις υπα Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:26 Ο Obi-Wan Kenobi: #12 02-10-22 10:26 Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 02-10-22 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!! Click για ανάπτυξη... καλημερα Ε κοιτα εργαστηριο ειναι δεν χωρα πολλους .σας εχουν χωρισει σε κομματια αναλογα με τα επιθετα ... τωρα ποσα κομματια ειστε ..μπορει 4 μπορει 6 μπορει παραπανω,,θα λεει αριθμους το προγραμμα και θα καταλαβεις. Τον ακριβη χωρσμο τον ξερει το εργαστηριο μονο..πηγαινε το πρωι στις 9 η ωρα και ρωτα ,,αν δεν εισαι στο συγκεκριμενο πηγαινε για καφε. Το ΑΠ1+2 παλι εχει να κανει με χωρισματα και βαζει το 1και το 2 τμημα μαζι. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:03 Ο Obi-Wan Kenobi: #14 02-10-22 11:03 Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 02-10-22 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; Click για ανάπτυξη... σωστα καφε μπορει ουτε στο 11-13 ,,οποτε διπλο καφε εξαρτατε απο τα οργανα του εργαστηριου και τους καθηγητες...μπορει και παραπανω λογω φτωχιας οργανων και ΕΔΙΠ μπορει και λιγοτερους Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:11 Ο Obi-Wan Kenobi: #16 02-10-22 11:11 Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Το ΑΠ1-2 ειναι θεωρια η εργαστηριο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 02-10-22 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Click για ανάπτυξη... α ,,ετσι γινεται ? εγω παντως εδωσα πολλες εξετασεις να περασω τα του 1ου εξαμηνου . ναι αναλογα με την σχολη ... η επαρχια αν εισαι ,ειναι παντα πιο προκομενη..η αθηνα βαριεται Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:16 Ο Obi-Wan Kenobi: #18 02-10-22 11:16 Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 02-10-22 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; Click για ανάπτυξη... ηλεκτρολογων Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:19 Ο Obi-Wan Kenobi: #20 02-10-22 11:19 Σουπερ!!!Ικανοποιημένος; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aggel0sss paterasyp Praxis Sherlockina ggl Αναστασία197 katerinavld Specon thenutritionist nicole1982 Meow Panagiotis849 Antonius george777 Unboxholics oups Ziekr Joji eirinipap Maynard snowy n1ki20 augustine jorahtheexplorah P.Dam. Χάρις Than003 Lathy DeWiN estrela Nala User2350 constansn tfghp kleoniki05 emilyfan85 Φινεύς tsiobieman alpha.kappa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: εξαρταται απο το τμημα σου Click για ανάπτυξη... δεν ηξερα οτι βγαζουν τετοιους καθε χρονο νομιζα οτι εκδιδουν νεους οταν εχουν κατι καινουργιο να πουν
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:02 Η monaxiko brizolaki: #6 01-10-22 22:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ηξερα οτι βγαζουν τετοιους καθε χρονο νομιζα οτι εκδιδουν νεους οταν εχουν κατι καινουργιο να πουν Click για ανάπτυξη... ααα οχι , καθε χρονο κανονικα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 01-10-22 22:08 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: ααα οχι , καθε χρονο κανονικα Click για ανάπτυξη... ναι δικιο εχεις και η δικια μου το κανει και τι λενε καθε χρονο διαφορετικο? monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:10 Η monaxiko brizolaki: #8 01-10-22 22:10 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι δικιο εχεις και η δικια μου το κανει και τι λενε καθε χρονο διαφορετικο? Click για ανάπτυξη... συνηθως γραφουν τις αναθεσεις καθηγητων , ποια μαθηματα δεν διδασκονται αυτο το ακαδημ. ετος και την υλη. και τα διαδικαστικα αμα αλλαζει κατι σε αυτα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 01-10-22 22:18 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: συνηθως γραφουν τις αναθεσεις καθηγητων , ποια μαθηματα δεν διδασκονται αυτο το ακαδημ. ετος και την υλη. και τα διαδικαστικα αμα αλλαζει κατι σε αυτα Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.καθηγητες φευγουν με συνταξη , μεταθεση..η κεραμεως δεν δινει ..και ψαχνονται αναλογως αστα ...προχτες το υπουργειο πανηγύριζε διοτι αυξηθηκαν οι σπουδαστες στα ιεκ του οαεδ κατα 30% ο οαεδ ειναι το πανεπιστημιο του μελλοντος monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:21 Η monaxiko brizolaki: #10 01-10-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ο οαεδ ειναι το πανεπιστημιο του μελλοντος Click για ανάπτυξη... αλλα τα αμερικανικα αει μια χαρα θα ερθουν στην χωρα μας και θα χαιρομαστε παλι αγνοωντας ολα τα υπολοιπα ζητηματα στον τομεα της παιδειας. γαμω την ελλαδα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 01-10-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: αλλα τα αμερικανικα αει μια χαρα θα ερθουν στην χωρα μας και θα χαιρομαστε παλι αγνοωντας ολα τα υπολοιπα ζητηματα στον τομεα της παιδειας. γαμω την ελλαδα Click για ανάπτυξη... τα πανεπιστημια ερχονται για σοου οφ διοτι καπως πρεπει να υποστηριχθει ο κουλης για την υποταγη στις υπα Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:26 Ο Obi-Wan Kenobi: #12 02-10-22 10:26 Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 02-10-22 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!! Click για ανάπτυξη... καλημερα Ε κοιτα εργαστηριο ειναι δεν χωρα πολλους .