HELEN Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:50 Η HELEN έγραψε: #21 31-03-08 18:50 Σας ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milos Νεοφερμένο μέλος Η milos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Απριλίου 2008 στις 17:26 Η milos έγραψε: #22 04-04-08 17:26 Παιδιά εγώ μπήκα στο site που λέει η heracliulas αλλά δεν τα βρήκα, τα θέλω για την αδερφή μου γιατί το φροντιστήριό της δεν παίρνει μέρος. Αν ξέρετε που αλλού μπορώ να τα βρω θα ήταν τέλειο! Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HELEN Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 23:23 Η HELEN έγραψε: #23 04-04-08 23:23 Μαλλον τα βγαλανε γιατι εγω τα βρηκα τις προαλλες. Τι να πω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 19:00 Η cheery έγραψε: #24 24-03-09 19:00 Ξεθάβω το θέμα μιας και βρήκα τυχαία τα χτεσινά θέματα της έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εκφωνήσεις.pdf Εκφωνήσεις.pdf 68,7 KB · Εμφανίσεις: 480 Απαντήσεις.pdf Απαντήσεις.pdf 77 KB · Εμφανίσεις: 407 paraskevas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο paraskevas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 19:10 Ο paraskevas: #25 24-03-09 19:10 Πως σας φανηκαν.?πολυ στανταρ το θεμα με στανταρ επιχειρηματα και αποψεις..Να ρωτησω με τα ΕΠ.ΑΛ γραφουμε κοινα θεματα.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 13:22 Η gossipgirl: #26 25-03-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Ξεθάβω το θέμα μιας και βρήκα τυχαία τα χτεσινά θέματα της έκθεσης Click για ανάπτυξη... που τα βρηκες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 13:35 Η cheery έγραψε: #27 25-03-09 13:35 https://www.anodosedu.gr/main.php?page=succes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Korina 71 Νεοφερμένο μέλος Η Korina 71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 10 Απριλίου 2009 στις 12:23 Η Korina 71: #28 10-04-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από aleka: https://www.anodosedu.gr/main.php?page=succes Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!!Είμαι καινούρια εδώ... Πήγα σ'αυτήν την ιστοσελίδα αλλά δε βγάζει τίποτα...Εννοώ τα θέματα του ΟΕΦΕ 2009..Ξέρει κανένας? Πάντως,όσον αφορά στα θέματα της Έκθεσης ήταν βατά..Τα Μαθηματικά Γενικής,επίσης,ήταν αρκετά εύκολα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uvris Νεοφερμένο μέλος Ο uvris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο uvris έγραψε: #29 12-04-09 22:35 Ευχαριστώ πολύ για τα θέματα της έκθεσης αν και δεν παίζει να γράψω στο συγκεκριμένο θέμα... Για ποια άλλα μαθήματα έχουν γράψει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ifigeneiapap Νεοφερμένο μέλος Η Ifigeneiapap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 13:19 Η Ifigeneiapap: #30 21-03-10 13:19 μπορούμε να δούμε κάπου τις απαντήσεις του σημερινού θέματος της έκθεσης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nex. Νεοφερμένο μέλος Ο nex. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 16:26 Ο nex. έγραψε: #31 21-03-10 16:26 ιφιγενια σου εχω στειλει με pm οτι οι απαντησεις θα βγουν ή σημερα ή εντος 5 ημερων ... κατα τα αλλα πως πηγαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ifigeneiapap Νεοφερμένο μέλος Η Ifigeneiapap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 18:46 Η Ifigeneiapap: #32 21-03-10 18:46 Εγώ νομίζω πως τα πήγα αρκετά καλά, μου φάνηκαν εύκολα... Και το θέμα της έκθεσης και οι ασκήσεις. Το κείμενο ήταν λίγο δύσκολο να γίνει περίληψη... Τουλάχιστον εμένα μου πήρε 40 λεπτά (η περίληψη). Πάντως χαίρομαι που κάψανε το θέμα, γιατί για Πανελλήνιες δεν είναι αυτό το θέμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iN` Νεοφερμένο μέλος Ο iN` αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2010 στις 22:16 Ο iN` έγραψε: #33 22-03-10 22:16 Ποιο θέμα έπεσε; Την περασμένη Κυριακή 21/3 ξεκίνησε ο διαγωνισμός της ΟΕΦΕ 2010 με το μάθημα της Έκθεσης. Αυτό το θέμα ποιο ήταν; Τελικά βρήκα τι έπεσε.. Για όσους θα 'θελαν να ξέρουν το κείμενο είχε τίτλο "Η εθνική ομοιογένεια και η δημοκρατία" και ήταν της Άννας Φραγκουδάκη. Θέμα έκθεσης: Γιατί η εκπαίδευση μας πρέπει να αντιμετωπίζει τους νέους και ως Ευρωπαίους πολίτες, καθώς και πως θα τους ετοιμάσει ώστε να σταθούν στην Ευρωπαϊκή πραγματικότητα.Εισήγηση στη Βουλή των εφήβων. Επικοινωνιακό πλαίσιο: Εισήγηση στη βου(λ)ή των Εφήβων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Απριλίου 2012 zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:24 Η zombi έγραψε: #34 22-04-10 22:24 πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:35 Η Pennylane: #35 22-04-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... κοιτα δεν ξερω που μπορεις να βρεις τα θεματα παντως απο οσο ξερω και μου εχουν πει το θεμα της εκθεσης ειχε να κανει με την ενοτητα Ευρωπαικη Ενωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:36 Ο Boom έγραψε: #36 22-04-10 22:36 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/downloads.php?do=file&id=366 στην βιβλιοθηκη του iscool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:41 Η zombi έγραψε: #37 22-04-10 22:41 δυσκολο θεμα.Μήπως εχεις ακουσει κάτι για αναβολη των πανελληνίων απο συνδικαλιστες??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 13:20 Ο drosos έγραψε: #38 18-03-12 13:20 Εχει κανεις απαντησεις απο τα σημερινα θεματα ΟΕΦΕ εκθεση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 14:16 Ο Mr.Blonde: #39 18-03-12 14:16 Aπαντησεις νομιζω βγαινουν μετα το τελος ολων των μαθηματων στον οεφε. Παντως εμενα μου φανηκαν υπερβολικα πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 15:25 Ο dimijim έγραψε: #40 18-03-12 15:25 Να ρωτήσω, μήπως ξέρει κανείς τι θέμα βάλανε σήμερα στην Έκθεση στον ΟΕΦΕ; Επειδή συνήθως το "καίνε" το θέμα, καίγομαι κι εγώ να μάθω τι βάλανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
milos Νεοφερμένο μέλος Η milos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Απριλίου 2008 στις 17:26 Η milos έγραψε: #22 04-04-08 17:26 Παιδιά εγώ μπήκα στο site που λέει η heracliulas αλλά δεν τα βρήκα, τα θέλω για την αδερφή μου γιατί το φροντιστήριό της δεν παίρνει μέρος. Αν ξέρετε που αλλού μπορώ να τα βρω θα ήταν τέλειο! Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HELEN Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 23:23 Η HELEN έγραψε: #23 04-04-08 23:23 Μαλλον τα βγαλανε γιατι εγω τα βρηκα τις προαλλες. Τι να πω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 19:00 Η cheery έγραψε: #24 24-03-09 19:00 Ξεθάβω το θέμα μιας και βρήκα τυχαία τα χτεσινά θέματα της έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εκφωνήσεις.pdf Εκφωνήσεις.pdf 68,7 KB · Εμφανίσεις: 480 Απαντήσεις.pdf Απαντήσεις.pdf 77 KB · Εμφανίσεις: 407 paraskevas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο paraskevas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 19:10 Ο paraskevas: #25 24-03-09 19:10 Πως σας φανηκαν.?πολυ στανταρ το θεμα με στανταρ επιχειρηματα και αποψεις..Να ρωτησω με τα ΕΠ.ΑΛ γραφουμε κοινα θεματα.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 13:22 Η gossipgirl: #26 25-03-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Ξεθάβω το θέμα μιας και βρήκα τυχαία τα χτεσινά θέματα της έκθεσης Click για ανάπτυξη... που τα βρηκες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 13:35 Η cheery έγραψε: #27 25-03-09 13:35 https://www.anodosedu.gr/main.php?page=succes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Korina 71 Νεοφερμένο μέλος Η Korina 71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 10 Απριλίου 2009 στις 12:23 Η Korina 71: #28 10-04-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από aleka: https://www.anodosedu.gr/main.php?page=succes Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!!Είμαι καινούρια εδώ... Πήγα σ'αυτήν την ιστοσελίδα αλλά δε βγάζει τίποτα...Εννοώ τα θέματα του ΟΕΦΕ 2009..Ξέρει κανένας? Πάντως,όσον αφορά στα θέματα της Έκθεσης ήταν βατά..