Panos_02
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακόμη τι διαφορές έχουν αυτές οι περιοχές (ιδιοτροπίες/ συγκοινωνίες/ ενοίκια κτλ.)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος
JohnGreek
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 454371
Επισκέπτης
Panos_02
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση αν δεν μας πεις τι πρόγραμμα σπουδών θέλεις.
Οι μόνες σχολές που αξίζουν σήμερα από τα δύο πανεπιστήμια είναι το ΛΟΧΡΗ , ΟΔΕ της ΑΣΟΕΕ και το Τραπεζιικής και Χρηματοοικονομικής ΠΑΠΕΙ.
Είμαι ανάμεσα σε ΛΟΧΡΗ οπα , χρηματοοικονομικής παπει και στατιστικής
American Economist
Επιφανές μέλος
Είμαι ανάμεσα σε ΛΟΧΡΗ οπα , χρηματοοικονομικής παπει και στατιστικής
Προσωπικά θα σου πρότεινα το χρηματοοικονομικής του ΠΑΠΕΙ!
Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος
don_vito
Δραστήριο μέλος
Για το χρήμα παπει θα σου πω που έχω και ολοκληρωμένη άποψη .Είμαι ανάμεσα σε ΛΟΧΡΗ οπα , χρηματοοικονομικής παπει και στατιστικής
Οι καθηγητές είναι καλοί οι περισσότεροι ,το επίπεδο είναι αρκετά καλό των φοιτητών και σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από το τμήμα .
Για το λοχρη ΟΠΑ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια ήταν και η πρώτη μου επιλογή όταν έδινα πανελλήνιες αλλά καλύτερα να σου πει ένα παιδί που σπουδάζει εκει
Τέλος οποίο κι αν επιλέξεις μικρές διάφορες θα έχουν
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- friesnchocolate
- thewitcher
- Nick_Athens
- changlee
- Marel
- Kostass13
- an_gk
- tsakonamarianna2006
- Paniklas
- vas.th
- infection54
- guest24440
- AggelikiGr
- giannis05
- aris63
- panaman
- mimikos
- Giii
- Αντικειμενικός
- Panagiotis849
- Steve9393
- Απροσάρμοστη
- xakounaamatata
- Chrisa
- Scandal
- abc1234
- Nikos05
- diamag
- Eri0611
- alextheo
- the.notorious
- Polipolikalos
- J.Cameron
- Intravenous_drug
- McLovin_
- tasost
- Οικονομικάριος
- gsk
- Viedo
- kristinbacktoschool
- cel123
- DonaeB
- eri548
- Elama On Peli
- Panos_02
- andreas2002
- tsiobieman
- Yiorgosk
- lnesb
- don_vito
- JohnGreek
- kostas83
- Μάρκος Βασίλης
- george777
- jimis2001
- American Economist
- kiyoshi
- Αλκης Κ.
- MarcoReus
- hirasawayui
- Αριάνα123
- nikos kargatzis
- JerryPap
- vasilikiant
- Giorgos216
- Dreamer_SW
- stamoul1s
- uni77
- Jocaste
- Giorno
- tymvorixos
- Libertus
- Κλημεντίνη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki