dhmhtra01 Νεοφερμένο μέλος Η dhmhtra01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:03 Η dhmhtra01: #21 14-04-12 14:03 Κατά τη γνώμη μου ήταν εύκολα αλλά πολλά. Ευχαριστούμε πάντως πάρα πολύ που τα ανέβασες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:17 Η natasoula...: #22 14-04-12 14:17 Τίποτα,χαίρομαι που βοήθησα! Ναι,ήταν αρκετά η αλήθεια είναι..Η τελευταία "άσκηση" από το τρίτο κεφάλαιο μου φάνηκε κάπως ενδιαφέρουσα,από την άποψη ότι δεν είχα σκεφτεί πώς μπορεί να πέσει κάτι τέτοιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η ^natasa666^: #23 14-04-12 14:22 καλα ηταν...ηταν αρκετα αλλα μπορουσες να τα απαντησεις αν διαβαζες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κατά τη γνώμη μου ήταν εύκολα αλλά πολλά. Ευχαριστούμε πάντως πάρα πολύ που τα ανέβασες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:17 Η natasoula...: #22 14-04-12 14:17 Τίποτα,χαίρομαι που βοήθησα! Ναι,ήταν αρκετά η αλήθεια είναι..Η τελευταία "άσκηση" από το τρίτο κεφάλαιο μου φάνηκε κάπως ενδιαφέρουσα,από την άποψη ότι δεν είχα σκεφτεί πώς μπορεί να πέσει κάτι τέτοιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η ^natasa666^: #23 14-04-12 14:22 καλα ηταν...ηταν αρκετα αλλα μπορουσες να τα απαντησεις αν διαβαζες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τίποτα,χαίρομαι που βοήθησα! Ναι,ήταν αρκετά η αλήθεια είναι..Η τελευταία "άσκηση" από το τρίτο κεφάλαιο μου φάνηκε κάπως ενδιαφέρουσα,από την άποψη ότι δεν είχα σκεφτεί πώς μπορεί να πέσει κάτι τέτοιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:22 Η ^natasa666^: #23 14-04-12 14:22 καλα ηταν...ηταν αρκετα αλλα μπορουσες να τα απαντησεις αν διαβαζες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλα ηταν...ηταν αρκετα αλλα μπορουσες να τα απαντησεις αν διαβαζες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.