Τα Μαθηματικά Γενικής,επίσης,ήταν αρκετά εύκολα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uvris Νεοφερμένο μέλος Ο uvris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο uvris έγραψε: #29 12-04-09 22:35 Ευχαριστώ πολύ για τα θέματα της έκθεσης αν και δεν παίζει να γράψω στο συγκεκριμένο θέμα... Για ποια άλλα μαθήματα έχουν γράψει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ifigeneiapap Νεοφερμένο μέλος Η Ifigeneiapap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 13:19 Η Ifigeneiapap: #30 21-03-10 13:19 μπορούμε να δούμε κάπου τις απαντήσεις του σημερινού θέματος της έκθεσης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nex. Νεοφερμένο μέλος Ο nex. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 16:26 Ο nex. έγραψε: #31 21-03-10 16:26 ιφιγενια σου εχω στειλει με pm οτι οι απαντησεις θα βγουν ή σημερα ή εντος 5 ημερων ... κατα τα αλλα πως πηγαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ifigeneiapap Νεοφερμένο μέλος Η Ifigeneiapap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 18:46 Η Ifigeneiapap: #32 21-03-10 18:46 Εγώ νομίζω πως τα πήγα αρκετά καλά, μου φάνηκαν εύκολα... Και το θέμα της έκθεσης και οι ασκήσεις. Το κείμενο ήταν λίγο δύσκολο να γίνει περίληψη... Τουλάχιστον εμένα μου πήρε 40 λεπτά (η περίληψη). Πάντως χαίρομαι που κάψανε το θέμα, γιατί για Πανελλήνιες δεν είναι αυτό το θέμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iN` Νεοφερμένο μέλος Ο iN` αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2010 στις 22:16 Ο iN` έγραψε: #33 22-03-10 22:16 Ποιο θέμα έπεσε; Την περασμένη Κυριακή 21/3 ξεκίνησε ο διαγωνισμός της ΟΕΦΕ 2010 με το μάθημα της Έκθεσης. Αυτό το θέμα ποιο ήταν; Τελικά βρήκα τι έπεσε.. Για όσους θα 'θελαν να ξέρουν το κείμενο είχε τίτλο "Η εθνική ομοιογένεια και η δημοκρατία" και ήταν της Άννας Φραγκουδάκη. Θέμα έκθεσης: Γιατί η εκπαίδευση μας πρέπει να αντιμετωπίζει τους νέους και ως Ευρωπαίους πολίτες, καθώς και πως θα τους ετοιμάσει ώστε να σταθούν στην Ευρωπαϊκή πραγματικότητα.Εισήγηση στη Βουλή των εφήβων. Επικοινωνιακό πλαίσιο: Εισήγηση στη βου(λ)ή των Εφήβων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Απριλίου 2012 zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:24 Η zombi έγραψε: #34 22-04-10 22:24 πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:35 Η Pennylane: #35 22-04-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... κοιτα δεν ξερω που μπορεις να βρεις τα θεματα παντως απο οσο ξερω και μου εχουν πει το θεμα της εκθεσης ειχε να κανει με την ενοτητα Ευρωπαικη Ενωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:36 Ο Boom έγραψε: #36 22-04-10 22:36 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/downloads.php?do=file&id=366 στην βιβλιοθηκη του iscool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:41 Η zombi έγραψε: #37 22-04-10 22:41 δυσκολο θεμα.Μήπως εχεις ακουσει κάτι για αναβολη των πανελληνίων απο συνδικαλιστες??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 13:20 Ο drosos έγραψε: #38 18-03-12 13:20 Εχει κανεις απαντησεις απο τα σημερινα θεματα ΟΕΦΕ εκθεση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 14:16 Ο Mr.Blonde: #39 18-03-12 14:16 Aπαντησεις νομιζω βγαινουν μετα το τελος ολων των μαθηματων στον οεφε. Παντως εμενα μου φανηκαν υπερβολικα πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 15:25 Ο dimijim έγραψε: #40 18-03-12 15:25 Να ρωτήσω, μήπως ξέρει κανείς τι θέμα βάλανε σήμερα στην Έκθεση στον ΟΕΦΕ; Επειδή συνήθως το "καίνε" το θέμα, καίγομαι κι εγώ να μάθω τι βάλανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά εγώ μπήκα στο site που λέει η heracliulas αλλά δεν τα βρήκα, τα θέλω για την αδερφή μου γιατί το φροντιστήριό της δεν παίρνει μέρος. Αν ξέρετε που αλλού μπορώ να τα βρω θα ήταν τέλειο! Ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HELEN Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 4 Απριλίου 2008 στις 23:23 Η HELEN έγραψε: #23 04-04-08 23:23 Μαλλον τα βγαλανε γιατι εγω τα βρηκα τις προαλλες. Τι να πω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 19:00 Η cheery έγραψε: #24 24-03-09 19:00 Ξεθάβω το θέμα μιας και βρήκα τυχαία τα χτεσινά θέματα της έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εκφωνήσεις.pdf Εκφωνήσεις.pdf 68,7 KB · Εμφανίσεις: 480 Απαντήσεις.pdf Απαντήσεις.pdf 77 KB · Εμφανίσεις: 407 paraskevas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο paraskevas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 19:10 Ο paraskevas: #25 24-03-09 19:10 Πως σας φανηκαν.?πολυ στανταρ το θεμα με στανταρ επιχειρηματα και αποψεις..Να ρωτησω με τα ΕΠ.ΑΛ γραφουμε κοινα θεματα.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 13:22 Η gossipgirl: #26 25-03-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Ξεθάβω το θέμα μιας και βρήκα τυχαία τα χτεσινά θέματα της έκθεσης Click για ανάπτυξη... που τα βρηκες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 13:35 Η cheery έγραψε: #27 25-03-09 13:35 https://www.anodosedu.gr/main.php?page=succes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Korina 71 Νεοφερμένο μέλος Η Korina 71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 10 Απριλίου 2009 στις 12:23 Η Korina 71: #28 10-04-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από aleka: https://www.anodosedu.gr/main.php?page=succes Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!!Είμαι καινούρια εδώ... Πήγα σ'αυτήν την ιστοσελίδα αλλά δε βγάζει τίποτα...Εννοώ τα θέματα του ΟΕΦΕ 2009..Ξέρει κανένας? Πάντως,όσον αφορά στα θέματα της Έκθεσης ήταν βατά..Τα Μαθηματικά Γενικής,επίσης,ήταν αρκετά εύκολα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uvris Νεοφερμένο μέλος Ο uvris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο uvris έγραψε: #29 12-04-09 22:35 Ευχαριστώ πολύ για τα θέματα της έκθεσης αν και δεν παίζει να γράψω στο συγκεκριμένο θέμα... Για ποια άλλα μαθήματα έχουν γράψει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ifigeneiapap Νεοφερμένο μέλος Η Ifigeneiapap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 13:19 Η Ifigeneiapap: #30 21-03-10 13:19 μπορούμε να δούμε κάπου τις απαντήσεις του σημερινού θέματος της έκθεσης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nex. Νεοφερμένο μέλος Ο nex. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 16:26 Ο nex. έγραψε: #31 21-03-10 16:26 ιφιγενια σου εχω στειλει με pm οτι οι απαντησεις θα βγουν ή σημερα ή εντος 5 ημερων ... κατα τα αλλα πως πηγαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ifigeneiapap Νεοφερμένο μέλος Η Ifigeneiapap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 18:46 Η Ifigeneiapap: #32 21-03-10 18:46 Εγώ νομίζω πως τα πήγα αρκετά καλά, μου φάνηκαν εύκολα... Και το θέμα της έκθεσης και οι ασκήσεις. Το κείμενο ήταν λίγο δύσκολο να γίνει περίληψη... Τουλάχιστον εμένα μου πήρε 40 λεπτά (η περίληψη). Πάντως χαίρομαι που κάψανε το θέμα, γιατί για Πανελλήνιες δεν είναι αυτό το θέμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iN` Νεοφερμένο μέλος Ο iN` αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2010 στις 22:16 Ο iN` έγραψε: #33 22-03-10 22:16 Ποιο θέμα έπεσε; Την περασμένη Κυριακή 21/3 ξεκίνησε ο διαγωνισμός της ΟΕΦΕ 2010 με το μάθημα της Έκθεσης. Αυτό το θέμα ποιο ήταν; Τελικά βρήκα τι έπεσε.. Για όσους θα 'θελαν να ξέρουν το κείμενο είχε τίτλο "Η εθνική ομοιογένεια και η δημοκρατία" και ήταν της Άννας Φραγκουδάκη. Θέμα έκθεσης: Γιατί η εκπαίδευση μας πρέπει να αντιμετωπίζει τους νέους και ως Ευρωπαίους πολίτες, καθώς και πως θα τους ετοιμάσει ώστε να σταθούν στην Ευρωπαϊκή πραγματικότητα.