σας εχουν χωρισει σε κομματια αναλογα με τα επιθετα ... τωρα ποσα κομματια ειστε ..μπορει 4 μπορει 6 μπορει παραπανω,,θα λεει αριθμους το προγραμμα και θα καταλαβεις. Τον ακριβη χωρσμο τον ξερει το εργαστηριο μονο..πηγαινε το πρωι στις 9 η ωρα και ρωτα ,,αν δεν εισαι στο συγκεκριμενο πηγαινε για καφε. Το ΑΠ1+2 παλι εχει να κανει με χωρισματα και βαζει το 1και το 2 τμημα μαζι. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:03 Ο Obi-Wan Kenobi: #14 02-10-22 11:03 Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 02-10-22 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; Click για ανάπτυξη... σωστα καφε μπορει ουτε στο 11-13 ,,οποτε διπλο καφε εξαρτατε απο τα οργανα του εργαστηριου και τους καθηγητες...μπορει και παραπανω λογω φτωχιας οργανων και ΕΔΙΠ μπορει και λιγοτερους Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:11 Ο Obi-Wan Kenobi: #16 02-10-22 11:11 Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Το ΑΠ1-2 ειναι θεωρια η εργαστηριο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 02-10-22 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Click για ανάπτυξη... α ,,ετσι γινεται ? εγω παντως εδωσα πολλες εξετασεις να περασω τα του 1ου εξαμηνου . ναι αναλογα με την σχολη ... η επαρχια αν εισαι ,ειναι παντα πιο προκομενη..η αθηνα βαριεται Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:16 Ο Obi-Wan Kenobi: #18 02-10-22 11:16 Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 02-10-22 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; Click για ανάπτυξη... ηλεκτρολογων Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:19 Ο Obi-Wan Kenobi: #20 02-10-22 11:19 Σουπερ!!!Ικανοποιημένος; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aggel0sss paterasyp Praxis Sherlockina ggl Αναστασία197 katerinavld Specon thenutritionist nicole1982 Meow Panagiotis849 Antonius george777 Unboxholics oups Ziekr Joji eirinipap Maynard snowy n1ki20 augustine jorahtheexplorah P.Dam. Χάρις Than003 Lathy DeWiN estrela Nala User2350 constansn tfghp kleoniki05 emilyfan85 Φινεύς tsiobieman alpha.kappa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν ηξερα οτι βγαζουν τετοιους καθε χρονο νομιζα οτι εκδιδουν νεους οταν εχουν κατι καινουργιο να πουν Click για ανάπτυξη... ααα οχι , καθε χρονο κανονικα
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 01-10-22 22:08 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: ααα οχι , καθε χρονο κανονικα Click για ανάπτυξη... ναι δικιο εχεις και η δικια μου το κανει και τι λενε καθε χρονο διαφορετικο? monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:10 Η monaxiko brizolaki: #8 01-10-22 22:10 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι δικιο εχεις και η δικια μου το κανει και τι λενε καθε χρονο διαφορετικο? Click για ανάπτυξη... συνηθως γραφουν τις αναθεσεις καθηγητων , ποια μαθηματα δεν διδασκονται αυτο το ακαδημ. ετος και την υλη. και τα διαδικαστικα αμα αλλαζει κατι σε αυτα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 01-10-22 22:18 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: συνηθως γραφουν τις αναθεσεις καθηγητων , ποια μαθηματα δεν διδασκονται αυτο το ακαδημ. ετος και την υλη. και τα διαδικαστικα αμα αλλαζει κατι σε αυτα Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.καθηγητες φευγουν με συνταξη , μεταθεση..η κεραμεως δεν δινει ..και ψαχνονται αναλογως αστα ...προχτες το υπουργειο πανηγύριζε διοτι αυξηθηκαν οι σπουδαστες στα ιεκ του οαεδ κατα 30% ο οαεδ ειναι το πανεπιστημιο του μελλοντος monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:21 Η monaxiko brizolaki: #10 01-10-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ο οαεδ ειναι το πανεπιστημιο του μελλοντος Click για ανάπτυξη... αλλα τα αμερικανικα αει μια χαρα θα ερθουν στην χωρα μας και θα χαιρομαστε παλι αγνοωντας ολα τα υπολοιπα ζητηματα στον τομεα της παιδειας. γαμω την ελλαδα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 01-10-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: αλλα τα αμερικανικα αει μια χαρα θα ερθουν στην χωρα μας και θα χαιρομαστε παλι αγνοωντας ολα τα υπολοιπα ζητηματα στον τομεα της παιδειας. γαμω την ελλαδα Click για ανάπτυξη... τα πανεπιστημια ερχονται για σοου οφ διοτι καπως πρεπει να υποστηριχθει ο κουλης για την υποταγη στις υπα Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:26 Ο Obi-Wan Kenobi: #12 02-10-22 10:26 Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 02-10-22 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!! Click για ανάπτυξη... καλημερα Ε κοιτα εργαστηριο ειναι δεν χωρα πολλους .σας εχουν χωρισει σε κομματια αναλογα με τα επιθετα ... τωρα ποσα κομματια ειστε ..μπορει 4 μπορει 6 μπορει παραπανω,,θα λεει αριθμους το προγραμμα και θα καταλαβεις. Τον ακριβη χωρσμο τον ξερει το εργαστηριο μονο..πηγαινε το πρωι στις 9 η ωρα και ρωτα ,,αν δεν εισαι στο συγκεκριμενο πηγαινε για καφε. Το ΑΠ1+2 παλι εχει να κανει με χωρισματα και βαζει το 1και το 2 τμημα μαζι. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:03 Ο Obi-Wan Kenobi: #14 02-10-22 11:03 Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 02-10-22 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; Click για ανάπτυξη... σωστα καφε μπορει ουτε στο 11-13 ,,οποτε διπλο καφε εξαρτατε απο τα οργανα του εργαστηριου και τους καθηγητες...μπορει και παραπανω λογω φτωχιας οργανων και ΕΔΙΠ μπορει και λιγοτερους Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:11 Ο Obi-Wan Kenobi: #16 02-10-22 11:11 Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Το ΑΠ1-2 ειναι θεωρια η εργαστηριο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 02-10-22 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Click για ανάπτυξη... α ,,ετσι γινεται ? εγω παντως εδωσα πολλες εξετασεις να περασω τα του 1ου εξαμηνου . ναι αναλογα με την σχολη ... η επαρχια αν εισαι ,ειναι παντα πιο προκομενη..η αθηνα βαριεται Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:16 Ο Obi-Wan Kenobi: #18 02-10-22 11:16 Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 02-10-22 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; Click για ανάπτυξη... ηλεκτρολογων Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:19 Ο Obi-Wan Kenobi: #20 02-10-22 11:19 Σουπερ!!!Ικανοποιημένος; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aggel0sss paterasyp Praxis Sherlockina ggl Αναστασία197 katerinavld Specon thenutritionist nicole1982 Meow Panagiotis849 Antonius george777 Unboxholics oups Ziekr Joji eirinipap Maynard snowy n1ki20 augustine jorahtheexplorah P.Dam. Χάρις Than003 Lathy DeWiN estrela Nala User2350 constansn tfghp kleoniki05 emilyfan85 Φινεύς tsiobieman alpha.kappa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: ααα οχι , καθε χρονο κανονικα Click για ανάπτυξη... ναι δικιο εχεις και η δικια μου το κανει και τι λενε καθε χρονο διαφορετικο?
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:10 Η monaxiko brizolaki: #8 01-10-22 22:10 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι δικιο εχεις και η δικια μου το κανει και τι λενε καθε χρονο διαφορετικο? Click για ανάπτυξη... συνηθως γραφουν τις αναθεσεις καθηγητων , ποια μαθηματα δεν διδασκονται αυτο το ακαδημ. ετος και την υλη. και τα διαδικαστικα αμα αλλαζει κατι σε αυτα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 01-10-22 22:18 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: συνηθως γραφουν τις αναθεσεις καθηγητων , ποια μαθηματα δεν διδασκονται αυτο το ακαδημ. ετος και την υλη. και τα διαδικαστικα αμα αλλαζει κατι σε αυτα Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.καθηγητες φευγουν με συνταξη , μεταθεση..η κεραμεως δεν δινει ..και ψαχνονται αναλογως αστα ...προχτες το υπουργειο πανηγύριζε διοτι αυξηθηκαν οι σπουδαστες στα ιεκ του οαεδ κατα 30% ο οαεδ ειναι το πανεπιστημιο του μελλοντος monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:21 Η monaxiko brizolaki: #10 01-10-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ο οαεδ ειναι το πανεπιστημιο του μελλοντος Click για ανάπτυξη... αλλα τα αμερικανικα αει μια χαρα θα ερθουν στην χωρα μας και θα χαιρομαστε παλι αγνοωντας ολα τα υπολοιπα ζητηματα στον τομεα της παιδειας. γαμω την ελλαδα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 01-10-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: αλλα τα αμερικανικα αει μια χαρα θα ερθουν στην χωρα μας και θα χαιρομαστε παλι αγνοωντας ολα τα υπολοιπα ζητηματα στον τομεα της παιδειας. γαμω την ελλαδα Click για ανάπτυξη... τα πανεπιστημια ερχονται για σοου οφ διοτι καπως πρεπει να υποστηριχθει ο κουλης για την υποταγη στις υπα Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:26 Ο Obi-Wan Kenobi: #12 02-10-22 10:26 Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 02-10-22 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!! Click για ανάπτυξη... καλημερα Ε κοιτα εργαστηριο ειναι δεν χωρα πολλους .σας εχουν χωρισει σε κομματια αναλογα με τα επιθετα ... τωρα ποσα κομματια ειστε ..μπορει 4 μπορει 6 μπορει παραπανω,,θα λεει αριθμους το προγραμμα και θα καταλαβεις. Τον ακριβη χωρσμο τον ξερει το εργαστηριο μονο..πηγαινε το πρωι στις 9 η ωρα και ρωτα ,,αν δεν εισαι στο συγκεκριμενο πηγαινε για καφε. Το ΑΠ1+2 παλι εχει να κανει με χωρισματα και βαζει το 1και το 2 τμημα μαζι. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:03 Ο Obi-Wan Kenobi: #14 02-10-22 11:03 Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 02-10-22 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; Click για ανάπτυξη... σωστα καφε μπορει ουτε στο 11-13 ,,οποτε διπλο καφε εξαρτατε απο τα οργανα του εργαστηριου και τους καθηγητες...μπορει και παραπανω λογω φτωχιας οργανων και ΕΔΙΠ μπορει και λιγοτερους Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:11 Ο Obi-Wan Kenobi: #16 02-10-22 11:11 Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Το ΑΠ1-2 ειναι θεωρια η εργαστηριο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 02-10-22 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Click για ανάπτυξη... α ,,ετσι γινεται ? εγω παντως εδωσα πολλες εξετασεις να περασω τα του 1ου εξαμηνου . ναι αναλογα με την σχολη ... η επαρχια αν εισαι ,ειναι παντα πιο προκομενη..