Nick0007 Νεοφερμένο μέλος Ο Nick0007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2022 στις 18:46 Ο Nick0007 έγραψε: #1 19-10-22 18:46 Παιδια έχω γραφτεί στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ 18-29 έχω βρει μια δουλειά αλλά ο μισθός έχει περάσει 1 μήνας και ακόμα να μπει...μου είπαν ότι τα βάζει ένα υπουργείο και δεν ξέρουν ακριβώς πότε μπαίνει....το έχετε πάθει και εσείς? Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2022 στις 22:36 Ο Arvacon έγραψε: #2 19-10-22 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Nick0007: Παιδια έχω γραφτεί στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ 18-29 έχω βρει μια δουλειά αλλά ο μισθός έχει περάσει 1 μήνας και ακόμα να μπει...μου είπαν ότι τα βάζει ένα υπουργείο και δεν ξέρουν ακριβώς πότε μπαίνει....το έχετε πάθει και εσείς? Click για ανάπτυξη... Τα προγραμματα του ΟΑΕΔ, ποτε δεν πληρωνουν με το μηνα απ οτι ξερω. Να υποθεσω προκειται για 6μηνο προγραμμα? Αν ναι, θα πληρωθεις οταν τελειωσει το προγραμμα, αρκετους μηνες αργοτερα... Nick0007 Νεοφερμένο μέλος Ο Nick0007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2022 στις 23:02 Ο Nick0007 έγραψε: #3 19-10-22 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Τα προγραμματα του ΟΑΕΔ, ποτε δεν πληρωνουν με το μηνα απ οτι ξερω. Να υποθεσω προκειται για 6μηνο προγραμμα? Αν ναι, θα πληρωθεις οταν τελειωσει το προγραμμα, αρκετους μηνες αργοτερα... Click για ανάπτυξη... 7 μήνες είναι Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2022 στις 23:12 Ο Arvacon έγραψε: #4 19-10-22 23:12 Αν ειναι να πληρωθεις απο ΟΑΕΔ μονο, μην περιμενεις συντομα λεφτα. Μιλησε και με το ΚΕΚ που σε εγραψε στο προγραμμα να δεις τι θα πουν. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nala Arvacon Nick0007 Physicsstudent ggl charmander SoyN estrela Unboxholics Έμμα Chemwizard Praxis constansn onegreek Χάρις tsiobieman oups Joji Magigi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια έχω γραφτεί στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ 18-29 έχω βρει μια δουλειά αλλά ο μισθός έχει περάσει 1 μήνας και ακόμα να μπει...μου είπαν ότι τα βάζει ένα υπουργείο και δεν ξέρουν ακριβώς πότε μπαίνει....το έχετε πάθει και εσείς?
Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2022 στις 22:36 Ο Arvacon έγραψε: #2 19-10-22 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Nick0007: Παιδια έχω γραφτεί στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ 18-29 έχω βρει μια δουλειά αλλά ο μισθός έχει περάσει 1 μήνας και ακόμα να μπει...μου είπαν ότι τα βάζει ένα υπουργείο και δεν ξέρουν ακριβώς πότε μπαίνει....το έχετε πάθει και εσείς? Click για ανάπτυξη... Τα προγραμματα του ΟΑΕΔ, ποτε δεν πληρωνουν με το μηνα απ οτι ξερω. Να υποθεσω προκειται για 6μηνο προγραμμα? Αν ναι, θα πληρωθεις οταν τελειωσει το προγραμμα, αρκετους μηνες αργοτερα... Nick0007 Νεοφερμένο μέλος Ο Nick0007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2022 στις 23:02 Ο Nick0007 έγραψε: #3 19-10-22 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Τα προγραμματα του ΟΑΕΔ, ποτε δεν πληρωνουν με το μηνα απ οτι ξερω. Να υποθεσω προκειται για 6μηνο προγραμμα? Αν ναι, θα πληρωθεις οταν τελειωσει το προγραμμα, αρκετους μηνες αργοτερα... Click για ανάπτυξη... 7 μήνες είναι Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2022 στις 23:12 Ο Arvacon έγραψε: #4 19-10-22 23:12 Αν ειναι να πληρωθεις απο ΟΑΕΔ μονο, μην περιμενεις συντομα λεφτα. Μιλησε και με το ΚΕΚ που σε εγραψε στο προγραμμα να δεις τι θα πουν. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nala Arvacon Nick0007 Physicsstudent ggl charmander SoyN estrela Unboxholics Έμμα Chemwizard Praxis constansn onegreek Χάρις tsiobieman oups Joji Magigi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nick0007: Παιδια έχω γραφτεί στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ 18-29 έχω βρει μια δουλειά αλλά ο μισθός έχει περάσει 1 μήνας και ακόμα να μπει...μου είπαν ότι τα βάζει ένα υπουργείο και δεν ξέρουν ακριβώς πότε μπαίνει....το έχετε πάθει και εσείς? Click για ανάπτυξη... Τα προγραμματα του ΟΑΕΔ, ποτε δεν πληρωνουν με το μηνα απ οτι ξερω. Να υποθεσω προκειται για 6μηνο προγραμμα? Αν ναι, θα πληρωθεις οταν τελειωσει το προγραμμα, αρκετους μηνες αργοτερα...
Nick0007 Νεοφερμένο μέλος Ο Nick0007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2022 στις 23:02 Ο Nick0007 έγραψε: #3 19-10-22 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Τα προγραμματα του ΟΑΕΔ, ποτε δεν πληρωνουν με το μηνα απ οτι ξερω. Να υποθεσω προκειται για 6μηνο προγραμμα? Αν ναι, θα πληρωθεις οταν τελειωσει το προγραμμα, αρκετους μηνες αργοτερα... Click για ανάπτυξη... 7 μήνες είναι Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2022 στις 23:12 Ο Arvacon έγραψε: #4 19-10-22 23:12 Αν ειναι να πληρωθεις απο ΟΑΕΔ μονο, μην περιμενεις συντομα λεφτα. Μιλησε και με το ΚΕΚ που σε εγραψε στο προγραμμα να δεις τι θα πουν. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Τα προγραμματα του ΟΑΕΔ, ποτε δεν πληρωνουν με το μηνα απ οτι ξερω. Να υποθεσω προκειται για 6μηνο προγραμμα? Αν ναι, θα πληρωθεις οταν τελειωσει το προγραμμα, αρκετους μηνες αργοτερα... Click για ανάπτυξη... 7 μήνες είναι
Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2022 στις 23:12 Ο Arvacon έγραψε: #4 19-10-22 23:12 Αν ειναι να πληρωθεις απο ΟΑΕΔ μονο, μην περιμενεις συντομα λεφτα. Μιλησε και με το ΚΕΚ που σε εγραψε στο προγραμμα να δεις τι θα πουν.
Αν ειναι να πληρωθεις απο ΟΑΕΔ μονο, μην περιμενεις συντομα λεφτα. Μιλησε και με το ΚΕΚ που σε εγραψε στο προγραμμα να δεις τι θα πουν.