Εισήγηση στη Βουλή των εφήβων. Επικοινωνιακό πλαίσιο: Εισήγηση στη βου(λ)ή των Εφήβων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Απριλίου 2012 zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:24 Η zombi έγραψε: #34 22-04-10 22:24 πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:35 Η Pennylane: #35 22-04-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... κοιτα δεν ξερω που μπορεις να βρεις τα θεματα παντως απο οσο ξερω και μου εχουν πει το θεμα της εκθεσης ειχε να κανει με την ενοτητα Ευρωπαικη Ενωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:36 Ο Boom έγραψε: #36 22-04-10 22:36 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/downloads.php?do=file&id=366 στην βιβλιοθηκη του iscool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:41 Η zombi έγραψε: #37 22-04-10 22:41 δυσκολο θεμα.Μήπως εχεις ακουσει κάτι για αναβολη των πανελληνίων απο συνδικαλιστες??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 13:20 Ο drosos έγραψε: #38 18-03-12 13:20 Εχει κανεις απαντησεις απο τα σημερινα θεματα ΟΕΦΕ εκθεση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 14:16 Ο Mr.Blonde: #39 18-03-12 14:16 Aπαντησεις νομιζω βγαινουν μετα το τελος ολων των μαθηματων στον οεφε. Παντως εμενα μου φανηκαν υπερβολικα πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 15:25 Ο dimijim έγραψε: #40 18-03-12 15:25 Να ρωτήσω, μήπως ξέρει κανείς τι θέμα βάλανε σήμερα στην Έκθεση στον ΟΕΦΕ; Επειδή συνήθως το "καίνε" το θέμα, καίγομαι κι εγώ να μάθω τι βάλανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαλλον τα βγαλανε γιατι εγω τα βρηκα τις προαλλες. Τι να πω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 19:00 Η cheery έγραψε: #24 24-03-09 19:00 Ξεθάβω το θέμα μιας και βρήκα τυχαία τα χτεσινά θέματα της έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εκφωνήσεις.pdf Εκφωνήσεις.pdf 68,7 KB · Εμφανίσεις: 480 Απαντήσεις.pdf Απαντήσεις.pdf 77 KB · Εμφανίσεις: 407 paraskevas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο paraskevas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 19:10 Ο paraskevas: #25 24-03-09 19:10 Πως σας φανηκαν.?πολυ στανταρ το θεμα με στανταρ επιχειρηματα και αποψεις..Να ρωτησω με τα ΕΠ.ΑΛ γραφουμε κοινα θεματα.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 13:22 Η gossipgirl: #26 25-03-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Ξεθάβω το θέμα μιας και βρήκα τυχαία τα χτεσινά θέματα της έκθεσης Click για ανάπτυξη... που τα βρηκες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 13:35 Η cheery έγραψε: #27 25-03-09 13:35 https://www.anodosedu.gr/main.php?page=succes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Korina 71 Νεοφερμένο μέλος Η Korina 71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 10 Απριλίου 2009 στις 12:23 Η Korina 71: #28 10-04-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από aleka: https://www.anodosedu.gr/main.php?page=succes Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!!Είμαι καινούρια εδώ... Πήγα σ'αυτήν την ιστοσελίδα αλλά δε βγάζει τίποτα...Εννοώ τα θέματα του ΟΕΦΕ 2009..Ξέρει κανένας? Πάντως,όσον αφορά στα θέματα της Έκθεσης ήταν βατά..Τα Μαθηματικά Γενικής,επίσης,ήταν αρκετά εύκολα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uvris Νεοφερμένο μέλος Ο uvris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο uvris έγραψε: #29 12-04-09 22:35 Ευχαριστώ πολύ για τα θέματα της έκθεσης αν και δεν παίζει να γράψω στο συγκεκριμένο θέμα... Για ποια άλλα μαθήματα έχουν γράψει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ifigeneiapap Νεοφερμένο μέλος Η Ifigeneiapap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 13:19 Η Ifigeneiapap: #30 21-03-10 13:19 μπορούμε να δούμε κάπου τις απαντήσεις του σημερινού θέματος της έκθεσης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nex. Νεοφερμένο μέλος Ο nex. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 16:26 Ο nex. έγραψε: #31 21-03-10 16:26 ιφιγενια σου εχω στειλει με pm οτι οι απαντησεις θα βγουν ή σημερα ή εντος 5 ημερων ... κατα τα αλλα πως πηγαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ifigeneiapap Νεοφερμένο μέλος Η Ifigeneiapap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 18:46 Η Ifigeneiapap: #32 21-03-10 18:46 Εγώ νομίζω πως τα πήγα αρκετά καλά, μου φάνηκαν εύκολα... Και το θέμα της έκθεσης και οι ασκήσεις. Το κείμενο ήταν λίγο δύσκολο να γίνει περίληψη... Τουλάχιστον εμένα μου πήρε 40 λεπτά (η περίληψη). Πάντως χαίρομαι που κάψανε το θέμα, γιατί για Πανελλήνιες δεν είναι αυτό το θέμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iN` Νεοφερμένο μέλος Ο iN` αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2010 στις 22:16 Ο iN` έγραψε: #33 22-03-10 22:16 Ποιο θέμα έπεσε; Την περασμένη Κυριακή 21/3 ξεκίνησε ο διαγωνισμός της ΟΕΦΕ 2010 με το μάθημα της Έκθεσης. Αυτό το θέμα ποιο ήταν; Τελικά βρήκα τι έπεσε.. Για όσους θα 'θελαν να ξέρουν το κείμενο είχε τίτλο "Η εθνική ομοιογένεια και η δημοκρατία" και ήταν της Άννας Φραγκουδάκη. Θέμα έκθεσης: Γιατί η εκπαίδευση μας πρέπει να αντιμετωπίζει τους νέους και ως Ευρωπαίους πολίτες, καθώς και πως θα τους ετοιμάσει ώστε να σταθούν στην Ευρωπαϊκή πραγματικότητα.Εισήγηση στη Βουλή των εφήβων. Επικοινωνιακό πλαίσιο: Εισήγηση στη βου(λ)ή των Εφήβων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Απριλίου 2012 zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:24 Η zombi έγραψε: #34 22-04-10 22:24 πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:35 Η Pennylane: #35 22-04-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... κοιτα δεν ξερω που μπορεις να βρεις τα θεματα παντως απο οσο ξερω και μου εχουν πει το θεμα της εκθεσης ειχε να κανει με την ενοτητα Ευρωπαικη Ενωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:36 Ο Boom έγραψε: #36 22-04-10 22:36 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/downloads.php?do=file&id=366 στην βιβλιοθηκη του iscool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:41 Η zombi έγραψε: #37 22-04-10 22:41 δυσκολο θεμα.Μήπως εχεις ακουσει κάτι για αναβολη των πανελληνίων απο συνδικαλιστες??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 13:20 Ο drosos έγραψε: #38 18-03-12 13:20 Εχει κανεις απαντησεις απο τα σημερινα θεματα ΟΕΦΕ εκθεση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 14:16 Ο Mr.Blonde: #39 18-03-12 14:16 Aπαντησεις νομιζω βγαινουν μετα το τελος ολων των μαθηματων στον οεφε. Παντως εμενα μου φανηκαν υπερβολικα πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 15:25 Ο dimijim έγραψε: #40 18-03-12 15:25 Να ρωτήσω, μήπως ξέρει κανείς τι θέμα βάλανε σήμερα στην Έκθεση στον ΟΕΦΕ; Επειδή συνήθως το "καίνε" το θέμα, καίγομαι κι εγώ να μάθω τι βάλανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξεθάβω το θέμα μιας και βρήκα τυχαία τα χτεσινά θέματα της έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paraskevas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο paraskevas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 19:10 Ο paraskevas: #25 24-03-09 19:10 Πως σας φανηκαν.?πολυ στανταρ το θεμα με στανταρ επιχειρηματα και αποψεις..Να ρωτησω με τα ΕΠ.ΑΛ γραφουμε κοινα θεματα.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 13:22 Η gossipgirl: #26 25-03-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Ξεθάβω το θέμα μιας και βρήκα τυχαία τα χτεσινά θέματα της έκθεσης Click για ανάπτυξη... που τα βρηκες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 13:35 Η cheery έγραψε: #27 25-03-09 13:35 https://www.anodosedu.gr/main.php?page=succes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Korina 71 Νεοφερμένο μέλος Η Korina 71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 10 Απριλίου 2009 στις 12:23 Η Korina 71: #28 10-04-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από aleka: https://www.anodosedu.gr/main.php?page=succes Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!!Είμαι καινούρια εδώ... Πήγα σ'αυτήν την ιστοσελίδα αλλά δε βγάζει τίποτα...Εννοώ τα θέματα του ΟΕΦΕ 2009..Ξέρει κανένας? Πάντως,όσον αφορά στα θέματα της Έκθεσης ήταν βατά..