η αθηνα βαριεται Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:16 Ο Obi-Wan Kenobi: #18 02-10-22 11:16 Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 02-10-22 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; Click για ανάπτυξη... ηλεκτρολογων Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:19 Ο Obi-Wan Kenobi: #20 02-10-22 11:19 Σουπερ!!!Ικανοποιημένος; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aggel0sss paterasyp Praxis Sherlockina ggl Αναστασία197 katerinavld Specon thenutritionist nicole1982 Meow Panagiotis849 Antonius george777 Unboxholics oups Ziekr Joji eirinipap Maynard snowy n1ki20 augustine jorahtheexplorah P.Dam. Χάρις Than003 Lathy DeWiN estrela Nala User2350 constansn tfghp kleoniki05 emilyfan85 Φινεύς tsiobieman alpha.kappa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι δικιο εχεις και η δικια μου το κανει και τι λενε καθε χρονο διαφορετικο? Click για ανάπτυξη... συνηθως γραφουν τις αναθεσεις καθηγητων , ποια μαθηματα δεν διδασκονται αυτο το ακαδημ. ετος και την υλη. και τα διαδικαστικα αμα αλλαζει κατι σε αυτα
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 01-10-22 22:18 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: συνηθως γραφουν τις αναθεσεις καθηγητων , ποια μαθηματα δεν διδασκονται αυτο το ακαδημ. ετος και την υλη. και τα διαδικαστικα αμα αλλαζει κατι σε αυτα Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.καθηγητες φευγουν με συνταξη , μεταθεση..η κεραμεως δεν δινει ..και ψαχνονται αναλογως αστα ...προχτες το υπουργειο πανηγύριζε διοτι αυξηθηκαν οι σπουδαστες στα ιεκ του οαεδ κατα 30% ο οαεδ ειναι το πανεπιστημιο του μελλοντος monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:21 Η monaxiko brizolaki: #10 01-10-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ο οαεδ ειναι το πανεπιστημιο του μελλοντος Click για ανάπτυξη... αλλα τα αμερικανικα αει μια χαρα θα ερθουν στην χωρα μας και θα χαιρομαστε παλι αγνοωντας ολα τα υπολοιπα ζητηματα στον τομεα της παιδειας. γαμω την ελλαδα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 01-10-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: αλλα τα αμερικανικα αει μια χαρα θα ερθουν στην χωρα μας και θα χαιρομαστε παλι αγνοωντας ολα τα υπολοιπα ζητηματα στον τομεα της παιδειας. γαμω την ελλαδα Click για ανάπτυξη... τα πανεπιστημια ερχονται για σοου οφ διοτι καπως πρεπει να υποστηριχθει ο κουλης για την υποταγη στις υπα Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:26 Ο Obi-Wan Kenobi: #12 02-10-22 10:26 Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 02-10-22 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!! Click για ανάπτυξη... καλημερα Ε κοιτα εργαστηριο ειναι δεν χωρα πολλους .σας εχουν χωρισει σε κομματια αναλογα με τα επιθετα ... τωρα ποσα κομματια ειστε ..μπορει 4 μπορει 6 μπορει παραπανω,,θα λεει αριθμους το προγραμμα και θα καταλαβεις. Τον ακριβη χωρσμο τον ξερει το εργαστηριο μονο..πηγαινε το πρωι στις 9 η ωρα και ρωτα ,,αν δεν εισαι στο συγκεκριμενο πηγαινε για καφε. Το ΑΠ1+2 παλι εχει να κανει με χωρισματα και βαζει το 1και το 2 τμημα μαζι. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:03 Ο Obi-Wan Kenobi: #14 02-10-22 11:03 Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 02-10-22 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; Click για ανάπτυξη... σωστα καφε μπορει ουτε στο 11-13 ,,οποτε διπλο καφε εξαρτατε απο τα οργανα του εργαστηριου και τους καθηγητες...μπορει και παραπανω λογω φτωχιας οργανων και ΕΔΙΠ μπορει και λιγοτερους Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:11 Ο Obi-Wan Kenobi: #16 02-10-22 11:11 Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Το ΑΠ1-2 ειναι θεωρια η εργαστηριο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 02-10-22 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Click για ανάπτυξη... α ,,ετσι γινεται ? εγω παντως εδωσα πολλες εξετασεις να περασω τα του 1ου εξαμηνου . ναι αναλογα με την σχολη ... η επαρχια αν εισαι ,ειναι παντα πιο προκομενη..η αθηνα βαριεται Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:16 Ο Obi-Wan Kenobi: #18 02-10-22 11:16 Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 02-10-22 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; Click για ανάπτυξη... ηλεκτρολογων Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:19 Ο Obi-Wan Kenobi: #20 02-10-22 11:19 Σουπερ!!!Ικανοποιημένος; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aggel0sss paterasyp Praxis Sherlockina ggl Αναστασία197 katerinavld Specon thenutritionist nicole1982 Meow Panagiotis849 Antonius george777 Unboxholics oups Ziekr Joji eirinipap Maynard snowy n1ki20 augustine jorahtheexplorah P.Dam. Χάρις Than003 Lathy DeWiN estrela Nala User2350 constansn tfghp kleoniki05 emilyfan85 Φινεύς tsiobieman alpha.kappa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: συνηθως γραφουν τις αναθεσεις καθηγητων , ποια μαθηματα δεν διδασκονται αυτο το ακαδημ. ετος και την υλη. και τα διαδικαστικα αμα αλλαζει κατι σε αυτα Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.καθηγητες φευγουν με συνταξη , μεταθεση..η κεραμεως δεν δινει ..και ψαχνονται αναλογως αστα ...προχτες το υπουργειο πανηγύριζε διοτι αυξηθηκαν οι σπουδαστες στα ιεκ του οαεδ κατα 30% ο οαεδ ειναι το πανεπιστημιο του μελλοντος
