pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2021 στις 10:22 Η pacheiko έγραψε: #1 10-06-21 10:22 Ξεκινούν στις (14/6) οι πρακτικές, κλινικές & εργαστήρια όλων των φοιτητών όλων των εξαμήνων ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Ξεκινούν οι πρακτικές, κλινικές & εργαστήρια όλων των φοιτητών όλων των εξαμήνων - Ξεκινούν και πάλι από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου οι πρακτικές, κλινικές και εργαστηριακές ασκήσεις των φοιτητών όλων των ετών... www.foititikanea.gr Ρε τι λένε; Θα μας τρελάνουν; Τα παιδία που δεν έχουν βρει σπίτι τι θα κάνουν; iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2021 στις 13:20 Ο iminspain: #2 10-06-21 13:20 Είχαν μια φαγούρα για ένας τους υπόλοιπους θα πω εγώ. Αλλά στην χειρότερη απλά χρωστάμε το εργαστήριο για οοοποτε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ξεκινούν στις (14/6) οι πρακτικές, κλινικές & εργαστήρια όλων των φοιτητών όλων των εξαμήνων ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Ξεκινούν οι πρακτικές, κλινικές & εργαστήρια όλων των φοιτητών όλων των εξαμήνων - Ξεκινούν και πάλι από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου οι πρακτικές, κλινικές και εργαστηριακές ασκήσεις των φοιτητών όλων των ετών... www.foititikanea.gr Ρε τι λένε; Θα μας τρελάνουν; Τα παιδία που δεν έχουν βρει σπίτι τι θα κάνουν;
iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2021 στις 13:20 Ο iminspain: #2 10-06-21 13:20 Είχαν μια φαγούρα για ένας τους υπόλοιπους θα πω εγώ. Αλλά στην χειρότερη απλά χρωστάμε το εργαστήριο για οοοποτε
Είχαν μια φαγούρα για ένας τους υπόλοιπους θα πω εγώ. Αλλά στην χειρότερη απλά χρωστάμε το εργαστήριο για οοοποτε