Τα Μαθηματικά Γενικής,επίσης,ήταν αρκετά εύκολα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uvris Νεοφερμένο μέλος Ο uvris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο uvris έγραψε: #29 12-04-09 22:35 Ευχαριστώ πολύ για τα θέματα της έκθεσης αν και δεν παίζει να γράψω στο συγκεκριμένο θέμα... Για ποια άλλα μαθήματα έχουν γράψει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ifigeneiapap Νεοφερμένο μέλος Η Ifigeneiapap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 13:19 Η Ifigeneiapap: #30 21-03-10 13:19 μπορούμε να δούμε κάπου τις απαντήσεις του σημερινού θέματος της έκθεσης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nex. Νεοφερμένο μέλος Ο nex. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 16:26 Ο nex. έγραψε: #31 21-03-10 16:26 ιφιγενια σου εχω στειλει με pm οτι οι απαντησεις θα βγουν ή σημερα ή εντος 5 ημερων ... κατα τα αλλα πως πηγαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ifigeneiapap Νεοφερμένο μέλος Η Ifigeneiapap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 18:46 Η Ifigeneiapap: #32 21-03-10 18:46 Εγώ νομίζω πως τα πήγα αρκετά καλά, μου φάνηκαν εύκολα... Και το θέμα της έκθεσης και οι ασκήσεις. Το κείμενο ήταν λίγο δύσκολο να γίνει περίληψη... Τουλάχιστον εμένα μου πήρε 40 λεπτά (η περίληψη). Πάντως χαίρομαι που κάψανε το θέμα, γιατί για Πανελλήνιες δεν είναι αυτό το θέμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iN` Νεοφερμένο μέλος Ο iN` αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2010 στις 22:16 Ο iN` έγραψε: #33 22-03-10 22:16 Ποιο θέμα έπεσε; Την περασμένη Κυριακή 21/3 ξεκίνησε ο διαγωνισμός της ΟΕΦΕ 2010 με το μάθημα της Έκθεσης. Αυτό το θέμα ποιο ήταν; Τελικά βρήκα τι έπεσε.. Για όσους θα 'θελαν να ξέρουν το κείμενο είχε τίτλο "Η εθνική ομοιογένεια και η δημοκρατία" και ήταν της Άννας Φραγκουδάκη. Θέμα έκθεσης: Γιατί η εκπαίδευση μας πρέπει να αντιμετωπίζει τους νέους και ως Ευρωπαίους πολίτες, καθώς και πως θα τους ετοιμάσει ώστε να σταθούν στην Ευρωπαϊκή πραγματικότητα.Εισήγηση στη Βουλή των εφήβων. Επικοινωνιακό πλαίσιο: Εισήγηση στη βου(λ)ή των Εφήβων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Απριλίου 2012 zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:24 Η zombi έγραψε: #34 22-04-10 22:24 πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:35 Η Pennylane: #35 22-04-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... κοιτα δεν ξερω που μπορεις να βρεις τα θεματα παντως απο οσο ξερω και μου εχουν πει το θεμα της εκθεσης ειχε να κανει με την ενοτητα Ευρωπαικη Ενωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:36 Ο Boom έγραψε: #36 22-04-10 22:36 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/downloads.php?do=file&id=366 στην βιβλιοθηκη του iscool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:41 Η zombi έγραψε: #37 22-04-10 22:41 δυσκολο θεμα.Μήπως εχεις ακουσει κάτι για αναβολη των πανελληνίων απο συνδικαλιστες??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 13:20 Ο drosos έγραψε: #38 18-03-12 13:20 Εχει κανεις απαντησεις απο τα σημερινα θεματα ΟΕΦΕ εκθεση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 14:16 Ο Mr.Blonde: #39 18-03-12 14:16 Aπαντησεις νομιζω βγαινουν μετα το τελος ολων των μαθηματων στον οεφε. Παντως εμενα μου φανηκαν υπερβολικα πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 15:25 Ο dimijim έγραψε: #40 18-03-12 15:25 Να ρωτήσω, μήπως ξέρει κανείς τι θέμα βάλανε σήμερα στην Έκθεση στον ΟΕΦΕ; Επειδή συνήθως το "καίνε" το θέμα, καίγομαι κι εγώ να μάθω τι βάλανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πως σας φανηκαν.?πολυ στανταρ το θεμα με στανταρ επιχειρηματα και αποψεις..Να ρωτησω με τα ΕΠ.ΑΛ γραφουμε κοινα θεματα.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 13:22 Η gossipgirl: #26 25-03-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Ξεθάβω το θέμα μιας και βρήκα τυχαία τα χτεσινά θέματα της έκθεσης Click για ανάπτυξη... που τα βρηκες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 13:35 Η cheery έγραψε: #27 25-03-09 13:35 https://www.anodosedu.gr/main.php?page=succes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Korina 71 Νεοφερμένο μέλος Η Korina 71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 10 Απριλίου 2009 στις 12:23 Η Korina 71: #28 10-04-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από aleka: https://www.anodosedu.gr/main.php?page=succes Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!!Είμαι καινούρια εδώ... Πήγα σ'αυτήν την ιστοσελίδα αλλά δε βγάζει τίποτα...Εννοώ τα θέματα του ΟΕΦΕ 2009..Ξέρει κανένας? Πάντως,όσον αφορά στα θέματα της Έκθεσης ήταν βατά..Τα Μαθηματικά Γενικής,επίσης,ήταν αρκετά εύκολα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uvris Νεοφερμένο μέλος Ο uvris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο uvris έγραψε: #29 12-04-09 22:35 Ευχαριστώ πολύ για τα θέματα της έκθεσης αν και δεν παίζει να γράψω στο συγκεκριμένο θέμα... Για ποια άλλα μαθήματα έχουν γράψει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ifigeneiapap Νεοφερμένο μέλος Η Ifigeneiapap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 13:19 Η Ifigeneiapap: #30 21-03-10 13:19 μπορούμε να δούμε κάπου τις απαντήσεις του σημερινού θέματος της έκθεσης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nex. Νεοφερμένο μέλος Ο nex. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 16:26 Ο nex. έγραψε: #31 21-03-10 16:26 ιφιγενια σου εχω στειλει με pm οτι οι απαντησεις θα βγουν ή σημερα ή εντος 5 ημερων ... κατα τα αλλα πως πηγαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ifigeneiapap Νεοφερμένο μέλος Η Ifigeneiapap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 18:46 Η Ifigeneiapap: #32 21-03-10 18:46 Εγώ νομίζω πως τα πήγα αρκετά καλά, μου φάνηκαν εύκολα... Και το θέμα της έκθεσης και οι ασκήσεις. Το κείμενο ήταν λίγο δύσκολο να γίνει περίληψη... Τουλάχιστον εμένα μου πήρε 40 λεπτά (η περίληψη). Πάντως χαίρομαι που κάψανε το θέμα, γιατί για Πανελλήνιες δεν είναι αυτό το θέμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iN` Νεοφερμένο μέλος Ο iN` αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2010 στις 22:16 Ο iN` έγραψε: #33 22-03-10 22:16 Ποιο θέμα έπεσε; Την περασμένη Κυριακή 21/3 ξεκίνησε ο διαγωνισμός της ΟΕΦΕ 2010 με το μάθημα της Έκθεσης. Αυτό το θέμα ποιο ήταν; Τελικά βρήκα τι έπεσε.. Για όσους θα 'θελαν να ξέρουν το κείμενο είχε τίτλο "Η εθνική ομοιογένεια και η δημοκρατία" και ήταν της Άννας Φραγκουδάκη. Θέμα έκθεσης: Γιατί η εκπαίδευση μας πρέπει να αντιμετωπίζει τους νέους και ως Ευρωπαίους πολίτες, καθώς και πως θα τους ετοιμάσει ώστε να σταθούν στην Ευρωπαϊκή πραγματικότητα.Εισήγηση στη Βουλή των εφήβων. Επικοινωνιακό πλαίσιο: Εισήγηση στη βου(λ)ή των Εφήβων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Απριλίου 2012 zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:24 Η zombi έγραψε: #34 22-04-10 22:24 πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:35 Η Pennylane: #35 22-04-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... κοιτα δεν ξερω που μπορεις να βρεις τα θεματα παντως απο οσο ξερω και μου εχουν πει το θεμα της εκθεσης ειχε να κανει με την ενοτητα Ευρωπαικη Ενωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:36 Ο Boom έγραψε: #36 22-04-10 22:36 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/downloads.php?do=file&id=366 στην βιβλιοθηκη του iscool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:41 Η zombi έγραψε: #37 22-04-10 22:41 δυσκολο θεμα.Μήπως εχεις ακουσει κάτι για αναβολη των πανελληνίων απο συνδικαλιστες??