drosos
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος

Αεππ: Καλα θεματα αλλα πολλα κατα την γνωμη μου. 1ο θεμα και 2ο και 4ο στο κλιμα των πανελληνιων(και λιγο παραπανω) στο 3ο το παρατραβηξαν
Φυσικη: Ακομα και το 1ο θεμα δυσκολα επαιρνες 5/5. Το μονο ευκολο το 3ο εκτος απο το πρισμα(ποτε δεν τα πηγαινα). Δεν συζηταω για το 4ο

ΑΟΔΕ: Μια χαρα και παλι καλα βαλανε σπουδαιοτητα και την καψανε

Μαθηματικα γενικης: Και εδω πολλα τα θεματα. Ιδιαιτερη δυσκολια ειχε το 4ο θεμα.
Εκθεση: Εχω γραψει πολυ καιρο πριν δεν τα θυμαμαι

Αρα αντικειμενικα ολα τα θεματα κινηθηκαν στην ιδια λογικη οπως καθε χρονο του ΟΕΦΕ απλως στην φυσικη τα παρατραβηξανε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στην Έκθεση έβαλαν πάρα πολλά και ένα κλασικό θέμα. Η άσκηση Β.1. μπέρδεψε αρκετούς και το είδος του κειμένου καθώς πολύ λίγοι κατάλαβαν πως είναι άρθρο και όχι δοκίμιο.
Στη Φυσική γενικής έβαλαν το πιο άκυρο τέταρτο θέμα που δεν πρόκειται να πέσει ποτέ των ποτών.
Στη Χημεία κατεύθυνσης έβαλαν πάρα πολλά, στο πρώτο θέμα έβαλαν ένα πολύ ηλίθιο Σ/Λ και στο δεύτερο ήταν απλά, πάρα πολλά! Χαρακτηριστικά ο καθηγητής μου είπε πως για να λύσουμε τα θέματα έπρεπε να 'χουμε τουλάχιστον 4,5 ώρες.
Στη Βιολογία Κατεύθυνσης έβαλαν πολλά αλλά εμένα δε μου φάνηκαν δύσκολα. Ήθελε να προσέξεις απλά τις λεπτομέρειες.
Itach1
Διάσημο μέλος

Στην φυσικη συμφωνω ηταν πολυ δυσκολα αλλα στην εκθεση δεν επρεπε καν να σκεφτεις αν ηταν δοκιμιο η αρθρο επρεπε μονο του το στυλο να γραψει απο την στιγμη που ειχε τιτλο!Στη Φυσική Κατεύθυνσης μας έκαψαν. Ακόμη και το Πρώτο Θέμα ήταν απαιτητικό.
Στην Έκθεση έβαλαν πάρα πολλά και ένα κλασικό θέμα. Η άσκηση Β.1. μπέρδεψε αρκετούς και το είδος του κειμένου καθώς πολύ λίγοι κατάλαβαν πως είναι άρθρο και όχι δοκίμιο.
Στη Φυσική γενικής έβαλαν το πιο άκυρο τέταρτο θέμα που δεν πρόκειται να πέσει ποτέ των ποτών.
Στη Χημεία κατεύθυνσης έβαλαν πάρα πολλά, στο πρώτο θέμα έβαλαν ένα πολύ ηλίθιο Σ/Λ και στο δεύτερο ήταν απλά, πάρα πολλά! Χαρακτηριστικά ο καθηγητής μου είπε πως για να λύσουμε τα θέματα έπρεπε να 'χουμε τουλάχιστον 4,5 ώρες.
Στη Βιολογία Κατεύθυνσης έβαλαν πολλά αλλά εμένα δε μου φάνηκαν δύσκολα. Ήθελε να προσέξεις απλά τις λεπτομέρειες.
christina123
Δραστήριο μέλος

το μονο που καταφερα ειναι να χασω 2 ολοκληρα πρωινα για να γραψω αυτα που εγραψα να κλαιω ολη την υπολοιπη μερα και να συνειδητοποισω οτι μπορω να γραψω και 5.οκ το καταλαβα πρωτα με τη φυσικη και μετα με το αεππ.ομως πραγματικα το μετανιωσα και μου εριξε ακομη περισσοτερο την οση αυτοπεποιθηση μου ειχε ξεμεινει.
προσωπικη μου αποψη:ο καθηγητης να βλεπει τα θεματα να βλεπει αν ανταποκρινονται εστω και στο ελαχιστο στο επιπεδο καποιων μαθητων(οπως πχ εμενα) και μετα να τους καλει να τα γραψουνε.->βλακεια αυτο που γραφω το ξερω...αλλα δε βλεπω αλλο τροπο.
πριν παω να γραψω λεω θα τα προσπαθησω και οτι βγει...αλλα ουτε να αρχισω αυτη την προσπαθεια δεν μπορεσα...μακαρι να ηξερα τ θα βαζανε για να μην πηγαινα καθολου οπως κανανε μερικοι και πραγματικα ευχομαι να ημουνα στη θεση τους.