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:21 Η monaxiko brizolaki: #10 01-10-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ο οαεδ ειναι το πανεπιστημιο του μελλοντος Click για ανάπτυξη... αλλα τα αμερικανικα αει μια χαρα θα ερθουν στην χωρα μας και θα χαιρομαστε παλι αγνοωντας ολα τα υπολοιπα ζητηματα στον τομεα της παιδειας. γαμω την ελλαδα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 01-10-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: αλλα τα αμερικανικα αει μια χαρα θα ερθουν στην χωρα μας και θα χαιρομαστε παλι αγνοωντας ολα τα υπολοιπα ζητηματα στον τομεα της παιδειας. γαμω την ελλαδα Click για ανάπτυξη... τα πανεπιστημια ερχονται για σοου οφ διοτι καπως πρεπει να υποστηριχθει ο κουλης για την υποταγη στις υπα Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:26 Ο Obi-Wan Kenobi: #12 02-10-22 10:26 Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 02-10-22 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!! Click για ανάπτυξη... καλημερα Ε κοιτα εργαστηριο ειναι δεν χωρα πολλους .σας εχουν χωρισει σε κομματια αναλογα με τα επιθετα ... τωρα ποσα κομματια ειστε ..μπορει 4 μπορει 6 μπορει παραπανω,,θα λεει αριθμους το προγραμμα και θα καταλαβεις. Τον ακριβη χωρσμο τον ξερει το εργαστηριο μονο..πηγαινε το πρωι στις 9 η ωρα και ρωτα ,,αν δεν εισαι στο συγκεκριμενο πηγαινε για καφε. Το ΑΠ1+2 παλι εχει να κανει με χωρισματα και βαζει το 1και το 2 τμημα μαζι. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:03 Ο Obi-Wan Kenobi: #14 02-10-22 11:03 Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 02-10-22 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; Click για ανάπτυξη... σωστα καφε μπορει ουτε στο 11-13 ,,οποτε διπλο καφε εξαρτατε απο τα οργανα του εργαστηριου και τους καθηγητες...μπορει και παραπανω λογω φτωχιας οργανων και ΕΔΙΠ μπορει και λιγοτερους Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:11 Ο Obi-Wan Kenobi: #16 02-10-22 11:11 Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Το ΑΠ1-2 ειναι θεωρια η εργαστηριο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 02-10-22 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Click για ανάπτυξη... α ,,ετσι γινεται ? εγω παντως εδωσα πολλες εξετασεις να περασω τα του 1ου εξαμηνου . ναι αναλογα με την σχολη ... η επαρχια αν εισαι ,ειναι παντα πιο προκομενη..η αθηνα βαριεται Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:16 Ο Obi-Wan Kenobi: #18 02-10-22 11:16 Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 02-10-22 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; Click για ανάπτυξη... ηλεκτρολογων Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:19 Ο Obi-Wan Kenobi: #20 02-10-22 11:19 Σουπερ!!!Ικανοποιημένος; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aggel0sss paterasyp Praxis Sherlockina ggl Αναστασία197 katerinavld Specon thenutritionist nicole1982 Meow Panagiotis849 Antonius george777 Unboxholics oups Ziekr Joji eirinipap Maynard snowy n1ki20 augustine jorahtheexplorah P.Dam. Χάρις Than003 Lathy DeWiN estrela Nala User2350 constansn tfghp kleoniki05 emilyfan85 Φινεύς tsiobieman alpha.kappa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ο οαεδ ειναι το πανεπιστημιο του μελλοντος Click για ανάπτυξη... αλλα τα αμερικανικα αει μια χαρα θα ερθουν στην χωρα μας και θα χαιρομαστε παλι αγνοωντας ολα τα υπολοιπα ζητηματα στον τομεα της παιδειας. γαμω την ελλαδα
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 01-10-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: αλλα τα αμερικανικα αει μια χαρα θα ερθουν στην χωρα μας και θα χαιρομαστε παλι αγνοωντας ολα τα υπολοιπα ζητηματα στον τομεα της παιδειας. γαμω την ελλαδα Click για ανάπτυξη... τα πανεπιστημια ερχονται για σοου οφ διοτι καπως πρεπει να υποστηριχθει ο κουλης για την υποταγη στις υπα Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:26 Ο Obi-Wan Kenobi: #12 02-10-22 10:26 Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 02-10-22 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!! Click για ανάπτυξη... καλημερα Ε κοιτα εργαστηριο ειναι δεν χωρα πολλους .σας εχουν χωρισει σε κομματια αναλογα με τα επιθετα ... τωρα ποσα κομματια ειστε ..μπορει 4 μπορει 6 μπορει παραπανω,,θα λεει αριθμους το προγραμμα και θα καταλαβεις. Τον ακριβη χωρσμο τον ξερει το εργαστηριο μονο..πηγαινε το πρωι στις 9 η ωρα και ρωτα ,,αν δεν εισαι στο συγκεκριμενο πηγαινε για καφε. Το ΑΠ1+2 παλι εχει να κανει με χωρισματα και βαζει το 1και το 2 τμημα μαζι. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:03 Ο Obi-Wan Kenobi: #14 02-10-22 11:03 Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 02-10-22 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; Click για ανάπτυξη... σωστα καφε μπορει ουτε στο 11-13 ,,οποτε διπλο καφε εξαρτατε απο τα οργανα του εργαστηριου και τους καθηγητες...μπορει και παραπανω λογω φτωχιας οργανων και ΕΔΙΠ μπορει και λιγοτερους Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:11 Ο Obi-Wan Kenobi: #16 02-10-22 11:11 Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Το ΑΠ1-2 ειναι θεωρια η εργαστηριο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 02-10-22 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Click για ανάπτυξη... α ,,ετσι γινεται ? εγω παντως εδωσα πολλες εξετασεις να περασω τα του 1ου εξαμηνου . ναι αναλογα με την σχολη ... η επαρχια αν εισαι ,ειναι παντα πιο προκομενη..η αθηνα βαριεται Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:16 Ο Obi-Wan Kenobi: #18 02-10-22 11:16 Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 02-10-22 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; Click για ανάπτυξη... ηλεκτρολογων Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:19 Ο Obi-Wan Kenobi: #20 02-10-22 11:19 Σουπερ!!!Ικανοποιημένος; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aggel0sss paterasyp Praxis Sherlockina ggl Αναστασία197 katerinavld Specon thenutritionist nicole1982 Meow Panagiotis849 Antonius george777 Unboxholics oups Ziekr Joji eirinipap Maynard snowy n1ki20 augustine jorahtheexplorah P.Dam. Χάρις Than003 Lathy DeWiN estrela Nala User2350 constansn tfghp kleoniki05 emilyfan85 Φινεύς tsiobieman alpha.kappa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: αλλα τα αμερικανικα αει μια χαρα θα ερθουν στην χωρα μας και θα χαιρομαστε παλι αγνοωντας ολα τα υπολοιπα ζητηματα στον τομεα της παιδειας. γαμω την ελλαδα Click για ανάπτυξη... τα πανεπιστημια ερχονται για σοου οφ διοτι καπως πρεπει να υποστηριχθει ο κουλης για την υποταγη στις υπα
Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:26 Ο Obi-Wan Kenobi: #12 02-10-22 10:26 Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 02-10-22 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!! Click για ανάπτυξη... καλημερα Ε κοιτα εργαστηριο ειναι δεν χωρα πολλους .σας εχουν χωρισει σε κομματια αναλογα με τα επιθετα ... τωρα ποσα κομματια ειστε ..μπορει 4 μπορει 6 μπορει παραπανω,,θα λεει αριθμους το προγραμμα και θα καταλαβεις. Τον ακριβη χωρσμο τον ξερει το εργαστηριο μονο..πηγαινε το πρωι στις 9 η ωρα και ρωτα ,,αν δεν εισαι στο συγκεκριμενο πηγαινε για καφε. Το ΑΠ1+2 παλι εχει να κανει με χωρισματα και βαζει το 1και το 2 τμημα μαζι. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:03 Ο Obi-Wan Kenobi: #14 02-10-22 11:03 Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 02-10-22 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; Click για ανάπτυξη... σωστα καφε μπορει ουτε στο 11-13 ,,οποτε διπλο καφε εξαρτατε απο τα οργανα του εργαστηριου και τους καθηγητες...μπορει και παραπανω λογω φτωχιας οργανων και ΕΔΙΠ μπορει και λιγοτερους Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:11 Ο Obi-Wan Kenobi: #16 02-10-22 11:11 Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Το ΑΠ1-2 ειναι θεωρια η εργαστηριο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 02-10-22 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Click για ανάπτυξη... α ,,ετσι γινεται ? εγω παντως εδωσα πολλες εξετασεις να περασω τα του 1ου εξαμηνου . ναι αναλογα με την σχολη ... η επαρχια αν εισαι ,ειναι παντα πιο προκομενη..η αθηνα βαριεται Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:16 Ο Obi-Wan Kenobi: #18 02-10-22 11:16 Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 02-10-22 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; Click για ανάπτυξη... ηλεκτρολογων Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:19 Ο Obi-Wan Kenobi: #20 02-10-22 11:19 Σουπερ!!!Ικανοποιημένος; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aggel0sss paterasyp Praxis Sherlockina ggl Αναστασία197 katerinavld Specon thenutritionist nicole1982 Meow Panagiotis849 Antonius george777 Unboxholics oups Ziekr Joji eirinipap Maynard snowy n1ki20 augustine jorahtheexplorah P.Dam. Χάρις Than003 Lathy DeWiN estrela Nala User2350 constansn tfghp kleoniki05 emilyfan85 Φινεύς tsiobieman alpha.kappa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 10:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 02-10-22 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!! Click για ανάπτυξη... καλημερα Ε κοιτα εργαστηριο ειναι δεν χωρα πολλους .σας εχουν χωρισει σε κομματια αναλογα με τα επιθετα ... τωρα ποσα κομματια ειστε ..μπορει 4 μπορει 6 μπορει παραπανω,,θα λεει αριθμους το προγραμμα και θα καταλαβεις. Τον ακριβη χωρσμο τον ξερει το εργαστηριο μονο..πηγαινε το πρωι στις 9 η ωρα και ρωτα ,,αν δεν εισαι στο συγκεκριμενο πηγαινε για καφε. Το ΑΠ1+2 παλι εχει να κανει με χωρισματα και βαζει το 1και το 2 τμημα μαζι. Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:03 Ο Obi-Wan Kenobi: #14 02-10-22 11:03 Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 02-10-22 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; Click για ανάπτυξη... σωστα καφε μπορει ουτε στο 11-13 ,,οποτε διπλο καφε εξαρτατε απο τα οργανα του εργαστηριου και τους καθηγητες...