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 13:20 Ο drosos έγραψε: #38 18-03-12 13:20 Εχει κανεις απαντησεις απο τα σημερινα θεματα ΟΕΦΕ εκθεση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 14:16 Ο Mr.Blonde: #39 18-03-12 14:16 Aπαντησεις νομιζω βγαινουν μετα το τελος ολων των μαθηματων στον οεφε. Παντως εμενα μου φανηκαν υπερβολικα πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 15:25 Ο dimijim έγραψε: #40 18-03-12 15:25 Να ρωτήσω, μήπως ξέρει κανείς τι θέμα βάλανε σήμερα στην Έκθεση στον ΟΕΦΕ; Επειδή συνήθως το "καίνε" το θέμα, καίγομαι κι εγώ να μάθω τι βάλανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aleka: Ξεθάβω το θέμα μιας και βρήκα τυχαία τα χτεσινά θέματα της έκθεσης Click για ανάπτυξη... που τα βρηκες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 13:35 Η cheery έγραψε: #27 25-03-09 13:35 https://www.anodosedu.gr/main.php?page=succes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Korina 71 Νεοφερμένο μέλος Η Korina 71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 10 Απριλίου 2009 στις 12:23 Η Korina 71: #28 10-04-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από aleka: https://www.anodosedu.gr/main.php?page=succes Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!!Είμαι καινούρια εδώ... Πήγα σ'αυτήν την ιστοσελίδα αλλά δε βγάζει τίποτα...Εννοώ τα θέματα του ΟΕΦΕ 2009..Ξέρει κανένας? Πάντως,όσον αφορά στα θέματα της Έκθεσης ήταν βατά..Τα Μαθηματικά Γενικής,επίσης,ήταν αρκετά εύκολα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uvris Νεοφερμένο μέλος Ο uvris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο uvris έγραψε: #29 12-04-09 22:35 Ευχαριστώ πολύ για τα θέματα της έκθεσης αν και δεν παίζει να γράψω στο συγκεκριμένο θέμα... Για ποια άλλα μαθήματα έχουν γράψει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ifigeneiapap Νεοφερμένο μέλος Η Ifigeneiapap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 13:19 Η Ifigeneiapap: #30 21-03-10 13:19 μπορούμε να δούμε κάπου τις απαντήσεις του σημερινού θέματος της έκθεσης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nex. Νεοφερμένο μέλος Ο nex. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 16:26 Ο nex. έγραψε: #31 21-03-10 16:26 ιφιγενια σου εχω στειλει με pm οτι οι απαντησεις θα βγουν ή σημερα ή εντος 5 ημερων ... κατα τα αλλα πως πηγαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ifigeneiapap Νεοφερμένο μέλος Η Ifigeneiapap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 18:46 Η Ifigeneiapap: #32 21-03-10 18:46 Εγώ νομίζω πως τα πήγα αρκετά καλά, μου φάνηκαν εύκολα... Και το θέμα της έκθεσης και οι ασκήσεις. Το κείμενο ήταν λίγο δύσκολο να γίνει περίληψη... Τουλάχιστον εμένα μου πήρε 40 λεπτά (η περίληψη). Πάντως χαίρομαι που κάψανε το θέμα, γιατί για Πανελλήνιες δεν είναι αυτό το θέμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iN` Νεοφερμένο μέλος Ο iN` αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2010 στις 22:16 Ο iN` έγραψε: #33 22-03-10 22:16 Ποιο θέμα έπεσε; Την περασμένη Κυριακή 21/3 ξεκίνησε ο διαγωνισμός της ΟΕΦΕ 2010 με το μάθημα της Έκθεσης. Αυτό το θέμα ποιο ήταν; Τελικά βρήκα τι έπεσε.. Για όσους θα 'θελαν να ξέρουν το κείμενο είχε τίτλο "Η εθνική ομοιογένεια και η δημοκρατία" και ήταν της Άννας Φραγκουδάκη. Θέμα έκθεσης: Γιατί η εκπαίδευση μας πρέπει να αντιμετωπίζει τους νέους και ως Ευρωπαίους πολίτες, καθώς και πως θα τους ετοιμάσει ώστε να σταθούν στην Ευρωπαϊκή πραγματικότητα.Εισήγηση στη Βουλή των εφήβων. Επικοινωνιακό πλαίσιο: Εισήγηση στη βου(λ)ή των Εφήβων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Απριλίου 2012 zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:24 Η zombi έγραψε: #34 22-04-10 22:24 πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:35 Η Pennylane: #35 22-04-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... κοιτα δεν ξερω που μπορεις να βρεις τα θεματα παντως απο οσο ξερω και μου εχουν πει το θεμα της εκθεσης ειχε να κανει με την ενοτητα Ευρωπαικη Ενωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:36 Ο Boom έγραψε: #36 22-04-10 22:36 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/downloads.php?do=file&id=366 στην βιβλιοθηκη του iscool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:41 Η zombi έγραψε: #37 22-04-10 22:41 δυσκολο θεμα.Μήπως εχεις ακουσει κάτι για αναβολη των πανελληνίων απο συνδικαλιστες??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 13:20 Ο drosos έγραψε: #38 18-03-12 13:20 Εχει κανεις απαντησεις απο τα σημερινα θεματα ΟΕΦΕ εκθεση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 14:16 Ο Mr.Blonde: #39 18-03-12 14:16 Aπαντησεις νομιζω βγαινουν μετα το τελος ολων των μαθηματων στον οεφε. Παντως εμενα μου φανηκαν υπερβολικα πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 15:25 Ο dimijim έγραψε: #40 18-03-12 15:25 Να ρωτήσω, μήπως ξέρει κανείς τι θέμα βάλανε σήμερα στην Έκθεση στον ΟΕΦΕ; Επειδή συνήθως το "καίνε" το θέμα, καίγομαι κι εγώ να μάθω τι βάλανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.anodosedu.gr/main.php?page=succes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Korina 71 Νεοφερμένο μέλος Η Korina 71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 10 Απριλίου 2009 στις 12:23 Η Korina 71: #28 10-04-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από aleka: https://www.anodosedu.gr/main.php?page=succes Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!!Είμαι καινούρια εδώ... Πήγα σ'αυτήν την ιστοσελίδα αλλά δε βγάζει τίποτα...Εννοώ τα θέματα του ΟΕΦΕ 2009..Ξέρει κανένας? Πάντως,όσον αφορά στα θέματα της Έκθεσης ήταν βατά..Τα Μαθηματικά Γενικής,επίσης,ήταν αρκετά εύκολα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uvris Νεοφερμένο μέλος Ο uvris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο uvris έγραψε: #29 12-04-09 22:35 Ευχαριστώ πολύ για τα θέματα της έκθεσης αν και δεν παίζει να γράψω στο συγκεκριμένο θέμα... Για ποια άλλα μαθήματα έχουν γράψει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ifigeneiapap Νεοφερμένο μέλος Η Ifigeneiapap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 13:19 Η Ifigeneiapap: #30 21-03-10 13:19 μπορούμε να δούμε κάπου τις απαντήσεις του σημερινού θέματος της έκθεσης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nex. Νεοφερμένο μέλος Ο nex. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 16:26 Ο nex. έγραψε: #31 21-03-10 16:26 ιφιγενια σου εχω στειλει με pm οτι οι απαντησεις θα βγουν ή σημερα ή εντος 5 ημερων ... κατα τα αλλα πως πηγαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ifigeneiapap Νεοφερμένο μέλος Η Ifigeneiapap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 18:46 Η Ifigeneiapap: #32 21-03-10 18:46 Εγώ νομίζω πως τα πήγα αρκετά καλά, μου φάνηκαν εύκολα... Και το θέμα της έκθεσης και οι ασκήσεις. Το κείμενο ήταν λίγο δύσκολο να γίνει περίληψη... Τουλάχιστον εμένα μου πήρε 40 λεπτά (η περίληψη). Πάντως χαίρομαι που κάψανε το θέμα, γιατί για Πανελλήνιες δεν είναι αυτό το θέμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iN` Νεοφερμένο μέλος Ο iN` αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2010 στις 22:16 Ο iN` έγραψε: #33 22-03-10 22:16 Ποιο θέμα έπεσε; Την περασμένη Κυριακή 21/3 ξεκίνησε ο διαγωνισμός της ΟΕΦΕ 2010 με το μάθημα της Έκθεσης. Αυτό το θέμα ποιο ήταν; Τελικά βρήκα τι έπεσε.. Για όσους θα 'θελαν να ξέρουν το κείμενο είχε τίτλο "Η εθνική ομοιογένεια και η δημοκρατία" και ήταν της Άννας Φραγκουδάκη. Θέμα έκθεσης: Γιατί η εκπαίδευση μας πρέπει να αντιμετωπίζει τους νέους και ως Ευρωπαίους πολίτες, καθώς και πως θα τους ετοιμάσει ώστε να σταθούν στην Ευρωπαϊκή πραγματικότητα.Εισήγηση στη Βουλή των εφήβων. Επικοινωνιακό πλαίσιο: Εισήγηση στη βου(λ)ή των Εφήβων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Απριλίου 2012 zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:24 Η zombi έγραψε: #34 22-04-10 22:24 πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:35 Η Pennylane: #35 22-04-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... κοιτα δεν ξερω που μπορεις να βρεις τα θεματα παντως απο οσο ξερω και μου εχουν πει το θεμα της εκθεσης ειχε να κανει με την ενοτητα Ευρωπαικη Ενωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:36 Ο Boom έγραψε: #36 22-04-10 22:36 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/downloads.php?do=file&id=366 στην βιβλιοθηκη του iscool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:41 Η zombi έγραψε: #37 22-04-10 22:41 δυσκολο θεμα.Μήπως εχεις ακουσει κάτι για αναβολη των πανελληνίων απο συνδικαλιστες??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 13:20 Ο drosos έγραψε: #38 18-03-12 13:20 Εχει κανεις απαντησεις απο τα σημερινα θεματα ΟΕΦΕ εκθεση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 14:16 Ο Mr.Blonde: #39 18-03-12 14:16 Aπαντησεις νομιζω βγαινουν μετα το τελος ολων των μαθηματων στον οεφε. Παντως εμενα μου φανηκαν υπερβολικα πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 15:25 Ο dimijim έγραψε: #40 18-03-12 15:25 Να ρωτήσω, μήπως ξέρει κανείς τι θέμα βάλανε σήμερα στην Έκθεση στον ΟΕΦΕ; Επειδή συνήθως το "καίνε" το θέμα, καίγομαι κι εγώ να μάθω τι βάλανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aleka: https://www.anodosedu.gr/main.php?page=succes Click για ανάπτυξη... Γεια σας!!!Είμαι καινούρια εδώ... Πήγα σ'αυτήν την ιστοσελίδα αλλά δε βγάζει τίποτα...Εννοώ τα θέματα του ΟΕΦΕ 2009..Ξέρει κανένας? Πάντως,όσον αφορά στα θέματα της Έκθεσης ήταν βατά..Τα Μαθηματικά Γενικής,επίσης,ήταν αρκετά εύκολα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
