Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:57 Ο Alejandro Papas: #1 18-02-11 16:57 Ενα βιντεακι για οσους θελουν να μαθουν να οδηγουν και για οσους ηδη ξερουν την κατασταση στους ελληνικους δρομους(καθε φορα με τον σταυρο στο χερι ειμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.628 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:15 Ο fockos έγραψε: #2 19-02-11 13:15 Το βιντεάκι λέει μεγάλες αλήθειες.... Μας αναφέρει με ένα έμφυμο τρόπο ότι ο κ.ο.κ δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 22:05 Η Gate4 έγραψε: #3 04-03-11 22:05 Εγω προσωπικα θελω να δω οδηγο συην ελλαδα που να σταματαει στις διαβασεις πεζωνειχα παει γερμανια και οταν γυρισα απο συνηθεια πηγα να περασω απο διαβαση,κοντεψε να χτυπησει και με εβρισε!!!!!!!!!!!!! :@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.628 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 22:17 Ο fockos έγραψε: #4 04-03-11 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγω προσωπικα θελω να δω οδηγο συην ελλαδα που να σταματαει στις διαβασεις πεζωνειχα παει γερμανια και οταν γυρισα απο συνηθεια πηγα να περασω απο διαβαση,κοντεψε να χτυπησει και με εβρισε!!!!!!!!!!!!! :@ Click για ανάπτυξη... Στο αεροδρόμιο που πέφτουν πρόστιμα σταματάνε όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ενα βιντεακι για οσους θελουν να μαθουν να οδηγουν και για οσους ηδη ξερουν την κατασταση στους ελληνικους δρομους(καθε φορα με τον σταυρο στο χερι ειμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.628 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:15 Ο fockos έγραψε: #2 19-02-11 13:15 Το βιντεάκι λέει μεγάλες αλήθειες.... Μας αναφέρει με ένα έμφυμο τρόπο ότι ο κ.ο.κ δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 22:05 Η Gate4 έγραψε: #3 04-03-11 22:05 Εγω προσωπικα θελω να δω οδηγο συην ελλαδα που να σταματαει στις διαβασεις πεζωνειχα παει γερμανια και οταν γυρισα απο συνηθεια πηγα να περασω απο διαβαση,κοντεψε να χτυπησει και με εβρισε!!!!!!!!!!!!! :@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.628 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 22:17 Ο fockos έγραψε: #4 04-03-11 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγω προσωπικα θελω να δω οδηγο συην ελλαδα που να σταματαει στις διαβασεις πεζωνειχα παει γερμανια και οταν γυρισα απο συνηθεια πηγα να περασω απο διαβαση,κοντεψε να χτυπησει και με εβρισε!!!!!!!!!!!!! :@ Click για ανάπτυξη... Στο αεροδρόμιο που πέφτουν πρόστιμα σταματάνε όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το βιντεάκι λέει μεγάλες αλήθειες.... Μας αναφέρει με ένα έμφυμο τρόπο ότι ο κ.ο.κ δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 22:05 Η Gate4 έγραψε: #3 04-03-11 22:05 Εγω προσωπικα θελω να δω οδηγο συην ελλαδα που να σταματαει στις διαβασεις πεζωνειχα παει γερμανια και οταν γυρισα απο συνηθεια πηγα να περασω απο διαβαση,κοντεψε να χτυπησει και με εβρισε!!!!!!!!!!!!! :@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.628 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 22:17 Ο fockos έγραψε: #4 04-03-11 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγω προσωπικα θελω να δω οδηγο συην ελλαδα που να σταματαει στις διαβασεις πεζωνειχα παει γερμανια και οταν γυρισα απο συνηθεια πηγα να περασω απο διαβαση,κοντεψε να χτυπησει και με εβρισε!!!!!!!!!!!!! :@ Click για ανάπτυξη... Στο αεροδρόμιο που πέφτουν πρόστιμα σταματάνε όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγω προσωπικα θελω να δω οδηγο συην ελλαδα που να σταματαει στις διαβασεις πεζωνειχα παει γερμανια και οταν γυρισα απο συνηθεια πηγα να περασω απο διαβαση,κοντεψε να χτυπησει και με εβρισε!!!!!!!!!!!!! :@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.628 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 22:17 Ο fockos έγραψε: #4 04-03-11 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγω προσωπικα θελω να δω οδηγο συην ελλαδα που να σταματαει στις διαβασεις πεζωνειχα παει γερμανια και οταν γυρισα απο συνηθεια πηγα να περασω απο διαβαση,κοντεψε να χτυπησει και με εβρισε!!!!!!!!!!!!! :@ Click για ανάπτυξη... Στο αεροδρόμιο που πέφτουν πρόστιμα σταματάνε όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγω προσωπικα θελω να δω οδηγο συην ελλαδα που να σταματαει στις διαβασεις πεζωνειχα παει γερμανια και οταν γυρισα απο συνηθεια πηγα να περασω απο διαβαση,κοντεψε να χτυπησει και με εβρισε!!!!!!!!!!!!! :@ Click για ανάπτυξη... Στο αεροδρόμιο που πέφτουν πρόστιμα σταματάνε όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.