μπορει και παραπανω λογω φτωχιας οργανων και ΕΔΙΠ μπορει και λιγοτερους Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:11 Ο Obi-Wan Kenobi: #16 02-10-22 11:11 Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Το ΑΠ1-2 ειναι θεωρια η εργαστηριο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 02-10-22 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Click για ανάπτυξη... α ,,ετσι γινεται ? εγω παντως εδωσα πολλες εξετασεις να περασω τα του 1ου εξαμηνου . ναι αναλογα με την σχολη ... η επαρχια αν εισαι ,ειναι παντα πιο προκομενη..η αθηνα βαριεται Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:16 Ο Obi-Wan Kenobi: #18 02-10-22 11:16 Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 02-10-22 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; Click για ανάπτυξη... ηλεκτρολογων Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:19 Ο Obi-Wan Kenobi: #20 02-10-22 11:19 Σουπερ!!!Ικανοποιημένος; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aggel0sss paterasyp Praxis Sherlockina ggl Αναστασία197 katerinavld Specon thenutritionist nicole1982 Meow Panagiotis849 Antonius george777 Unboxholics oups Ziekr Joji eirinipap Maynard snowy n1ki20 augustine jorahtheexplorah P.Dam. Χάρις Than003 Lathy DeWiN estrela Nala User2350 constansn tfghp kleoniki05 emilyfan85 Φινεύς tsiobieman alpha.kappa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Παιδια εμενα αρχιζει η σχολη 10 Οκτωβριου ειμαι Α εξαμηνο, ειδα στην καρτελα μου οτι με εγραψαν αυτοματα στα μαθηματα του Α εξαμηνου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιες ωρες θα ξερω ποιο εργαστηριο θα παρακολουθησω. πχ Την Δευτερα 10 Οκτωβριου το πρωτο μαθημα ειναι Αγρομετερεωολογια εργαστηριο 9-11 και 11-13, σε πιο θα πρεπει να παω; Ειδα σε ενα μαθημα Μαθηματικες μεθοδοι στην Γεωπονια 1 να γραφει σε παρενθεση (ΑΠ 1+2) τι σημαινει αυτό; Ευχαριστω!! Click για ανάπτυξη... καλημερα Ε κοιτα εργαστηριο ειναι δεν χωρα πολλους .σας εχουν χωρισει σε κομματια αναλογα με τα επιθετα ... τωρα ποσα κομματια ειστε ..μπορει 4 μπορει 6 μπορει παραπανω,,θα λεει αριθμους το προγραμμα και θα καταλαβεις. Τον ακριβη χωρσμο τον ξερει το εργαστηριο μονο..πηγαινε το πρωι στις 9 η ωρα και ρωτα ,,αν δεν εισαι στο συγκεκριμενο πηγαινε για καφε. Το ΑΠ1+2 παλι εχει να κανει με χωρισματα και βαζει το 1και το 2 τμημα μαζι.
Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:03 Ο Obi-Wan Kenobi: #14 02-10-22 11:03 Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 02-10-22 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; Click για ανάπτυξη... σωστα καφε μπορει ουτε στο 11-13 ,,οποτε διπλο καφε εξαρτατε απο τα οργανα του εργαστηριου και τους καθηγητες...μπορει και παραπανω λογω φτωχιας οργανων και ΕΔΙΠ μπορει και λιγοτερους Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:11 Ο Obi-Wan Kenobi: #16 02-10-22 11:11 Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Το ΑΠ1-2 ειναι θεωρια η εργαστηριο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 02-10-22 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Click για ανάπτυξη... α ,,ετσι γινεται ? εγω παντως εδωσα πολλες εξετασεις να περασω τα του 1ου εξαμηνου . ναι αναλογα με την σχολη ... η επαρχια αν εισαι ,ειναι παντα πιο προκομενη..η αθηνα βαριεται Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:16 Ο Obi-Wan Kenobi: #18 02-10-22 11:16 Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 02-10-22 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; Click για ανάπτυξη... ηλεκτρολογων Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:19 Ο Obi-Wan Kenobi: #20 02-10-22 11:19 Σουπερ!!!Ικανοποιημένος; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aggel0sss paterasyp Praxis Sherlockina ggl Αναστασία197 katerinavld Specon thenutritionist nicole1982 Meow Panagiotis849 Antonius george777 Unboxholics oups Ziekr Joji eirinipap Maynard snowy n1ki20 augustine jorahtheexplorah P.Dam. Χάρις Than003 Lathy DeWiN estrela Nala User2350 constansn tfghp kleoniki05 emilyfan85 Φινεύς tsiobieman alpha.kappa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 02-10-22 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; Click για ανάπτυξη... σωστα καφε μπορει ουτε στο 11-13 ,,οποτε διπλο καφε εξαρτατε απο τα οργανα του εργαστηριου και τους καθηγητες...μπορει και παραπανω λογω φτωχιας οργανων και ΕΔΙΠ μπορει και λιγοτερους Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:11 Ο Obi-Wan Kenobi: #16 02-10-22 11:11 Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Το ΑΠ1-2 ειναι θεωρια η εργαστηριο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 02-10-22 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Click για ανάπτυξη... α ,,ετσι γινεται ? εγω παντως εδωσα πολλες εξετασεις να περασω τα του 1ου εξαμηνου . ναι αναλογα με την σχολη ... η επαρχια αν εισαι ,ειναι παντα πιο προκομενη..η αθηνα βαριεται Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:16 Ο Obi-Wan Kenobi: #18 02-10-22 11:16 Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 02-10-22 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; Click για ανάπτυξη... ηλεκτρολογων Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:19 Ο Obi-Wan Kenobi: #20 02-10-22 11:19 Σουπερ!!!Ικανοποιημένος; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aggel0sss paterasyp Praxis Sherlockina ggl Αναστασία197 katerinavld Specon thenutritionist nicole1982 Meow Panagiotis849 Antonius george777 Unboxholics oups Ziekr Joji eirinipap Maynard snowy n1ki20 augustine jorahtheexplorah P.Dam. Χάρις Than003 Lathy DeWiN estrela Nala User2350 constansn tfghp kleoniki05 emilyfan85 Φινεύς tsiobieman alpha.kappa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Οποτε 10 οκτωβρη που αρχιζει η σχολη θα παω απο το πρωτο εργαστηριο 9-11 και αν ειμαι στο 11-13 χτυπαω καφε!!!!!Παλια θυμαμαι τα εργαστηρια ειχαν 25 ατομα,αραγε τωρα να ισχυει το ιδιο νουμερο; Click για ανάπτυξη... σωστα καφε μπορει ουτε στο 11-13 ,,οποτε διπλο καφε εξαρτατε απο τα οργανα του εργαστηριου και τους καθηγητες...μπορει και παραπανω λογω φτωχιας οργανων και ΕΔΙΠ μπορει και λιγοτερους
Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:11 Ο Obi-Wan Kenobi: #16 02-10-22 11:11 Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Το ΑΠ1-2 ειναι θεωρια η εργαστηριο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 02-10-22 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Click για ανάπτυξη... α ,,ετσι γινεται ? εγω παντως εδωσα πολλες εξετασεις να περασω τα του 1ου εξαμηνου . ναι αναλογα με την σχολη ... η επαρχια αν εισαι ,ειναι παντα πιο προκομενη..η αθηνα βαριεται Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:16 Ο Obi-Wan Kenobi: #18 02-10-22 11:16 Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 02-10-22 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; Click για ανάπτυξη... ηλεκτρολογων Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:19 Ο Obi-Wan Kenobi: #20 02-10-22 11:19 Σουπερ!!!Ικανοποιημένος; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aggel0sss paterasyp Praxis Sherlockina ggl Αναστασία197 katerinavld Specon thenutritionist nicole1982 Meow Panagiotis849 Antonius george777 Unboxholics oups Ziekr Joji eirinipap Maynard snowy n1ki20 augustine jorahtheexplorah P.Dam. Χάρις Than003 Lathy DeWiN estrela Nala User2350 constansn tfghp kleoniki05 emilyfan85 Φινεύς tsiobieman alpha.kappa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Το ΑΠ1-2 ειναι θεωρια η εργαστηριο;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 02-10-22 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Click για ανάπτυξη... α ,,ετσι γινεται ? εγω παντως εδωσα πολλες εξετασεις να περασω τα του 1ου εξαμηνου . ναι αναλογα με την σχολη ... η επαρχια αν εισαι ,ειναι παντα πιο προκομενη..η αθηνα βαριεται Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:16 Ο Obi-Wan Kenobi: #18 02-10-22 11:16 Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 02-10-22 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; Click για ανάπτυξη... ηλεκτρολογων Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:19 Ο Obi-Wan Kenobi: #20 02-10-22 11:19 Σουπερ!!!Ικανοποιημένος; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aggel0sss paterasyp Praxis Sherlockina ggl Αναστασία197 katerinavld Specon thenutritionist nicole1982 Meow Panagiotis849 Antonius george777 Unboxholics oups Ziekr Joji eirinipap Maynard snowy n1ki20 augustine jorahtheexplorah P.Dam. Χάρις Than003 Lathy DeWiN estrela Nala User2350 constansn tfghp kleoniki05 emilyfan85 Φινεύς tsiobieman alpha.kappa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Το καλο με το Α εξαμηνο ειναι οτι σε περνανε αυτοματα στα μαθηματα!!!!!! Αλλεςσ σχολες ειδα ξεκινανε 3 Οκτωβρη και αλλες 10, εχει να κανει φανταζομαι αναλογα με την σχολη. Click για ανάπτυξη... α ,,ετσι γινεται ? εγω παντως εδωσα πολλες εξετασεις να περασω τα του 1ου εξαμηνου . ναι αναλογα με την σχολη ... η επαρχια αν εισαι ,ειναι παντα πιο προκομενη..η αθηνα βαριεται
Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:16 Ο Obi-Wan Kenobi: #18 02-10-22 11:16 Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 02-10-22 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; Click για ανάπτυξη... ηλεκτρολογων Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:19 Ο Obi-Wan Kenobi: #20 02-10-22 11:19 Σουπερ!!!Ικανοποιημένος; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aggel0sss paterasyp Praxis Sherlockina ggl Αναστασία197 katerinavld Specon thenutritionist nicole1982 Meow Panagiotis849 Antonius george777 Unboxholics oups Ziekr Joji eirinipap Maynard snowy n1ki20 augustine jorahtheexplorah P.Dam. Χάρις Than003 Lathy DeWiN estrela Nala User2350 constansn tfghp kleoniki05 emilyfan85 Φινεύς tsiobieman alpha.kappa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #19 02-10-22 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπαρτιάτης: Σε ποια σχολη εισαι ή ησουν; Click για ανάπτυξη... ηλεκτρολογων Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:19 Ο Obi-Wan Kenobi: #20 02-10-22 11:19 Σουπερ!!!Ικανοποιημένος; 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 11:19 Ο Obi-Wan Kenobi: #20 02-10-22 11:19 Σουπερ!!!Ικανοποιημένος;