uvris Νεοφερμένο μέλος Ο uvris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 22:35 Ο uvris έγραψε: #29 12-04-09 22:35 Ευχαριστώ πολύ για τα θέματα της έκθεσης αν και δεν παίζει να γράψω στο συγκεκριμένο θέμα... Για ποια άλλα μαθήματα έχουν γράψει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ifigeneiapap Νεοφερμένο μέλος Η Ifigeneiapap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 13:19 Η Ifigeneiapap: #30 21-03-10 13:19 μπορούμε να δούμε κάπου τις απαντήσεις του σημερινού θέματος της έκθεσης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nex. Νεοφερμένο μέλος Ο nex. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 16:26 Ο nex. έγραψε: #31 21-03-10 16:26 ιφιγενια σου εχω στειλει με pm οτι οι απαντησεις θα βγουν ή σημερα ή εντος 5 ημερων ... κατα τα αλλα πως πηγαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ifigeneiapap Νεοφερμένο μέλος Η Ifigeneiapap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 18:46 Η Ifigeneiapap: #32 21-03-10 18:46 Εγώ νομίζω πως τα πήγα αρκετά καλά, μου φάνηκαν εύκολα... Και το θέμα της έκθεσης και οι ασκήσεις. Το κείμενο ήταν λίγο δύσκολο να γίνει περίληψη... Τουλάχιστον εμένα μου πήρε 40 λεπτά (η περίληψη). Πάντως χαίρομαι που κάψανε το θέμα, γιατί για Πανελλήνιες δεν είναι αυτό το θέμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iN` Νεοφερμένο μέλος Ο iN` αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2010 στις 22:16 Ο iN` έγραψε: #33 22-03-10 22:16 Ποιο θέμα έπεσε; Την περασμένη Κυριακή 21/3 ξεκίνησε ο διαγωνισμός της ΟΕΦΕ 2010 με το μάθημα της Έκθεσης. Αυτό το θέμα ποιο ήταν; Τελικά βρήκα τι έπεσε.. Για όσους θα 'θελαν να ξέρουν το κείμενο είχε τίτλο "Η εθνική ομοιογένεια και η δημοκρατία" και ήταν της Άννας Φραγκουδάκη. Θέμα έκθεσης: Γιατί η εκπαίδευση μας πρέπει να αντιμετωπίζει τους νέους και ως Ευρωπαίους πολίτες, καθώς και πως θα τους ετοιμάσει ώστε να σταθούν στην Ευρωπαϊκή πραγματικότητα.Εισήγηση στη Βουλή των εφήβων. Επικοινωνιακό πλαίσιο: Εισήγηση στη βου(λ)ή των Εφήβων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Απριλίου 2012 zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:24 Η zombi έγραψε: #34 22-04-10 22:24 πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:35 Η Pennylane: #35 22-04-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... κοιτα δεν ξερω που μπορεις να βρεις τα θεματα παντως απο οσο ξερω και μου εχουν πει το θεμα της εκθεσης ειχε να κανει με την ενοτητα Ευρωπαικη Ενωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:36 Ο Boom έγραψε: #36 22-04-10 22:36 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/downloads.php?do=file&id=366 στην βιβλιοθηκη του iscool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:41 Η zombi έγραψε: #37 22-04-10 22:41 δυσκολο θεμα.Μήπως εχεις ακουσει κάτι για αναβολη των πανελληνίων απο συνδικαλιστες??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 13:20 Ο drosos έγραψε: #38 18-03-12 13:20 Εχει κανεις απαντησεις απο τα σημερινα θεματα ΟΕΦΕ εκθεση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 14:16 Ο Mr.Blonde: #39 18-03-12 14:16 Aπαντησεις νομιζω βγαινουν μετα το τελος ολων των μαθηματων στον οεφε. Παντως εμενα μου φανηκαν υπερβολικα πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 15:25 Ο dimijim έγραψε: #40 18-03-12 15:25 Να ρωτήσω, μήπως ξέρει κανείς τι θέμα βάλανε σήμερα στην Έκθεση στον ΟΕΦΕ; Επειδή συνήθως το "καίνε" το θέμα, καίγομαι κι εγώ να μάθω τι βάλανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ πολύ για τα θέματα της έκθεσης αν και δεν παίζει να γράψω στο συγκεκριμένο θέμα... Για ποια άλλα μαθήματα έχουν γράψει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ifigeneiapap Νεοφερμένο μέλος Η Ifigeneiapap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 13:19 Η Ifigeneiapap: #30 21-03-10 13:19 μπορούμε να δούμε κάπου τις απαντήσεις του σημερινού θέματος της έκθεσης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nex. Νεοφερμένο μέλος Ο nex. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 16:26 Ο nex. έγραψε: #31 21-03-10 16:26 ιφιγενια σου εχω στειλει με pm οτι οι απαντησεις θα βγουν ή σημερα ή εντος 5 ημερων ... κατα τα αλλα πως πηγαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ifigeneiapap Νεοφερμένο μέλος Η Ifigeneiapap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 18:46 Η Ifigeneiapap: #32 21-03-10 18:46 Εγώ νομίζω πως τα πήγα αρκετά καλά, μου φάνηκαν εύκολα... Και το θέμα της έκθεσης και οι ασκήσεις. Το κείμενο ήταν λίγο δύσκολο να γίνει περίληψη... Τουλάχιστον εμένα μου πήρε 40 λεπτά (η περίληψη). Πάντως χαίρομαι που κάψανε το θέμα, γιατί για Πανελλήνιες δεν είναι αυτό το θέμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iN` Νεοφερμένο μέλος Ο iN` αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2010 στις 22:16 Ο iN` έγραψε: #33 22-03-10 22:16 Ποιο θέμα έπεσε; Την περασμένη Κυριακή 21/3 ξεκίνησε ο διαγωνισμός της ΟΕΦΕ 2010 με το μάθημα της Έκθεσης. Αυτό το θέμα ποιο ήταν; Τελικά βρήκα τι έπεσε.. Για όσους θα 'θελαν να ξέρουν το κείμενο είχε τίτλο "Η εθνική ομοιογένεια και η δημοκρατία" και ήταν της Άννας Φραγκουδάκη. Θέμα έκθεσης: Γιατί η εκπαίδευση μας πρέπει να αντιμετωπίζει τους νέους και ως Ευρωπαίους πολίτες, καθώς και πως θα τους ετοιμάσει ώστε να σταθούν στην Ευρωπαϊκή πραγματικότητα.Εισήγηση στη Βουλή των εφήβων. Επικοινωνιακό πλαίσιο: Εισήγηση στη βου(λ)ή των Εφήβων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Απριλίου 2012 zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:24 Η zombi έγραψε: #34 22-04-10 22:24 πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:35 Η Pennylane: #35 22-04-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... κοιτα δεν ξερω που μπορεις να βρεις τα θεματα παντως απο οσο ξερω και μου εχουν πει το θεμα της εκθεσης ειχε να κανει με την ενοτητα Ευρωπαικη Ενωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:36 Ο Boom έγραψε: #36 22-04-10 22:36 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/downloads.php?do=file&id=366 στην βιβλιοθηκη του iscool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:41 Η zombi έγραψε: #37 22-04-10 22:41 δυσκολο θεμα.Μήπως εχεις ακουσει κάτι για αναβολη των πανελληνίων απο συνδικαλιστες??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 13:20 Ο drosos έγραψε: #38 18-03-12 13:20 Εχει κανεις απαντησεις απο τα σημερινα θεματα ΟΕΦΕ εκθεση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 14:16 Ο Mr.Blonde: #39 18-03-12 14:16 Aπαντησεις νομιζω βγαινουν μετα το τελος ολων των μαθηματων στον οεφε. Παντως εμενα μου φανηκαν υπερβολικα πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 15:25 Ο dimijim έγραψε: #40 18-03-12 15:25 Να ρωτήσω, μήπως ξέρει κανείς τι θέμα βάλανε σήμερα στην Έκθεση στον ΟΕΦΕ; Επειδή συνήθως το "καίνε" το θέμα, καίγομαι κι εγώ να μάθω τι βάλανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπορούμε να δούμε κάπου τις απαντήσεις του σημερινού θέματος της έκθεσης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nex. Νεοφερμένο μέλος Ο nex. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 16:26 Ο nex. έγραψε: #31 21-03-10 16:26 ιφιγενια σου εχω στειλει με pm οτι οι απαντησεις θα βγουν ή σημερα ή εντος 5 ημερων ... κατα τα αλλα πως πηγαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ifigeneiapap Νεοφερμένο μέλος Η Ifigeneiapap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 18:46 Η Ifigeneiapap: #32 21-03-10 18:46 Εγώ νομίζω πως τα πήγα αρκετά καλά, μου φάνηκαν εύκολα... Και το θέμα της έκθεσης και οι ασκήσεις. Το κείμενο ήταν λίγο δύσκολο να γίνει περίληψη... Τουλάχιστον εμένα μου πήρε 40 λεπτά (η περίληψη). Πάντως χαίρομαι που κάψανε το θέμα, γιατί για Πανελλήνιες δεν είναι αυτό το θέμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iN` Νεοφερμένο μέλος Ο iN` αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2010 στις 22:16 Ο iN` έγραψε: #33 22-03-10 22:16 Ποιο θέμα έπεσε; Την περασμένη Κυριακή 21/3 ξεκίνησε ο διαγωνισμός της ΟΕΦΕ 2010 με το μάθημα της Έκθεσης. Αυτό το θέμα ποιο ήταν; Τελικά βρήκα τι έπεσε.. Για όσους θα 'θελαν να ξέρουν το κείμενο είχε τίτλο "Η εθνική ομοιογένεια και η δημοκρατία" και ήταν της Άννας Φραγκουδάκη. Θέμα έκθεσης: Γιατί η εκπαίδευση μας πρέπει να αντιμετωπίζει τους νέους και ως Ευρωπαίους πολίτες, καθώς και πως θα τους ετοιμάσει ώστε να σταθούν στην Ευρωπαϊκή πραγματικότητα.Εισήγηση στη Βουλή των εφήβων. Επικοινωνιακό πλαίσιο: Εισήγηση στη βου(λ)ή των Εφήβων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Απριλίου 2012 zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:24 Η zombi έγραψε: #34 22-04-10 22:24 πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:35 Η Pennylane: #35 22-04-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... κοιτα δεν ξερω που μπορεις να βρεις τα θεματα παντως απο οσο ξερω και μου εχουν πει το θεμα της εκθεσης ειχε να κανει με την ενοτητα Ευρωπαικη Ενωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:36 Ο Boom έγραψε: #36 22-04-10 22:36 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/downloads.php?do=file&id=366 στην βιβλιοθηκη του iscool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:41 Η zombi έγραψε: #37 22-04-10 22:41 δυσκολο θεμα.Μήπως εχεις ακουσει κάτι για αναβολη των πανελληνίων απο συνδικαλιστες??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 13:20 Ο drosos έγραψε: #38 18-03-12 13:20 Εχει κανεις απαντησεις απο τα σημερινα θεματα ΟΕΦΕ εκθεση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 14:16 Ο Mr.Blonde: #39 18-03-12 14:16 Aπαντησεις νομιζω βγαινουν μετα το τελος ολων των μαθηματων στον οεφε. Παντως εμενα μου φανηκαν υπερβολικα πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 15:25 Ο dimijim έγραψε: #40 18-03-12 15:25 Να ρωτήσω, μήπως ξέρει κανείς τι θέμα βάλανε σήμερα στην Έκθεση στον ΟΕΦΕ; Επειδή συνήθως το "καίνε" το θέμα, καίγομαι κι εγώ να μάθω τι βάλανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιφιγενια σου εχω στειλει με pm οτι οι απαντησεις θα βγουν ή σημερα ή εντος 5 ημερων ... κατα τα αλλα πως πηγαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ifigeneiapap Νεοφερμένο μέλος Η Ifigeneiapap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2010 στις 18:46 Η Ifigeneiapap: #32 21-03-10 18:46 Εγώ νομίζω πως τα πήγα αρκετά καλά, μου φάνηκαν εύκολα... Και το θέμα της έκθεσης και οι ασκήσεις. Το κείμενο ήταν λίγο δύσκολο να γίνει περίληψη... Τουλάχιστον εμένα μου πήρε 40 λεπτά (η περίληψη). Πάντως χαίρομαι που κάψανε το θέμα, γιατί για Πανελλήνιες δεν είναι αυτό το θέμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iN` Νεοφερμένο μέλος Ο iN` αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2010 στις 22:16 Ο iN` έγραψε: #33 22-03-10 22:16 Ποιο θέμα έπεσε; Την περασμένη Κυριακή 21/3 ξεκίνησε ο διαγωνισμός της ΟΕΦΕ 2010 με το μάθημα της Έκθεσης. Αυτό το θέμα ποιο ήταν; Τελικά βρήκα τι έπεσε.. Για όσους θα 'θελαν να ξέρουν το κείμενο είχε τίτλο "Η εθνική ομοιογένεια και η δημοκρατία" και ήταν της Άννας Φραγκουδάκη. Θέμα έκθεσης: Γιατί η εκπαίδευση μας πρέπει να αντιμετωπίζει τους νέους και ως Ευρωπαίους πολίτες, καθώς και πως θα τους ετοιμάσει ώστε να σταθούν στην Ευρωπαϊκή πραγματικότητα.Εισήγηση στη Βουλή των εφήβων. Επικοινωνιακό πλαίσιο: Εισήγηση στη βου(λ)ή των Εφήβων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Απριλίου 2012 zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:24 Η zombi έγραψε: #34 22-04-10 22:24 πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:35 Η Pennylane: #35 22-04-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... κοιτα δεν ξερω που μπορεις να βρεις τα θεματα παντως απο οσο ξερω και μου εχουν πει το θεμα της εκθεσης ειχε να κανει με την ενοτητα Ευρωπαικη Ενωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:36 Ο Boom έγραψε: #36 22-04-10 22:36 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/downloads.php?do=file&id=366 στην βιβλιοθηκη του iscool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:41 Η zombi έγραψε: #37 22-04-10 22:41 δυσκολο θεμα.Μήπως εχεις ακουσει κάτι για αναβολη των πανελληνίων απο συνδικαλιστες??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 13:20 Ο drosos έγραψε: #38 18-03-12 13:20 Εχει κανεις απαντησεις απο τα σημερινα θεματα ΟΕΦΕ εκθεση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 14:16 Ο Mr.Blonde: #39 18-03-12 14:16 Aπαντησεις νομιζω βγαινουν μετα το τελος ολων των μαθηματων στον οεφε. Παντως εμενα μου φανηκαν υπερβολικα πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 15:25 Ο dimijim έγραψε: #40 18-03-12 15:25 Να ρωτήσω, μήπως ξέρει κανείς τι θέμα βάλανε σήμερα στην Έκθεση στον ΟΕΦΕ; Επειδή συνήθως το "καίνε" το θέμα, καίγομαι κι εγώ να μάθω τι βάλανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ νομίζω πως τα πήγα αρκετά καλά, μου φάνηκαν εύκολα... Και το θέμα της έκθεσης και οι ασκήσεις. Το κείμενο ήταν λίγο δύσκολο να γίνει περίληψη... Τουλάχιστον εμένα μου πήρε 40 λεπτά (η περίληψη). Πάντως χαίρομαι που κάψανε το θέμα, γιατί για Πανελλήνιες δεν είναι αυτό το θέμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iN` Νεοφερμένο μέλος Ο iN` αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2010 στις 22:16 Ο iN` έγραψε: #33 22-03-10 22:16 Ποιο θέμα έπεσε; Την περασμένη Κυριακή 21/3 ξεκίνησε ο διαγωνισμός της ΟΕΦΕ 2010 με το μάθημα της Έκθεσης. Αυτό το θέμα ποιο ήταν; Τελικά βρήκα τι έπεσε.. Για όσους θα 'θελαν να ξέρουν το κείμενο είχε τίτλο "Η εθνική ομοιογένεια και η δημοκρατία" και ήταν της Άννας Φραγκουδάκη. Θέμα έκθεσης: Γιατί η εκπαίδευση μας πρέπει να αντιμετωπίζει τους νέους και ως Ευρωπαίους πολίτες, καθώς και πως θα τους ετοιμάσει ώστε να σταθούν στην Ευρωπαϊκή πραγματικότητα.Εισήγηση στη Βουλή των εφήβων. Επικοινωνιακό πλαίσιο: Εισήγηση στη βου(λ)ή των Εφήβων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Απριλίου 2012 zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:24 Η zombi έγραψε: #34 22-04-10 22:24 πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:35 Η Pennylane: #35 22-04-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... κοιτα δεν ξερω που μπορεις να βρεις τα θεματα παντως απο οσο ξερω και μου εχουν πει το θεμα της εκθεσης ειχε να κανει με την ενοτητα Ευρωπαικη Ενωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:36 Ο Boom έγραψε: #36 22-04-10 22:36 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/downloads.php?do=file&id=366 στην βιβλιοθηκη του iscool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:41 Η zombi έγραψε: #37 22-04-10 22:41 δυσκολο θεμα.Μήπως εχεις ακουσει κάτι για αναβολη των πανελληνίων απο συνδικαλιστες??