Xarakas
Νεοφερμένο μέλος

Είχε και σχετικά δύσκολα ερωτήματα αλλά το κύριο εμπόδιο σε εναν καλό βαθμό πιστεύω ήταν η ποσότητα
EDIT: για μαθηματικα κατεθυνσης μιλαω συγνωμη

Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Bιολογια Γ.Π Ε-Υ-Κ-Ο-Λ-ΑΠροσωπικά πιστεύω ότι ήταν πολλά! Στο περιθώριο τα πρόλαβα.
Είχε και σχετικά δύσκολα ερωτήματα αλλά το κύριο εμπόδιο σε εναν καλό βαθμό πιστεύω ήταν η ποσότητα
ΑΕΠΠ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ να το συζηταω
Μαθ Κατ 1ο-2ο-3ο θεμα πηγε χαλαρα 4ο θεμα το μονο δυσκολο ηταν το τελευταιο υποερωτημα που με ζορισε αρκεταα
Φυσικη Κατι 1ο 2ο 3ο θεμα πηγαμε χαλαρουιτα το 4ο ηρθε να με τσακισει
ΑΟΔΕ Ε-Υ-Κ-Ο-Λ-Α οποιιος ηταν διαβασμενος εγραφε χαλαρα
Εκθεση δεν εκφερω γνωμη δεν εχω ιδεα αν αυτο που εγραψα ηταν καλο η κακο γιατι κανεις δεν ξερει στο τελος τι θα συμβει με την περιπτωση της.
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος

Χημεια:Απο τα πιο χαζα διαγωνισματα.Δομη lewis σε grignard δεν υπαρχει πουθενα.Το τριτο απλα απαιτητικο,και το 4ο και αυτο χαζομαρα.
Μαθηματικα γεν:Aπλως να σκεφτουν οτι το δινουν και οι θεωρητικοι το μαθημα.Το θεμα της στατιστικης ηταν αρκετα παιδευτικο,ενω αλλα δυο ερωτηματα ηθελαν μαθηματικη σκεψη.
Εκθεση:Aρθρο χωρις ημερομηνια δημοσιευσης δεν ειναι αρθρο.Επισης ειχε και αλλες ασαφειες με ενα ευκολο θεμα εκθεσης ομως.
Φυσικη κατ:Exω κανει delete σε αυτο το διαγωνισμα.
Xarakas
Νεοφερμένο μέλος

Bιολογια Γ.Π Ε-Υ-Κ-Ο-Λ-Α
ΑΕΠΠ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤΕ ΚΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ να το συζηταω
Μαθ Κατ 1ο-2ο-3ο θεμα πηγε χαλαρα 4ο θεμα το μονο δυσκολο ηταν το τελευταιο υποερωτημα που με ζορισε αρκεταα
Φυσικη Κατι 1ο 2ο 3ο θεμα πηγαμε χαλαρουιτα το 4ο ηρθε να με τσακισει
ΑΟΔΕ Ε-Υ-Κ-Ο-Λ-Α οποιιος ηταν διαβασμενος εγραφε χαλαρα
Εκθεση δεν εκφερω γνωμη δεν εχω ιδεα αν αυτο που εγραψα ηταν καλο η κακο γιατι κανεις δεν ξερει στο τελος τι θα συμβει με την περιπτωση της.
ΑΕΠΠ εννοεις δυσκολα? Εμένα μου φανηκε δυσκολο αυτο με την δομη ΟΣΟ στο 1ο θεμα, δεν θα μου πηγαινε εκει το μυαλο. Το 3ο θεμα, αν και το ελυσα με πιο χρονοβορο τροπο θεωρω οτι ηταν λιγο τραβηγμενο για πανελληνιες.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Εύκολο ή δύσκολο δηλαδή?
akis95
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
science_lover
Νεοφερμένο μέλος

Σας ευχαριστω προκαταβολικα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123
Δραστήριο μέλος

εχει γράψει κάποιος να μου πει τι έπεσε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι "καηκε"? Γνωρίζει κάνεις?
(Ενδιαφέρομαι κυρίως για θέματα θεωρητικής κατεύθυνσης αλλα και οποιασδήποτε άλλης θα ήταν χρήσιμα για τους υπόλοιπους)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

..
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος

Να πω ότι πέρυσι στα μαθηματικά, η απόδειξη που έπεσε ΟΕΦΕ, έπεσε και στις πανελλήνιες και έκλαψαν μάνες.Ή κάποιο σκέλος της δεν είμαι σίγουρος. Γι'αυτό διαβάστε τα ολα, μην μείνετε με το στόμα ανοιχτό στις εξετάσεις. Χαρακτηριστικά θυμάμαι πέρυσι με την απόδειξη αυτή, τη μιση θετικοτεχνολογικη του σχολείου να ρίχνει βρισιδια και να απορεί που έπεσε αυτή. Εμ δεν είναι κάποιος νόμος ρε παιδιά, αυτό το "κάψιμο" που λέτε.
Σε παλαιοτερες χρονιες στα μαθηματικα κατευθυνσης απο οτι θυμαμαι σχεδον 1 απο τα 4 θεματα του οεφε επεφτε και στις πανελληνιες(ή παραπλησιο),γι'αυτο τον λογο οπως ειπες καλο ειναι να μην αποκλειουμε τιποτα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.