Panos_02
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ακόμη τι διαφορές έχουν αυτές οι περιοχές (ιδιοτροπίες/ συγκοινωνίες/ ενοίκια κτλ.)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skiyo
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος

JohnGreek
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 454371
Επισκέπτης

Panos_02
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση αν δεν μας πεις τι πρόγραμμα σπουδών θέλεις.
Οι μόνες σχολές που αξίζουν σήμερα από τα δύο πανεπιστήμια είναι το ΛΟΧΡΗ , ΟΔΕ της ΑΣΟΕΕ και το Τραπεζιικής και Χρηματοοικονομικής ΠΑΠΕΙ.
Είμαι ανάμεσα σε ΛΟΧΡΗ οπα , χρηματοοικονομικής παπει και στατιστικής
American Economist
Επιφανές μέλος

Είμαι ανάμεσα σε ΛΟΧΡΗ οπα , χρηματοοικονομικής παπει και στατιστικής
Προσωπικά θα σου πρότεινα το χρηματοοικονομικής του ΠΑΠΕΙ!
Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος

don_vito
Δραστήριο μέλος

Για το χρήμα παπει θα σου πω που έχω και ολοκληρωμένη άποψη .Είμαι ανάμεσα σε ΛΟΧΡΗ οπα , χρηματοοικονομικής παπει και στατιστικής
Οι καθηγητές είναι καλοί οι περισσότεροι ,το επίπεδο είναι αρκετά καλό των φοιτητών και σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από το τμήμα .
Για το λοχρη ΟΠΑ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια ήταν και η πρώτη μου επιλογή όταν έδινα πανελλήνιες αλλά καλύτερα να σου πει ένα παιδί που σπουδάζει εκει
Τέλος οποίο κι αν επιλέξεις μικρές διάφορες θα έχουν
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- changlee
- Marel
- Kostass13
- an_gk
- tsakonamarianna2006
- Paniklas
- vas.th
- infection54
- guest24440
- AggelikiGr
- giannis05
- aris63
- panaman
- mimikos
- Giii
- Αντικειμενικός
- Panagiotis849
- Steve9393
- Απροσάρμοστη
- xakounaamatata
- Chrisa
- Scandal
- abc1234
- Nikos05
- diamag
- Eri0611
- alextheo
- the.notorious
- Polipolikalos
- J.Cameron
- Intravenous_drug
- McLovin_
- tasost
- Οικονομικάριος
- gsk
- Viedo
- kristinbacktoschool
- cel123
- DonaeB
- eri548
- Elama On Peli
- Panos_02
- andreas2002
- tsiobieman
- Yiorgosk
- lnesb
- don_vito
- JohnGreek
- kostas83
- Μάρκος Βασίλης
- george777
- jimis2001
- American Economist
- kiyoshi
- Αλκης Κ.
- MarcoReus
- hirasawayui
- Αριάνα123
- nikos kargatzis
- JerryPap
- vasilikiant
- Giorgos216
- Dreamer_SW
- stamoul1s
- uni77
- Jocaste
- Giorno
- tymvorixos
- Libertus
- Κλημεντίνη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.