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 13:20 Ο drosos έγραψε: #38 18-03-12 13:20 Εχει κανεις απαντησεις απο τα σημερινα θεματα ΟΕΦΕ εκθεση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 14:16 Ο Mr.Blonde: #39 18-03-12 14:16 Aπαντησεις νομιζω βγαινουν μετα το τελος ολων των μαθηματων στον οεφε. Παντως εμενα μου φανηκαν υπερβολικα πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 15:25 Ο dimijim έγραψε: #40 18-03-12 15:25 Να ρωτήσω, μήπως ξέρει κανείς τι θέμα βάλανε σήμερα στην Έκθεση στον ΟΕΦΕ; Επειδή συνήθως το "καίνε" το θέμα, καίγομαι κι εγώ να μάθω τι βάλανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποιο θέμα έπεσε; Την περασμένη Κυριακή 21/3 ξεκίνησε ο διαγωνισμός της ΟΕΦΕ 2010 με το μάθημα της Έκθεσης. Αυτό το θέμα ποιο ήταν; Τελικά βρήκα τι έπεσε.. Για όσους θα 'θελαν να ξέρουν το κείμενο είχε τίτλο "Η εθνική ομοιογένεια και η δημοκρατία" και ήταν της Άννας Φραγκουδάκη. Θέμα έκθεσης: Γιατί η εκπαίδευση μας πρέπει να αντιμετωπίζει τους νέους και ως Ευρωπαίους πολίτες, καθώς και πως θα τους ετοιμάσει ώστε να σταθούν στην Ευρωπαϊκή πραγματικότητα.Εισήγηση στη Βουλή των εφήβων. Επικοινωνιακό πλαίσιο: Εισήγηση στη βου(λ)ή των Εφήβων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:24 Η zombi έγραψε: #34 22-04-10 22:24 πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:35 Η Pennylane: #35 22-04-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... κοιτα δεν ξερω που μπορεις να βρεις τα θεματα παντως απο οσο ξερω και μου εχουν πει το θεμα της εκθεσης ειχε να κανει με την ενοτητα Ευρωπαικη Ενωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:36 Ο Boom έγραψε: #36 22-04-10 22:36 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/downloads.php?do=file&id=366 στην βιβλιοθηκη του iscool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:41 Η zombi έγραψε: #37 22-04-10 22:41 δυσκολο θεμα.Μήπως εχεις ακουσει κάτι για αναβολη των πανελληνίων απο συνδικαλιστες??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 13:20 Ο drosos έγραψε: #38 18-03-12 13:20 Εχει κανεις απαντησεις απο τα σημερινα θεματα ΟΕΦΕ εκθεση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 14:16 Ο Mr.Blonde: #39 18-03-12 14:16 Aπαντησεις νομιζω βγαινουν μετα το τελος ολων των μαθηματων στον οεφε. Παντως εμενα μου φανηκαν υπερβολικα πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 15:25 Ο dimijim έγραψε: #40 18-03-12 15:25 Να ρωτήσω, μήπως ξέρει κανείς τι θέμα βάλανε σήμερα στην Έκθεση στον ΟΕΦΕ; Επειδή συνήθως το "καίνε" το θέμα, καίγομαι κι εγώ να μάθω τι βάλανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:35 Η Pennylane: #35 22-04-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... κοιτα δεν ξερω που μπορεις να βρεις τα θεματα παντως απο οσο ξερω και μου εχουν πει το θεμα της εκθεσης ειχε να κανει με την ενοτητα Ευρωπαικη Ενωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:36 Ο Boom έγραψε: #36 22-04-10 22:36 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/downloads.php?do=file&id=366 στην βιβλιοθηκη του iscool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:41 Η zombi έγραψε: #37 22-04-10 22:41 δυσκολο θεμα.Μήπως εχεις ακουσει κάτι για αναβολη των πανελληνίων απο συνδικαλιστες??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 13:20 Ο drosos έγραψε: #38 18-03-12 13:20 Εχει κανεις απαντησεις απο τα σημερινα θεματα ΟΕΦΕ εκθεση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 14:16 Ο Mr.Blonde: #39 18-03-12 14:16 Aπαντησεις νομιζω βγαινουν μετα το τελος ολων των μαθηματων στον οεφε. Παντως εμενα μου φανηκαν υπερβολικα πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 15:25 Ο dimijim έγραψε: #40 18-03-12 15:25 Να ρωτήσω, μήπως ξέρει κανείς τι θέμα βάλανε σήμερα στην Έκθεση στον ΟΕΦΕ; Επειδή συνήθως το "καίνε" το θέμα, καίγομαι κι εγώ να μάθω τι βάλανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... κοιτα δεν ξερω που μπορεις να βρεις τα θεματα παντως απο οσο ξερω και μου εχουν πει το θεμα της εκθεσης ειχε να κανει με την ενοτητα Ευρωπαικη Ενωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:36 Ο Boom έγραψε: #36 22-04-10 22:36 Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/downloads.php?do=file&id=366 στην βιβλιοθηκη του iscool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:41 Η zombi έγραψε: #37 22-04-10 22:41 δυσκολο θεμα.Μήπως εχεις ακουσει κάτι για αναβολη των πανελληνίων απο συνδικαλιστες??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 13:20 Ο drosos έγραψε: #38 18-03-12 13:20 Εχει κανεις απαντησεις απο τα σημερινα θεματα ΟΕΦΕ εκθεση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 14:16 Ο Mr.Blonde: #39 18-03-12 14:16 Aπαντησεις νομιζω βγαινουν μετα το τελος ολων των μαθηματων στον οεφε. Παντως εμενα μου φανηκαν υπερβολικα πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 15:25 Ο dimijim έγραψε: #40 18-03-12 15:25 Να ρωτήσω, μήπως ξέρει κανείς τι θέμα βάλανε σήμερα στην Έκθεση στον ΟΕΦΕ; Επειδή συνήθως το "καίνε" το θέμα, καίγομαι κι εγώ να μάθω τι βάλανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zombi: πως διαολο μπορω να βρω επιτελους τι επεσε στην εκθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/downloads.php?do=file&id=366 στην βιβλιοθηκη του iscool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zombi Νεοφερμένο μέλος Η zombi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:41 Η zombi έγραψε: #37 22-04-10 22:41 δυσκολο θεμα.Μήπως εχεις ακουσει κάτι για αναβολη των πανελληνίων απο συνδικαλιστες??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 13:20 Ο drosos έγραψε: #38 18-03-12 13:20 Εχει κανεις απαντησεις απο τα σημερινα θεματα ΟΕΦΕ εκθεση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 14:16 Ο Mr.Blonde: #39 18-03-12 14:16 Aπαντησεις νομιζω βγαινουν μετα το τελος ολων των μαθηματων στον οεφε. Παντως εμενα μου φανηκαν υπερβολικα πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 15:25 Ο dimijim έγραψε: #40 18-03-12 15:25 Να ρωτήσω, μήπως ξέρει κανείς τι θέμα βάλανε σήμερα στην Έκθεση στον ΟΕΦΕ; Επειδή συνήθως το "καίνε" το θέμα, καίγομαι κι εγώ να μάθω τι βάλανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δυσκολο θεμα.Μήπως εχεις ακουσει κάτι για αναβολη των πανελληνίων απο συνδικαλιστες??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 13:20 Ο drosos έγραψε: #38 18-03-12 13:20 Εχει κανεις απαντησεις απο τα σημερινα θεματα ΟΕΦΕ εκθεση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 14:16 Ο Mr.Blonde: #39 18-03-12 14:16 Aπαντησεις νομιζω βγαινουν μετα το τελος ολων των μαθηματων στον οεφε. Παντως εμενα μου φανηκαν υπερβολικα πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 15:25 Ο dimijim έγραψε: #40 18-03-12 15:25 Να ρωτήσω, μήπως ξέρει κανείς τι θέμα βάλανε σήμερα στην Έκθεση στον ΟΕΦΕ; Επειδή συνήθως το "καίνε" το θέμα, καίγομαι κι εγώ να μάθω τι βάλανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχει κανεις απαντησεις απο τα σημερινα θεματα ΟΕΦΕ εκθεση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 14:16 Ο Mr.Blonde: #39 18-03-12 14:16 Aπαντησεις νομιζω βγαινουν μετα το τελος ολων των μαθηματων στον οεφε. Παντως εμενα μου φανηκαν υπερβολικα πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 15:25 Ο dimijim έγραψε: #40 18-03-12 15:25 Να ρωτήσω, μήπως ξέρει κανείς τι θέμα βάλανε σήμερα στην Έκθεση στον ΟΕΦΕ; Επειδή συνήθως το "καίνε" το θέμα, καίγομαι κι εγώ να μάθω τι βάλανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Aπαντησεις νομιζω βγαινουν μετα το τελος ολων των μαθηματων στον οεφε. Παντως εμενα μου φανηκαν υπερβολικα πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2012 στις 15:25 Ο dimijim έγραψε: #40 18-03-12 15:25 Να ρωτήσω, μήπως ξέρει κανείς τι θέμα βάλανε σήμερα στην Έκθεση στον ΟΕΦΕ; Επειδή συνήθως το "καίνε" το θέμα, καίγομαι κι εγώ να μάθω τι βάλανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να ρωτήσω, μήπως ξέρει κανείς τι θέμα βάλανε σήμερα στην Έκθεση στον ΟΕΦΕ; Επειδή συνήθως το "καίνε" το θέμα, καίγομαι κι εγώ να μάθω τι βάλανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.