xman Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 20:13 Ο xman έγραψε: #41 06-01-09 20:13 Συγκλονιστικο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amy 4ever Νεοφερμένο μέλος Η Amy 4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 17:47 Η Amy 4ever: #42 09-01-09 17:47 Εγω άκουσα οτι ειναι αληθινο πραγματικα κριμα....να χασει τη μανουλα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 02:28 Η maria_st8: #43 10-01-09 02:28 ενταξει αφησες το καλο για το τελος!τα καταπληκτικα βιντεακια εμενα τουλαχιστον μ επεισαν....παιδια εγω δε το διακινδυνευω να πεσω σε κανα ποταμι η να σκοτωθω με ενα κρανος στο κωλο η ακομα χειροτερα να παθω takamuri και να παρω και κληση στο τελος... δε προκειται ΠΟΤΕ να οδηγησω υπο την επειρια αλκοολ..(ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ!):nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συγκλονιστικο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Amy 4ever Νεοφερμένο μέλος Η Amy 4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 17:47 Η Amy 4ever: #42 09-01-09 17:47 Εγω άκουσα οτι ειναι αληθινο πραγματικα κριμα....να χασει τη μανουλα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 02:28 Η maria_st8: #43 10-01-09 02:28 ενταξει αφησες το καλο για το τελος!τα καταπληκτικα βιντεακια εμενα τουλαχιστον μ επεισαν....παιδια εγω δε το διακινδυνευω να πεσω σε κανα ποταμι η να σκοτωθω με ενα κρανος στο κωλο η ακομα χειροτερα να παθω takamuri και να παρω και κληση στο τελος... δε προκειται ΠΟΤΕ να οδηγησω υπο την επειρια αλκοολ..(ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ!):nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγω άκουσα οτι ειναι αληθινο πραγματικα κριμα....να χασει τη μανουλα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_st8 Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 02:28 Η maria_st8: #43 10-01-09 02:28 ενταξει αφησες το καλο για το τελος!τα καταπληκτικα βιντεακια εμενα τουλαχιστον μ επεισαν....παιδια εγω δε το διακινδυνευω να πεσω σε κανα ποταμι η να σκοτωθω με ενα κρανος στο κωλο η ακομα χειροτερα να παθω takamuri και να παρω και κληση στο τελος... δε προκειται ΠΟΤΕ να οδηγησω υπο την επειρια αλκοολ..(ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ!):nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ενταξει αφησες το καλο για το τελος!τα καταπληκτικα βιντεακια εμενα τουλαχιστον μ επεισαν....παιδια εγω δε το διακινδυνευω να πεσω σε κανα ποταμι η να σκοτωθω με ενα κρανος στο κωλο η ακομα χειροτερα να παθω takamuri και να παρω και κληση στο τελος... δε προκειται ΠΟΤΕ να οδηγησω υπο την επειρια αλκοολ..(ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ!):nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.